مشاهده نسخه کامل
: گوشي با رنج قيمت 400 الي 600 تومن. چي پيشنهاد ميكنيد؟
سلام به همگي. من يه گوشي ميخام با امكانات زير:
ترجيحا آندرويد (بخاطر سرعت بالا و رابط كاربري آسان)
امكانات مولتي مدياي بالا( من زياد آهنگ گوش ميكنم، پس كيفيت صدا برام خيلي مهمه):8:
باتري با طول عمر بالا( باز چون خيلي موزيك گوش ميدهم و وبگردي، ميخام باتريش كم نياره)
سرعت اينترنت بالا به همراه سادگي و آساني استفاده از مرورگر
دوربين زير 5 نباشه، اما حتما فوكوس اتوماتيك و... + فلاش داشته باشه
صفحه نمايش بزرگ(حداقل 3.7) با نمايش 16مليون رنگ و وضوح تصوير(رزولوشن) بالا
از همه مهمتر، جيب مباركه كه تو رنج 400-600 تومن رو ميتونم جورش كنم!:27:
يادم رفت بگم آنتن دهي عالي باشه!
ميشه به من يه مشاوره بدين؟
فقط موتورولا میلستون xt720
ghafari88
10-10-2010, 09:47
من پيشنهادم نوكيا ايكس شش هست .. فقط سيستم عاملش سيمبينه و آندرويد نيست ... اما گوشي خوبيه...16 گيگشم الان حول و حوشه 340-50 بايد باشه ...
mohammadt1989
10-10-2010, 10:13
پیشنهاد من ویواز سونی اریکسونه البته x10 mini هم بد نیست :46:
HTC Desire بهترین انتخاب هست برای شما.............
همه ی موارد بالایی رو که گفتی داره به جز باتری خیلی خوب ! البته همه ی گوشی های این محدوده قیمت این وضع رو دارند.
باتری گلاکسی کمی بهتره
hoomi_gta
10-10-2010, 11:10
فقط و فقط سونی اریکسون ایکس 10
آندرویید
دوربین 8 مگاپیکسل
قابلیت های مولتی مدیای بالا با توانایی پخش هر نوع فیلم حتی MKV
صفحه 4 اینچی
فوق العاده زیبا و با شکوه
عمر باطری مناسب با رعایت شرایط
قیمت مناسب
x10 واقعا عالیه و من خودم میخواستم بگیرم اما با توجه به اینکه صدای اسبیکرش خیلی کمه و از هدفون صدای با کیفیت ولی کمی داره n900 گرفتم که این ایراداتو نداره 32gb هست و کیبورد داره ولی صفحش مقاومتیه
mehdi_d.a
10-10-2010, 12:40
بهترین گزینه برای شما گالاکسیه.دوربین 5.مالتی مدیای خوب.آندرویید هم هست.باطری خوبی هم داره.البته دوربینش فلاش نداره.ولی از نظر بقیه گزینه ها ایده آله.
گالاکسی حرف نداره
اما اصلا رو دوربینش حساب نکن
تو جاهای با نور زیاد عالیه اما خدا نکنه یکم نور کم باشه! دیگه دوربین بی دوربین
اگه فلشبرات مهمه به فکر دیزایر باش.
اگه میتونی صبر کنی هم برو تو کار دیزایر hd .
maziarzar
10-10-2010, 16:19
الان بهترین گوشی جهان گالکسی هست مشکلش تداشتن فلاشه وگرنه گوشی کاملیه
دیزایر هم جز بهترین های جهانه
L.A.M.P.A.R.D
10-10-2010, 19:00
فقط موتورولا میلستون xt720
rawen.west69
10-10-2010, 21:03
htc hd2...
امكانات مولتي مدياي بالا( من زياد آهنگ گوش ميكنم، پس كيفيت صدا برام خيلي مهمه):8:
باتري با طول عمر بالا( باز چون خيلي موزيك گوش ميدهم و وبگردي، ميخام باتريش كم نياره)
ما هی میگیم گالاکسی اما این دوستمون تاکید کرده که فلاش داشته باشه و تا 600تومن باشه
در ضمن دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش بستگی به رزولوشن داره نه تعداد رنگ
نمونشم hd2,n900,x10
milestone xt720 بگیر و چند سال لذتش رو ببر
ممنون. ولي يه سوال ديگه دارم! الآن يه مقدار قيمت ها رفته بالا، فكر كنم همين جوري هم بخواد بالا و بالاتر بره! (چون تحريم هستيم و اين چيزا) حالا اگه صبر كنم htc desire hd بياد، فكر كنم هم قيمت desire بالا خواهد رفت هم همون desire hd هم حتما بالاي 600-700 تومن آب ميخوره.
من تا حالا motorola نداشته ام، ولي شنيده ام كه كيفيت ساختش عاليه. فقط در مورد گارانتي و خرابي و ... نگرانم(موتورالا آمريكاييه نه؟!)
در ضمن،من hd2 را بيخيال شده ام، چون داره win7مياد و اينا منسوخ ميشن.
من تا حالا motorola نداشته ام، ولي شنيده ام كه كيفيت ساختش عاليه. فقط در مورد گارانتي و خرابي و ... نگرانم(موتورالا آمريكاييه نه؟!)
.
موتورولا بهترین کیفیت و مواد و مونتاژ رو در بین تمام برندها داره .
گارانتی که کلا" تو ایران معنی نداره .
اما با خدمات فیتکو و پارسه گیر میاد .
اما کلا" بدون گارانتی بخری هم به نفعته و پول کمتری میدی .
POROMA2008
11-10-2010, 13:43
N900 بخر عالیه
سیستم عامل اندروید نیست اما اگه پشتیبانیش + تولید برنامه ها همین جور پیش بره از اندروید بهتره
rawen.west69
11-10-2010, 13:53
فقط صبر کن برای desire hd
بهترین گوشیه دیگه!!!
قیمت ها هم بعد از 2-3 ماه درست میشه
یک مقام آگاه:3:گفت: حالا حالا ها قیمت ها پایین نمیاد! :41:به دلایل مرموزی:47: کشورهای مختلف در حال تحریم ما هستند! (نامردا!!:4:) وی که نخواست نامش فاش شود:27: گفت هر گوشی ای که میخواهید بخرید، هرچه زودتر بخرید:31:.
او همچنین از آمریکایی های کثیف :5:هم انتقاد کرده و اقدام اخیر آنها مبنی بر تحریم اقتصادی ایران :37:را نشانه ی بد ذاتی و بچه بازی :devil:آنها دانست و صریحا عنوان داشت: "ما می توانیم روی پای خودمان باستیم!" :12:. ولی دیگر نگفت چه جوری!!!:2::15:
S A M S U N G
13-10-2010, 12:22
"ما می توانیم روی پای خودمان باستیم!" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیگر نگفت چه جوری!!!
بابا اینقدر وایسادیم علف سبز شد :دی
من میگم :دی
GLX Phone :دی
کاری نداره که بخوایم صادر هم میکنیم البته قراردادی با ماهانه 200 ریال :دی و با یک هدیه » سیم کارت اعتباری همراه اول :دی
maziarzar
13-10-2010, 22:12
ممنون. ولي يه سوال ديگه دارم! الآن يه مقدار قيمت ها رفته بالا، فكر كنم همين جوري هم بخواد بالا و بالاتر بره! (چون تحريم هستيم و اين چيزا) حالا اگه صبر كنم htc desire hd بياد، فكر كنم هم قيمت desire بالا خواهد رفت هم همون desire hd هم حتما بالاي 600-700 تومن آب ميخوره.
در ضمن،من hd2 را بيخيال شده ام، چون داره win7مياد و اينا منسوخ ميشن.
موتورولا کیفیت ساختش یکه نمایندگی هم فیتکو هست
N900 بخر عالیه
سیستم عامل اندروید نیست اما اگه پشتیبانیش + تولید برنامه ها همین جور پیش بره از اندروید بهتره
هر سیستم عاملی یه سری مشخصات داره. یه خوبیا و بدیایی داره
اما n900 به شدت تایید میشود:40::40::40: :31::40::40::40:
LiverBarca
14-10-2010, 16:26
من میگم X10 یا WAVE....
آقا motorola milestone 2 را کسی خبر نداره کی میاد؟ حدود قیمتش چقدر خواهد بود؟ راستی درسته که گارانتی تو ایران کلا وجود خارجی نداره، ولی حالا اصلا موتورولا چیزی به اسم گارانتی داره یا نه؟ قطعاتش گیر میاد؟ البته من گوشی را تمیز نگه میدارم، واسه احتیاط میگم
rawen.west69
14-10-2010, 18:11
یه پیشنهاد...
شما اگه میتونی بودجه رو بالا ببری desire بخر
اگر نه فقط موتورولا مایلستون
:11:
rawen.west69
14-10-2010, 18:11
یه پیشنهاد...
شما اگه میتونی بودجه رو بالا ببری desire بخر
اگر نه فقط موتورولا مایلستون
:11:
من دیشب تو بازار موبایل قیمت desire را گرفتم 670 تومن. خیلی تعجب کردم چون قبلا خیلی ارزونتر بود!!!
راستی از موتورولا نگفتین؟ از قطعاتش و ...؟
من میلستون 2 را میگم، نه اون قبیه را!! تو تاپیک زیر که درباره اش خوندم کلا عاشق موتو شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maziarzar
14-10-2010, 18:52
چی670 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هم گرونه وهم اینکه حتما با گارانتی بوده
من دیشب تو بازار موبایل قیمت desire را گرفتم 670 تومن. خیلی تعجب کردم چون قبلا خیلی ارزونتر بود!!!
راستی از موتورولا نگفتین؟ از قطعاتش و ...؟
گوشی های موتورولا کیفیت عالیی دارن بر خلاف کمپانی های کره ای
من شخصا" 5-6 ساله موتورولا دارم چندین مدل داشتم فقط یکبار یه مشکل پیش اومد که حل شد .
البته اون مدل هم z8 بود که فلت کشویی پاره شده بود و بدلیل دیزاین خاص این مدل بود .
کیفیت گوشی های جدیدش حتی بهتر هم شده .
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
من میلستون 2 را میگم، نه اون قبیه را!! تو تاپیک زیر که درباره اش خوندم کلا عاشق موتو شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلستون 2 احتمالا " تا 1-2 ماه دیگه ریلیز شه .
ببينيد من ميخام بگم از استراليا واسم يه گوشي بيارن. چون فكر ميكنم ارزونتر دربياد. درسته؟ ولي از مسايل فني(لاك، آنلاك؟) سر در نميارم.!! ميشه كمكم بكنيد؟ در ضمن گارانتي هم يه جورايي بي خيال شده ام! چون بود و نبودش زياد توفيري نميكنه!
اما به هر حال اگه باشه بهتره!
:5:يه سوال ديگه هم دارم! من كلا به دوربين گوشي هاي SE سوني اريكسون اعتقاد دارم!:10:! يه w810 داشتم با 2 مگاپيكسل روي هرچي 5800 با 3.2 مگاپيكسل دوربين اونم با فلاش زنون نوكيا و سيستم عامل و كلي ويژگي ديگه اي كه تو گوشياي نوكيا هست، كم كرد حسابي!!!!:27: گفتم حالا اين x10 گنده اي كه زده(!!!:31:) هم همونجوريه دوربينش؟؟ يعني ميشه من با اين رنج بودجه(400-600) روش حساب باز كنم؟ :20:
هرچند ميدونم بعضيا ميگن ديگه از مد افتاده و شايد به مزاج خيليا اين حرفم خوش نياد!! :2:اما خواهشا بدون تعصب بگين آيا x10 ويژگي بارزي داره يا نه؟:46:
rawen.west69
18-10-2010, 13:45
نظر من اینه که بیخیاله x10 شو
موتو مایلستون بهتره!
اینم هم نظر من + بدون تععصب:10:
maziarzar
18-10-2010, 15:00
مایلستون به نظر من بهتره
اگه می خواید قانع بشید بهتره برید سایت جی اس ام ارنا ونمونه عکس های هردو گوشی رو خودتون ببینید ومقایسه کنید
ببينيد من ميخام بگم از استراليا واسم يه گوشي بيارن. چون فكر ميكنم ارزونتر دربياد. درسته؟ ولي از مسايل فني(لاك، آنلاك؟) سر در نميارم.!! ميشه كمكم بكنيد؟ در ضمن گارانتي هم يه جورايي بي خيال شده ام! چون بود و نبودش زياد توفيري نميكنه!
اما به هر حال اگه باشه بهتره!
گوشی که برات میارن باید آنلاک باشه و سیم کارت بخوره . و با شبکه های ایران هم کار بده و gsm باشه
bibak_fa
18-10-2010, 22:54
به نظره من HTC Desire انتخاب خوبیه
گوشی که برات میارن باید آنلاک باشه و سیم کارت بخوره . و با شبکه های ایران هم کار بده و gsm باشه
این که آنلاک باشه را از کجا میفهمند؟ اخه من نمیدونم لاک و آنلاک چیه!!:31: بعد منظورت از شبکه gsm ایران چیه؟ خوب الآن خیلی از گوشیا gsm ساپورت میکنن. آیا به جز این چیز دیگره ای هم نیازه واسه اینکه تو ایران خط بده؟ سیم کارت هم فکر کنم منظورت این باشه که مثل ایفون مینی سیم کارتی نباشه! ها؟! درسته؟
خواهشا بــــــــــــــــــــــــ ــــجوابـــــــــــــــــ ـــــید!:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.