ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت گرافیک + مانیتور با 3D Support!!!

rajahoomi
10-10-2010, 00:15
سلام دوستان
من شنیدم یه نرم افزار+ 3D Glasses توسط Nvidia ساخته شده به اسم 3D Visions و با اون می شه کامپیوتری کاملاٌ 3D داشت.
اما من خیلی وقته از بازار و تجهیزات سخت افزاری و اینا کم خبرم می خواستم راهنماییم کنید که دقیقاٌ چه مانیتور و کارت گرافیکی بیشتر به کارم میاد یا و 3D Vision رو از کجا باید بگیرم؟
قیمتهاشون چطوریاس؟
ممنون

jack426
10-10-2010, 02:21
سلام دوستان
من شنیدم یه نرم افزار+ 3D Glasses توسط Nvidia ساخته شده به اسم 3D Visions و با اون می شه کامپیوتری کاملاٌ 3D داشت.
اما من خیلی وقته از بازار و تجهیزات سخت افزاری و اینا کم خبرم می خواستم راهنماییم کنید که دقیقاٌ چه مانیتور و کارت گرافیکی بیشتر به کارم میاد یا و 3D Vision رو از کجا باید بگیرم؟
قیمتهاشون چطوریاس؟
ممنون

سلام
اگه می خواهید همچین کاری انجام بدید حدالاقل بدون مانیتور 250 تا 300 تومن خرج برمیداره + اگه بخواهید یه مانیتور 120 هرتز داشته باشید اونوقت باید 500 تا 600 تومنی دوباره خرج کنید + اینکه حتما باید فیلمها و تصاویر و گیمها در کل منابع تصویری هم باید سه بعدی باشه و گرنه پول الکی خرج کردی
این امکان در حال حاضر خیلی خیلی گرون تموم میشه اما جدیدا مانیتور ساخته شده که بدون نیاز به عینک میتونید تصاویر سه بعدی رو ببینید که هنوز قیمت این محصول معلوم نیست چقدر تموم میشه
حالا اگه با این توضیحات باز هم قصد خرید دارید بگید تا ببینیم چه میشه کرد؟؟؟

inno3d
11-10-2010, 21:06
سلام

هزینه بالایی داره این کار ولی ارزششو داره تا عید صبر کن (شایدم قبلش) سام سرویس مانیتور های 3 بعدی رو عرضه میکنه

saeedx1
11-10-2010, 21:50
سلام دوستان
قیمتهاشون چطوریاس؟
ممنون
دو لینک زیر را معرفی می کنم .
توضیحات جامع و کاملی از تکنولوژی سه بعدی در آن آمده است و هرکسی با مطالعه آن می تواند کاملأ از دنیای سه بعدی رایانه مطلع شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید