ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل: ارتباط دو برنامه Silverlight و Application از طریق TCP و خطای AccessDenied

عــــلی
10-10-2010, 21:59
سلام دوستان اساتید خسته نباشید.
امروز قرار بود یه پروژه توی شرکتطراحی کنیم که ارتباط دو سیستم از طریق Tcp IP بود.که نمونه پروژه ی این رو من با دو Application راحت انجام میدم ولی مشکل اینجاست که سیلورلایت یه سری محدودیت هایی داره که به راحتی اجازه دسترسی ارتباط رو بهم نمیده.

برنامه من با App راحت به سرور کانکت میشه.ولی با Silverlight خطای AccessDenied میده.

این کدهای کلاینت سیلور لایت منه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینجا توی سایت های خارجی جواب دادن ولی من سر در نیاوردم باید چیکار کنم:

ممنون از اساتیدی که منو همراهی میکنن تا این مشکل رو برطرف کنم:11:.

mahdi7s
11-10-2010, 00:05
با سلام

سعی می کنم خیلی مختصر بگم و بقیه ی کار را به تلاش خودتان واگذار کنم

در SL (سیلورلایت) می شود از Socket استفاده کرد اما پیچیدگی های خاص خود را دارد و VS هم در Generate کردن کدهای سمت کلاینت کمکی نمی کند(از نظر من بدترینش همین است!)

در SL 3 ,4 یه نوع خاص ارتباط به نام Duplex Communication(که در SL 2 به صورت خیلی ضعیف پشتیبانی می شد(البته آن زمان من نبودم!)) ارتباطات دو طرفه در SL را تسریع و سهولت بخشید.

از نظر من همین برای مقدمه کافی بود بروید سر اصل مطلب (آنوقت هیچی کافی نیست!) ->

کل این کره را بگردید آموزشی بهتر از آموزش جناب tomasz پیدا نمی کند
فیلم زیر را دانلود کنید و از روی آن تمرین کنید(مشکلی بود در خدمتیم):

موفق باشید

عــــلی
11-10-2010, 10:53
سلام.
مهدی جان خیلی ممنون.
فکر کنم من تا بیام این ویدئوی حجیم رو دانلود کنم تا چند روزی معطل بشم:31:!!!
میترسم دانلود کنم و چیزی توش نباشه.
هدف من فقط جلوگیری از این خطاست نیاز به ویدئو و فایل نیست.
توی آدرس هایی که دادم جواب دادن...ولی من نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم.
فایل XML باید به وسیله سرور برای کلاینت فرستاده و اجرا بشه ولی سرور من APP و کلاینت سیلورلایته.

mahdi7s
11-10-2010, 14:15
ولی سرور من APP و کلاینت سیلورلایته.
این یکی از برتریهای WCF را بر Socket آشکار می سازد(با استفاده از امکانات WCF RIA در SL شما می توانید سرویس WCF(همان سرور App فعلیتان) را به همراه سرور SL (همان پروژه Web ) در IIS هاست کنید و تمام کلایتها از هر جایی از آن استفاده کنند که کد نویسی ساده تری دارد و سرعتش هم با توجه امکانات اضافه شده در SL 4(از جمله پشتیبانی net.tcp binding ) چندان فرقی با Socket ها ندارد بنابراین پیشنهاد من این است که از WCF Duplex Communication استفاده کنید.

به هر حال بین Socket یا WCF یکی را انتخاب تا وارد موضوع شویم و احتمالا یک برنامه سمپل برایتان آماده کنم...

موفق باشید