مشاهده نسخه کامل
: مودم خوب ای دی اس ال
AHMADUSE
11-10-2010, 17:56
مودم خوب ای دی اس ال چیست برای کابر خانگی؟
ارزون هم باشه:31:
kourosh_sos
11-10-2010, 18:11
شما اول بگو مودم wire میخوای یا wireless الان بهترین برندی که تو بازار هستش Level One هستش
roteal2007
11-10-2010, 18:42
شما اول بگو مودم wire میخوای یا wireless الان بهترین برندی که تو بازار هستش Level One هستش
شوخی نکن برادر level one دیگه از کجا زد بیرون؟!
بهترین برند ها در حال حاضر tp-link
asus و dlink هستن.
که پیشنهاد من tp-link 8901g هستش وایرلس +4 پورت لن.
قیمتشم 43 تومنه
sepantamino
12-10-2010, 05:58
به نظر من TP Link 8811 خیلی خوبه
kourosh_sos
12-10-2010, 09:30
آقا یا خانم roteal2007 عزیز من خودم نصاب شرکت سپنتا هستم و خیلی بهتر از شما و امثال شما میدونم کدوم مودم الان تو بازار جزو بهترین ها هستش شما هم تو بازار کار کن تا برندهای خوبو بشناسی این Level One تنها مودمی هستش که چینی نیستش و خیلی کیفیت بالا و طراحی زیبایی داره بهترین مدلش چهار پورت Lan و Ultimate کامپیوتر هم میتونن بهش از طریق وایرلس وصل بشن دارای برد بالا 5 سال گارانتی ساخت کشور آلمان بارکدشو بزن چک کن که مطمئن بشی و قیمتشم 60000 هستش و نسبت به مودم های tp-link که الان اینقدر این مودم خز شده که به هر کسی بگی بهترین مودم چیه میگه tp-link
Perpetual
12-10-2010, 09:59
آقا یا خانم roteal2007 عزیز من خودم نصاب شرکت سپنتا هستم و خیلی بهتر از شما و امثال شما میدونم کدوم مدوم الان تو بازار جزو بهترین هستش شما هم تو بازار کار کن تا برندهای خوبو بشناسی این Level One تنها مودمی هستش که چینی نیستش و خیلی کیفیت بالا و طراحی زیبایی داره بهترین مدلش چهار پورت Lan و Ultimate کامپیوتر هم میتونن بهش از طریق وایرلس وصل بشن دارای برد بالا 5 سال گارانتی ساخت کشور آلمان بارکدشو بزن چک کن که مطمئن بشی و قیمتشم 60000 هستش و نسبت به مودم های tp-link که الان اینقدر این مودم خز شده که به هر کسی بهترین مودم چیه میگه tp-link
ولی انصافا هم قیمتش (مودم های tp-link)نسبت به مودم هایی با همون امکانات بهتره و هم تا حالا کسی ندیدم بگه راضی نیستم.
Persiian Creed
12-10-2010, 10:15
DLINK 2640
هم ارزونه و هم اینکه بهترین مدل Dlink هست
نمیدونم از یکی شنیدم دیگه تولید نمیشه ولی بگردید و پیدا کنید واقعآ مودمه خوبیه
شرکت هایی که اینترنت پرسرعت میدن مثل داتک و پارس آنلاین این مودم را دارن
AHMADUSE
13-10-2010, 18:27
آقا من برای کاربر خانگی میخام wireles نمیخوام
یه پرت داشته باشه کافیه
اما میخوام بدونم آیا این مودمها هم مثل مودم 56k تو قطع و وصل شده یعنی دیسکانکت شدن تاثیر داره؟
یه پرت داشته باشه کافیه
اما میخوام بدونم آیا این مودمها هم مثل مودم 56k تو قطع و وصل شده یعنی دیسکانکت شدن تاثیر داره؟
خیر مثل دایال آپ نیست که حساس باشه.
اگر مودم معمولی می خواهید 8811 Tplink پیشنهاد میکنم که حدود 20 تا 25 هزار تومان قیمت داره.
kourosh_sos
14-10-2010, 00:44
یه پرت داشته باشه کافیه
در ADSL فقط نویز خط منزل و QE Error مرکز مخابراتی میتونه تو کندشدن و بعضاً قطع و وصل شدن لینک تاثیر داشته باشه .
roteal2007
14-10-2010, 14:09
آقا یا خانم roteal2007 عزیز من خودم نصاب شرکت سپنتا هستم و خیلی بهتر از شما و امثال شما میدونم کدوم مودم الان تو بازار جزو بهترین ها هستش شما هم تو بازار کار کن تا برندهای خوبو بشناسی این Level One تنها مودمی هستش که چینی نیستش و خیلی کیفیت بالا و طراحی زیبایی داره بهترین مدلش چهار پورت Lan و Ultimate کامپیوتر هم میتونن بهش از طریق وایرلس وصل بشن دارای برد بالا 5 سال گارانتی ساخت کشور آلمان بارکدشو بزن چک کن که مطمئن بشی و قیمتشم 60000 هستش و نسبت به مودم های tp-link که الان اینقدر این مودم خز شده که به هر کسی بگی بهترین مودم چیه میگه tp-link
ازتون معلومه جز اون دسته از آدما هستین که همش دنبال مارکه . ببینم شما تا حالا چند تا مودم tp-link رو توی شرکت فخیمتون کانفینگ کردی؟ اشکال داشتن؟ پشتیبانی نداشته؟ سوخته؟ سرعت کم بوده؟
خدا وکیلی بیاید علمی حرف بزنیم این حرف های کوچه بازاری نظیر خز شدن و این حرفا هم جایی توی این فروم نداره شما هم کافیه بری به این تاپیک و ببینی اکثریت به چی رای دادن من نه مدیر فروشم نه تعصبی فقط روی چیزی که کار کردم نظر خودم رو میگم.
این فروم هم برای افزایش "صحیح " اطلاعات هست, سعی کنیم پستامون مفید باشه.
با تشکر
پ.ن: تاپیک ذکر شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DLINK 2640
هم ارزونه و هم اینکه بهترین مدل Dlink هست
نمیدونم از یکی شنیدم دیگه تولید نمیشه ولی بگردید و پیدا کنید واقعآ مودمه خوبیه
شرکت هایی که اینترنت پرسرعت میدن مثل داتک و پارس آنلاین این مودم را دارن
نه همچین کمیاب هم نیست چونکه نسبت به رقیبش گرونتره کمتر میارن اما بگردی هست چندتا سایت خرید آنلاین هم داره.
alireza1411
14-10-2010, 15:44
من خودم dlink دارم و راضی هستم . متوجه نمیشم شما چرا اینقدر tplink رو تحقیر میکنی دادا ؟ :31:
حالا بچه خوبیه ... شما تست سرعت گرفتی یا دیدی مثلا سوخته و خرابیش زیاده که میگی بریم آلمانی بخریم یا مشکل چیز دیگه ای بوده ؟
من که شخصا قبول نمیکنم یه مارکی به این ارزونی آشغاله و یه مارک آمریکایی یا اروپایی چون ساخت چین نیست عالیه. البته من این مارک رو ندارم که بخوام با مال خودم مقایسه کنم و چند سال استفاده کنم ببینم کدومش کم میاره و بده ولی فکر نکنم این قضاوت شما عادلانه باشه. :11:
kourosh_sos
14-10-2010, 22:37
ببنید مودم ADSL خود بنده Tp-LINK TD 88-11 هستش ازشم راضی هستم ولی الانبهترین مودمی که در حال حاضر تو بازار هستش Level One هستش من کارک اینه تا دلت بخواد انواع اقسام مودم هارو کانفیگ کردم در ضمن من از اون آدمایی نیستم که دنبال مارک باشم من مهندسی فکر میکنمو و انتخاب میکنم یک مودم بالایی کارایی مناسب طراحی زیبا و کنفیگ حرفه ای داشته باشه که همورو Level One داره بحثو همینجا کاتش کن بالاخره من خیلی بیشتر از شما با این مودم با اون مودم کار کردم .
ببنید مودم ADSL خود بنده Tp-LINK TD 88-11 هستش ازشم راضی هستم ولی الانبهترین مودمی که در حال حاضر تو بازار هستش Level One هستش من کارک اینه تا دلت بخواد انواع اقسام مودم هارو کانفیگ کردم در ضمن من از اون آدمایی نیستم که دنبال مارک باشم من مهندسی فکر میکنمو و انتخاب میکنم یک مودم بالایی کارایی مناسب طراحی زیبا و کنفیگ حرفه ای داشته باشه که همورو Level One داره بحثو همینجا کاتش کن بالاخره من خیلی بیشتر از شما با این مودم با اون مودم کار کردم .
همچین میگی من بیشتر از شماها با این مودم کار کردم که انگار چه خبرته....
برو عمو تو اگه تازه مودم کانفیگ میکنی بعضی از برو بچ سایت چند سال اینکاره ان ولی به روی خودشون نمیارن
جمع کن دکون دسگاتو
آدم باید قبول کنه مارکی که امتحانشو پس داده و خوبه خوب خوبه که همه قبولش دارن حالا شما هی بیا افه کلاس و از این جفنگیات بزن....
alireza1411
15-10-2010, 00:13
دوست من یه تستی چیزی بزاری خیلی راحت حرفت رو قبول میکنم. چشم کات میکنم ... از ما که گذشته دیگه نمیخوام مودم بخرم مگه اینی که دارم بسوزه ..:31:
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
همچین میگی من بیشتر از شماها با این مودم کار کردم که انگار چه خبرته....
برو عمو تو اگه تازه مودم کانفیگ میکنی بعضی از برو بچ سایت چند سال اینکاره ان ولی به روی خودشون نمیارن
جمع کن دکون دسگاتو
آدم باید قبول کنه مارکی که امتحانشو پس داده و خوبه خوب خوبه که همه قبولش دارن حالا شما هی بیا افه کلاس و از این جفنگیات بزن....
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنید. حالا مثلا آلمانیه بهتر باشه یا چینیه انتخاب به عهده ی خودمونه. :11::11:
دوستی هاست که میمونه ... همه مودم ها میسوزه ها !!! :11::40:
armin_punisher6
15-10-2010, 10:00
من خودم 4 ساله symphony دارم.تا حالا یه بار سوخته ولی مودم بدی نیست.البته مودمم وایره.اگه یه زمانی بخوام وایرلس بگیرم حتما tplink 8960 میگیرم.
kourosh_sos
15-10-2010, 12:26
s_sarvi ببین بچه جون احترام خودتو نگه دار بزا پست هایی که دادی به یه رقمی برسه بعد بیا اینجا واسه من شاخ بازی در بیار تو هنوز کامپیوتر نمیدونستی چیه من با پنتیوم فورم فکتور XT داشتم کار میکردم بعد تو که دو روزه فهمیدی کامپیوتر چیه واسه من لات بازی در میاری alireza1411 ببین خودشون دارن شروع میکنن من که کم نمیارم از همچین جوجه فوکولایی .
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:30
s_sarvi ببین بچه جون احترام خودتو نگه دار بزا پست هایی که دادی به یه رقمی برسه بعد بیا اینجا واسه من شاخ بازی در بیار تو هنوز کامپیوتر نمیدونستی چیه من با پنتیوم فورم فکتور XT داشتم کار میکردم بعد تو که دو روزه فهمیدی کامپیوتر چیه واسه من لات بازی در میاری alireza1411 ببین خودشون دارن شروع میکنن من که کم نمیارم از همچین جوجه فوکولایی .
دوست عزیز کلا تکنولوژی adsl مال 20 سال پیشه و فقط ما ایرانی ها و چند تا کشور محدود ازش استفاده میکنیم . این تکنولوژی پیز خاصی نداره که بخواد فرق زیادی بین مودم های ای دی اس ال باشه. تفاوتهایی که بین مودم های adsl هست بسیار نا محسوسه و نمیشه گفت فلان مارک خیلی بهتره و فلان مارک هیکی بدتر. ولی کلا مارک TP-LINK امتحان خودشو پس داده. درضمن اگر کسی به شما بی احترامی میکنه و کلمات نامناسب به کار میبره شما مجاز نیستی جوابشو بدی و تاچیک رو خراب کنی و این کار رو به عهدا مدیران بزار . با فشار دادن دکمه گزارش پایین پست طرف.
مودمهای LinkSys هم خیلی خوبن
سری WAG ش خیلی خوبه.. کسی مشکلی نداشته .
kourosh_sos
17-10-2010, 20:59
بله linksys هم عالیه .
hamid_mol
02-11-2016, 16:03
سلام
در رابطه با کیفیت اتصال DSL مودم های ADSL نیاز به راهنمایی داشتم، لطفا کمکم کنید
من خونه اینترنت 16 مگ دارم که روی 18 مگ وصل می شه
کیفیت خط و سیم کشیم خیلی عالیه و مرکز مخابرات هم سر کوچمون هست
من چند تا مودم رو وصل کردم و هر کدوم Max Rate (Bandwidth) و Current Rate(Bandwidth) تشون فرق می کرد.
مثلا TP 8968 v1 با MR=15Mb/s و CR=13Mb/s
یا TP 8980 v1 با MR=24Mb/s و CR=18Mb/s
یا Huawei MT882a با MR=23Mb/s و CR=18Mb/s
یا TP 8968 v3 با MR=16Mb/s و CR=13.5Mb/s
وصل می شدند،
یک جای دیگه هست، که خط خیلی نویز داره و مشکل هم به دلیل فاصله از مرکز هست، اون جا هم تست کردم، مودمی هست اصلا وصل نمی شه ، مودمی هست که به راحتی 4 مگ جواب می ده
که این نشون می ده چیپ مودم خیلی مهم هست و هر ورژن از مودمی هم ممکنه چیپ متفاوتی داشته باشه
حالا می خوام برای یک جای دیگه هم مودم بخرم، نمی دونم چه مودمی بگیرم و این که چه ورژنیش خوبه و چه ورژنی بد هست، من خودم 8980 تی پی لینک امتحان کردم معمولا عالی بود، اما خب هیچ وقت ورژن 3 و4 اش رو امتحان نکردم،
لطفا من رو راهنمایی کنید توی انتخاب مودم که چه مودمی هست که چیپ قوی ای داشته باشه که من بخرم
اگه کسی مودمی داره که در شرایط نویز و سرعت بالا تست کرده و جواب گرفته لطفا بگه، اگه کسی ورژن های 3 یا 4 مودم 8968 رو داره لطفا کارکردش رو بگه
ممنون
سلام
در رابطه با کیفیت اتصال DSL مودم های ADSL نیاز به راهنمایی داشتم، لطفا کمکم کنید
من خونه اینترنت 16 مگ دارم که روی 18 مگ وصل می شه
کیفیت خط و سیم کشیم خیلی عالیه و مرکز مخابرات هم سر کوچمون هست
من چند تا مودم رو وصل کردم و هر کدوم Max Rate (Bandwidth) و Current Rate(Bandwidth) تشون فرق می کرد.
مثلا TP 8968 v1 با MR=15Mb/s و CR=13Mb/s
یا TP 8980 v1 با MR=24Mb/s و CR=18Mb/s
یا Huawei MT882a با MR=23Mb/s و CR=18Mb/s
یا TP 8968 v3 با MR=16Mb/s و CR=13.5Mb/s
وصل می شدند،
یک جای دیگه هست، که خط خیلی نویز داره و مشکل هم به دلیل فاصله از مرکز هست، اون جا هم تست کردم، مودمی هست اصلا وصل نمی شه ، مودمی هست که به راحتی 4 مگ جواب می ده
که این نشون می ده چیپ مودم خیلی مهم هست و هر ورژن از مودمی هم ممکنه چیپ متفاوتی داشته باشه
حالا می خوام برای یک جای دیگه هم مودم بخرم، نمی دونم چه مودمی بگیرم و این که چه ورژنیش خوبه و چه ورژنی بد هست، من خودم 8980 تی پی لینک امتحان کردم معمولا عالی بود، اما خب هیچ وقت ورژن 3 و4 اش رو امتحان نکردم،
لطفا من رو راهنمایی کنید توی انتخاب مودم که چه مودمی هست که چیپ قوی ای داشته باشه که من بخرم
اگه کسی مودمی داره که در شرایط نویز و سرعت بالا تست کرده و جواب گرفته لطفا بگه، اگه کسی ورژن های 3 یا 4 مودم 8968 رو داره لطفا کارکردش رو بگه
ممنون
asus n14u .تپی لینک و دی لینک آشغالن الکی پول ندید.فقط ایسوس
badboys_87
02-11-2016, 19:59
از نظر کیفیت برند های asus ,
Linksys یه پله بالاتر از بقیه هستند
مهمترین پارامتر chipset مودم هست که معمولا مودم هایی که از چیپست برودکام آمریکایی استفاده میکنند بهتر هستند .
البته من خودم تو isp کار میکنم چون تجهیزات شرکت ما اکثرا zyxel هست مودم های زایکسل خیلی بهتر جواب داده .شرکت با شرکت فرق میکنه ممکنه یک شرکتی تجهیزاتش مارک دیتاشین باشه در اونصورت بهتره که از همون برند مودم تهیه بشه .
hamid_mol
02-11-2016, 20:29
asus n14u .تپی لینک و دی لینک آشغالن الکی پول ندید.فقط ایسوس
ار n14 بهتر چی خوبه ؟
یه چیزی که هم 5GHz داشته باشه و هم 2.4GHz
ار n14 بهتر چی خوبه ؟
یه چیزی که هم 5GHz داشته باشه و هم 2.4GHz
ASUS DSL-AC52U حدود 350 تومنه با امکانات عالی
hamid_mol
02-11-2016, 21:36
ASUS DSL-AC52U حدود 350 تومنه با امکانات عالی
از این بهتر چی؟
سری 55 چه طوره ؟
از این بهتر چی؟
سری 55 چه طوره ؟
همون 52 بهتره.55 تا 300 مگ وای فای ساپورته .52 ولی تا 423 مگابایت .آنتن دهیش هم قویتره.
hamid_mol
05-11-2016, 15:32
همون 52 بهتره.55 تا 300 مگ وای فای ساپورته .52 ولی تا 423 مگابایت .آنتن دهیش هم قویتره.
سلام دوست عزیزم
ممنون از راهنماییت
52 رو خریدم
چیز خوبیه اما 1) منوی یوزر فرندلی نداره 2) قیمتش واقعا گرونه
8980 تی پی لینک رو ترجیه می دم
سلام دوست عزیزم
ممنون از راهنماییت
52 رو خریدم
خرید تی پی لینک اشتباه محضه.من داشتم که اینو میگم.بهترین انتخاب همون 52 بود.مبارکتون باشه.هیچ مودمی آیسوس نمیشه.
hellbrain666
07-11-2016, 16:36
سلام دوست عزیزم
ممنون از راهنماییت
52 رو خریدم
سلام
مدل ایسوس بسیار بهتر از 8980 هستش
چون از استاندارد ac پشتیبانی میکنه همچنین VDSL هم هست دانلود مستر هم داره و کلی قابلیت دیگه که قطعا انتخاب آینده نگرانه تری هست
مدل 8980 مشکل آنتن دهی ضعیف و عدم پایداری در برابر نویز خط داره
پس ارزش هزینه بیشتر رو داشت
Babak TechCom
14-11-2016, 04:03
سلام دوستان عزیز
منم می خوام مودم adsl بگیرم
می خوام آنتن دهیش خوب باشه و پهنای باندش رو خط نویز دار بیشتر باشه
نظرم رو asus dsl-ac52 ه. مودم بهتری سراغ دارین که زیاد از این گرون تر نباشه؟
dlink dsl-2890al و tplink D2 چطورن؟
یه مقایسه بین آنتن دهی و سرعت اینترنت مودم هایی که داشتین می کنین
Babak TechCom
20-11-2016, 01:14
کسی نیست کمک کنه؟
hamid_mol
04-03-2017, 11:56
سلام دوستان عزیز
منم می خوام مودم adsl بگیرم
می خوام آنتن دهیش خوب باشه و پهنای باندش رو خط نویز دار بیشتر باشه
نظرم رو asus dsl-ac52 ه. مودم بهتری سراغ دارین که زیاد از این گرون تر نباشه؟
dlink dsl-2890al و tplink D2 چطورن؟
یه مقایسه بین آنتن دهی و سرعت اینترنت مودم هایی که داشتین می کنین
سلام
منم خیلی مشکل داشتم
هم خونه و هم محل کار (یه جا دیگه)
برای محل کار که یه ایسوس 52U گرفتم و راضی هستم
خونه 8968v1 داشتم که خیلی اذیت می کرد و روی پهنای باند ۱۳ مگ وصل می شد
اما یه 8968v3 گرفتم که چیپش عوض شده و برودکم هست و اون عالی می گیره روی پهنای باند ۱۸.۵ وصل می شه (سقفی که آی اس پی مشخص کرده) و تا ۲۵ هم نوشته که مشکلی نداره
شما هم خواستی بگیری می تونی 8968 v4 اگه نبود v3 بگیری اما ورژن ۱ و ۲ نگیر که آشغاله!
البته اگه پول داشتم برای خونه هم همون 52U می گرفتم.
lord Asghar
25-03-2017, 04:02
درود
دوستان عزیز سال نوتون مبارک
می خواستم مودم adsl بگیرم کدوم بهتره
2740 دی لینک
8960 تی پی
یدونه هم 8970 تی پی v3 هست کارکرده تمیز کم کار (این مودم مشکل شایع و خاصی ندارد؟)
کدومشون رو بردارم؟
سپاسگذارم
meisam.avr
16-01-2018, 15:56
سلام
من مودم تی پی لینک TP-LINK TD-W8961ND داشتم که الان دیگه کار نمیکنه 4 سال عمر کرد(version 3 )
الان مودم asus am602 وصله می خواستم مودم بخرم
چیزایی که در اولویته:
**برد وای فای (بین pc ومودم تقریبا بین 12 تا 15 متر فاصلس که یه دیوار هم بینشون هس که دیوار اتاقه)
**محدود کردن سرعت چه از طریق lan و wifi برای کاربران
**محدود کردن حجم چه از طریق lan وwifi برای کاربران
**روشن بودن 24 ساعته
**خطم نویزداره
upstream
downstream
10.3
6to10.6
snr margin
21.1
33.0
attenuation
19.5
12.3
output power
1148
5758
attainable rate
1148
5807
rate
downstream در snr متغییره رو 6 میره بر میگرده
بین مدل های n14u asus , tplink 8970 ,tplink 9970 کدوم بهتره به نظرتون به ترتیب؟
چیزی که نظر منو جلب کرد
مدل tplink 8970 پورت گیگابیتی داره , و VDSL ساپورت میکنه
و مدل tplink 9970 پورت مگابیتی داره ولی از VDSL پشتیبانی میکنه تا سرعت 100Mbps ساپورت می کنه
و مودم n14u asus پورت مگابیتی داره ولی از VDSL ساپورت نمیکنه و تا سرعت 24Mbps ساپورت می کنه
کلا تا چه سرعتی ساپرت میکنن مودم ها ای دی اس ال؟
ازلحاظ برد انتن کدوم قوی تره؟مدل asus و مدل tplink 8970 با تعویض انتن میشه بردشون و قدرت سیگنال رو بیشتر کرد؟
در مدلای بالا از لحاظ cpu که ایسوس ralink هست و تی پی لینک broadcom کدوم بهتره؟
ممنون
mohammadgh6
22-06-2018, 01:19
دوستان مودمهای زایکسل که شاتل میده چطورن؟
masood.ashoori789
22-06-2018, 09:40
دوستان مودمهای زایکسل که شاتل میده چطورن؟مودم هایی که چند سال پیش میداد ، سفید چهار پورت تک آنتن با چراغ های کشیده ، آشغال بود.توی سایت زایکسل هم نبود کلا :| الان چه مدلی میده ؟
mohammadgh6
22-06-2018, 15:33
مودم هایی که چند سال پیش میداد ، سفید چهار پورت تک آنتن با چراغ های کشیده ، آشغال بود.توی سایت زایکسل هم نبود کلا :| الان چه مدلی میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadgh6
22-06-2018, 15:43
مودم هایی که چند سال پیش میداد ، سفید چهار پورت تک آنتن با چراغ های کشیده ، آشغال بود.توی سایت زایکسل هم نبود کلا :| الان چه مدلی میده ؟
ولی من نظرم رو این دو مدله VMG1312-B10B
VMG1312-T20B
masood.ashoori789
22-06-2018, 18:28
ولی من نظرم رو این دو مدله VMG1312-B10B
VMG1312-T20Bخوبند . سفیده آنتن ۲ دسیبل داره ولی USB میخوره
سیاهه آنتن ۵ دسیبل داره ولی USB نمیخوره . فرق دیگه که به کار کاربر بیاد نداره .
hamid3369
22-06-2018, 20:16
من که tp link و pin avid استفاده کردم خوبن
mohammadgh6
22-06-2018, 22:14
خوبند . سفیده آنتن ۲ دسیبل داره ولی USB میخوره
خودم DL1202-T10B/B دارم.به نظرت برام فرقی میکنه عوض کنم؟برای کیفیت اینترنت و احتمالا بعدا در صورت به صرفه بودن خریدvdsl
درضمن قیمتهاش نسبت به بازار ظاهرا ارزانتره
mehrabooni
22-10-2018, 18:44
خوبند . سفیده آنتن ۲ دسیبل داره ولی USB میخوره
داداش کجا مشخصات T20B رو چک کردی ؟
من هیچ سایتی ندیدم نوشته باشه برادکامه اگه ممکنه کمک کن چیپستشو بفهمم .
مودم b10b رو دیدم برادکامه
لطفا راهنمایی کن چیپ اون یکی رو کدوم سایت میتونم ببینم
masood.ashoori789
22-10-2018, 19:01
داداش کجا مشخصات T20B رو چک کردی ؟
من هیچ سایتی ندیدم نوشته باشه برادکامه اگه ممکنه کمک کن چیپستشو بفهمم .
مودم b10b رو دیدم برادکامه
لطفا راهنمایی کن چیپ اون یکی رو کدوم سایت میتونم ببینمهیچ منبعی در مورد t20b نیست . اون روز هم کنار مشخصات خود سایت شاتل نگاه کردم درحالی که این مدل در سایت زاکسل پیدا نکردم . پیشنهاد من اینه که از برند معتبر ( چه بسا همین زاکسل ) ولی از جایی جز شاتل خرید کنید . چون نمیدونم اینها رو از کجا میارن . اون سفید قدیمی ها پشتش نوشته سفارش شاتل . ممکنه با مشخصات مدل اصلی در سایت سازنده متفاوت باشه . به برند ایسوس هم فکر کنید
mehrabooni
23-10-2018, 00:10
هیچ منبعی در مورد t20b نیست . اون روز هم کنار مشخصات خود سایت شاتل نگاه کردم درحالی که این مدل در سایت زاکسل پیدا نکردم . پیشنهاد من اینه که از برند معتبر ( چه بسا همین زاکسل ) ولی از جایی جز شاتل خرید کنید . چون نمیدونم اینها رو از کجا میارن . اون سفید قدیمی ها پشتش نوشته سفارش شاتل . ممکنه با مشخصات مدل اصلی در سایت سازنده متفاوت باشه . به برند ایسوس هم فکر کنید
ایسوس هم مگه مودم با چیپ برادکام داره که کیفیتش خوب باشه
پیشنهادی دارید
masood.ashoori789
23-10-2018, 00:30
ایسوس هم مگه مودم با چیپ برادکام داره که کیفیتش خوب باشه
پیشنهادی داریدمدل هایی که از ایسوس میشناسم رالینک هست . نمیدونم برودکام هم داره یا خیر. روی چیپ ست برودکام خیلی حساس نباشید . مدل n14u b1 ایسوس جوابش رو پس داده .
باید ببینی خط تلفنت چقدر کشش داره اگه نویز داشته باشه بهترین برند هم استفاده کنی سرعت تغییری نمیکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.