ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خداوکیلی شما جای من بودین چیکار میکردین!

hjoooker
10-10-2010, 17:10
در یک کلام من کلا ادم تنبلی هستم!اما اگر بخوام واقعا میتونم!حالا موندم که برم دانشگاه یا برا سال بعد بخونم برای زیر ۵۰۰۰!رشته هایی که قول شدم هم ۲ تاش در حد خودش می ارزه!فناوری اطلاعات شیراز و حسابداری گیلان(دوتاش هم مجازی و بین الملل!)حالا اگه شما جای من بودید چیکار میکردین؟بازیگوشم ولی توانایی درس خوندن دارم!اخه من بچه درس :13:خون بودم اما امان از رفیق ناباب........

aristocrat
10-10-2010, 19:31
من جاي شما بودم اول قوانين انجمن رو مطالعه ميكردم ببينم فينگليش نوشتن مجاز هست يا نه.

الان هم اشكال نداره پست خودتون رو به فارسي ويرايش كنيد.

siafu
10-10-2010, 21:59
خودت باید فکر کنی

Spiffy
10-10-2010, 22:05
تنبلي رو بذار كنار
ميري قشنگ سر درس و مدرست اونم شيراز كه بري يكم از خونواده دور باشي و يادبگيري يكم پخته شي
عوضش به جاي خرج دانشگاه آزاد بابات پولارو ميريزه تو حسابت كلي تو شيراز حال ميكني و سراسري رو عشقه
آره

pooria-ir
10-10-2010, 22:17
4 تا پست (اسپم)! دریغ از یه جواب
این بنده خدا اولین پستشه تو این انجمن،بحای نیش و کنایه جوابش رو بدید
دوست عزیز باید با خودت کنار بیای،ببین اگه حال داری و میشینی واقعا بخونی،بشین واسه سال بعد،میتونی با یه برنامه ریزی مناسب به یه نتیجه مناسب برسی
اما اگه میخوای به بازی گوشی سر کنی،نه،همین امسال برو،چون پشتت هوا میخوره و سال بعد نتیجه ی همین امسال رو هم نمیتونی بگیری

aristocrat
10-10-2010, 22:48
درسته من اشتباه كردم. آقا شما پارسال نخوندي مطمئن باش امسال هم نميخوني.(دارم دروغ ميگم.)

ولي اگه خواستي امسال بخوني تفريح كلا بايد تعطيل كني.(باز من پارسال خوندم حقمه امسال يكمي تفريح كنم ولي ميدونم اگه ميخواستم پارسال كنكور رتبه بهتري بدست بيارم بايد تفريح به طور كامل تعطيل ميكردم)

hjoooker
11-10-2010, 10:00
اولا من شرمنده تمام دوستان به خاطز فونت انگلیسی مطلبم! دوما پسر خوب ایا واقعا فکرمیکنی ادم زندگی و عمرش را علکی و بدون مشورت باید هدر بده؟من که به مشورت کردن اعتقاد دارم!به بچه های اینجا چون بعضی هاشون خوب راهنمایی میکنن هم همینطور!بعدشم شما دانشگاه قبول شدی با کسی مشورت نکن یک راست کلتو بنداز پایین از همون زمان اعلام نتایج نهایی پاشو برو دمه دانشگاه چادر بزن!خوبه؟ ضمنا نظرات شما اهمیت داره برای من اما ارجحیت نداره داداش!منتظر نظرات هستم!گرچه بهترین مشاورا هم نتونستن نظر به من تحمیل کنک!حیف باید حرفشونو گوش میکردم!:46:

farshidshd
11-10-2010, 16:53
لطف کنید پست اولتونو ویرایش کنید و به فارسی بنویسید تا مجبور به بستن تاپیک نشیم...

با تشکر...

shabeashegha
11-10-2010, 19:40
ببین مسئله اینه که هیچ کس اندازه خودت به روحیت آشنا نیست . اگه من دقیقا جای تو بودم برای کنکور 90 آماده میشدم ولی اگه میبینی در توانت نیست و حاضری با رشته ای که امسال قبول شدی کنار بیای و بری بخونی حتما این کارو بکن که سال دیگه پشیمون نشی