ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی Sony Cyber-Shot DSC - HX5

gilmor
11-10-2010, 17:23
Sony Cyber-Shot DSC-HX5

دوستان در مورد این دوربین من شنیدم که اگر جلوي لنز چيزي باشه و دوربين رو روشن کنيد مثلا اگه تو کيفش باشه و دستتون رو بزنيد به

کليد روشن و دوربين روشن بشه ديگه اون دوربين رو بايد بفرستيد تو موزه! چون احيانا ديگه قابل تعمير نيست.

لطفا اطلاعات خودتون رو اینجا مطرح کنید.

سپاس

AliSub
11-10-2010, 18:26
Sony Cyber-Shot DSC-HX5

دوستان در مورد این دوربین من شنیدم که اگر جلوي لنز چيزي باشه و دوربين رو روشن کنيد مثلا اگه تو کيفش باشه و دستتون رو بزنيد به

کليد روشن و دوربين روشن بشه ديگه اون دوربين رو بايد بفرستيد تو موزه! چون احيانا ديگه قابل تعمير نيست.

سپاس

نه اصلا امکان نداره!
یه ارور میده میگه دوباره دوربین را خاموش وبعد روشن کنید!

کلا یک لنز 3-4 تا موتور داره که کوچیکند. اونم با زور کم که جلوی لنز چیزی بیاد نمیتونه اونو حرکت بده!(((( موتور ترکتور که نداره بزنه چرخدنده ها داغون کنه!))))) :31::31::31::31::31:
در کل دوربین خوبیه و فیلم برداری عالی داره . رقیبایی مثل TZ10 و SX210 داره که میشه گفت همشون خوبند!

vvc
11-10-2010, 21:14
نه اصلا امکان نداره!

کلا یک لنز 3-4 تا موتور داره که کوچیکند. اونم با زور کم که جلوی لنز چیزی بیاد نمیتونه اونو حرکت بده!(((( موتور ترکتور که نداره بزنه چرخدنده ها داغون کنه!))))) :31::31::31::31::31:
در کل دوربین خوبیه و فیلم برداری عالی داره . رقیبایی مثل TZ10 و SX210 داره که میشه گفت همشون خوبند!
البته در ادامه صحبتهای استاد عزیزم شرکت سونی قول داده در مدلهای جدید برای موتور لنز از موتور تراکتور یا موتور سمند استفاده کنه که با توجه به وضعیت بنزین فکر کنم از نوع دو گانه سوزش هم استفاده بشه :31::27::31:

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

Sony Cyber-Shot DSC-HX5

سپاس

فکر کنم این موضوع رو از خدمات بعد از فروش بپرسی یا از تعمیرکاران دوربین بهتر جواب بگیری البته اگه راستشو بگن

ELSIN
11-10-2010, 21:26
Sony Cyber-Shot DSC-HX5

سپاس

به منبع خبر شک کنید ,کاملا اشتباه
دوربین عالیه اما گرون
علی جون گفت TZ10 و SX210 هم عالی هستند و SX210 ارزون ترینشون

mm45
12-10-2010, 00:19
:11::11:سلام دوستان
کسی اطلاع داره که این دوربین زوم اپتیکال حین فیلم برداری داره یا خیر !

چون معمولا دوربین های سونی . حتی زوم دیجیتال فیلم برداری هم ندارند چه برسه به اپتیکال !

کسی اطلاع داره ممنون میشم شیر کنه ! :10::10:

SAEEDSAMSUNG
12-10-2010, 02:39

چون معمولا دوربین های سونی . حتی زوم دیجیتال فیلم برداری هم ندارند چه برسه به اپتیکال !

من یه فیلم از این دوربین دانلود کردم که زوم هنگام فیلمبرداری داشت و صدای لنز هم نمی اومد. کلا فیلمرداریش با کیفیت بود . زومش هم 10 ایکسه. درضمن منم شنیدم که موقعی که تو کیفه اگه روشن بشه لنز خراب میشه.

hashemi_ali_reza
12-10-2010, 08:46

دوست عزیز من از سایبرشات T300 که مال 3 سال پیشه استفاده می کنم . زوم اپتیکال 5X در حین فیلم برداری داره .

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------

دوستان عزیز ، کسی میدونه کیفیت عکس HX5 در شب و در ایزوهای بالا چه جوریه ؟ آیا واقعا نسبت به سایبرشات های قدیمی بهبود قابل توجهی داشته ؟

vvc
12-10-2010, 11:12
دوست عزیز من از سایبرشات T300 که مال 3 سال پیشه استفاده می کنم . زوم اپتیکال 5X در حین فیلم برداری داره .

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------

دوستان عزیز ، کسی میدونه کیفیت عکس HX5 در شب و در ایزوهای بالا چه جوریه ؟ آیا واقعا نسبت به سایبرشات های قدیمی بهبود قابل توجهی داشته ؟

زومه اپتیک 10X هنگام عکاسی وفیلم برداری
فیلم برداری با صدای استریو و فول اچ دی
HX5 سونی در حال حاضر بهترین دوربین کامپکت این شرکت هست که در رده کانن SX210 و پاناسونیک TZ10 و
نیکون S8000 و فوجی F80 قرار میگیره
که البته در بیشتر موارد کارایی و کیفیت نسبتآ بهتری از رقیبای خودش داره از جمله فیلمبرداری فول اچ دی
سنسور CMOS کیفیت عکس و فیلم خوب ISO3200 و ....
کیفیت عکسهاشم در شب در حدو اندازه خودش خوبه

gilmor
12-10-2010, 14:49
نه اصلا امکان نداره!

دوست عزیز شما خودتون تجربه کردید ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ELSIN
12-10-2010, 15:48
دوست عزیز شما خودتون تجربه کردید ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نیازی به تجربه شخصی نیست علی اقا با این برند اشنا هستند
اینی که فرمودید هم از محالاته بدون شک (مشکل لنز)

:40:

gilmor
12-10-2010, 15:59
از لطف شما سپاس

vvc
12-10-2010, 21:13
منم تجربه نکردم ولی بعید میدونم یه همچین مشکل وحشتناکی رو اونم سونی ندیده بگیره
اگر این مشکل صحت داشته باشه مطمنن باید تو خرید این دوربین تجدید نظر کرد

ELSIN
12-10-2010, 21:44
Sony Cyber-Shot DSC-HX5

سپاس

یه نکته هست همه دوربین ها میتونن این جوری باشند نه فقط HX5 سونی
پس باید مراقب دوربین بود

mehdi196
13-10-2010, 01:06
نه اصلا امکان نداره!

با سلام
اگه يه سر به سايت ------------- بزني و نظرات كاربران در باره دو مدل رقيب را بخوني خواهي ديد كه سوني hx5 از همه شون برتره. ميخواستم كانن رو بخرم ولي خدا رو شكر كلاه نرفت سرم آخه كانن در دوربين هاي تمام حرفه اي به بالا حرف اول را ميزند نه در دوربين هاي كمپكت. فعلأ سوني بخصوص hx5 يكي از بي رقيب ترين دوربين كمپكت در رده خود ميباشد. واقعأ هيچ چيز به اندازه يك انتخاب صحيح لذت بخش نيست!
خوش باشيد. :40::40::40:

vvc
13-10-2010, 15:17
با سلام
اگه يه سر به سايت ------------- بزني و نظرات كاربران در باره دو مدل رقيب را بخوني خواهي ديد كه سوني hx5 از همه شون برتره. ميخواستم كانن رو بخرم ولي خدا رو شكر كلاه نرفت سرم آخه كانن در دوربين هاي تمام حرفه اي به بالا حرف اول را ميزند نه در دوربين هاي كمپكت. فعلأ سوني بخصوص hx5 يكي از بي رقيب ترين دوربين كمپكت در رده خود ميباشد. واقعأ هيچ چيز به اندازه يك انتخاب صحيح لذت بخش نيست!
دوست عزیز اکثر کاربرها نیز همینو گفتن و حرف شما رو زدن به نظر من هم دوربین HX5 از SX210 بهتر با قیمتی با لاتر

H@di Soft
28-10-2010, 11:22
با سلام

ولی به نظر من SX210 بهتر عکس میندازه ... (توی ایزوهای بالاتر) :9:

toolhelp
28-10-2010, 12:09
ولی به نظر من SX210 بهتر عکس میندازه ... (توی ایزوهای بالاتر) :9:

طبق تجربياتي كه طي مقايسه دوربينهاي مختلف بين مردم عادي داشتم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده كنندگان معمولي به خصوص خانمها از دوربينهايي كه صورت اونارو زيادي با جزييات نشون بده خوششون نمياد دوربينهاي كنان عكس رو تقريبا به صورت خام تحويل ميدن و شما معمولا مجبوري يه مقدار روش كار كني تا قابل قبول بشه ولي دوربينهاي سوني با پردازشگر BIONZ در داخل دوربين اين كارو انجام ميده و عكس قابل قبول ارائه ميده
چند وقت پيش از يك سوژه خاص (يك چهره و يك منظره) با چند دوربين كنون و hx5 تو شرايط برابر عكس گرفتم و چاپ كردم بعد از چندين نفر خواستم بهترين عكس رو انتخاب كنن همه بدون اينكه به خودشون شك راه بدن عكسهاي سوني hx5 رو انتخاب كردن با اينكه نميدونستن عكسي كه انتخاب كردن با چه دوربيني گرفته شده دليل انتخاب هم غلظت رنگ و صاف بودن پوست صورت و نوردهي خوب بود اينگار كه عكس روتوش شده باشه.

شما وقتي از خودت عكس ميگيري توقع داري وقتي به عكست نگاه ميكني از چهره خودت وحشت نكني كه اين كارو دوربينهاي سوني به خوبي انجام ميدن :20:

در مورد نويز چون اندازه سنسور دوربينهاي كامپكت تقريبا مساوي هست پس ميشه گفت مقدار نويز هم تو همه برابره ولي بعضي دوربينها امكانات نرم افزاري بهتري دارن كه عكسهاي بهتري ارائه ميدن دوربينهاي سوني تو اين زمينه بهتر عمل ميكنن.

ELSIN
28-10-2010, 12:32
طبق تجربياتي كه طي مقايسه دوربينهاي مختلف بين مردم عادي داشتم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده كنندگان معمولي به خصوص خانمها از دوربينهايي كه صورت اونارو زيادي با جزييات نشون بده خوششون نمياد

ههههههههههههههههه اره من به این رسیدم :27:

دوربينهاي كنان عكس رو تقريبا به صورت خام تحويل ميدن و شما معمولا مجبوري يه مقدار روش كار كني تا قابل قبول بشه ولي دوربينهاي سوني با پردازشگر BIONZ در داخل دوربين اين كارو انجام ميده و عكس قابل قبول ارائه ميده

قبول ندارم سوني عکس هارو کمی غیر طبیعی میکنه با کاری مثل افزایش رنگ

چند وقت پيش از يك سوژه خاص (يك چهره و يك منظره) با چند دوربين كنون و hx5 تو شرايط برابر عكس گرفتم و چاپ كردم بعد از چندين نفر خواستم بهترين عكس رو انتخاب كنن همه بدون اينكه به خودشون شك راه بدن عكسهاي سوني hx5 رو انتخاب كردن با اينكه نميدونستن عكسي كه انتخاب كردن با چه دوربيني گرفته شده دليل انتخاب هم غلظت رنگ و صاف بودن پوست صورت و نوردهي خوب بود اينگار كه عكس روتوش شده باشه.
علتش همون غیر طبیعی کردن عکسه البته همه بدشون نمیاد :5:

شما وقتي از خودت عكس ميگيري توقع داري وقتي به عكست نگاه ميكني از چهره خودت وحشت نكني كه اين كارو دوربينهاي سوني به خوبي انجام ميدن
من وقتي از خودم عكس ميگيريرم توقع داري درست همونی که هستم منو نشون بده :20:

در مورد نويز چون اندازه سنسور دوربينهاي كامپكت تقريبا مساوي هست پس ميشه گفت مقدار نويز هم تو همه برابره ولي بعضي دوربينها امكانات نرم افزاري بهتري دارن كه عكسهاي بهتري ارائه ميدن دوربينهاي سوني تو اين زمينه بهتر عمل ميكنن.
البته mp هم مهمه اما میان افزار و پردازشگر هم اثر زیادی میزاره
بیشتر دوربین ها تو این قسمت خوب عمل میکنند

toolhelp
28-10-2010, 12:52
علتش همون غیر طبیعی کردن عکسه البته همه بدشون نمیاد :5:

من وقتي از خودم عكس ميگيريرم توقع داري درست همونی که هستم منو نشون بده :20:

شما لطفا جوگير نشو :31: من در مورد كساني كه عكس آماده چاپ از دوربينشون ميخوان صحبت كردم نه كسي كه ميتونه خودش عكس خودشو روتوش كنه كه مثلا موهاي كم پشت روي صورتش تو عكس ديده نشه

اتفاقا بعضي جاها بهتره كه عكس كمي از حالت اصليش فاصله بگيره تا زيباتر به نظر بياد و تجربه نشون داده كه بيشتر افراد عادي اينو دوست دارن.

H@di Soft
28-10-2010, 15:42
حرفای ELSIN رو بیشتر تایید میکنم ...
به نظر من هر چیزی طبیعیش خوبه ... اگه عکس نسبتا خام رو داشته باشی بعد میتونی خودت دستکاریش کنی و یه چیزه خوب ازش دربیاری ... ولی اگه دوربین خودش عکسها رو از حالت طبیعی خارج کنه دیگه نمیتونی عکس خام رو بدست بیاری ... در ضمن ، تجربه ثابت کرده تغییراتی مثه تغییرات رنگ که توی خود دوربین انجام میشه همه جا مطلوب نیست ... مثلا وقتی از یه جسم که بیشترش رو یه رنگ خاص تشکیل داده و باقی رنگها سهم کمی تو کادر دارن ، اون رنگ خاص و عمده خیلی زننده میشه !

البته toolhelp هم راست میگه ... افراد عادی بیشتر عکسای دستکاری شده رو میپسندند ...

ELSIN
28-10-2010, 15:56
شما لطفا جوگير نشو :31: من در مورد كساني كه عكس آماده چاپ از دوربينشون ميخوان صحبت كردم نه كسي كه ميتونه خودش عكس خودشو روتوش كنه كه مثلا موهاي كم پشت روي صورتش تو عكس ديده نشه

اتفاقا بعضي جاها بهتره كه عكس كمي از حالت اصليش فاصله بگيره تا زيباتر به نظر بياد و تجربه نشون داده كه بيشتر افراد عادي اينو دوست دارن.

اولا درست صحبت کن
دوما فقط اماتور ها از عکس غیر طبیعی خوششون میاد اونم تا مدتی کم
هادی هم درست میگه

toolhelp
28-10-2010, 16:01
اولا درست صحبت کن
دوما فقط اماتور ها از عکس غیر طبیعی خوششون میاد اونم تا مدتی کم
هادی هم درست میگه

بنده سعي ميكنم كاملا منطقي صحبت كنم ولي از بقيه پستهاي شما مشخصه كه به يك برند خاص تعصب نشون ميدي و من هم با همچين آدمي نميتونم منطقي صحبت نميكنم :20: البته شما فكر ميكني كه درست باهات صحبت نميشه فكر ميكنم خيلي حساس باشي.

H@di Soft
28-10-2010, 16:09
بنده سعي ميكنم كاملا منطقي صحبت كنم ولي از بقيه پستهاي شما مشخصه كه به يك برند خاص تعصب نشون ميدي و من هم با همچين آدمي نميتونم منطقي صحبت نميكنم :20: البته شما فكر ميكني كه درست باهات صحبت نميشه فكر ميكنم خيلي حساس باشي.

نه ... همچین چیزی نیست ... ELSIN جون آدم منطقی ایه و همیشه حق رو میگه ... و البته به شما هم حق میدم ... چیزه بدی نگفتید ! ... ولی در هر حال یا باید منطقی حرف بزنید و یا اصلا چیزی نگید :31: ... اینجوری مشکلی پیش نمیاد ... حالا آشتی کنید و همدیگرو بغل کنید ... یالا دیگه :31: .... ... .. .

ELSIN
28-10-2010, 16:48

منطق شما درست نیست نه من
تعصب به برند کار ادمای احمقه

toolhelp
28-10-2010, 16:55
منطق شما درست نیست نه من
تعصب به برند کار ادمای احمقه

خوشبختانه بنده به برند خاصي تعصب ندارم ولي بعضيا شايد :20: !

در ضمن وقتي از كسي توقع داري درست صحبت كنه بهتره اول خودت درست صحبت كني يكم عفت كلام داشته باش.

vvc
28-10-2010, 17:04
دوستان دوستان
از شما ها بعیده :41:
اینکه دوربینهای سونی عکس رو خوش آب و رنگ نشون میده و کانن طبیعی تر شکی نیست
ولی اینکه کی از چه عکسی خوشش میاد دیگه یه بحثه سلیقه ایست
پس سعی نکنید سلیقه خودتون رو به دیگران تحمیل کنید و احترام هم رو نگه دارید :19:

برادر کوچک شما :40::11:

:5:

ELSIN
28-10-2010, 20:31
خوشبختانه بنده به برند خاصي تعصب ندارم ولي بعضيا شايد :20: !

در ضمن وقتي از كسي توقع داري درست صحبت كنه بهتره اول خودت درست صحبت كني يكم عفت كلام داشته باش.

منظور من شما نبودید کلا عرض کردم
اما این درست نیست ادم هر دوربینی که داره اونو تبلیغ کنه

toolhelp
28-10-2010, 22:39
منظور من شما نبودید کلا عرض کردم
اما این درست نیست ادم هر دوربینی که داره اونو تبلیغ کنه

بنده فقط چيزهايي كه تجربه كردم و تست شده براي استفاده بقيه دوستان ميگم

اگه قرار باشه از دوربين خودم تبليغ كنم كه بايد بگم من SX100 دارم :31: نه اون چيزي كه شما فكر ميكني :46:

ELSIN
29-10-2010, 00:37
منم همین کار رو میکنم (تمام سعیم رو میکنم تا درست و دقیق باشه)
شما مکه HX5 ندارید ؟؟؟

toolhelp
29-10-2010, 03:31
منم همین کار رو میکنم (تمام سعیم رو میکنم تا درست و دقیق باشه)
شما مکه HX5 ندارید ؟؟؟

نخير بنده فقط اين دوربين رو تقريبا كامل تست كردم و براي همين به خودم اجازه ميدم كه در موردش نظر دقيق بدم.