ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بک گراند سیاه

Isaac.z
10-10-2010, 13:13
سلام
من تو سیستمم هرموقع نرم افزاری از هاردو نصب میکنم بک گراند رنگش سیاه میشه یعنی قسمت دسکتاب رنگ سیاه رو انتخاب میکنه . حتی اگه بک گراند را عوض کنم بعد از ریستار باز سیاه میشه . ایا این ویروسه؟ چه نوع ویروسیه؟ به سیستم ممکنه اسیب رسونده باشه چون انگار کار خاصی نمیکنه؟ چطور میشه از بین بردش؟

مرسی

jax2
10-10-2010, 14:44
احتمال میدم سیستمت از حالت جنیون در اومده باشه
تو نت یه سرچ کن بزن کرک ویندوز xp
و نصب کن

Perpetual
10-10-2010, 14:57
و نصب کن
درسته
یا ویندوزتون رو عوض کنید یا کرک جدیدش رو گیر بیارید.
گمان نکنم این ویروس باشه.:20:

alireza1411
10-10-2010, 22:33
و نصب کن

ایکس پی هم مگه مثل سون یا ویستا اینجوری میشه ؟ کرک از کار بیافته بک گراند خراب میشه. ولی این تو ویندوز سون و ویستا بود فکر کنم. تو ایکس پی یه پیغام جینیون ویندوز اکتیویشن میاد گوشه پایین کنار تری ویندوز.

Perpetual
11-10-2010, 09:49
ایکس پی هم مگه مثل سون یا ویستا اینجوری میشه ؟ کرک از کار بیافته بک گراند خراب میشه. ولی این تو ویندوز سون و ویستا بود فکر کنم. تو ایکس پی یه پیغام جینیون ویندوز اکتیویشن میاد گوشه پایین کنار تری ویندوز.
گمان کنم اینم یه نوع عکس العمل ویندوز ها یsp3 در برابر ویندوز های غیر قانونی هست.

Dr Hannibal
11-10-2010, 16:21
سلام
من تو سیستمم هرموقع نرم افزاری از هاردو نصب میکنم بک گراند رنگش سیاه میشه یعنی قسمت دسکتاب رنگ سیاه رو انتخاب میکنه . حتی اگه بک گراند را عوض کنم بعد از ریستار باز سیاه میشه . ایا این ویروسه؟ چه نوع ویروسیه؟ به سیستم ممکنه اسیب رسونده باشه چون انگار کار خاصی نمیکنه؟ چطور میشه از بین بردش؟

مرسی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید