مشاهده نسخه کامل
: چه روکش برای فرمون ماشین خوبه که سر نخوره دست
midnight1234
11-10-2010, 19:39
دوستان ماشین 141 هست تا حالا چندین بار فرمون تو دستم سر خورده و نزدیک بوده حادثه ساز بشه منم چون زیاد جبو نمی شینم با کف دست فرمونو می چرخونم به نظرتون کدوم یک از این روکش فرمونا که تو بازار هست کیفیتشون بهتره..من قبلا یکی خریدم 4-5 تومن بود اون بدتر پلاستیک فرمون خود ماشین بود به ظاهر ماشین هم نیمی یومد انداختمش
جنسش باید چی باشه..مثلا چرم باشه پلاستیک باشه کدوماش بهتره ار کجت متوجه بشم جنسش تو دست خوبه خودتون چی استفاده می کنین.
دوست من اینجا که جای پرسیدن این سوال نیست!
midnight1234
12-10-2010, 09:12
عذر می خوام جای مناسب تری پیدا نکردم شما با فروم اشنا هستی لینک جایی که باید بپرسمو می دادین من که تازه عضو شدم گشتم دیگه اینجا پرسیدم ممنون..
اگه کسی اطلاع داشت بگه چی بخرم..
farshad bugatti
12-10-2010, 15:49
دوست من اینجا که جای پرسیدن این سوال نیست!
اینکه جای این تاپیک اینجاست یا اینجا نیست اینو شما نباید تذکر بدی وظیفه ی ما هستش!
اگه هم همچین مواردی رو دیدید میتونید به همکاران در پیغام خصوصی اطلاع دهید.
حالا حداقل جواب ابن دوستمون رو بدین
من می گم چرم بهتره و یا پلاستیک های فرمونی که وسط هاشون سوراخ است (خاکستری ها یا همون پیکانی ها:دی)
اینجوری نه عرق می کنه نه از دستت سر می خوره:11:
به نظر من ببر جایی که روکش فرمونو خونگی درست میکنن ما که بهش میگیم پفکی
اینطوری تمام نیازهات برطرف میشه
King.Reza
03-04-2011, 14:24
رو کش نخی با دوخت درشت بهترین گزینست به نظر من!
دوستان ماشین 141 هست تا حالا چندین بار فرمون تو دستم سر خورده و نزدیک بوده حادثه ساز بشه منم چون زیاد جبو نمی شینم با کف دست فرمونو می چرخونم به نظرتون کدوم یک از این روکش فرمونا که تو بازار هست کیفیتشون بهتره..من قبلا یکی خریدم 4-5 تومن بود اون بدتر پلاستیک فرمون خود ماشین بود به ظاهر ماشین هم نیمی یومد انداختمش
جنسش باید چی باشه..مثلا چرم باشه پلاستیک باشه کدوماش بهتره ار کجت متوجه بشم جنسش تو دست خوبه خودتون چی استفاده می کنین.
راستش من کلا با روکش مشکل دارم
نمیدونم درست احساس میکنم یا نه ولی انگار با روکش فرمون سفت تر میشه اصلا احساس خوبی با روکش ندارم
کلا با فرمون بدون روکش راحترم
King.Reza
03-04-2011, 14:49
نمیدونم درست احساس میکنم یا نه ولی انگار با روکش فرمون سفت تر میشه اصلا احساس خوبی با روکش ندارم
کلا با فرمون بدون روکش راحترم
حرف شما درست ولی زمانی که روکش روی فرمون میندازیم، فرمون حجیم تر و بزرگ تر میشه و بهتر توی دست پیچ میخوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.