PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خریدن اسپیکر

mohamad114
09-10-2010, 15:47
سلام به همه
من میخواستم یه اسپیکر با کیفیت صدای خوب و باس خوب بخرم حدود بین 50 تا 80 میتوانم خرج کنم

اگر اسپیکر 5 به 1 باشه که عالی هست البته 2 به 1 هم خوبه

لطفا چند تا معرفی کنید و هم باس دار و هم کیفیت بالا و هم هر دو رو داشته باشه ممنون

منتظر راهنمایی شما هستم:40::11:

pourya_bo2pmc
09-10-2010, 16:53
سلام
CREATIVE A500==> 70 
CREATIVE INSPIRE T6160==> 80

mohamad114
09-10-2010, 17:02
نظر شما راجب Edifier و
Logitech

و
microlab چیه ؟

اگه میشه از این ها هم مدل معرفی کنید و البته بین همه اینها ! کدوم بهتره ؟کیفیت خوب و مهمتر باس خوب

HORROR
09-10-2010, 17:52
سلام
اونجور که من شنیدم از دوستان تو این رنج قیمت Edifier C2 خوب هست و باس نرم و کیفیت خوبی داره و یه آمپیل فایر هم داره برای زیباتر شدن صدا

mohamad114
09-10-2010, 20:34
سلام c2 و c3 چه فرقی با هم دارن ؟ ارزش خریدن c3 هست یا همون c2 خیلی عالیه ؟

HORROR
09-10-2010, 23:55
اگه اتاقت کوچیکه و بیس نرم و کیفیت مطلوب میخوای c2 بهترینه تو این قیمت c3 هم خوب قویتره و هم از نظره من زیباتر ولی قیمتش زیبا نیست! اگه اتاقت کوچیکه c3 نگیر چو شیشه نمیزاره واست بمونه

امير موسر
10-10-2010, 00:07
EDIFIER C2 بگیر !

alireza1411
10-10-2010, 01:00
لاجیتک و کریتیو مدتهاست تکنولوژیهای صدای مختلف رو بیرون میدن.

بنده ادیفایر رو تا حالا تست نکردم و نظری نمیدم. ولی به کیفیت لاجیتک و کیریتیو شدیدا اعتقاد دارم.

البته مثل بعضی افراد تعصبی نمیگم چون اینا خوبه و با سابقه هست پس همین و بس. برندهای جدید هم میتونن شانس خودشون رو امتحان کنن و چه بسی بهتر باشن.

:11::11::11:

SAEEDSAMSUNG
10-10-2010, 13:51
دوست عزیز من میخوام تجربه کوچیکم رو درباره خرید اسپیکر بگم: به هیچ عنوان مارک creative نخرید! دلیلش هم اگه خواستید مفصل باید بنویسم.

و تا حد ممکن Logitech بخرید! شفافیت صدا در این مارک مثال زدنیست!

mohamad114
10-10-2010, 19:17
سلام من اهواز هستم و کل اهوازو زیر پام گذاشتم تک تک مغازه ها رو گشتم اما هیچکدام اسپیکر c2 نداشتن حتی 4 تا فروشگاه اینترنتی زنگ زدم گفتند تمام کردیم دیگه مغزم نمیکشه

لطفا چند اسپیکر خوب دیگه تا 90000 تومان بگید بیشتر برای موزیک استفاده میکنم و بعدش بازی . فقط چند تا مدل بگید که قابل پیدا شدن باشه و باس خوبی داشته باشه

اگر امکان داره کسی هم سایتی از نمایندگیش داره لاجتیک یا میکرولب فرقی نداره معرفی کنه یا نمایندگی اگر تو اهواز دارن لطفا معرفی کنید

از چند نفر پرسیم گفتن Creative خوبه نظر شما چیه ؟

alireza1411
11-10-2010, 00:09
دوست عزیز من میخوام تجربه کوچیکم رو درباره خرید اسپیکر بگم: به هیچ عنوان مارک creative نخرید! دلیلش هم اگه خواستید مفصل باید بنویسم.

و تا حد ممکن Logitech بخرید! شفافیت صدا در این مارک مثال زدنیست!

خب دوست من میشه بگی کریتیو چشه ؟

من خودم لاجیتک دارم بگم محشره خدایی کم گفتم. واقعا خیلی صدای باسش در برابر اسپیکرهایی که شیشه خورد میکنن معرکه هستش. تو صدا کم میاره ولی تو کیفیت رقیب نداره.

البته کریتیو هم مارک خیلی خفنیه مخصوصا تو بخش صدا و کارت صدا ، نمیدونم چرا شما این طوری میگی. فکر کنم بعد از لاجیتک بشه گفت دومین مارکک خوبه. درسته ؟

لاجیتکی که من دارم x530 از تکنولوژی پخش یکنواخت صدای بیس ورژن 2 استفاده میکنه . ورژن بالاترهاش رو ندیدم دیگه ولی همین که دارم واقعا ازش راضی هستم.

ملا نصرالدین
11-10-2010, 00:16
من شان (shaan ) دارم.sh2020 حدودا 1 ساله خریدمش .ازش راضیم .اون موقع 70 خریدمش

HORROR
11-10-2010, 01:59
دوست عزیز نگفتی برای بازی میخوای یا موزیک و فیلم... واسه موزیک2.1 بهتره و تفکیک صدای بهتری داری البته بنا به قدرت اسپیکر.. واسه بازیو فیلم 5.1 خوبه اما 5.1 واقعی یعنی اسپیکر ها رو درست بچینی و احتیاج یه کارت صدای بهتری داری...
اسپیکرهای لاجیتک هم بسیار عالی هستن منتها قیمتشون بالاست.. اما کریتیو رو نمیدونم ولی خیلیا از کریتیو زخم خوردن!

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------

من شان (shaan ) دارم.sh2020 حدودا 1 ساله خریدمش .ازش راضیم .اون موقع 70 خریدمش
منم هدفونشو دارم ازش راضیم:10:

saeid 22
11-10-2010, 02:24
سلام من اهواز هستم و کل اهوازو زیر پام گذاشتم تک تک مغازه ها رو گشتم اما هیچکدام اسپیکر c2 نداشتن حتی 4 تا فروشگاه اینترنتی زنگ زدم گفتند تمام کردیم دیگه مغزم نمیکشه

لطفا چند اسپیکر خوب دیگه تا 90000 تومان بگید بیشتر برای موزیک استفاده میکنم و بعدش بازی . فقط چند تا مدل بگید که قابل پیدا شدن باشه و باس خوبی داشته باشه

اگر امکان داره کسی هم سایتی از نمایندگیش داره لاجتیک یا میکرولب فرقی نداره معرفی کنه یا نمایندگی اگر تو اهواز دارن لطفا معرفی کنید

از چند نفر پرسیم گفتن Creative خوبه نظر شما چیه ؟
سلام از این سایتها میتوانید اسپیکر تهیه کنید من لینک ادیفایر را گذاشتم مدلهای دیگه هم دارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohamad114
11-10-2010, 19:08
ممنونم از همه به خاطر راهنمایی من Edifire C2 رو از سایت mihancenter خرید کردم البته من همه جا رو گشته بودم فقط این یکی داشت از سعید 22 واقعا تشکر میکنم بابت معرفی موفق باشید

mohamad114
13-10-2010, 19:32
سلام من اسپیکر c2 رو خرید کردم وقتی فیش ها رو وصل میکنم یکی از باند ها نمیخونه یعنی وقتی فیش اسپیکر راست امپلی فایر وصل میکنم صدایی نمیاد وقتی به چپی وص میکنم صدا داره

HORROR
14-10-2010, 02:12
از درست وصل بودن اتصالات مطمعن شو... اسپیکر ها رو درست وصل کن R راست L چپ

mohamad114
14-10-2010, 09:10
من این کارو کردم . وقتی موبایل بهش وصل میکنم صدا درست پخش میشه و هر دو اسپیکر با ساب کار میکنند اما وقتی به سیستم و کارت صدای انبوردم وصل میکنم یکی از اسپیکرا با باس کار میکنه به نظر شما مشکل چیه ؟

من فکر کنم کارت صدا باشه شما چه کارت صدایی براتو کار کرد . یه کارت صدا با قیمت مناسب حداکثر 40000 بهم پیشنهاد بدید ( البته اگر مشکل کارت صدا هست )

درایور کارت صدا انبورد اپدیت هم کردم

HORROR
15-10-2010, 17:51
کارت صداتون کدک چند هست؟فکر نکنم مشکل از کارت صدا باشه شاید باید آمپیل رو تنظیم کنی.. دفترچه داشت همراش بشین با دقت بخون ببین تنظیماتش چه جوریاست..یا از همون جایی که خریدی زنگ بزن بپرس

SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:33
خب دوست من میشه بگی کریتیو چشه ؟

من خودم لاجیتک دارم بگم محشره خدایی کم گفتم. واقعا خیلی صدای باسش در برابر اسپیکرهایی که شیشه خورد میکنن معرکه هستش. تو صدا کم میاره ولی تو کیفیت رقیب نداره.

البته کریتیو هم مارک خیلی خفنیه مخصوصا تو بخش صدا و کارت صدا ، نمیدونم چرا شما این طوری میگی. فکر کنم بعد از لاجیتک بشه گفت دومین مارکک خوبه. درسته ؟

لاجیتکی که من دارم x530 از تکنولوژی پخش یکنواخت صدای بیس ورژن 2 استفاده میکنه . ورژن بالاترهاش رو ندیدم دیگه ولی همین که دارم واقعا ازش راضی هستم.

من 4 مدل کریتیو داشتم که هیچکدوم منو راضی نکرد ( نسبت به پولی که بهش دادم) ولی الان مارک logitech منو شگفت زده کرده.