مشاهده نسخه کامل
: ا AMD Radeon HD 6000 Series ا
jafarian
19-08-2011, 15:49
منظورم فقط fps نیست...
بلکه گرافیک تصویر هستش که ممکنه تو جنریشن های 68 و 69 فرق کنه...
اگه فرق نداشته باشه که ایده شما بهترین راه حل میشه...
نه فرقی نمیکنه ازاون لحاظ همون کراس شما کنید ازهمه بهتره کارتهایی هم که قابلیت کراس دارن تو جدول پایین قابل مشاهده هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من احتیاج به یه راهنمایی دارم...
میخوام یه گراف بگیرم که سر هیچی کم نیاره...
اسم nvidia رو جلوی من نیارید که آَشغاله...
بین 6870 و 6950 موندم که چی بگیرم؟
حالا یه چیزی هم که هست میشه بایوس 6950 رو unlock کرد ولی خیلی ریسک داره و هنوز نتونستم یه گرافیک تو فروشگاههای ایرانی پیدا کنم که بشه unlock کرد...
قیمتهارو هم همش از فروشگاههای اینترنتی گرفتم که قابل اطمینان نیستش...
به نظرتون -اساتید- کدوم رو بگیرم؟
اگه مدلی رو سراغ دارید که میشه unlock کرد پخ بدید چون تا آمارش در بره هم نیست میشه و هم قیمتشو بالا میبرن...
حتما میدونید که اون گراف باید dualswitch bios باشه و بورد اون رفرنس باشه...
راستی اگهطلاعاتی هم از برندهای مختلف دارید به من بدید که نمیدونم کدوم برند رو انتخاب کنم... :11:
سلام.
از نظر من باید از همون برند آشغال تهیه کنید تا در هیچ زمینه ای کم نیاره...:46:
CF هم خوبه، ولی در کل با مشکلاتی همراه هست که باعث میشه پیشنهادش نکنم.
شما یک تاپیک جدید ایجاد کنید، مشخصات دقیق سیستمتون رو هم + سقف بودجه تون رو ذکر کنید.
موفق باشید.
سلام.
از نظر من باید از همون برند آشغال تهیه کنید تا در هیچ زمینه ای کم نیاره...:46:
CF هم خوبه، ولی در کل با مشکلاتی همراه هست که باعث میشه پیشنهادش نکنم.
شما یک تاپیک جدید ایجاد کنید، مشخصات دقیق سیستمتون رو هم + سقف بودجه تون رو ذکر کنید.
موفق باشید.
عزیز کم فروشی نکنید... اگه چیزی هست بگید که ما هم اطلاعاتمون بالا بره...
اگه منظورتون بحث ساپورت cf توی بازیهای مختلف هست که اونرو آره قبول دارم
یا اینکه هر بازی جدید که میاد amd باید یه پچ بده که ساپورتش کنه...
یا مصرف بالای پاور رو میگید؟
کلا تا 360 یا 370 تومن هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم...
من کلا سیتمم این هست:
Cpu: Amd 965 be 3.4 Ghz
Mb: ASRock 890GX Extreme4
Ram: 4 gig 1600 Geil value plus 9-9-9-28
VGA: 4870 Force3D 1 gig GDDR5
Power: OCZ 600SXS
Monitor: Asus MS238H 23 Inch
عزیز کم فروشی نکنید... اگه چیزی هست بگید که ما هم اطلاعاتمون بالا بره...
اگه منظورتون بحث ساپورت cf توی بازیهای مختلف هست که اونرو آره قبول دارم
یا اینکه هر بازی جدید که میاد amd باید یه پچ بده که ساپورتش کنه...
یا مصرف بالای پاور رو میگید؟
کلا تا 360 یا 370 تومن هم بیشتر نمیخوام هزینه کنم...
من کلا سیتمم این هست:
Cpu: Amd 965 be 3.4 Ghz
Mb: ASRock 890GX Extreme4
Ram: 4 gig 1600 Geil value plus 9-9-9-28
VGA: 4870 Force3D 1 gig GDDR5
Power: OCZ 600SXS
Monitor: Asus MS238H 23 Inch
کم فروشی چیه :31:دوست خوبم شما باید این اطلاعات رو میدادین تا بشه کامل گفت.
ببینید ترکیب های Crossfire و حتی SLI در کل با این که جلوه ی خوبی دارن و حتی پرفرمنس بسیار خوبی میدن، هیچ موقع به پرفرمنس بی دردسر و عالی Single Card نمیرسن و مشکلات مختلفی ممکنه به وجود بیاد. مثلا معمولا افت فریم هایی در برخی گیم ها به همراه دارن...
همچنین در گیم های جدید همون طور که خودتون گفتید باید معمولا منتظر درایور جدید برای پرفرمنس بهتر باشید.
در کل اصلا نمیگم Multi Card بده، خیلی هم عالیه، ولی در صورت داشتن موجود بودن Single Card در اون رنج، قطعا انتخاب Single Card بهتر و عاقلانه تره.
البته پاور شما هم برای مولتی کارت قطعا چندان مناسب نیست.
با بودجه ی شما از Nvidia GTX 560 Ti هست، قیمتش هم مناسبه، حدود 300.000 تومان یا کمتر...
ولی انتخاب بهتر، HD6950 2GB هست با قابلیت آنلاک، اگه بتونید مدل آنلاک شو گیر بیارید عالیه، اگه نه همون 560Ti غیر رفرنس بگیرید بهتره.
کلا من در این نسل با Nvidia موافق ترم تا AMD ، به خاطر معماری بهینه با DirectX11... ولی بعضی کارت های AMD مثل 6950 2GB ارزش خریدشون بالاست. البته این 6950 اگه آنلاک بشه خیلی عالیه، وگرنه همون طور که گفتم 560 Ti Non-Refrence رو بهش ترجیح میدم.
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.
متشکر عزیز
من همون سری اول هم متوجه شدم که شما بیشنر طرف nvidia هستی و من هم کاملا بحث سینگل کارد رو بیشتر قبول دارم...
ولی همونطور که گفتید 6950 خوب هست که بشه آنلاکش کرد که گیر نمیاد انگار یا حداقل تو این رنج قیمت...
والله چی بگم در مورد nvidia ...
من نه میخوام اینجا جنجال درست کنم نه بحث راه بندازم...
فقط تجربه شخصی خودم رو میگم:
من الان حدود 4-3 سال هست که 4870 رو دارم وتقریبا روی هیچ بازی تا الان بهم آخ نگفته, قبل از اون همیشه انویدیا داشتم که لیستش میشه:
tnt 32mb fx5200 fx 5900gl fx6800 fx7950gx 8800gt و 9800gt...
بعداز اون رفتم روی ati وفرق گرافیک رو دیدم-هم قدرت و هم کیفیت تصویر-...
درسته رنج اونها پایینتر از 4870 بوده ولی من gtx280 و gtx470 رو هم داشتم و تست کردم و دیدم که اونها هم به هیچ شکلی در اندازههای 4870 نبودن...
آره انویدیا physx رو داره ولی آخه چندتا بازی هست آنچنان physx رو توشون میبنی؟
آخه چه فایده ای داره وقتی physx ساپورت باشی ولی نشه به خوبی اجراش کرد؟
همین 470 رو با مافیا تست کردم که خندم گرفت وقتی فیزیکس رو آن میکردم و روی normal یا high میزاشتم به شدت افت فریم داشت!!!! که با 4870 اونقدر افت فریم نداشت...
یه چیز جالب دیگه این بود که وقتی خواستم dirt 3 رو باش اجرا کنم یه ارور خوشکل به من داد که انویدیا رو باز کرد و بعد توی جاهای مختلف خوندم که این گرافیک نمیتونه dirt 3 رو اجرا کنه!!!!!! با همچین چیزی برخورد کرده بودی؟
البته طرف خوب هم داشت این 470 که اونم این بود که روی crysis 2 به من روی آخرین تنظیمات گرافیکی نسبت به 4870 بین 8 تا 10 fps بیشتری میداد... که اصلا اهمیتی نداشت-چون اصلا خوشم نیومد از این بازی...
مهمترین قسمت مال وقتی بود که باهاش starcraft 2 رو تست کردم که آنچنان لگ داشت که مجبور شدم گراف 430 تومنی 310 تومن بفروشم...
خلاصه اصلا رابطه خوبی با nvidia ندارم...
البته من کلا این گراف رو واسه BF3 میخوام بگیرم...
متشکر عزیز
من همون سری اول هم متوجه شدم که شما بیشنر طرف nvidia هستی و من هم کاملا بحث سینگل کارد رو بیشتر قبول دارم...
ولی همونطور که گفتید 6950 خوب هست که بشه آنلاکش کرد که گیر نمیاد انگار یا حداقل تو این رنج قیمت...
والله چی بگم در مورد nvidia ...
من نه میخوام اینجا جنجال درست کنم نه بحث راه بندازم...
فقط تجربه شخصی خودم رو میگم:
من الان حدود 4-3 سال هست که 4870 رو دارم وتقریبا روی هیچ بازی تا الان بهم آخ نگفته, قبل از اون همیشه انویدیا داشتم که لیستش میشه:
tnt 32mb fx5200 fx 5900gl fx6800 fx7950gx 8800gt و 9800gt...
بعداز اون رفتم روی ati وفرق گرافیک رو دیدم-هم قدرت و هم کیفیت تصویر-...
درسته رنج اونها پایینتر از 4870 بوده ولی من gtx280 و gtx470 رو هم داشتم و تست کردم و دیدم که اونها هم به هیچ شکلی در اندازههای 4870 نبودن...
آره انویدیا physx رو داره ولی آخه چندتا بازی هست آنچنان physx رو توشون میبنی؟
آخه چه فایده ای داره وقتی physx ساپورت باشی ولی نشه به خوبی اجراش کرد؟
همین 470 رو با مافیا تست کردم که خندم گرفت وقتی فیزیکس رو آن میکردم و روی normal یا high میزاشتم به شدت افت فریم داشت!!!! که با 4870 اونقدر افت فریم نداشت...
یه چیز جالب دیگه این بود که وقتی خواستم dirt 3 رو باش اجرا کنم یه ارور خوشکل به من داد که انویدیا رو باز کرد و بعد توی جاهای مختلف خوندم که این گرافیک نمیتونه dirt 3 رو اجرا کنه!!!!!! با همچین چیزی برخورد کرده بودی؟
البته طرف خوب هم داشت این 470 که اونم این بود که روی crysis 2 به من روی آخرین تنظیمات گرافیکی نسبت به 4870 بین 8 تا 10 fps بیشتری میداد... که اصلا اهمیتی نداشت-چون اصلا خوشم نیومد از این بازی...
مهمترین قسمت مال وقتی بود که باهاش starcraft 2 رو تست کردم که آنچنان لگ داشت که مجبور شدم گراف 430 تومنی 310 تومن بفروشم...
خلاصه اصلا رابطه خوبی با nvidia ندارم...
البته من کلا این گراف رو واسه BF3 میخوام بگیرم...
دوست خوبم من اون طور که شما فکر میکنی Fan Nvidia نیستم، ولی واقعا Nvidia در این نسل عالی عمل کرده...
ببینید شما دارید 4870 رو با 470 مقایسه میکنید، 470 پرفرمنس کلیش نزدیک 5870 هست در گیم ها، یعنی در کل به اندازه قابل توجهی از 4870 قوی تره، حالا نمیدونم چرا تجربه ی شما زیاد خوش آیند نبوده...؟!
PhysiX فقط یکی از قابلیت های Nvidia هست... افت فریم در مافیا هم که شما میگی اصلا امکان نداره من خودم شخصا تست کردم این قضیه رو:46:
اصلا امکان اجرای فیزیکس روی کارت های AMD بدون افت فریم بسیار شدید نیست.
روی کارت های Nvidia هم افت فریم داره، ولی با 470 به بالا تقریبا قابل بازیه.
اما مهم ترین مزیت Nvidia به AMD در کارت های High End ، عملکرد تسلیشن هست.
معماری Fermi در تسلیشن خیلی قدرتمند عمل میکنه... استفاده از Polymorph Engine های پر تعداد و تسلیتور ها به همان تعداد، دقیقا برای عملکرد عالی در DX11 پیش بینی شدند...
همون Crysis 2 ، شما آپدیت DX11 رو نصب کن و با یه کارت DX11 Support بازی کن، ببین کیفیت گرافیکی اون گیم رو هیچ عنوان دیگه ای تا به حال نداشته.
استفاده از اکثر قابلیت های DX11 به طور گسترده، این بازی رو به قویترین گیم حال حاضر تبدیل کرده.
حالا همین گیم، عملکرد کارت های High End رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طور که میبینید کارت های nvidia با اختلاف نسبتا زیاد قویترن... که البته قابل پیش بینی بود:46:
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.
دوست خوبم من اون طور که شما فکر میکنی Fan Nvidia نیستم، ولی واقعا Nvidia در این نسل عالی عمل کرده...
ببینید شما دارید 4870 رو با 470 مقایسه میکنید، 470 پرفرمنس کلیش نزدیک 5870 هست در گیم ها، یعنی در کل به اندازه قابل توجهی از 4870 قوی تره، حالا نمیدونم چرا تجربه ی شما زیاد خوش آیند نبوده...؟!
PhysiX فقط یکی از قابلیت های Nvidia هست... افت فریم در مافیا هم که شما میگی اصلا امکان نداره من خودم شخصا تست کردم این قضیه رو:46:
اصلا امکان اجرای فیزیکس روی کارت های AMD بدون افت فریم بسیار شدید نیست.
روی کارت های Nvidia هم افت فریم داره، ولی با 470 به بالا تقریبا قابل بازیه.
اما مهم ترین مزیت Nvidia به AMD در کارت های High End ، عملکرد تسلیشن هست.
معماری Fermi در تسلیشن خیلی قدرتمند عمل میکنه... استفاده از Polymorph Engine های پر تعداد و تسلیتور ها به همان تعداد، دقیقا برای عملکرد عالی در DX11 پیش بینی شدند...
همون Crysis 2 ، شما آپدیت DX11 رو نصب کن و با یه کارت DX11 Support بازی کن، ببین کیفیت گرافیکی اون گیم رو هیچ عنوان دیگه ای تا به حال نداشته.
استفاده از اکثر قابلیت های DX11 به طور گسترده، این بازی رو به قویترین گیم حال حاضر تبدیل کرده.
حالا همین گیم، عملکرد کارت های High End رو ببینید:
همون طور که میبینید کارت های nvidia با اختلاف نسبتا زیاد قویترن... که البته قابل پیش بینی بود:46:
اگه سوالی هست در خدمتم.
موفق باشید.
من اصلا هیچ قصدی ندارم که بخوام طرف شرکتی رو بگیرم... من مصرف کنندم و از خدامه که بابت پولی که میدم کیفیت بهتری بگیرم...
و اصلا قصداینو ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی به این بنچها اصلا نمیشه اطمینان کرد... قبول دارید؟
ولی اون بحثهایی که کردم رو خودم شاهد بودم وتست کردم... مخصوصا بحث physx توی مافیا که واقعا سوژه 2 هفته ای واسه منو رفقا بود...
میدونید چیه؟ چیزی که من فهمیدم قدرت پردازش توی gpu های amd بالاتر از انویدیا هستش و همچنین سرعت رمهاشون...
حالا tessilation رو هم خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا کجا بکار میره؟
آیا ممکن هست که من بیام 560 بگیرم ویه قضیه ای مثل dirt 3 توی 470 تکرار بشه؟
راستی این رو هم الان دیدم:
من اصلا هیچ قصدی ندارم که بخوام طرف شرکتی رو بگیرم... من مصرف کنندم و از خدامه که بابت پولی که میدم کیفیت بهتری بگیرم...
و اصلا قصداینو ندارم که بگم شما اشتباه میکنید ولی به این بنچها اصلا نمیشه اطمینان کرد... قبول دارید؟
ولی اون بحثهایی که کردم رو خودم شاهد بودم وتست کردم... مخصوصا بحث physx توی مافیا که واقعا سوژه 2 هفته ای واسه منو رفقا بود...
چرا نمیشه اطمینان کرد؟
احتمالا تجربه ی شما با 470 نقصی داشته، مثلا درایور قدیمی نصب بوده، یا هر مشکل دیگه ای...
میدونید چیه؟ چیزی که من فهمیدم قدرت پردازش توی gpu های amd بالاتر از انویدیا هستش و همچنین سرعت رمهاشون...
GPU های AMD ، اگه از 100 درصد قدرتشون استفاده بشه بله مقداری از GPU های Nvidia قویترن. ولی نکته ی مهم همین 100 درصد استفاده شدنه، که تقریبا غیر ممکنه. مخصوصا با معماری سری 68XX به قبل، VLIW5 که باعث میشد اکثر اوقات مقداری از قدرت GPU هدر بره، باز توی سری 69XX با VLIW4 شدن وضعیت خیلی بهتر شد.
توضیحاتش مفصله، اگه میخواید بیشتر توضیح بدم، چون معمولا افراد یه این بحث ها علاقه ای نشون نمیدن!
حالا tessilation رو هم خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا کجا بکار میره؟
ببینید تسلیشن یکی از مهم ترین قابلیت های DX11 هست، در GPU هم واحد اختصاصی داره.
از اون برای طبیعی تر شدن سطح اجسام و آبجکت ها استفاده میشه، بر امدگی ها و فرو رفتگی ها طبیعی تر میشن، و تقریبا مهم ترین نکته ی دیداری DirectX11 هست.
البته گیم های زیادی تا به حال از این قابلیت استفاده نکردن، کمتر از 10 عنوان... ولی با استفاده ی زیاد از این قابلیت، کفه ی ترازو به شدت به سمت Nvidia سنگینی میکنه...
آیا ممکن هست که من بیام 560 بگیرم ویه قضیه ای مثل dirt 3 توی 470 تکرار بشه؟
من نمیونم جرا اون مشکل برایتون پیش اومده بود، همین الان بررسی هایی از Dirt 3 روی کارت های مختلف در سطح نت موجوده که کارت های Nvidia هم اون تست ها رو انجام دادن...
البته GTX 560 Ti پرفرمنس کمی بیشتری از 470 ارائه میده.
موفق باشید.
پس شما میگید اگه 6870 بخوام بگیرم بهتره که 560 بگیرم ولی بین 6950 و 560 بهتر که 6950 رو انتخاب کنم؟
درضمن یه نگاه به این پیج بندازید:
آره 560 دارای 822 mhz هستش ولی 470 600 تایی داشت...
رنج قیمتهاشون رو توی میهن مارکت و رایان صبا که نگاه میکردم اصلا متوجه نشدم به کدوم اطمینان کنم!!!!!
پس شما میگید اگه 6870 بخوام بگیرم بهتره که 560 بگیرم ولی بین 6950 و 560 بهتر که 6950 رو انتخاب کنم؟
درضمن یه نگاه به این پیج بندازید:
آره 560 دارای 822 mhz هستش ولی 470 600 تایی داشت...
رنج قیمتهاشون رو توی میهن مارکت و رایان صبا که نگاه میکردم اصلا متوجه نشدم به کدوم اطمینان کنم!!!!!
دقت داشته باشید، GTX 560 با GTX 560 Ti متفاوته!:46:
بین 6870 و 560 هم 560 بهتره، هم قیمتش مناسب تره(فکر کنم...) هم از نظر پرفرمنس مناسبه.
560Ti هم از 6950 2GB ضعیف تره ولی اگه 69502GB آنلاک نشه، یع GTX 560 Ti غیر رفرنس قطعا انتخاب بهتریه.
موفق باشید.
دقت داشته باشید، GTX 560 با GTX 560 Ti متفاوته!:46:
بین 6870 و 560 هم 560 بهتره، هم قیمتش مناسب تره(فکر کنم...) هم از نظر پرفرمنس مناسبه.
560Ti هم از 6950 2GB ضعیف تره ولی اگه 69502GB آنلاک نشه، یع GTX 560 Ti غیر رفرنس قطعا انتخاب بهتریه.
موفق باشید.
غیر رفرنس باید باشه؟
چطور تشخیص بدم؟
اینو ببین:
غیر رفرنس باید باشه؟
توضیح دادم دیگه، غیر رفرنسش نسبت به 6950 که آنلاک نشه ارجحه، البته خیلی فرق نمیکنن، ولی سلیقه ی من اینه!
توضیح دادم دیگه، غیر رفرنسش نسبت به 6950 که آنلاک نشه ارجحه، البته خیلی فرق نمیکنن، ولی سلیقه ی من اینه!
آها فکر کردم که 560 غیر رفرنس باید باشه...
قضیه این CUDA Cores چیه؟
آقا یه سوال دیگه پیش اومد که آیا گراف با چیپست و مادربورد Amd من مشکلی پیدا نمیکنه؟
غیر رفرنس باید باشه؟
چطور تشخیص بدم؟
یعنی مدل مرجع خود Nvidia نباشه، با کولر و مدار تغذیه تقویت شده باشه تا بتونید به راحتی آورکلاکش کنید(البته 560Ti معمولی (رفرنس) هم قابلیت آور خوبی داره)
این یک مدل غیر رفرنس خوب هست:
و این هم مدل رفرنس Nvidia:
آها فکر کردم که 560 غیر رفرنس باید باشه...
اگه غیر رفرنس باشه قابلیت آور بیشتری داره.
همون طور که گفتم اگه از آنلاک شدن 6950 2GB مطمئن هستید، که معمولا اکثر مدل های رفرنس AMD آنلاک میشن اون گزینه ی بهتری هست...
قضیه این CUDA Cores چیه؟
واحد های پردازشی در GPU های Nvidia اسمشون Cuda Core هست.
این نمای GPU GTX 560 Ti هست، اون مربع های کوچک سبز رنگ Cuda Core هستند که تمام پردازش GPU در اون ها انجام میشه.
آقا یه سوال دیگه پیش اومد که آیا گراف با چیپست و مادربورد Amd من مشکلی پیدا نمیکنه؟
اصلا هیچ مشکلی نیست.
موفق باشید.
یعنی مدل مرجع خود Nvidia نباشه، با کولر و مدار تغذیه تقویت شده باشه تا بتونید به راحتی آورکلاکش کنید(البته 560Ti معمولی (رفرنس) هم قابلیت آور خوبی داره)
این یک مدل غیر رفرنس خوب هست:
و این هم مدل رفرنس Nvidia:
اگه غیر رفرنس باشه قابلیت آور بیشتری داره.
همون طور که گفتم اگه از آنلاک شدن 6950 2GB مطمئن هستید، که معمولا اکثر مدل های رفرنس AMD آنلاک میشن اون گزینه ی بهتری هست...
واحد های پردازشی در GPU های Nvidia اسمشون Cuda Core هست.
این نمای GPU GTX 560 Ti هست، اون مربع های کوچک سبز رنگ Cuda Core هستند که تمام پردازش GPU در اون ها انجام میشه.
اصلا هیچ مشکلی نیست.
موفق باشید.
عزیز واقعا لطف کردید:11:
من از اطلاعاتتون استفاده بردم:11:
حالا به feedback های این چندتا صفحه دقت کنید:
حالا قضیه اینجاست که حداکثر اختلاف قیمتشم نسبت به 6950 بین 15 تا 30 تومن هست...
دوتا مشکل پیش میاد که 6950 دارای 2 گیگ رم هم هست و توی اکثر بنچهایی که دیدم خیلی سرتر از 560 ti و درسته که قیمتش بالاتر هست ولی با سابقه ای که من از 470 دارم و این feedback هایی که میخونم...
عزیز واقعا لطف کردید
من از اطلاعاتتون استفاده بردم
حالا به feedback های این چندتا صفحه دقت کنید:
خواهش میکنم، وظیفه هست.:11:
فیدبک ها هم که زیاد نبودن 2-3 تا در هر صفحه... چیزی هم نگفته بودن... چه چیز خاصی گفتن؟
حالا قضیه اینجاست که حداکثر اختلاف قیمتشم نسبت به 6950 بین 15 تا 30 تومن هست...
دوتا مشکل پیش میاد که 6950 دارای 2 گیگ رم هم هست و توی اکثر بنچهایی که دیدم خیلی سرتر از 560 ti و درسته که قیمتش بالاتر هست ولی با سابقه ای که من از 470 دارم و این feedback هایی که میخونم...
ببینید اختلافشون درسته، 6950 معمولا قوی تره، ولی اگه آنلاک نشه، بین 560Ti Non-Refrence و 6950 2GB انتخاب کاملا سلیقه ای میشه!
من 560ti NonRefrence رو ترجیح میدم، به خاطر عملکرد بهتر در تسلیشن و قابلیت آورکلاک بالا... اگه آورکلاک نمیکنید اصلا، شاید 6950 براتون بهتر باشه...
ولی اگه آنلاک بشه، قطعا 6950 ارزش خرید بیشتری داره و اون انتخاب بهتری هست.
2GB رم هم البته معمولا تاثیری در رزولیشن 1920X1080 نداره، ولی خوب درسته بعضی اوقات مخصوصا با فعال کردن AA ممکنه کمی به چشم بیاد، به هر حال تایین کننده قدرت کارت، مشخصات اون نیستن، باید تست ها و بنچمارک ها رو ببینید...
یه نکته هم بگم که 560Ti به نوعی از نظر پرفرمنس جایگزین 470 هست، که بهینه و به اصطلاح تر و تمیز شده...
موفق باشید.
البته یک نکته ی بسیار مهم رو بهتون بگم، حتما Review های سایت های معتبر مثل Tomshardware ، Hardwarecanucks ، Anandtech و ... رو یه نگاهی بندازید، چون بدون دیدن تست ها و بنچمارک ها نمیشه تصمیم درست گرفت!
موفق باشید.
خواهش میکنم، وظیفه هست.:11:
فیدبک ها هم که زیاد نبودن 2-3 تا در هر صفحه... چیزی هم نگفته بودن... چه چیز خاصی گفتن؟
ببینید اختلافشون درسته، 6950 معمولا قوی تره، ولی اگه آنلاک نشه، بین 560Ti Non-Refrence و 6950 2GB انتخاب کاملا سلیقه ای میشه!
من 560ti NonRefrence رو ترجیح میدم، به خاطر عملکرد بهتر در تسلیشن و قابلیت آورکلاک بالا... اگه آورکلاک نمیکنید اصلا، شاید 6950 براتون بهتر باشه...
ولی اگه آنلاک بشه، قطعا 6950 ارزش خرید بیشتری داره و اون انتخاب بهتری هست.
2GB رم هم البته معمولا تاثیری در رزولیشن 1920X1080 نداره، ولی خوب درسته بعضی اوقات مخصوصا با فعال کردن AA ممکنه کمی به چشم بیاد، به هر حال تایین کننده قدرت کارت، مشخصات اون نیستن، باید تست ها و بنچمارک ها رو ببینید...
یه نکته هم بگم که 560Ti به نوعی از نظر پرفرمنس جایگزین 470 هست، که بهینه و به اصطلاح تر و تمیز شده...
موفق باشید.
مثل اینکه اکثرا مشکل گرم کردن بیش از حد دارن و خیلی ها گفته بودن که دماش به بالای 90 درجه هم میرسه... و خیلی ها هم از نویز این کارت شکایت کرده بودن...
البته من یه جورایی اورکلاک رو روی گراف قبول ندارم چون اکثرا باعث هنگ و گلیچ و کم شدن عمر قطعه میشه...
درسته من از res 1920*1080 بیشتر نمیخوام...
حالا اون 6950 رو هم بخاطر این می گفتم آنلاک کنم تا وقتی که فکر میکردم اورکلاک نیستش و فقط یه آپدیت بایوس هستش...
newegg میشه گفت بهترین فروشگاه هستش که کسانیکه از اون قطعه ازش خرید میکنن فقط میتونن ریویو بدنو واسه همین خیلی قابل اطمینانه...
توی Tomshardware هم عضو هستم ولی اکثرا به قول خودتون با سلیقه نظر میدن...
حالا یه سوال دیگه که هست اینه که مدلهای خیلی زیادی توی newegg پیدا میشه که چه 6870 یا 6950 یا 560 دارای gpu های مختلفی هستن و به نوعی اور شدن... از یه لحاظ ممکنه بهتر باشن ولی مشکل اینجاست که تنها چیزی که دیدم تو ایران دو مدل amd فقط بود...
tessellation رو توی 560 دیدم که خیلی بالاتر بود و حتی یک نفر گفته بود که اگر میخواید واسه bf3 گراف بخرید حتما برید سراغ انویدیا چون amd نمیتونه transparent aa رو خوب handle کنه...
مثل اینکه اکثرا مشکل گرم کردن بیش از حد دارن و خیلی ها گفته بودن که دماش به بالای 90 درجه هم میرسه... و خیلی ها هم از نویز این کارت شکایت کرده بودن...
560Ti ؟؟؟ اصلا! سری 500 کاملا مشکل گرما در اون ها بر طرف شده...! سری 400 هم که مشکل گرما داشتن، تا 105 درجه میتونستن گرما رو تحمل کنن...
پس اصلا نگران گرما نباشید.
البته من یه جورایی اورکلاک رو روی گراف قبول ندارم چون اکثرا باعث هنگ و گلیچ و کم شدن عمر قطعه میشه...
آورکلاک Safe و مطمئن هیچ مشکلی به وجود نمیاره!
اگه غیر رفرنس بگیرید، و آور نکنید یعنی پولتون رو دور ریختید.
حالا اون 6950 رو هم بخاطر این می گفتم آنلاک کنم تا وقتی که فکر میکردم اورکلاک نیستش و فقط یه آپدیت بایوس هستش...
بله، آورکلاک نیست! آزاد سازی هسته های پردازشی GPU هست که قفل شده بودن...!
newegg میشه گفت بهترین فروشگاه هستش که کسانیکه از اون قطعه ازش خرید میکنن فقط میتونن ریویو بدنو واسه همین خیلی قابل اطمینانه...
توی Tomshardware هم عضو هستم ولی اکثرا به قول خودتون با سلیقه نظر میدن...
حالا یه سوال دیگه که هست اینه که مدلهای خیلی زیادی توی newegg پیدا میشه که چه 6870 یا 6950 یا 560 دارای gpu های مختلفی هستن و به نوعی اور شدن... از یه لحاظ ممکنه بهتر باشن ولی مشکل اینجاست که تنها چیزی که دیدم تو ایران دو مدل amd فقط بود...
tessellation رو توی 560 دیدم که خیلی بالاتر بود و حتی یک نفر گفته بود که اگر میخواید واسه bf3 گراف بخرید حتما برید سراغ انویدیا چون amd نمیتونه transparent aa رو خوب handle کنه...
GPU های مختلف ندارن، بعضی ها آور شدن.
غیر رفرنس ها آورکلاکشون مهم نیست، مدار تغذیه و کولر تقویت شدشونه که مهمشون میکنه.
در مورد انتخابتون هم، به نظر من همون طور که قبلا گفتم چند تا بررسی درست و حسابی رو بخونید، حتما نظر ادیتور رو هم بخونید، تصمیم گیری براتون راحت میشه.
من هم هر سوالی براتون پیش اومد در خدمتم.
موفق باشید.
560Ti ؟؟؟ اصلا! سری 500 کاملا مشکل گرما در اون ها بر طرف شده...! سری 400 هم که مشکل گرما داشتن، تا 107C میتونستن گرما رو تحمل کنن...
پس اصلا نگران گرما نباشید.
من نمیخوام روده درازی کنم و به هر حرف شما گیر بدم ولی 470 درسته نترکید و با هزار دردسر rivatuner و چندین برنامه دیگه سرعت فن رو بالا میبردم و صداش وحشتناک میشد ولی دمای بالا performence رو پایین میورد و وحشتناک به هنگ کردن میوفتاد...
پس با این حساب بگردم دنبال 6950 که بشه آنلاکش کرد...
شما سراغ نداری؟:31:
چون من توی اهواز که حتی dualswitch bios هم پیدا نکردم... توی فروشگاهها هم همچین اطلاعاتی رو پیدا نمیشه کرد...:41:
بازم متشکر عزیز...:11:
من نمیخوام روده درازی کنم و به هر حرف شما گیر بدم ولی 470 درسته نترکید و با هزار دردسر rivatuner و چندین برنامه دیگه سرعت فن رو بالا میبردم و صداش وحشتناک میشد ولی دمای بالا performence رو پایین میورد و وحشتناک به هنگ کردن میوفتاد...
1- دمای TJ Max GTX 470 ، 105درجه هست یعنی تا اون دما به طور نورمال به عملکرد خودش ادامه میده.
2- در سری 500 دما اصلا اون قدر بالا نمیره:
حله؟ :دی
پس با این حساب بگردم دنبال 6950 که بشه آنلاکش کرد...
شما سراغ نداری؟
خیر... ولی نباید نایاب باشه...
بازم متشکر عزیز...
خواهش میکنم!
آقا من یه گراف xfx که 2 گیگ هست و از اسکرین مشخص که بوردش رفرنس هست رو توی یه فروشگاه توی نت پیدا کردم...
حالا مشکل اینجاست که آیا میشه آنلاکش کرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اساتید کسی هست که بتونه تشخیص بده؟
مشکل اینجاست که نمونشو هیچ جا پیدا نمیکنم و فروشگاه اطلاعات دیگه ای نزده...
اینم یکی دیگه:
اینم بقیش:
این کارت رفرنس هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _RelatedGraphicCardProducts2/695A-CNFC_1.jpg,400,300
و اینها رفرنس نیستند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _RelatedGraphicCardProducts2/695X-ZNF_1.jpg,400,300
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _RelatedGraphicCardProducts2/1024x768_jpeg_695X-CDFC_1.jpeg,400,300
کارت رفرنس آنلاک میشه
قیمت چند؟
jafarian
20-08-2011, 22:49
برطبق این فیلم داخل سایت youtube شما GV-R695D5-2GD-B ازگیگا رومیتونید آنلاک کنید به 6970.
mInI_ClockEr
21-08-2011, 01:37
دوستان یه سوال داشتم
اونم اینه که گرافیک آنبرد 4250 رو با چه کارتی میتونم هایبرد کراس کنم
ممنون میشم کمک کنید
این کارت رفرنس هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _RelatedGraphicCardProducts2/695A-CNFC_1.jpg,400,300
و اینها رفرنس نیستند
کارت رفرنس آنلاک میشه
قیمت چند؟
آره انگار این قابل آنلاک هستش ولی باید دید که آیا واقعا همین کارد رو داره یا این اسکرین رو همینجوری گذاشته... چون این کارد discontinue شده...
البته این لینک رو دانلود کن و ببین که تقریبا میشه shader همه 6950 هارو unlock کرد...
دوستان یه سوال داشتم
اونم اینه که گرافیک آنبرد 4250 رو با چه کارتی میتونم هایبرد کراس کنم
ممنون میشم کمک کنید
تو این جدول خود AMD مشخص کرده
آره انگار این قابل آنلاک هستش ولی باید دید که آیا واقعا همین کارد رو داره یا این اسکرین رو همینجوری گذاشته... چون این کارد discontinue شده...
البته این لینک رو دانلود کن و ببین که تقریبا میشه shader همه 6950 هارو unlock کرد...
تو این ویدیو روش آنلاک کردنXFX HD-695A-CNFC را توضیح داده که چطور باید آنلاک کرد و دقیق همون میشه مشکلی نیست
تو این ویدیو روش آنلاک کردنXFX HD-695A-CNFC را توضیح داده که چطور باید آنلاک کرد و دقیق همون میشه مشکلی نیست
عزیز کجای این پیج ویدیو وجود داره؟:13:
عزیز کجای این پیج ویدیو وجود داره؟:13:
منظور لینک خودم نبود لینکی که دادین منظورم بود
لینکی هم که گذاشتم لینک کارت رفرنس بود
دقیقا تو پست پایینی تو لینک مدیافایر که گذاشتید فایل flv با حجم 13.51 مگ
کسی از این نوع 6950 خبر داره ؟؟ سری جدید هستن و گفته شده رو خنک کننده ش خیلی کار شده ..... اما این جور که معلومه قابلیت انلاک ازش گرفته شده .
منظور لینک خودم نبود لینکی که دادین منظورم بود
لینکی هم که گذاشتم لینک کارت رفرنس بود
دقیقا تو پست پایینی تو لینک مدیافایر که گذاشتید فایل flv با حجم 13.51 مگ
نه این واسه آنلاک کردن اون مدلهای جدیدترش هست...
البته فقط shader رو فقط میشه آنلاک کرد...
خوب من هم اینو گذاشتم که بدونید تمام 6950 هارو میشه shader اونارو آنلاک کرد...
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
کسی از این نوع 6950 خبر داره ؟؟ سری جدید هستن و گفته شده رو خنک کننده ش خیلی کار شده ..... اما این جور که معلومه قابلیت انلاک ازش گرفته شده .
نه عزیز این برد رفرنس نیست و نمیشه بطور عادی آنلاکش کرد...
شاید شیدرش رو بشه آنلاک کرد...
ولی از من میشنوی سافایر رو بیخیال شو...
من نمیونم اصلا چرا همه دنبال آنلاک کردن هستن؟
این کارت گرافیک بطور عادی جزء 10 گرافیک برتر هستش و اگه شما بتونید اون مدلهایی رو گیر بیارید که بطور اوریجینال دارای 880 یا 900 مگاهرتز gpu هستش رو بگیرید که دقیقا پرفورمنس 6970 رو داره... البته من که هر چی گشتم پیدا نکردم... چون اکثرا بی اطلاعات هستن و فقط میان specification یه 6950 رو از یه جایی کپی میکنن و میچسبونن تو پیج خرید...
saeedsh7j
21-08-2011, 15:59
فرق 5770 با 6770 در چیه؟ و6770 ارزش هزینه ی بیشتر رو داره؟
mInI_ClockEr
21-08-2011, 16:04
مشکل همین جا هست دیگه دوستان
الان آنبرد 4250 رو تو اینترنت بگردید زدن که با 5450 میتونه هایبرد کراس بشه
مادربرد من هم M4A88TDV EVO/USB3 هست که گرافیک آنبرد 4250 روش هست الان اگه من کارت 5450 رو بگیرم بندازم آیا هایبرد کراس فعال میشه یا نه ؟؟؟
هیچکی تو هیچ فرومی درست جوابمو نداده تا حالا
اگه میتونید کمک کنید
m_s_r_08
22-08-2011, 15:28
مادربرد من هم M4A88TDV EVO/USB3 هست که گرافیک آنبرد 4250 روش هست الان اگه من کارت 5450 رو بگیرم بندازم آیا هایبرد کراس فعال میشه یا نه ؟؟؟
اگه میتونید کمک کنید
بعد که فعال شد به چه دردی میخوره فک کن مثلا میشه 6990 یا ...........................:27:
بعد که فعال شد به چه دردی میخوره فک کن مثلا میشه 6990 یا ...........................:27:
این الآن Spam بود یا ...؟:13:
Dj_aghamajid
22-08-2011, 18:24
اگه میتونید کمک کنید
درود
دوست من شما میتونید 5450 و 5550 و 5570 و 5670 رو با گرافیک آنبردتون هیبرید کراسفایر کنین! البته انتظار افزایش کارایی فوق العاده ای نداشته باشین! پیشنهاد من اینه که اگه میخواین اینکارو بکنین 5670 که قویترینشون هست رو بگیرین! اینکار(هیبرید کراسفایر) چند تا مزیت میتونه داشته باشه:
1-کاهش مصرف برق سیستم! چون در مواقعی که سیستم بیکاره یا کار سبکی انجام میده، کارت گرافیک بطور اتوماتیک از مدار خارج میشه!
2- افزایش کارایی گرافیکی سیستم، چون در موقع نیاز 2 کارت با هم کار میکنند!
3- کاهش نویز کارت گرافیک در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
4- کاهش دمای سیستم در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
5- افزایش تعداد خروجی های گرافیک و امکان استفاده از چند مانیتور یا حالت Extended
موفق باشید!
mInI_ClockEr
22-08-2011, 19:52
درود
دوست من شما میتونید 5450 و 5550 و 5570 و 5670 رو با گرافیک آنبردتون هیبرید کراسفایر کنین! البته انتظار افزایش کارایی فوق العاده ای نداشته باشین! پیشنهاد من اینه که اگه میخواین اینکارو بکنین 5670 که قویترینشون هست رو بگیرین! اینکار(هیبرید کراسفایر) چند تا مزیت میتونه داشته باشه:
1-کاهش مصرف برق سیستم! چون در مواقعی که سیستم بیکاره یا کار سبکی انجام میده، کارت گرافیک بطور اتوماتیک از مدار خارج میشه!
2- افزایش کارایی گرافیکی سیستم، چون در موقع نیاز 2 کارت با هم کار میکنند!
3- کاهش نویز کارت گرافیک در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
4- کاهش دمای سیستم در مواقعی که نیاز به پردازش سنگین گرافیکی نیست!
5- افزایش تعداد خروجی های گرافیک و امکان استفاده از چند مانیتور یا حالت Extended
موفق باشید!
خیلی ممنون ولی من خودم تا 5450 رو مطمئن بودم که قبول میکنه ولی شما مطمئنید که با 5550 و 5670 هم میشه هایبرد کرد؟؟؟
جایی تو اینترنت پیدا کردید یا از اون جدول فهمیدید
Dj_aghamajid
23-08-2011, 20:36
خیلی ممنون ولی من خودم تا 5450 رو مطمئن بودم که قبول میکنه ولی شما مطمئنید که با 5550 و 5670 هم میشه هایبرد کرد؟؟؟
جایی تو اینترنت پیدا کردید یا از اون جدول فهمیدید
آره! مطمئنم! هم تو عکس که تو سایت AMD هم هست نوشته و هم 2 تا از بچه های همین سایت با 5670 و گرافیک 4250 و 4290 این کار رو انجام دادن! و مشکلی هم نداشتن!
تو این زمینه شک نکنید! من خودم بطور کامل دنبال اخبار AMD هستم و این هم مورد جدیدی نیست!
amd>intel
25-08-2011, 10:57
SAPPHIRE HD 6950 TOXIC
بزرگترین تامین کننده کارت گرافیک درجهان سافایر تکنولوژی کارت گرافیک جدیدی در سری TOXIC خود را به نام SAPPHIRE HD 6950 TOXIC Edition که سریعترین کارت گرافیک در دسته خود می باشد را عرضه کرد.
SAPPHIRE HD 6950 TOXIC Edition با سرعت پردازشگر گرافیکی ۸۸۰ مگاهرتز وحافظه ایی با سرعت ۱۳۰۰ مگاهرتز که پهنای باند موثری برابر با ۵٫۲ Gb/sec دارد سریعترین کارت گرافیک مدل HD 6950 در بازار جهان می باشد.
این کارت گرافیک که دارای PCB متفاوت و ویژه ایی نسبت به سایر کارتهای گرافیک است ، قسمت مدار تغدیه این کارتVRM از دیجیتال بوده و دارای دو کانکتور ۶ و ۸ پین برق می باشد.همچنین در این کارت گرافیک اورکلاک شده از سیستم خنک کنندگی با فن آوری VPAOR که در انحصار سافایر می باشد استفاده شده است و کارکرد بدون وقفه با دمای فعالیت مناسب را برای آن فر اهم ساخته است.
همچون کارت گرافیک استاندارد HD 6950 کارت گرافیک SAPPHIRE HD 6950 TOXIC با استفاده از ۱۴۰۸ پردازشگر جریانی و ۸۸ واحد سایه زنی تمامی قابلیت های DX 11 را با قدرت به اجر در می آورد.وجود دو بایوس به کارابران را این امکان را می دهد تا با داشتن بایوس جداگانه پروفایل و تنظیمات جداگانه ایی را مورد استفاده قرار دهند. .شرکت سافایر با ساخت برنامه پرقدرت TriXX نیز دسترسی کاربر را برای افزایش سرعت هسته گرافیکی و حافظه و لتازها آزاد گذاشته است تا علاوه بر تنظیم بتواند هر یک از قسمت را نیز زیر نظر و کنترل خود داشته باشد.
SAPPHIRE HD 6950 TOXIC از نسل سوم UVD (Unified Video decoder) که بار پردازش را از روی پردازنده مرکزی سیستم برای رمز گشایی فایلهای تصویری Blu-ray که از کدک های تصویری VC-1 و H.264 و همچنین Mpeg، می کاهد بهره برده است.
SAPPHIRE HD 6950 TOXIC قادر به رمز گشایی همزمان دو تصویر ویدیویی ۱۰۸۰p HD می باشد و همچنین از مد Windows Aeroو با وجود درگاه HDMI 1.4a سیستم Stereoscopic 3D قابل استفاده یم باشد.
Abolfazl3007
27-08-2011, 11:38
دوستان به نظرتون کارت 6790 با یک گیگ حافظه ddr5 ارزش خرید داره ؟ xfx
تو این محدوده کارت بهتری هست ؟
jafarian
27-08-2011, 23:55
دوستان به نظرتون کارت 6790 با یک گیگ حافظه ddr5 ارزش خرید داره ؟ xfx
تو این محدوده کارت بهتری هست ؟
به نظرم ارزش نداره که پول بخواین به این کارت بدین یک بنچمارکم ازاین کارت پایین میزارم بودجه خودتونم برای خرید گرافیک مشخص کنید:20:
Abolfazl3007
28-08-2011, 17:11
عزیز من تا 250 بودجه دارم ( کم و زیادشم یکاری میکنیم ...) شما پیشنهادتون چیه ؟
m_s_r_08
28-08-2011, 22:13
عزیز من تا 250 بودجه دارم ( کم و زیادشم یکاری میکنیم ...) شما پیشنهادتون چیه ؟
6870...........................................
jafarian
28-08-2011, 22:51
بودجه رو تا 270 برسونید منم 6870 پیشنهاد میدم.
GTX 560 به قیمت 230 تومان...
abbasgh66
30-08-2011, 17:02
:18:
یعنی چی ؟ یعنی gtx 560 الان 230 تومنه ؟
پس چرا سایتایی مثل رایان صبا قیمت زدن 560 رو 340 و 315 ؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــ
یه سوالی 560 خیلی از 460 بهتره ؟ :21:
این قیمت gtx 550 نیست ؟؟
یعنی چی ؟ یعنی gtx 560 الان 230 تومنه ؟
پس چرا سایتایی مثل رایان صبا قیمت زدن 560 رو 340 و 315 ؟
این قیمت gtx 550 نیست ؟؟
GTX 560 رو دوستان در همین سایت به این قیمت سراغ داشتن...
البته توجه کنید، GTX 560 ، نه GTX 560 Ti.
یه سوالی 560 خیلی از 460 بهتره ؟
560 تقویت شده 460 1GB به حساب میاد... خیــــــــلی نه، ولی خوب قوی تره :دی
abbasgh66
30-08-2011, 18:22
GTX 560
560 تقویت شده 460 1GB به حساب میاد... خیــــــــلی نه، ولی خوب قوی تره :دی
یعنی چی ؟ آقا کلن 560 یا 460 ؟
مثلا GTX 560 با gtx 460 تفاوت داره ؟ چقدر ؟ کدوم برتره ؟
یه سوال دیگه هم بپرسم که به تاپیک مربوط بشه »
بین این چندتا کدوم رو برای گیم ترجیح میدید »
gtx 460 / 560
radeon 6850 / 6870
m_s_r_08
31-08-2011, 00:47
gtx 460 / 560
radeon 6850 / 6870
............................6850
gtx 460 / 560
radeon 6850 / 6870
560 بهتره، تفاوتشون هم خیلی زیاد نیست، ولی خوب 560 مقداری بهتره:
حدودا 17 درصد قوی تره...
بین اون کارت ها هم 560 رو ترجیح میدم.
موفق باشید.
abbasgh66
01-09-2011, 00:34
560 بهتره، تفاوتشون هم خیلی زیاد نیست، ولی خوب 560 مقداری بهتره:
حدودا 17 درصد قوی تره...
بین اون کارت ها هم 560 رو ترجیح میدم.
موفق باشید.
ممنون ولی من gtx 560 رو گفتم نه gtx 560 Ti
یعنی تفاوتی ندارن ؟
............................6850
یعنی واقعا از نظر شما 6850 از 6870 قوی تره ؟ :27:
ممنون ولی من gtx 560 رو گفتم نه gtx 560 Ti
یعنی تفاوتی ندارن ؟
یه بار دیگه پست منو بخونید...
m_s_r_08
01-09-2011, 23:22
عنی واقعا از نظر شما 6850 از 6870 قوی تره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره نسبت به قیمت به کارایی 6850 بهتره.
بیا اینو ببین.
abbasgh66
02-09-2011, 23:05
یه سوال » نبود PhysX تو کارت گرافیکهای ati چقد تو بازی تاثیر داره ؟
m_s_r_08
03-09-2011, 07:21
اگه بازی از فیزیک پشتیبانی کنه cpu باید جور کشی کنه..............
ولی درکل زیاد مهم نیست.:31:
خیلی مهم نیست ولی به هر حال یکی از برتری های انویدیا هست... (هر چند نه چندان مهم)
abbasgh66
03-09-2011, 12:59
خیلی مهم نیست ولی به هر حال یکی از برتری های انویدیا هست... (هر چند نه چندان مهم)
خب مثلا شما در نظر بگیر که بازی مافیای 2 که از PhysX پشتیبانی می کنه رو با کارت gtx 460 انویدیا بازی کنیم چه تفاوتی داره که اگه با همون سیستم مشابه با کارت گرافیک 6850 بازی کنیم ؟ :41:
من یه جا خوندم ای تی آی به جای فیزکس یه تکنولوژِی جایگزین داره .... چیه ماجراش ؟ :20:
سلام دوستان...
آقا من یه 6950 msi power edition OC گرفتم که gpu 850 mhz داره ولی با اینکه یه عالمه bench ازش دیدم ولی توی هیچکدوم از بازیهایی که تست گرفتم نتونستم حتی نزدیک به اون بنچمارکها برسم...
و علنا حتی توی starcraft 2 میشه گفت با 4870 قبلی خودم حتی برابری میکنه و توی crysis 2 البته dx11 و ultra در 1080i بیشتر از 40fps نمیده...:2:
واقعا گیج شدم که چرا این گرافیک اینقدر ضعیف از آب در اومده...
امکان آنلاکش هم هست ولی یکمی ریسک داره...
با درایوری که توی پکش بود هم نصب نشد... خیلی با حاله...
گرافیک سالمه ولی انگار فقط با درایوری که از سایت amd گرفتم نصب میشه ورژن 11.8...
گرافیک دو مدل بایوس واسه silent و performance داره...
خیلی حالم گرفته شده...
Hamed DC
05-09-2011, 13:18
سلام دوستان...
آقا من یه 6950 msi power edition OC گرفتم که gpu 850 mhz داره ولی با اینکه یه عالمه bench ازش دیدم ولی توی هیچکدوم از بازیهایی که تست گرفتم نتونستم حتی نزدیک به اون بنچمارکها برسم...
و علنا حتی توی starcraft 2 میشه گفت با 4870 قبلی خودم حتی برابری میکنه و توی crysis 2 البته dx11 و ultra در 1080i بیشتر از 40fps نمیده...:2:
گرافیک سالمه ولی انگار فقط با درایوری که از سایت amd گرفتم نصب میشه ورژن 11.8...
خیلی حالم گرفته شده...
سلام گلم
آقا سایتهایی رو که به عنوان منبع قرار دادی رو لیست کن. تا بقیه هم از این تجربه شما استفاده کنند. منجمله خود من.
ممنونم.
خب مثلا شما در نظر بگیر که بازی مافیای 2 که از PhysX پشتیبانی می کنه رو با کارت gtx 460 انویدیا بازی کنیم چه تفاوتی داره که اگه با همون سیستم مشابه با کارت گرافیک 6850 بازی کنیم ؟
تفاوت که زیاده؛ چون روی 6850 نمیشه فیزیکس رو ON کرد... ولی 460 هم اون قدر قدرتمند نیست که بتونه فریمریت قابل قبول ارائه بده، شاید روی PhysX Medium بتونه اجرا کنه...
من یه جا خوندم ای تی آی به جای فیزکس یه تکنولوژِی جایگزین داره .... چیه ماجراش ؟
havoc...
سلام دوستان...
و علنا حتی توی starcraft 2 میشه گفت با 4870 قبلی خودم حتی برابری میکنه و توی crysis 2 البته dx11 و ultra در 1080i بیشتر از 40fps نمیده...
خیلی حالم گرفته شده...
سلام، ویندوزتون - ورژن درایور کاتالیست رو بگید...
سلام گلم
آقا سایتهایی رو که به عنوان منبع قرار دادی رو لیست کن. تا بقیه هم از این تجربه شما استفاده کنند. منجمله خود من.
ممنونم.
خدمتت عزیز
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
تفاوت که زیاده؛ چون روی 6850 نمیشه فیزیکس رو ON کرد... ولی 460 هم اون قدر قدرتمند نیست که بتونه فریمریت قابل قبول ارائه بده، شاید روی PhysX Medium بتونه اجرا کنه...
havoc...
سلام، ویندوزتون - ورژن درایور کاتالیست رو بگید...
والله power ترکید عوض کردم و گراف رو هم عوض کردم ولی windows عوض نکردم و هنوز همون win 7 و win vista که x64 هستن رو دارم... که هر دو ultimate هستن ولی به شکل عجیبی fps روی vista بالاتر بود تا روی win7 :18:...
ورژن کاتالیست هم 11.8 هستش...
اینم 3 تا بنچی که با سیستم خودم از metro 2033 گرفتم...
خیلی برام جالب بود که dx10 با dx11 فقط 1 fps در مجموع باهم اختلاف داشتن...
که نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت...
Hamed DC
05-09-2011, 23:45
ای بابا.اینها که سایتهای مثلا معتبرن.
منم از یه سری کارت تست میگیرم تا ببینم چند تا دیگه از این سایتها الکی نویسن.
بازم ممنون از اینکه اعلام کردی.
والله power ترکید عوض کردم و گراف رو هم عوض کردم ولی windows عوض نکردم و هنوز همون win 7 و win vista که x64 هستن رو دارم... که هر دو ultimate هستن ولی به شکل عجیبی fps روی vista بالاتر بود تا روی win7 ...
تست ها تقریبا نورمال هستند و نکتهی غیر طبیعی نمیبینم...!
شما یکی دوتا تست دیگه مثل 3DMark 11 , Vantage رو نصب کن ببین در اون ها وضعیت چه طوره...
ای بابا.اینها که سایتهای مثلا معتبرن.
منم از یه سری کارت تست میگیرم تا ببینم چند تا دیگه از این سایتها الکی نویسن.
بازم ممنون از اینکه اعلام کردی.
دوست عزیز شرایط تست، تنظیمات، درایور ها و ... در سایت های مختلف فرق میکنن... به سرعت نتیجه گیری نکنید:46:
موفق باشید.
تست ها تقریبا نورمال هستند و نکتهی غیر طبیعی نمیبینم...!
شما یکی دوتا تست دیگه مثل 3DMark 11 , Vantage رو نصب کن ببین در اون ها وضعیت چه طوره...
دوست عزیز شرایط تست، تنظیمات، درایور ها و ... در سایت های مختلف فرق میکنن... به سرعت نتیجه گیری نکنید:46:
موفق باشید.
گفتم که تنها چیز ضعیف crysis 2 بود که اونم روی dx11 و ultra ضعیف بود که من هیچ جا بنچی ندیدم که بخوام مقایسه کنم...:11:
خدمتت عزیز
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
والله power ترکید عوض کردم و گراف رو هم عوض کردم ولی windows عوض نکردم و هنوز همون win 7 و win vista که x64 هستن رو دارم... که هر دو ultimate هستن ولی به شکل عجیبی fps روی vista بالاتر بود تا روی win7 :18:...
شما سیستمی که با اون تست انجام شده رو در نظر نگرفتید یا اینکه اون سایت مینیمم فریم رو گذاشته یا میانگین ؟
یا cpu که معمولا اینتل هست تا چه حدی اور شده مثلا تو سایت guru3d نوشته Core i7 965 @ 3750 MHz یا تو سایت hothardware نوشته Core i7 980X (3.3GHz):21:
و چرا آپشن image quality گذاشتید Very High تو تستها High هست
گفتم که تنها چیز ضعیف crysis 2 بود که اونم روی dx11 و ultra ضعیف بود که من هیچ جا بنچی ندیدم که بخوام مقایسه کنم...:11:
Crysis 2 هم طبیعی هست... چون گیم سنگینی هست و میتونید به این تاپیک نگاهی داشته باشید:
راستی برای تست مترو، نرم افزار بنچمارکش رو از کجا گرفتید...؟:20:
موفق باشید.
شما سیستمی که با اون تست انجام شده رو در نظر نگرفتید یا اینکه اون سایت مینیمم فریم رو گذاشته یا میانگین ؟
یا cpu که معمولا اینتل هست تا چه حدی اور شده مثلا تو سایت guru3d نوشته Core i7 965 @ 3750 MHz یا تو سایت hothardware نوشته Core i7 980X (3.3GHz):21:
و چرا آپشن image quality گذاشتید Very High تو تستها High هست
واسه تستی که گذاشتم هم average هستش و هم min و هم max...
عزیز من با سیستم خودم تست گرفتم با نرم افزار bench که خود metro داشته...
درضمن من amd 965 be دارم که تا 3.65 overclock کردم...
Crysis 2 هم طبیعی هست... چون گیم سنگینی هست و میتونید به این تاپیک نگاهی داشته باشید:
راستی برای تست مترو، نرم افزار بنچمارکش رو از کجا گرفتید...؟:20:
موفق باشید.
اگه پچ 1.02 metro رو نصب کنید باهاش یه exe بنچمارک هستش...
عزیز 6950 تو این تستها نیست...
تازه سوال من اینه که چرا dx11 با dx10 اختلافشون اینقدر کمه؟
مطمئن نیستم که با 4870 خودم چند fps میگرفتم روی dx10, ولی فکر نمیکنم از این پایینتر بود!!!!
اگه پچ 1.02 metro رو نصب کنید باهاش یه exe بنچمارک هستش...
ممنون...!
عزیز 6950 تو این تستها نیست...
با توجه به 6970 میتونید حدودا تخمین بزنید...
تازه سوال من اینه که چرا dx11 با dx10 اختلافشون اینقدر کمه؟
Advanced Depth of Field رو On کنید!
ممنون...!
با توجه به 6970 میتونید حدودا تخمین بزنید...
Advanced Depth of Field رو On کنید!
متاسفانه اونقدر option توی benchmark نداره و فقط میتونید مشخص کنید که high یا veryhigh یا... و یا dx چند و چه res باشه...
من الان با یه vantage با مشخصاتی که دقیقا این صفحه گذاشته تست گرفتم و دقیقا همون نتایج رو گرفتم...
Yashar_satyr
06-09-2011, 13:15
دوستان به نظر شما کدام برند خرابی زیاد داره ؟ و کدام برند خوبه؟!
XFX خرابی زیاد داره؟!
چون من 6870 XFX خریدم که از شانسم مشکل داشت و برای دومین بار فرستادم گارانتی که باید تعویض بشه
Hamed DC
06-09-2011, 14:14
دوستان به نظر شما کدام برند خرابی زیاد داره ؟ و کدام برند خوبه؟!
XFX خرابی زیاد داره؟!
چون من 6870 XFX خریدم که از شانسم مشکل داشت و برای دومین بار فرستادم گارانتی که باید تعویض بشه
منم یه بار XFXخریدم.خراب درآمد عوض کردم.انویدیا بود. بعد از 10 سال هنوزم داره کار میکنه.
یه XFX با چیپ ATIهم تازه خریدم.هنوز نریسدم تستش کنم.
تست می کنم نتیجه رو می گم.
خدا کنه خراب در نیاد:19:
نه آقا انگار وضعمون زیاد هم بد نیست...:31::31:
این دوتا رنک ما توی دوتا res مختلف بین تمام کسایی که از benchmark واسه crysis 2 استفاده کردن و result رو share کردن...:46:
حالا حالم جا اومد که اشتباه نکردم...:27:
Hamed DC
06-09-2011, 20:24
نه آقا انگار وضعمون زیاد هم بد نیست...:31::31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دوتا رنک ما توی دوتا res مختلف بین تمام کسایی که از benchmark واسه crysis 2 استفاده کردن و result رو share کردن...:46:
حالا حالم جا اومد که اشتباه نکردم...:27:
خدا رو شکر داداش.
من که داشتم سکته ناقص می زدم.
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ی.خدارو شکر رد شد:46:
amd>intel
07-09-2011, 23:56
سافایر HD 6850 Vapor-X Edition معرفی شد.
یکی از سری های کارتهای گرافیک پر قدرت سافایر سری vapor-x میباشد HD 6850 Vapor-X جدیدترین کارت پر قدرتی است که توسط سافایر معرفی شده و خط تولید ان راه اندازی شده است. اینکارت با همان ساختار اصلی پردازشگرهای ۴۰ نانومتری سری ۶۸۰۰ ؛ دارای ۹۶۰ پردازشگر جریانی و ۴۸ واحد بافت گزاری است اما سرعت پردازشگر به سرعت ۸۰۰ مگاهرتز و سرعت حافظه ها به ۱۱۰۰ مگاهرتز افزایش پیدا کرده است که کاربران تفاوت آنرا در پردازش بخوبی می توانند تجربه نمایند.
سری کارتهای vapor حاصل نواوری و خلاقیت تیم مهندسی سافایر از این فن آوری که در صنایع فضایی و سرورهای پیشرفته مورد استفاده قرار میگرد را در سال ۲۰۰۷ معرفی نمود که علاوه بر فعالیت ساکت،دمای پایین کارت گرافیک دارای راندمان بالا می باشد در این مدل با به کار گیری بهترین و با کیفیت ترین قطعات که شامل ۱۰ فاز در قسمت مدار تغذیه VRMو استفاده از نسل دوم چو کهای الماس سیاه به همراه نرم افزار TriXX حتی قابلیت اورکلاک را در اختیار کاربر قرار داده است.نسل سوم UVD ( واحد مجتمع رمزگشای تصاویر ویدیویی)از فن آوری MVC جهت کاهش بار پردازش پردازنده در رمزگشایی تصاویر ویدیویی Blu-Ray 3D و بقیه فرمت های HD به کار گرفته شده است فن اوری های مربوط به صدا نیز در این کارت Dolby TrueHD وDTS-HD Master Audio می باشند که با خروجی نسخه ۱٫۴a HDMI هماهنگ می باشد .پشتیبانی کامل از تمام قابلیت های Microsoft DirectX 11 و DirectCompute 11در سری ۶۸۰۰ کارتهای سافایر گنجانده شده است.
HD 6850 Vapor-X Edition دارای۲عدد DVI ، mini DisplayPort 2 عدد و یک درگاه HDMI و قابلیت راه اندازی Eyefinity (SLS) را با چهار مانیتور فراهم می سازد.
سافایر کارتهای گرافیک خود را از طریق شرکت دریا کامپیوتر در ایران توزیع و گارانتی می نماید.
Hamed DC
08-09-2011, 11:54
منم یه بار XFXخریدم.خراب درآمد عوض کردم.انویدیا بود. بعد از 10 سال هنوزم داره کار میکنه.
یه XFX با چیپ ATIهم تازه خریدم.هنوز نریسدم تستش کنم.
تست می کنم نتیجه رو می گم.
خدا کنه خراب در نیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من یه 6790 به تازگی به دستم رسید.برند XFX.
شاید به جرات بتونم بگم که تنها عیب این کارت مصرف انرژی هست که کمی سروصدای پاور رو درمیاره.
دارای دو تا سوکت 6پین هست.
من تا 535 گرین تست کردم. ولی باز هم موقعی که بازی ها رو روی حداکثر کیفیت قرار میدادم بعد از 5دقیقه صدای پاور به صدای جاروبرقی روشن تبدیل میشد.
ولی وقتی که یدونه 585 که دارای دو سوکت برق 6پینه تست زدم 1ساعت Coll7رو با حداکثر کیفت در تنظیمات بازی، بازی کردم و صدایی بسیار پایین رو شاهد بودم.
دو تست بالا با 3عدد هارد 1ترابایت و چهار عدد فن 120 میلیمتری انجام شد. و سعی شد که همه کابلهای پاور رو درگیر کنم.
سلام دوستان
آقا من یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی میپرسم
آقا من یه مشکل عجیبی با گرافیکم-msi twin frozr 6950- و مانیتور-asus ms238h- دارم مشکل اینه که وقتی بازی رو روی dx11 اجرا میکنم و بازی رو full screen اجرا میکنم بازی از تمام صفحه مانیتور استفاده نمیکنه و به اندازه 1.5 سانتیمتر از هر طرف صفحه مشکی میمونه...
مانیتور من فقط دو مدل ورودی داره که hdmi و vga همون crt هستن که با کابل های مانیتور که تبدیل از dvi به hdmi و dvi به crt هستن وصل میکنم...
حالا قضیه بدی که اتفاق میوفته اینه که مثلا وقتی crysis 2 رو اجرا میکنم روی res بالا-بیشتر از 1685*1050 تصویر هر چند دقیقه یک هنگ درسته حسابی میره که 10 ثانیه ای طول میکشه-صدا دارم و بازی در جریان هستش ولی تصویر هنگ میکنه!!!!!
این مال وقتی که با تبدیل hdmi مانیتور رو وصل کرده باشم...
حالا رفتم چند جا search کردم که بعضی ها افت frame دارن بخاطر hdmi ولی هنگ ندارن...
با vga که وصل میکنم همچین مشکلی ندارم و اتفاق جالب اینه که افزایش fps دارم!!!!!
نمیدونم انگار که vga کیفیت پایینتری نسبت به hdmi یا dvi داره؟
اگه dvi داشتم فکر میکنم مشکلی نبود ولی حالا که نیست کسی راه حلی داره؟
amd>intel
21-09-2011, 23:00
تمام افرادی که به مقوله سخت افزار علاقه دارند و یا حتی کسانی که به مقدار کمی با این مقوله سر و کار دارند، مطمئنا با اصطلاحات CrossFireX و SLI آشنایی کامل دارند و یا حداقل به گوششان خورده است. اما با این حال با یک مقدمه کوتاهی از این مطلب گذر می کنیم تا به معرفی یکی از کارت های گرافیک شرکت گیگابایت برسیم. CrossFireX و SLI فن آوری هایی هستند که به ترتیب توسط شرکت های AMD و انویدیا ارائه شده اند تا به کاربران و مصرف کنندگان کارت های گرافیکی خود اجازه دهند از دو کارت گرافیک و یا بیشتر بر روی یک مادربرد سازگار با این دو فن آوری به صورت همزمان بهره ببرند. هرچند که شاید تنها یک کارت گرافیک نیز تا حد بسیار زیادی کارایی مورد نظر را ارائه کند. اما استفاده از دو کارت گرافیک به صورت همزمان نیز می تواند تفاوت هایی در کارایی ارائه شده داشته باشد. برای مثال یک زمین کشاورزی را با یک گاو برای شخم زدن در نظر بگیرید. در هر صورت شخم زمین به پایان می رسد اما انجام این عمل با چندین گاو می تواند سرعت و کارایی بیشتر و در عین حال فشار کمتری بر روی گاو ها را به همراه داشته باشد. حال این مثال را برای دو کارت گرافیک و یا بیشتر در نظر بگیرید. یکی از کارت های گرافیکی مناسب برای این امر مدل GV-R695D5-2GB-B شرکت گیگابایت می باشد که به معرفی آن خواهیم پرداخت.
کارت گرافیکی R695D5-2GB-B مجهز به چیپ ست Radeon HD 6950 شرکت AMD است و از فن آوری 40 نانو متری بهره می برد. به اضافه اینکه، کلاک هسته پردازنده آن نیز 800 مگا هرتز می باشد. حافظه این محصول نیز به میزان 2 گیگابایت با پهنای باند 256 بیت است که کلاک آن نیز به 5000 مگاهرتز می رسد. در نظر بگیرید که با اعمال فن آوری CrossFireX در مجموع حافظه ای 4 گیگابایتی خواهید داشت که به طور همزمان از هر دو حافظه 2 گیگابایتی استفاده می شود. این محصول با استفاده از یک رابط PCI-E 2.1 به مادربرد شما نصب می شود و به شما 4 خروجی همزمان از طریق درگاه های HDMI، DVI-I، DVI-D و mini DisplayPort ارائه می کند. همانطور که می دانید فن آوری Eyefinity شرکت AMD قابلیت ارائه تصاویر بازی های رایانه ای را بر روی چندین صفحه نمایش دارد. به طوری که با این فن آوری وضوح تصویر بیشتر می شود و تصاویری که تا قبل از این با فضای صفحه نمایش محدود می شدند، این بار نمایش داده می شوند. GV-R695D5-2GB-B از این فن آوری پشتیبانی می کند و اگر این فن آوری با دو کارت گرافیک از این سری اتفاق بیافتد، هیچ فشاری به آن ها نخواهد آمد.
نکته دیگری که در فن آوری CrossFireX باید در نظر بگیرید، مصرف انرژی می باشد که در هنگام استفاده از دو و یا چند کارت گرافیک رخ می دهد. مدل های xx50 شرکت AMD به کارت های گرافیک ULV (Ultra Low Voltage) مشهور هستند و مصرف انرژی آن ها به حداقل رسیده است. از همین رو، یک مورد دیگر به مزیت های این کارت گرافیک برای استفاده از آن در فن آوری CrossFireX اضافه می شود. GV-R695D5-2GB-B از DirectX 11 پشتیبانی می کند و به راحتی می توانید در بازی های رایانه ای خود، تصاویری به وضوح 2560 در 1600 از آن دریافت کنید. حتی در تست های انجام شده نیز، این کارت گرافیک اصالت خود را ثابت کرده است. درچندین بازی رایانه ای مانند Battlefield Bad Company 2، دو کارت گرافیک از همین مدل در حالت CrossFireX عملکردی به مراتب بهتر از دو کارت گرافیک GTX 470 در حالت SLI داشته است که این به تنهایی امتیاز مهمی محسوب می شود. همچنین در نرم افزار 3DMark Vantage نیز در رتبه های بالاتر از GTX 480 در حالت SLI قرار گرفته است. با توجه به دیگر تست های انجام شده بر روی این کارت گرافیکی و نتیجه بسیار مطلوب آن ها، بسیاری از منتقدان کارت گرافیکی GV-R695D5-2GB-B را بسیار موفق دانسته اند. در نتیجه با در نظر گرفتن توضیحات داده شده و تنها همین بررسی مختصر می توان نتیجه گرفت که این کارت گرافیک، بهترین گزینه برای کسانی است که فکر اعمال فن آوری CrossFireX را در سر دارند
Mool Tee
22-09-2011, 00:51
سلام اگه من بخوام یه ATI RADEON 6950 بخرم چقدر برام در میاد؟(دقیق لطفا)
hadi5647
24-09-2011, 12:47
سلام دوستان
آقا من یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی میپرسم
آقا من یه مشکل عجیبی با گرافیکم-msi twin frozr 6950- و مانیتور-asus ms238h- دارم مشکل اینه که وقتی بازی رو روی dx11 اجرا میکنم و بازی رو full screen اجرا میکنم بازی از تمام صفحه مانیتور استفاده نمیکنه و به اندازه 1.5 سانتیمتر از هر طرف صفحه مشکی میمونه...
مانیتور من فقط دو مدل ورودی داره که hdmi و vga همون crt هستن که با کابل های مانیتور که تبدیل از dvi به hdmi و dvi به crt هستن وصل میکنم...
حالا قضیه بدی که اتفاق میوفته اینه که مثلا وقتی crysis 2 رو اجرا میکنم روی res بالا-بیشتر از 1685*1050 تصویر هر چند دقیقه یک هنگ درسته حسابی میره که 10 ثانیه ای طول میکشه-صدا دارم و بازی در جریان هستش ولی تصویر هنگ میکنه!!!!!
این مال وقتی که با تبدیل hdmi مانیتور رو وصل کرده باشم...
حالا رفتم چند جا search کردم که بعضی ها افت frame دارن بخاطر hdmi ولی هنگ ندارن...
با vga که وصل میکنم همچین مشکلی ندارم و اتفاق جالب اینه که افزایش fps دارم!!!!!
نمیدونم انگار که vga کیفیت پایینتری نسبت به hdmi یا dvi داره؟
اگه dvi داشتم فکر میکنم مشکلی نبود ولی حالا که نیست کسی راه حلی داره؟
مشخصه که ایراد از کابل hdmi شما ، کابلتون توانایی data rate بالا رو نداره شما بایستی از کابل hdmi 1080p v1.4a استفاده کنی و یا از همون پورت آنالوگ مانیتورت استفاده کنی فرقی تو تصویر ندارن فقط صدا رو باید از اسپیکر بگیری کلا پورت hdmi برای اتصال به tv
دوستان من دو ماه قبل supphire 6870 hd radeon 6870 رو 270 خریدم تو مشخصاتش که نگاه میکنم memory bus=128bit هست ولی تو هیچ سایتی حتی سایت خودش 128bit ندیدم. این به معنی تقلبی بودنش هست و اینکه گرون گرفتم
دوستان من دو ماه قبل supphire 6870 hd radeon 6870 رو 270 خریدم تو مشخصاتش که نگاه میکنم memory bus=128bit هست ولی تو هیچ سایتی حتی سایت خودش 128bit ندیدم. این به معنی تقلبی بودنش هست و اینکه گرون گرفتم
دوست عزیز این مشخصات رو از کجا نگاه میکنی؟این کارت اینترفیسش 256 بیت است و مدل 128 نداره.کارت شما هم مسلمآ 256 بیت است و احتمالآ نرم افزاری که مشخصات رو نشون میده اشتباه کرده.شما با نرم افزار GPU-Z چک کن دقیق است.اینم لینک دانلودش:
ممنونم بابت لینک GPU .مشکل از ورژن نرم افزار بود. خیالم راحت شد.مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gomnam23
04-10-2011, 20:33
سلام
می خواستم بدونم این دو تا کدومش واسه بازی بهتره؟؟
GeForce GT540M یا Radeon HD 6770 DDR5 ؟؟؟؟
majid322
04-10-2011, 20:36
فکر میکنم 6770 بهتر باشه..
hami.jordan
05-11-2011, 02:27
سلام دوستان ، من از کارت گرافیک ATI 3600 Series استفاده میکنم که برای بازی بتلفیلد 3 به مشکل برخوردم ، البته آپدیتش کردم ولی اون چیزی که میواستم نشد.
الآن هم میخوام گرافیک و cpu رو با یک مدل جدیدش عوض کنم. 2 تا سوال اینجا برام پیش اومده ! یکی اینکه این گرافیک رو چند میخرن ؟ و یکی دیگه اینکه یک کارت گرافیک خوب تا 110000 تومن چیه؟
ممنون میشم هر چه سریعتر کمک کنین ( فردا میخوام برم عوض کنم) ;) ;)
mahdi_n13
05-11-2011, 21:01
سلام بچه ها.
من مي خوام يه كا مپوتر سر هم بكنم كه كارت گرافيك 6970 يا 6950 داشته باشه: به نظر شما اين كارت گرافيكها رو شما چطور مي بينيد؟
درضمن به نظر شما چه مادر بوردي اينا رو ساپورت ميكنه كه هم قيمتش مناسب باشه هم cpu cori5 يا cori 7 رو ساپورت بكنه؟
اگه كمكم كنيد يه دنيا ازتون ممنون ميشم.:40:
Hamed DC
05-11-2011, 22:12
سلام
می خواستم بدونم این دو تا کدومش واسه بازی بهتره؟؟
GeForce GT540M یا Radeon HD 6770 DDR5 ؟؟؟؟
سلام.
شک نکن 6770Mسرتره.
Hamed DC
05-11-2011, 22:19
سلام دوستان ، من از کارت گرافیک ATI 3600 Series استفاده میکنم که برای بازی بتلفیلد 3 به مشکل برخوردم ، البته آپدیتش کردم ولی اون چیزی که میواستم نشد.
الآن هم میخوام گرافیک و cpu رو با یک مدل جدیدش عوض کنم. 2 تا سوال اینجا برام پیش اومده ! یکی اینکه این گرافیک رو چند میخرن ؟ و یکی دیگه اینکه یک کارت گرافیک خوب تا 110000 تومن چیه؟
ممنون میشم هر چه سریعتر کمک کنین ( فردا میخوام برم عوض کنم) ;) ;)
سلام.
بتلفیلد3 یکی از سنگینترین بازیهای دوره عرضه خود به شمار می اید.
به زوری که کارت گرافیک شما،حتی با حداقل کیفیت هم کمی در راه اندازی بازی دچار مشکل و افت فرم میشود.
علاوه بر این که با110.000تومان نیز نمیتوان انتظار داشت این بازی به خوبی و بدون لوگ اجرا شود.
به نظر من برای اجرای نسبتا مناسب این بازی به کارتی مانند GTS450نیاز دارید که قیما آن بالای 145.000تومان هست.
در ثانی اجرای خوب بازی علاوه بر GPUنیازمند یک CPUقدرتمند هم میباشد و در کنار این دو باید ظرفیت رمها را هم از نظر دور نکرد!
پس تعویض صرف گرافیک نمیتواند اجرای خوب بازی را تضمین کند و باید به موارد اشاره شده دقت کرد.
Hamed DC
05-11-2011, 22:26
سلام بچه ها.
من مي خوام يه كا مپوتر سر هم بكنم كه كارت گرافيك 6970 يا 6950 داشته باشه: به نظر شما اين كارت گرافيكها رو شما چطور مي بينيد؟
درضمن به نظر شما چه مادر بوردي اينا رو ساپورت ميكنه كه هم قيمتش مناسب باشه هم cpu cori5 يا cori 7 رو ساپورت بكنه؟
اگه كمكم كنيد يه دنيا ازتون ممنون ميشم.:40:
سلام.
در مورد قسمت اول سوال باید بگویم که، سری 69xx نسبت به سریهای قبل بهتر ظاهر شدند و این امر را میتوان در تستها و مقایسه آنها با سریهای قبل دید!
توصیه من خرید 6970هست که کمی قدرتنمدتر از 6950هست.
در مورد قسمت دوم سوال در تاپیک زیر پاسخ داده شدک
اگه بتونید کارتی مثل GTX 570 از انویدیا تهیه کنید انتخاب بهتری خواهد بود...
mahdi_n13
06-11-2011, 13:17
با تشكر از آقا hamed dc و اقا erfan .:11:
امروز رفتم همون جايي كه كامپيوترم رو اونجا خريده بودم ايشون گفت مادربوردت gddr5 رو ساپورت ميكنه .
حالا مي خواستم بدونم ايشون راست گفتند؟
اگه ساپورت ميكنه چه كارت گرافيكي رو شما براي كامپيوتر من پيشنهاد مي كنيد (قيمتش هم بين 250 هزار تومان تا 800 هزارتومان باشه)
.اطلاعات سيستم:
مادر بورد: GA-P35-DS3L
سي پي پو: intel core to ouad Q6600 2.4 GH
رم: 4G ddr2
هارد: 500G SATA
با تشكر از آقا hamed dc و اقا erfan .:11:
امروز رفتم همون جايي كه كامپيوترم رو اونجا خريده بودم ايشون گفت مادربوردت gddr5 رو ساپورت ميكنه .
حالا مي خواستم بدونم ايشون راست گفتند؟
اگه ساپورت ميكنه چه كارت گرافيكي رو شما براي كامپيوتر من پيشنهاد مي كنيد (قيمتش هم بين 250 هزار تومان تا 800 هزارتومان باشه)
.اطلاعات سيستم:
مادر بورد: GA-P35-DS3L
سي پي پو: intel core to ouad Q6600 2.4 GH
رم: 4G ddr2
هارد: 500G SATA
پاورتون چند هست؟
با توجه به CPU که دارید هزینه زیاد روی VGA توصیه نمیشه...
mahdi_n13
06-11-2011, 13:42
[QUOTE=Erfan.;6607950]پاورتون چند هست؟
500w
البته ميتونم cpu قويتر بخرم
Hamed DC
06-11-2011, 14:51
[QUOTE=Erfan.;6607950]پاورتون چند هست؟
500w
البته ميتونم cpu قويتر بخرم
من هم باعرفان موافقم.
با تعویض کارت، و خرید کارت قدرتمند نمیتونید از حداکثر قدرت اون بهره ببرین.
بله مادربرد GDDR5رو ساپورت میکنه!
در ضمن مدل دقیق پاور رو به همراه برند اون ذکر کنید.
mahdi_n13
06-11-2011, 18:20
[QUOTE=mahdi_n13;6607959]
من هم باعرفان موافقم.
با تعویض کارت، و خرید کارت قدرتمند نمیتونید از حداکثر قدرت اون بهره ببرین.
بله مادربرد GDDR5رو ساپورت میکنه!
در ضمن مدل دقیق پاور رو به همراه برند اون ذکر کنید.
همين الان كيس رو باز كردم ; فكركنم ماركش elegance هست مدلش هم نوشته بود model: p4 - 500w
بقيش هم به خاطر يه برچسب گنده كه روش هست نتونستم بخونم.:41:
Hamed DC
06-11-2011, 18:51
همين الان كيس رو باز كردم ; فكركنم ماركش elegance هست مدلش هم نوشته بود model: p4 - 500w
بقيش هم به خاطر يه برچسب گنده كه روش هست نتونستم بخونم.:41:
دوست عزیز توان مصرفی رو در حالت Realبیان کریدن؟؟؟
حتی اگر این توان رو هم در حالت Realفرض کنیم(که خیلی بعید میدونم بالای 400باشه!)،
باز هم شما برای اینکه یه کارت GTX570یا 6970ببندین نیاز به یک پاور قدرتمندتر دارین.
jalalkarimi
25-11-2011, 13:48
سلام
من کارت گرافیک nvidia GT 9800 رو با کارت ATI 6850 عوض کردم . همه چیز خوبه ولی مصرف برق سیستم خیلی بالا رفته
نرم افزار ups توان مصرفی کامپیوتر رو با کارت 9800 در حالت عادی 160 وات میزد ولی الان با کارت گرافیک 6850 حدود 280 وات در حالت عادی مصرف میکنه . به نظرتون این طبیعیه ؟ یعنی مصرف این کارتهای جدید اینقدر بالاست ؟
EXXTREME
25-11-2011, 14:01
سلام
من کارت گرافیک nvidia GT 9800 رو با کارت ATI 6850 عوض کردم . همه چیز خوبه ولی مصرف برق سیستم خیلی بالا رفته
نرم افزار ups توان مصرفی کامپیوتر رو با کارت 9800 در حالت عادی 160 وات میزد ولی الان با کارت گرافیک 6850 حدود 280 وات در حالت عادی مصرف میکنه . به نظرتون این طبیعیه ؟ یعنی مصرف این کارتهای جدید اینقدر بالاست ؟
مصرفش بالاست.
jalalkarimi
25-11-2011, 14:32
ممنون از جواب . راهی نداره کا مثلا مثل cpu سرعش رو در حالت عادی بیاریم پائین که مصرفش کم بشه
من تو تنظیماتش گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم
Dj_aghamajid
04-12-2011, 01:03
6930 کارتی جدید از AMD
بعد از عرضه کارت 560ti با 448 کودا کر، AMD میخاد مشابه این کار رو با در سری 6000 انجام بده.این کارت با هسته ی Cayman EC و کلا 1280 واحد stream و 80 واحد texture و 32 واحد ROPS عرضه خواهد شد. این امر نشون میده AMD دو SIMD engines رو حذف کرده است.
Specifications of AMD Radeon HD 6930
The Radeon HD 6930 will include
750 MHz core
1 or 2GB of GDDR5 memory
4800 MHz effective and 256-bit bus
1 DVI, 2 mini Display Port and 1 HDMI video output
Food 2 x 6-pin PCIe
قیمت پیش بینی شده برای این کارت یه چیزی بین 170 تا 200 دلار هست و تا اواخر این ماه وارد بازار خواهد شد.
Dj_aghamajid
19-12-2011, 23:24
HIS Radeon HD 6930 IceQ X
قیمت زیر 200 دلار خواهد بود.
Dj_aghamajid
21-12-2011, 00:15
Alishmas
30-12-2011, 19:07
سلام.
در حال حاضر AMD Radeon HD 6450 گرافيک خوبيه ؟
اين گرافيک رو روی PC خودم دارم اما توی rating ويندوز امتياز کم 4.7 رو ميگيره !
موقع اجرا بازی nfs the run هم بازی روان نيست. (Ram : 4GIG CPU : Core i3)
اگر گرافيک خوبی نيست تا برم عوضش کنم ؟
Dj_aghamajid
30-12-2011, 20:41
نه کارت خوبی نیست.
واسه بازی هم اصلا مناسب نیست!
اگه میخواین عوضش کنید، در قسمت مشاوره خرید تاپیک بزنید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.
mamalikhan65
31-12-2011, 14:47
بچه ها فرق AMD Radeon HD 6470M با NVIDIA® GeForce® GT 520M with 512MB/1GB DDR3 VRAMچيه؟ميخوام لپ تاپ بگيرم اهل بازي هم نيستم ولي دوست دارم هوس كردم يه فوتبال گاهي بازي كنم ارزش داره 50 تا 80چوق بيشتر بدم؟
Dj_aghamajid
31-12-2011, 15:16
دوست من این سوال رو باید در بخش لپتاپ بپرسید.
جهت اطلاعتون عرض میکنم که بازی PES 2012 رو با هر جفت این کارتها راحت اجرا خواهید کرد.
سلام
من این سئوالات و جای دیگه پرسیدم کسی جواب نداد اینجا پرسیدم :
من مد نظرم کارت گرافیک asus hd6950 dcu ii هست و این کارت از بقیه 6950 ها حداقل 30-40 تومان گرون تره
آیا کسی با این کارت کار کرده ؟ چون من خیلی نمیشناسمش. قدرتشو کسی امتحان کرده .
با پول یکه میده کاراییش چطور هست.
کارتی با همین رنج قیمت و از اون قویتر هست .
آیا این مارک قابلیت آنلاک شدن و تبدیل به 6970 رو داره .
چون دلار گرون شده می خوام بگم داداشم که مکه میره برام از مکه بیاره - آیا اطلاع دارید که اوضاع مکه چه جوریه و تا حالا از اونجا قطع کامپیوتر اوردید .و آیا بازار خاصی داره و ...
راستی cpu های lga 2011 زیر 300 - 400 $ عرضه شده یا نه - چون مادربرد هاش زیاد گرون نیست .
اگه قسم تشد برام از مکه بیاره یه دفعه سیستم بر پایه 2011 بگیرم
کسی نبود جواب بده
چرا اینقدر سوت و کوره
Dj_aghamajid
05-01-2012, 12:03
دوست من هر تاپیکی مربوط به یک موضوع هست.
در قسمت مشاوره خرید کارت گرافیک باید بپرسید این سوال رو.
اگه هم پرسیدید و کسی جواب نداده، یا هنوز ندیدند و یا جوابش رو نمیدونن.
در هر صورت از اون قسمت اقدام کنین و صبر هم چاشنی کنید تا به جواب برسید.
The Auditor
18-03-2012, 16:02
نوع موبایل یه کارت گرافیک از نوع دسکتاپش ضعیفتره دیگه؟ مثلا 6770M از 6770 ضعیفتره؟
نوع موبایل یه کارت گرافیک از نوع دسکتاپش ضعیفتره دیگه؟ مثلا 6770M از 6770 ضعیفتره؟
بله قطعا همينطوره :20:
سلام
کارت گرافیک لپ تاپ hp من از نوع Radeon HD 6770 DDR5 هستش. نرم افزار catalyst control center که برای تغییر کار کرد هستش، دیگه کار نمی کنه و این خطا را نشون می ده:
"switching the graphics proxessors cannot be perfomed at this time due to one or more running applications"
من چند بار کار ت گرافیک حذف و نصب کردم و حتی از آخرین آپدیت هم استفاده کردم. ولی جواب نداد.
تو سایتهای خارجی یک روش گفتن که تو مال من جواب نمیده.
اگه کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه.
Hamed DC
14-04-2012, 23:33
سلام
کارت گرافیک لپ تاپ hp من از نوع Radeon HD 6770 DDR5 هستش. نرم افزار catalyst control center که برای تغییر کار کرد هستش، دیگه کار نمی کنه و این خطا را نشون می ده:
"switching the graphics proxessors cannot be perfomed at this time due to one or more running applications"
من چند بار کار ت گرافیک حذف و نصب کردم و حتی از آخرین آپدیت هم استفاده کردم. ولی جواب نداد.
تو سایتهای خارجی یک روش گفتن که تو مال من جواب نمیده.
اگه کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه.
سلام.
در بخش زیر تاپیک بزنید:
سلام خدمت اساتید محترم.
ما یه کارت radeon hd6670 sapphire داریم که غلامتونه.ولی روش نوشته 2گیگ با هایپر 2.8 گیگ! میگم مگه این مدل 2 گیگ هم داره؟ راستی دوستان قدرتش چطوریه؟ چیز خوبی هست؟ چون میخوام مانیتور فول عشقی بخرم واسش یه وقت حالمونو گچ نگیره.نوکرم
دوستان من کابل HDMI آنتن دیجیتال رو به از لپتاب به نلویزیون نصب کردم
ولب در وسط بازی pes بعضی مواقع لک میزنه و بازی خیلی کند میشه.
کارت گرافیک من ATI 6770
mehdi speed 700
05-10-2012, 22:16
سلام دوستان من گرافیکم 6750 ddr5 هست و بتلفیلد رو راحت روی hight باز کردم ولی روی nfs run مشکل دارم و روی رزولیشن 1440*900 با کیفیت high که چی بگم روی low هم مشکل دارم
آخرین نسخه ی گرافیک و داریکست رو هم نصب کردم ولی درست اجرا نمیشه.(راستی من ویندوزم رو عوض نکردم)
سلام دوستان من گرافیکم 6750 ddr5 هست و بتلفیلد رو راحت روی hight باز کردم ولی روی nfs run مشکل دارم و روی رزولیشن 1440*900 با کیفیت high که چی بگم روی low هم مشکل دارم
آخرین نسخه ی گرافیک و داریکست رو هم نصب کردم ولی درست اجرا نمیشه.(راستی من ویندوزم رو عوض نکردم)
مشکل یا از کرک بازی است یا ویندوز
mehdi speed 700
06-10-2012, 00:17
دوستان میش بگین این کارت گرافیک در چه رده ای است از نظر کیفیت منظورم چند مدل بالاترش وجود داره و آیا جوابگو میتونه باشه
mehdi speed 700
06-10-2012, 00:18
راستی توی رده بندی ati چه برندی خوبه مال من his هست و آیا تفاوتی توی بند ها وجود داره
sobhan.pc
04-04-2013, 10:58
من یه گرافیک amd مدل 6450 دارم.چگونه می تونم یه بازی رو به کنترل پنل اون اضافه کنم؟
ما یه گرافیک 6770 xfx ati گرفتیم
نظرتون چیه دوستان؟
2 ماه پیش گرفتم 320 الان شده 400
والا بد نی ولی رو حالت اکتریم گرافیک بعضی بازیا جواب نمیده ولی رو های جواب میده
رم سیستم 4
کم نی؟!×!
Ali*Reza
05-04-2013, 23:20
ما یه گرافیک 6770 xfx ati گرفتیم
نظرتون چیه دوستان؟
2 ماه پیش گرفتم 320 الان شده 400
والا بد نی ولی رو حالت اکتریم گرافیک بعضی بازیا جواب نمیده ولی رو های جواب میده
رم سیستم 4
کم نی؟!×!
این گرافیک جزو گرافیکهای متوسط رو به خوب محسوب میشه و انتظار خیلی زیادی ازش نباید داشته باشین
نا مردیه
400 تومن گرافیکه تازه متوسط محسوب میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.