مشاهده نسخه کامل
: خطای RAW
basketball
08-10-2010, 22:15
با سلام
این مدل
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
یه رایتر ال جی دارم خیلی ازش راضیم فقط:
مشکلش اینه بعضی دی وی دی های فیلم رو باز نمیکنه مثل شکل زیر، با اینکه از سالم بودن DVD مطمئن هستم و روی اپتیکال های دیگر باز میکنه!
مثل این عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریم ویرشو آپدیت کردم و لنزش هم بردم دادم تعمیر کار تمیز کرده ولی فرقی نکرد
در ضمن این راه حل هم استفاده کردم ..
ولی UpperFilters رو پیدا نکردم و وقتی ریستارت کردم این ارور رو ویندوز داد و من no زدم!
از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند
basketball
08-10-2010, 23:12
از دوستان یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم
basketball
09-10-2010, 11:52
کیست مرا یاری دهد
amd>intel
09-10-2010, 11:55
احتمال زياد اپتيكش ضعيفه كه با تميز كردن حل نميشه . lg كلا مشكلات زيادي داره درايوهاش
basketball
09-10-2010, 12:00
خب راه حل چیه؟
این RAW یعنی چی؟
ازش راضیم صدای کمی داره، سرعت رایت خوبی داره فقط .....
در ضمن 15 ما بیشتر نیست خریدمش!
basketball
09-10-2010, 14:18
البته اینم بگم فقط چندتا از دی وی ها یعنی 10 درصدشون اینطوری میشه که همه ی اونها فیلم هستند!
از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند
basketball
09-10-2010, 17:52
دوستان با isobuster هم میگه dvd خالی است البته میخواین لیست سکتورهاشو بهتون بدم
کد خطای گزارش شده رو این میزنه 03/57/00
توی مشاهده سکتور هم همش 07F0 : 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ................
اینطوری نیست چندتا خطش اینطوریه
0800 : 5C 00 57 00 49 00 4E 00 44 00 4F 00 57 00 53 00 \.W.I.N.D.O.W.S.
basketball
10-10-2010, 13:54
یکی نیست راهنمایی کنه منو؟
basketball
12-10-2010, 23:34
دوستان اگر بتونند راهنمایی کند ممنون میشم
عکس دومی هم میگه که برنامه elbycheck این دریور رو پیدا نکرده ElbyCDFL پس دوباره نصب کن
راه حل :
شما CloneCD انیستال کن و بعد تو یه نام کاربری دیگه نصب کن و دوباره رایت کن با نام کاربری ویندوز Administrator رایت نکن ببین مشکلت حل میشه
basketball
13-10-2010, 12:53
عزیرم این دی وی دی های که بالا نمی آیند رو خودم رایت نکردم از سایت اینترنتی فیلم خریدم تازه مثلا از 7 تا 3 تاش نمی یاد بالا البته تو درایور من!
عزیرم این دی وی دی های که بالا نمی آیند رو خودم رایت نکردم از سایت اینترنتی فیلم خریدم تازه مثلا از 7 تا 3 تاش نمی یاد بالا البته تو درایور من!
خوب شما چرا فکر کردی رایترت خرابه شاید طرف درست رایت نکرده خودم هم همچین مشکلی قبلا با همین فروشنده ها داشتم اما مشکل از خودشون بود طرف فکر می کرد داریم اذیتش می کنیم ولی بعد که صدای چند تا مشتری دیگه هم در اومد تازه فهمید رایتر خرابه
اگه خواستی می تونم برات لینک رو pm کنم ( منظورم لینک همین فروم طرف است )
یه وقت یه فیلم معیوب توش نزاشتی ؟ من یه بار یه فیلم معیوب گذاشتم چچمشو ترکوند
basketball
14-10-2010, 14:22
خوب شما چرا فکر کردی رایترت خرابه شاید طرف درست رایت نکرده خودم هم همچین مشکلی قبلا با همین فروشنده ها داشتم اما مشکل از خودشون بود طرف فکر می کرد داریم اذیتش می کنیم ولی بعد که صدای چند تا مشتری دیگه هم در اومد تازه فهمید رایتر خرابه
اگه خواستی می تونم برات لینک رو pm کنم ( منظورم لینک همین فروم طرف است )
اگه مشکل از رایت اونا هست چرا رو سیستم های دیگه بالا میاد
اینم سایتی که ازش فیلم میخرم!
filmresan.ir
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
یه وقت یه فیلم معیوب توش نزاشتی ؟ من یه بار یه فیلم معیوب گذاشتم چچمشو ترکوند
منظورتون از فیلم معیوب چیه؟
اگه مشکل از رایت اونا هست چرا رو سیستم های دیگه بالا میاد
اینم سایتی که ازش فیلم میخرم!
filmresan.ir
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
منظورتون از فیلم معیوب چیه؟
در اصل منظورم سی دی یا دی وی دی معیوبه . برای مثال یکی از همین DivX ها که دست فروش ها میفروشن 30 تومن DVD-Rom من رو خراب کرد . جوری که بعد از اون هیچ دیسکی رو نمیخوند . وقتی یه دیسک توش میزاشتم واسه خوندنش سرعت چرخش دیسک چنان زیاد میشد که یه جورایی صدای هواپیما میداد و حتی یه بار دی وی دی رو در حال چرخش زدم بیاد بیرون وقتی میومد بیرون چنان سرعتش زیاد بود که بعد از چند ثانیه می ایستاد و از داغی نمیشد بهش دست زد .
basketball
14-10-2010, 22:26
نه معیوب نیست!
والا خودم پی بردم که زیاد مهم نیست راستش گفتم از رایترم خیلی راضیم ولی همین مشکل کوچیکو داره تازه در چند مورد!
البته همه رایتر ها یه مشکل کوچیک دارند یکی از دوستام خیلی تعریف لیتون رو می کرد ولی گفت واسه منم اتفاق افتاده بعضی از دیسک هارو خشدار نشون میده و.......
از همه دوستا ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.