PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای اسپیکر

khelane
10-10-2010, 19:31
یلام دوستان من یه اسپیکر دارم که از یکیش صدا میاد و از یکیک دیگه نمیاد وقتی جای فیش هاشون رو در پشت ساب عوض میکنم درست میشه و اون یکی که کار میکرد خراب میشه مشکل از چیه؟

AliSub
10-10-2010, 19:34
یلام دوستان من یه اسپیکر دارم که از یکیش صدا میاد و از یکیک دیگه نمیاد وقتی جای فیش هاشون رو در پشت ساب عوض میکنم درست میشه و اون یکی که کار میکرد خراب میشه مشکل از چیه؟

مشکل باید حتما از تنظیمات تو کامپیوتر باشه.
باید بالانس صدا هارو هر جایی که داره چک کنی!

آنتی
10-10-2010, 20:21
سلام
اول مطمین بشید آهنگتون استریو است
من برای اینکار اسپیکر را به تلوزیون وصل میکنم
امتان کنید جواب را بذارید

alireza1411
10-10-2010, 23:31

ممکنه با ساب مربوط باشه و مثلا پورتش خروجیش یکم خراب شده یا قطعی پیدا کرده.

دوستان هم درست میگن الو ببین تو ویندوزت صدا استریو هست و هر دو بلند گو صدا دارن یا نه. تست بهتر رو هم که گفتند : با ام پی تری پلیر یا تلویزیون ... یا هر چی که هدفون جک بهش وصل میشه.:11::11:

ملا نصرالدین
11-10-2010, 00:39
سلام.من مشکلم شبیه اینه.یعنی وقتی هر بار جای فیش ها رو عوض میکنم اونی که کار میکرد خراب میشه و اونی که خراب بود درست میشه .ولی تنظیمات کامپیوتر درسته .در ضمن اهنگ ها هم استریو هست.
ولی
قبلا یه سیم داشتم که هر سرش یه فیش بود به همین خاطر مجبور شدم یه تبدیل بذارم که به اسپیکر بخوره
ولی اون تبدیله شل بود هی صدا قطع میشد تا اینکه دیگه نخواند.بعد یه سیم دیگه گرفتم که یه سرش 2فیش داشت و یه سرش 1 فیش برای پشت کیس
که از همون لحظه ی اول اون مشکلی که بالا گفتم بوجود اومده
به نظر شما مشکل از سیم هست یا سخت افزار
اسپیکرم shaan sh2020 هست

AliSub
11-10-2010, 00:46
سلام.من مشکلم شبیه اینه.یعنی وقتی هر بار جای فیش ها رو عوض میکنم اونی که کار میکرد خراب میشه و اونی که خراب بود درست میشه .ولی تنظیمات کامپیوتر درسته .در ضمن اهنگ ها هم استریو هست.
ولی
قبلا یه سیم داشتم که هر سرش یه فیش بود به همین خاطر مجبور شدم یه تبدیل بذارم که به اسپیکر بخوره
ولی اون تبدیله شل بود هی صدا قطع میشد تا اینکه دیگه نخواند.بعد یه سیم دیگه گرفتم که یه سرش 2فیش داشت و یه سرش 1 فیش برای پشت کیس
که از همون لحظه ی اول اون مشکلی که بالا گفتم بوجود اومده
به نظر شما مشکل از سیم هست یا سخت افزار
اسپیکرم shaan sh2020 هست

یا مشکل از سیم هست یا ورودی.

با یه ورودی دیگه حتما امتحان کن! سیم هم عوض کن ببین کار میکنه! اسپیکر هیچ مشکلی نداره!

ملا نصرالدین
11-10-2010, 23:27
ببخشید زیاد من از اینا سر در نمیارم.منظورت از یه ورودی دیگه چیه؟

khelane
14-10-2010, 20:54
همه چیو ازماش کردم ولی بازم میگم سیم هارو جابجا و ازمایش و خطا رو طبق نظر شما و دوستان که سیمهارو جابجا کنم کردم درست نشد کی صدا داشت یکی نداشت ایا احتمال از پورت روی ساب نیست