ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با سطح دسترسی در ویندوز 7

Great Kurosh
09-10-2010, 13:04
سلام دوستان
من یوزر خودم Administrator هستش ولی با این وجود وقتی میخوام بعضی از کارا رو انجام بده با پیغام خطای زیر روبرو میشم
کسی میدونه چجوری میشه اینو درست کرد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sayanermia
09-10-2010, 13:48
از بخش computer management به قسمت local user & groups برید و از اونجا روی users کلیک کنید

حالا یوزرهایی که برای سیستم موجود هست و می بینید! روی Administrator دوبار کلیک کنید و تیک account is disable بردارید

apply و ok کنید سیستم و ریست کنید موقع وارد شدن به محیط ویندوز حالا دوتا یوزر دارید!! یکی یوزر فعلی خودتون و دیگری Administrator اصلی!! از طریق این یوزر می تونید سطح دسترسی یوزر خودتونو نسبت به اون فایل یا عملیات تعیین کنید و بیشترش کنید

Dew Drop
09-10-2010, 14:15
سلام
UAC تون غیر فعال کردید؟
شما این فایل رو دانلود کنید بعد فایل owenership.reg رو اجرا کنید
بعد رو اون پوشه shift رو بگیرید کلیک راست کنید و take owenership رو بزنید بعد بازش کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

animito
03-12-2012, 16:09
سلام دوستان متخصص و متبحر دمتون گرم مشکلم اینه عزیزان روی هاردم که یه ترابایته و دستی اصلن نمیشه چون مصیبته بزرگیه اکثر فایلهام نه مرتب نمیدونم چجوری ولی چند تا درمیون قفل زرد رنگ روشونه بعضیاشون با اینکه قفل دارن باز میشن بعد ممکنه توی دل اون فولدره بازم قفل داری باشه که اصلن اجازه دسترسی نمیده من باید برم توی تب سکیوریتی و از اونجا دستی تنظیم کنم با مصیبت تا بشه چجوری میتونم این مشکل رو از کل هاردم هر چی قفل زرد لعنتیه حذف کنم حجم بالاست دوستان اسکریپتی راه حلی کلی سریع جامع وجود داره ممنونتون میشم بدین هر چی قفله بره پی کارو زندگیش تشکر

animito
03-12-2012, 16:14
لازم دیدم اینم بگم که من خودم مدیر سیستمم ولی وقتی رفتم توی تب سکیوریتی یه فولدر دیدم کسی اومده در واقع دیدم یه کد طولانی عجیب از اعداد و ارقام که در حقیقت اسم مدیر جدید سیستم خودمه وارد شده و معلوم نیست چجوری این یارو اومده خودشو ادمین سیستمم جا زده عجیبهرو همه فایل هام اومده نشسته یعنی با یه اسم طولانی عجیب غریبی اومده خودشو ادمین کلی از فایلهام کرده و من باید دستی اول خودمو معرفی کنم به بخش سکیوریتی و تعریف کنم بعدش میتونم اونو حذف کنم این پروسه برای همه فایلهام اتفاق افتاده و من توی پست بالا اینو یادم رفت بگم و چجوری باید همزمان اونو ور دارم بعدشم خودمو بزارم

jafarian
03-12-2012, 16:38
سلام دوستان متخصص و متبحر دمتون گرم مشکلم اینه عزیزان روی هاردم که یه ترابایته و دستی اصلن نمیشه چون مصیبته بزرگیه اکثر فایلهام نه مرتب نمیدونم چجوری ولی چند تا درمیون قفل زرد رنگ روشونه بعضیاشون با اینکه قفل دارن باز میشن بعد ممکنه توی دل اون فولدره بازم قفل داری باشه که اصلن اجازه دسترسی نمیده من باید برم توی تب سکیوریتی و از اونجا دستی تنظیم کنم با مصیبت تا بشه چجوری میتونم این مشکل رو از کل هاردم هر چی قفل زرد لعنتیه حذف کنم حجم بالاست دوستان اسکریپتی راه حلی کلی سریع جامع وجود داره ممنونتون میشم بدین هر چی قفله بره پی کارو زندگیش تشکر

شما باید روي فولدري که عکس قفل داره کليک راست کنيد و Properties را انتخاب کنيد. از اونجا به تب Security رفته و سپس دکمه Edit را کليک کنيد مي بينيد که فهرستي از کاربران و گروه‌ها به آن فولدر دسترسي دارند، اما کسي که دسترسي ندارد، گروه Users است. روي دکمه Add بزنيد و عبارت Users را در کادر پاييني وارد کنيد و روي دکمه CheckNames بزنيددر اين حالت نام کامپيوتر شما به ابتداي آن اضافه‌ مي‌شود. حالا پنجره را OK کنيددر پنجره قبلي، آيتم Users اضافه شده است. روي آن کليک کنيد و گزينه‌هاي Read & Execute و List folder contents را انتخاب کنيد. بعد از تاييدباید علامت قفل از بین بره تو سایت پایینم بصورت شکل توضیح داده:20:

Remove the Lock Icon from a Folder in Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])