ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نوشتن اسکریپت برای نصب نرم افزار اندروید

بهزادlinux
09-10-2010, 22:12
سلام
من یه موبایل اندروید دارم و توی ویندوز نرم افزاری هست که میتونه با باز کردن فایل apk که نرم افزار این سیستم عامله ایکن نرم افزارو نشون میده و گزینه ای که میخوای نصب بشه یا نه
حالا من میتونم کاری کنم که با زدن یک کلیک ترمینال باز شه نرم افزارو نصب کنه و بسته شه

چیزی که میخوام اینه که فایل زیر که داخل ارشیوه بوسیله بوسیله یک نرم افزار نمایش تصویر یا بهتر از اون در ترمینال باز بشه
res/drawable-hdpi/icon.png
برای باز کردن ارشیو هم من فقط تونستم از 7z استفاده کنم !
نمونه فایل هم اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون

بهزادlinux
10-10-2010, 22:38
کسی نظری نمیده!
مثلا با این دستور فایلهارو از ارشیو درمیاره و فایل موردنظر رو با یه نرم افزار گرافیکی باز میکنه

البته این دستور 2 تا مشکل داره یکی اینکه خروج همه فایلها یکم وقت گیره (البته خیلی کم) و جمع و جور کردن فایلها یکم دردسر داره و مثلا اگر یک ادرس خاص برای اکسترکت کردنش بهش بدیم اگر یه نرم افزار ایکن نداشته باشه ایکن نرم افزار قبلی رو نشون میده مگر اینکه فایلهای پاک شن که این هم باز وقت گیره!

taia
11-10-2010, 08:48
ببینید دو مطلب وجود داره اینجا، اول اینکه شما خیلی نامفهوم توضیح دادید من هنوز پست اول شما رو متوجه نشدم.
مطلب دوم، طبق آنچه ما همیشه گفتیم، بحث در مورد سیستم عامل های متفرقه در این انجمن زیاد راه به جایی نداره، اندروید درست هست بر پایه ی کرنل لینوکس هست، ولی تغییرات در اون زیاد هست ضمن اینکه کلا برای دستگاههایی با منابع محدود نوشته شده، گرچه خیلی از این دستگاهها واقعا در واقعیت با یک لپ تاپ فرقی ندارند ولی خوب. برای همین امکان جواب خیلی محدود هست به دو دلیل، من خودم خیلی اوقات نیاز دارم با یک سیستم واقعی سر و کله بزنم تا به جواب برسم، در حالی که من دسترسی به اندروید ندارم، دوم، امکان جستجو در مورد مسئله ای که لمس نشده سخت هست.

موفق باشید.

بهزادlinux
11-10-2010, 13:12
من به بحث اندرویدش کاری ندارم اینو فقط برای اطلاع نوشتم / اندرویدو میشه از خط فرمان هدایتش کرد / مثلا با دستور
adb install file.apk
نرم افزار نصب میشه روی گوشی به همین راحتی ولی معمولا نرم افزارهای اندروید چون تعدادشون خیلی زیاده و اسمهای عجیب دارن من دارم سعی میکنم یک اسکریپت بنویسم که در مرحله اول ایکن بسته رو بکشه بیرون و نشون بده
که این هم کاملا به اسکریپت نویسی در لینوکس مربوط میشه که فایل با پسون apk که درواقع مجموع چند فایله که با 7z فشرده شده / بره فایل مورد رو باز کنه در ادرس معین عکس رو نشون بده / میتونید فرض کنید با یک فایل 7z معمولی میخواهیم این کارو بکنیم!
یه فکر دیگه هم بنظرم رسیده که اکه عملی بشه خیلی عالیه / اینکه طوری فایلهای apk (یا همون 7z) را تنظیم کنیم که وقتی مثلا با دلفین یک پوشه رو باز میکنیم بجای نمایش ایکن مربوط به فایل فشرده (ایکن پیش گزیده) png مربوط رو از فایل بکشه بیرون و بجای ایکن نشون بده
کاری شبیه به این نرم افزار که توی ویندوز انجام میده

بهزادlinux
11-10-2010, 13:19
پست اول رو هم اگه متوجه نشدید اینطوری توضیح میدم که کاری که میخوام بکنم دقیقا اینه که شما توی سیستمتون یک فایل فشرده با فرمت 7z درست کنید و یه فایل png بذارید توش / حالا میخواهیم این png رو ازش استفاده کنیم که یا بشه ایکن همون بسته یا با یک نرم افزار نمایش عکس مستقیم بدون اکسترکت کردن از ارشیو نمایش داده بشه