ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با قالب وبللگم

hamid7x
10-10-2010, 21:31
با سلام به همه دوستان راستش من تو blogger.com‏ وبلاگ زدم خواستم قالبم رو مثل اين سايت كنم البته هست اما پستها يه جور ديگه هستند مقايسه كنيد
‎ ‎چطور‎ مي تونم پستهام رو مثل سايت پايني كنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين مال منه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل اين
اين ورد پرسه كه دامينش رو نت كرده من تو وردپرس وبلاگ زدم نتونستم اين رو به همين شكل در بيارم از دوستان خواهشمندم اگه كسي ميتونه كمكم كنه يا بگه تو Blogger.com‏ ميشه مشكلش رو حل كرد يا نه !!
چطور لطفا راهنمايم كنيد ممنون ميشم

اگه لازمه تا تمپلاتم رو هم بزارم در واقع مشكل اينه كه وقتي وارد وبلاگم ميشي بجاي اينكه پست پست پشت سر هم باشه به صورت گروهي يعني مربع مربع تو صحفه اصلي هستش خودتون مشاهده كنيد من تونستم پست پستش كنم اما tittle‏ محو ميشه. من در واقع ميخوام كه وقتي وارد وبلاگم ميشي به صورت اين سايت باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------------
به این دوتا عکس که گرفتم نگاه بنداز من می خوام پست هایم به صورت پشت سر هم بیاد اما ماله من به صورت مربع مربع هستش عکس ها رو نگاه کنید متوجه میشید اون عکسه که به صورت مربع هستش ماله منه اون یکی هم اون سایت که می خوام پستهام مثل او باشه تو عکس علامت زدم راستی انجا که تو عکس نوشتم تیتل یعنی میخوام نظر ها تاریخ و برچسب ها به این صورت که تو عکس علامت زدم باشه عکس اولی ماله منه و دومی هم اون سایت هستش

1

2

اینم تمپلاتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid7x
15-10-2010, 08:36
کسی کمک نمیکنه
اگه با هزینه کار میکنین بگین:44: