PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می تونم روانشناسی بخونم ؟

aaaammmm87
09-10-2010, 10:34
سلام
کاردانی کامپیوتر دارم و می خوام واسه کارشناسی برم روانشناسی بخونم ایا امکانش هست ؟ توی دفترچه ناپیوسته که نوشته نمیشه ! ایا تبصره ای راهی روشی چیزی نیست که بتونم اینا رو دور بزنم ؟ :31:

Alireza SM
09-10-2010, 11:17
بله ميشه بخونين . بايد در كنكور سراسري يا كنكور سراسري آزاد رشته انساني شركت كنين . موقع ثبت نام به جاي مدرك پيش دانشگاهي مدرك كاردانيتونو رو كنين :)

فقط يادت باشه كه مثل كارشناسي رشته خودت نيست كه 2 سال بشه واست . روانشناسي برات 4 سال درمياد

mahdi7610
09-10-2010, 16:02
میتونی از طریق فراگیر پیام نور هم اقدام کنی . یعنی فراگیر پیام نور بخونی .

اگه فراگیر کامپیوتر امتحان بدی و قبول بشی اکثر واحد هایی که توی کاردانی پاس کردی واست معادل می خوره و توی پیام نور میتونی 2 ساله کارشناسی بگیری .

اما اگه رشته روانشناسی بخونی باید تقریبا 4 سال بخونی . چون هیچ کدوم از درسای روانشناسی و کامپیوتر با هم یکی نیست که واست بخواد معادل بخوره . :31:

موفق باشی

starpars
09-10-2010, 16:52
قبلا مگه اينطوري نبود كه با هر مدرك كارداني ميشد در آزمون كاشناسي ناپيوسته هر رشته ديگه اي شركت كرد ؟

aaaammmm87
09-10-2010, 23:58
میتونی از طریق فراگیر پیام نور هم اقدام کنی . یعنی فراگیر پیام نور بخونی .

اگه فراگیر کامپیوتر امتحان بدی و قبول بشی اکثر واحد هایی که توی کاردانی پاس کردی واست معادل می خوره و توی پیام نور میتونی 2 ساله کارشناسی بگیری .

اما اگه رشته روانشناسی بخونی باید تقریبا 4 سال بخونی . چون هیچ کدوم از درسای روانشناسی و کامپیوتر با هم یکی نیست که واست بخواد معادل بخوره . :31:

موفق باشی
سلام
من بحثم روی روانشناسی که توی دو سال بخونمش اگه قرار کامپیوتر باشه که خودم هم الان کارشناسی ناپیوسته قبول شدم ولی روانشناسی یه چیز دیگس :دی

XDELPIERO
12-10-2010, 06:46
به نظر من روانشناسی رشته مزخرفیه، نریا!،خودتو بدبخت میکنی، البته این فقط یه نظره هر چی خودت دوست داری بخدا
بازم به نظر حقیر اگه کامپیوترو ادامه بدی عالیه(ببین:عالیه ؛ »البته بازم نظر شخصیه ها...)
خداحافظ
موفق باشی

Alireza SM
12-10-2010, 10:37
به نظر من روانشناسی رشته مزخرفیه، نریا!،خودتو بدبخت میکنی، البته این فقط یه نظره هر چی خودت دوست داری بخدا
بازم به نظر حقیر اگه کامپیوترو ادامه بدی عالیه(ببین:عالیه ؛ »البته بازم نظر شخصیه ها...)
خداحافظ
موفق باشی

دكتراي روانشناسي درآمدش خيلي بهتر از يه پزشك عمومي هست :46:

starpars
12-10-2010, 13:16
منم از روان شناسي خوشم مياد فارق از درامد و اين حرفا آدم بايد هر چيزي رو كه دوست داره بخونه اينجوري موفق تره