ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد كارت مربيگري

Mohsen_Hoseyni
08-10-2010, 19:59
سلام به همه عزيزان نيمدونم سوالم رو جاي درستي مطرح ميكنم يا خير هر چقدر نگاه كردم ديدم اينجا مناسبتر هست اگر نه كه مديران ببخشند سوالي كه دارم اين هست براي گرفتن كارت مربيگري براي كامپيوتر نرم افزار كجا بايد اقدام كنم در تهران چه مراحلي داره چيا مورد نياز هست تست به چه شكليه اگر عزيزاني كه كارت دارند همكاري كنند ممنون ميشم

Mohsen_Hoseyni
09-10-2010, 13:52
كسي نيست من رو راهنمايي كنه؟

Alireza SM
09-10-2010, 14:02
اين كارت مربيگري كامپيوتر چي هست ؟ از كجا صدرا ميشه و باهاش چيكار ميشه كرد ؟

mahdi7610
09-10-2010, 16:08
اين كارت مربيگري كامپيوتر چي هست ؟ از كجا صدرا ميشه و باهاش چيكار ميشه كرد ؟

کارت مربیگری کامپیوتر بعنی اینکه شما تخصص توی اون رشته از کامپیوتر را داری . و میتونی به عنوان مربی کامپیوتر با اموزشگاه ها یا مدارس یا دانشگاه ها همکاری کنی و به عنوان مربی کامپیوتر ، کامپیوتر اموزش بدی .

حتی میتونی تدریس خصوصی داشته باشی .

سلام به همه عزيزان نيمدونم سوالم رو جاي درستي مطرح ميكنم يا خير هر چقدر نگاه كردم ديدم اينجا مناسبتر هست اگر نه كه مديران ببخشند سوالي كه دارم اين هست براي گرفتن كارت مربيگري براي كامپيوتر نرم افزار كجا بايد اقدام كنم در تهران چه مراحلي داره چيا مورد نياز هست تست به چه شكليه اگر عزيزاني كه كارت دارند همكاري كنند ممنون ميشم

تا جایی که من اطلاع دارم کارت مربیگری را سازمان فنی و حرفه ای صادر می کنه .
حالا این که چطوری و از کجا را نمی دونم .

من خودم هم مربی کامپیوتر در حال حاضر هستم و کامپیوتر توی اموزشگاه اموزش میدم اما مدرک مربیگری ندارم /.

اگه کسی میدونه چطور میشه مدرک مربیگری گرفت ما را هم راهنمایی کنه . :31:

موفق باشید :)

shabeashegha
09-10-2010, 22:54
فکر کنم اینجا بپرسی کسایی باشن که بتونن راهنماییت کنن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohsen_Hoseyni
09-10-2010, 23:40
ممنون يعني اونجا يه تاپيك ديگه بزنم؟‌ اينجا سر نميزنن دوستان اون بخش؟

mahdi7610
10-10-2010, 13:54
سلام

دوست عزیز من امروز به مرکز فنی و حرفه ای کل رفتم و این سوال را ازشون پرسیدم .

گفتند دیگه مدرک یا کارت مربیگری نداریم و نمیدیم

اون مال قدیم بود که کارت مربیگری داده میشد .

میگفت اگه الان شما قصد اموزش دارید باید به یکی از مراکز مراجعه کنید و مدارک خودتون را اونجا بدید تا ما تائید کنید که شما صلاحیت اموزش دادن را دارید یا نه .

فقط صلاحیت شما تائید میشه وگرنه کارتی به شما داده نمی شه .

یه جای دیگه گفت ما از شما ازمون می گیریم اگه توی ازمون قبول شدید اونوقت از شما به عنوان ازمون گیر استفاده میشه .

گفتم ازمون گیر دیگه چیه ؟

گفت شما فقط میایید اینجا و از بچه ها امتحان میگرید .

گفتم اموزش هم میتونم بدم ؟

گفت نخیر اموزش نمی تونید بدید فقط می تونید ازمون بگیرید .

منم کلی خندیدم و اومدم بیرون . خواستم بگم یعنی استادی که اموزش میده اینقدر خنگه که نمیتونه 30 تا سوال واسه بچه ها طرح کنه :31:

موفق باشی

Mohsen_Hoseyni
10-10-2010, 22:21
سلام

دوست عزیز من امروز به مرکز فنی و حرفه ای کل رفتم و این سوال را ازشون پرسیدم .

گفتند دیگه مدرک یا کارت مربیگری نداریم و نمیدیم

اون مال قدیم بود که کارت مربیگری داده میشد .

میگفت اگه الان شما قصد اموزش دارید باید به یکی از مراکز مراجعه کنید و مدارک خودتون را اونجا بدید تا ما تائید کنید که شما صلاحیت اموزش دادن را دارید یا نه .

فقط صلاحیت شما تائید میشه وگرنه کارتی به شما داده نمی شه .

یه جای دیگه گفت ما از شما ازمون می گیریم اگه توی ازمون قبول شدید اونوقت از شما به عنوان ازمون گیر استفاده میشه .

گفتم ازمون گیر دیگه چیه ؟

گفت شما فقط میایید اینجا و از بچه ها امتحان میگرید .

گفتم اموزش هم میتونم بدم ؟

گفت نخیر اموزش نمی تونید بدید فقط می تونید ازمون بگیرید .

منم کلی خندیدم و اومدم بیرون . خواستم بگم یعنی استادی که اموزش میده اینقدر خنگه که نمیتونه 30 تا سوال واسه بچه ها طرح کنه :31:

موفق باشی

اقا تشكر حالا با اين تفاصيل چيكار كنيم اكثر آموزشگاهها كارت مربيگري ميخوان چي بگيم پس؟ صلاحيت ديگه چيه برگه اي چيزي ميدن؟ كجا بايد بريم من كه آخر سر از كار نه اينا در آوردم نه آموزشگاهها اگه اينا نميدن اونا براي چي ميگن و ميخوان خلاصه ما تكليفمون چيه اين وسط بريم آزمون گير شيم!!!!!؟

راستي اگه ميشه آدرس فني حرفه اي كه جوابگو اين مسايل هست در تهران رو هم بزاريد

Mohsen_Hoseyni
13-10-2010, 11:56
كسي نيست آدرس فني حرفه اي كه جوابگوي اين موردها باشه در تهران رو به من بده؟

mahdi7610
13-10-2010, 23:23
كسي نيست آدرس فني حرفه اي كه جوابگوي اين موردها باشه در تهران رو به من بده؟
خوب کاری نداره . به نزدیکترین موسسه فنی و حرفه ای که به خونتون نزدیک هست برو و از اونجا سوال کن و بگو فنی حرفه ای مرکز کجاست . یا بگو سوالت را از کجا می تونی بپرسی . اونا بهت جواب میدن که باید به کجا سر بزنی .

موفق باشی

مديريت
12-07-2014, 11:42
کارت پداگوژی میگن بهش الانم میدن منتها من نمیدونم سامانه ثبت نامش کجاس ؟ تو سایت فنی حرفه ای فقط سامانه ثبت نام صنعت ساختمان بازه