PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا مادربوردی که با core i7 860 سازگار باشه و نیاز به کارت گرافیک نداشته باشه وجود نداره؟حتما بایدcore i5 بست تا مادربورد گرافیک onboardساپورت کنه؟

aminshirazi
09-10-2010, 19:44
سلام
من میخوام CPU INTEL Core i7 860 رو سیستم ببندم (با6گیگ رم corsair) میخواستم مادر بوردی ببندم که قابلیت گرافیکی رو ساپورت کنه (گرافیک onboard)تا نیازی به کارت گرافیک نداشته باشم اما از هر فروشنده ای که پرسیدم میگن چنین مادربوردی که با core i7 سازگار باشه نیست (میگن در اصل core i7)چنین قابلیتی نداره و برای این کار حتما باید core i5 استفاده کرد؟ آیا چنین چیزی درسته؟

alireza1411
10-10-2010, 00:53
سلام
من میخوام CPU INTEL Core i7 860 رو سیستم ببندم (با6گیگ رم corsair) میخواستم مادر بوردی ببندم که قابلیت گرافیکی رو ساپورت کنه (گرافیک onboard)تا نیازی به کارت گرافیک نداشته باشم اما از هر فروشنده ای که پرسیدم میگن چنین مادربوردی که با core i7 سازگار باشه نیست (میگن در اصل core i7)چنین قابلیتی نداره و برای این کار حتما باید core i5 استفاده کرد؟ آیا چنین چیزی درسته؟

شاید منظورشون این هست که روی سی پی یو یه چیپ گرافیکی هم میتونه وجود داشته باشه ... البته تو i3 دیدم نه i5.
من هم فکر نمیکنم رو مادربوردهای i7 گرافیک آنبرد بزارن.

این لینک 2009 که میگه الان نداریم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
For now the LGA 1366 (Core i7) market is left in the dark when it comes to motherboards with onboard video

تو نیواگ ه من که چیزی نمیبینم که گزینه ی onboard Graphic Chipset رو داشته باشه:

برای سوکت 1366:

برای سوکت 1156:

amd>intel
10-10-2010, 08:37
سري corei3 قابليت گرافيك كنترلر همراه با چيپ H55 اينتل رو دارند . يعني شما بايد اول چيپ بردتون اينتل H55 باشه و دوم پردازنده شما COREI3 باشه