ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب برنامه Autodesk.Alias.Automotive.v2010

text12
10-10-2010, 16:01
با سلام خدمت دوستان...

من برنامه Autodesk.Alias.Automotive.v2010 را دانلود کردم وقتی این برنامه رو نصب می کنم با Error 1309 مواجه میشم.... که اشاره میکنه به اینکه نمی تونه فایلی رو پیدا کنه... پسوند این فایل html هستش.... به خاطر همین اجازه نصب هم نمیده.....

من این برنامه رو روی ویندوز Xp -SP3 نصب می کنم... ممنون میشم اگه کمک کنید .... :20:

OGHAB F14
05-03-2014, 22:23
راهنمای نصب1- فایل Image درون پوشه DVD Image را با استفاده از نرم افزار DAEMON Tools بر روی یک DVD خام رایت کنید. DVD را داخل دستگاه قرار داده و اقدام به نصب نرم افزار کنید، در صورت نیاز می توانید از طریق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، نرم افزار DAEMON Tools را دانلود کنید.
همچنین به جای رایت می توانید Image را درون یک درایو مجازی Load کنید و سپس اقدام به نصب کنید.
2- پس از نصب و قبل از اجرای نرم افزار نصب شده فایل Read Me.txt موجود در پوشه Crack را به دقت بخوانید و مطابق دستورات آن نرم افزار را Crack کنید.
نکته: اگر در حین نصب با پیغام قرار دادن DVD شماره 2 مواجه شدید، عملیات نصب را قطع نموده سپس کلیه محتویات DVD را بر روی هارد دیسک خود کپی کنید و از طریق آن اقدام به نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OGHAB F14
05-03-2014, 22:29
نبع: سایت پی سی دانلود- عبارت مقابل را در گوگل تایپ کنید: (مشکل نصب auto desk auto motive ) سومین سایت 6 یا هفتمین سایت که گوگل میارش ، اگه عبارت (لینک)سایت مورد نظر رو باز نکرد.
یا علی
التماس دعا