ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید و استفاده از ADSL

unavailable
09-10-2010, 19:01
سلام دوستان.

من برای اولین بار میخوام adsl بخرم و تا حالا تجربه استفاده از اونا نداشتم و در مورد کارکردش اصلا اطلاعی ندارم و هم سوال و هم مشاوره دارم:

1-ایا مودم adsl هم برای ارسال و دریافت اطلاعات از خط تلفن استفاده میکنه؟

2-ادرس دهی ip اون مثل مودم دایال اپ هست؟ و از همون سرویس isp استفاده میکنه؟

من تو اینترنت میگردم(وب گردی-مطالعه ) و ebook و دانلود میکنم و گاهی پول 2 ماه اینترنت حدود 100 تومن میاد و میانگین ماهی 90 تومن.!!!

حالا میخوام یه adsl درس و درمون بگیرم...باید قبل از اون کار خاصی انجام بدم؟ شنیدم باید سرویس اونا از مخابرات فعال کنم...اسم این سرویس چیه؟ و ایا هزینه ای هم داره؟

بعد از اون میخوام یه مودم خوب تا سقف 80 تومن رو معرفی کنید که امکانات خوبی داشته باشه و مشکلات قطعی و سرعت نداشته باشه و اگر با سیستم عامل لینوکس هم سازگار باشه که خیلی خوبه.

حالا فرض که من سرویس adsl رو از مخابرات فعال کردم و مودمی که شما پیشنهاد دادید رو خریدم

قصد دارم برای 6 ماه اشترام بگیرم

چه سرعت و حجمی برای من مناسب هست و هزینه اون برای شش ماه تقریبا چقدر میشه؟

ایا اضافه بر پولی که به isp میدم هزینه دیگری هم روی قبض تلفن میاد.

اگر تو این شش ماه حجم دانلودم تمومش شد ,میشه تمدید کنم و هزینه اون چه طوری ارزیابی میشه؟

پیشاپیش ممنون.

H.Operator
11-10-2010, 16:45
سلام دوستان.

من برای اولین بار میخوام adsl بخرم و تا حالا تجربه استفاده از اونا نداشتم و در مورد کارکردش اصلا اطلاعی ندارم و هم سوال و هم مشاوره دارم:

1-ایا مودم adsl هم برای ارسال و دریافت اطلاعات از خط تلفن استفاده میکنه؟

2-ادرس دهی ip اون مثل مودم دایال اپ هست؟ و از همون سرویس isp استفاده میکنه؟

من تو اینترنت میگردم(وب گردی-مطالعه ) و ebook و دانلود میکنم و گاهی پول 2 ماه اینترنت حدود 100 تومن میاد و میانگین ماهی 90 تومن.!!!

حالا میخوام یه adsl درس و درمون بگیرم...باید قبل از اون کار خاصی انجام بدم؟ شنیدم باید سرویس اونا از مخابرات فعال کنم...اسم این سرویس چیه؟ و ایا هزینه ای هم داره؟

بعد از اون میخوام یه مودم خوب تا سقف 80 تومن رو معرفی کنید که امکانات خوبی داشته باشه و مشکلات قطعی و سرعت نداشته باشه و اگر با سیستم عامل لینوکس هم سازگار باشه که خیلی خوبه.

حالا فرض که من سرویس adsl رو از مخابرات فعال کردم و مودمی که شما پیشنهاد دادید رو خریدم

قصد دارم برای 6 ماه اشترام بگیرم

چه سرعت و حجمی برای من مناسب هست و هزینه اون برای شش ماه تقریبا چقدر میشه؟

ایا اضافه بر پولی که به isp میدم هزینه دیگری هم روی قبض تلفن میاد.

اگر تو این شش ماه حجم دانلودم تمومش شد ,میشه تمدید کنم و هزینه اون چه طوری ارزیابی میشه؟

پیشاپیش ممنون.
سلام
1-بله
2-بله
این همه پول دادن بابت دیال اپ اشتباه محض هست تازه خط تلفن رو هم مشغول میکنه.
خوب کار خوبی میکنی که می خوای ای دی اس ال بگیری.شما اگر از یک شرکی (مثل شاتل-آسیاتک و ....)بخواید بگیرید کا رو خودشون انجام میدن شما فقط پول رو میدید.خط تلفن هم باید از طرف مخابرات رانژه بشه یعنی اینکه هم دیتای اینترنت رو روش داشته باشی و هم تلفن رو که خود مخابرات انجام(البته اون شرکت واسطه بین شما و مخابرات هستو پولو میگیره کارا رو خودش انجام میده و شما نمی خواد کار خاصی بکنید).

برای مودم من بهتون linksys wag120n رو پیشنهاد میدم خودم دارمش 70 تومن خریدمش(وایرلس داره-جدیدترین استاندارد وایرلس یعنی n رو پشتیبانی میکنه که طبیعتآ استاندارد b و g رو هم پشتیبانی میکنه{وایرلس گوشیهای موبایل اکثرآ g هست و به ترتیب از b به g و نهایتآ n برد بیشتر و کیفیت ارتباتش بهتر هست-4 تا پورت شبکه داره-2 تا آنتن درونی وایرلس داره)
در ضمن چون با کابل شبکه وصل میشه پس روی هر سیستم عاملی بدون هیچ مشکلی کار میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای خرید اشتراک بهتون پیشنهاد میدم به تالار زیر مراجعه کنید چون برای هر شهری و هر شرکت ارائه دهنده ای قیمتها فرق میکنه و شرایط خودش رو داره(اونجا بچه ها واردتر هستن):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه هیچ هزینه اضافه ای روی قبض تلفن نمیاد در حالی که موقع استفاده از اینترنت هم دیگه خط تلفن مشغول نیست.
بله اگر حجمتون تمام شه میتونین با پرداخت مبلغی معین حجم بخرید.
دوست من تمامی بحث های adsl در اون تالاری که بهت لینکش رو دادم هست و پاسخ تمام سوالاتتون اونجا هست.

شاد باشید:20: