مشاهده نسخه کامل
: لطفاً کمکم کنید
maleki reza
08-10-2010, 19:27
:20:با سلام به اساتید محترم من 2تا DVD رکوردر روی سیستم نصب کردم ولی از چند روز پیش هیچکدوم از اونهارو توی my computer نشون نمیده توی ویندوز xp هستند ولی توی ویندوز 7 نه.توی Device managerبا علامت نشناس نشونشون میده .البته من چند روز پیش برای convter کردن یک فایل تصویری مجبور شدم چند نرم افزار convterرا تست و بعد uninstall کنم لطفاً کمکم کنید .با تشکر
سلام ،
اگه تونستین حتما قوانین فروم رو مطالعه کنید (اجالتا این رو براتون کپی میکنم)
3- عنوان تاپیک باید به خودی خود نشانگر محتوا و گفتگوی های تاپیک باشد . لطفا در هنگام ایجاد تاپیک به این نکته توجه کنید تا تاپیک شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد . از ایجاد تاپیک هایی با عناوین : کمک ، کمک فوری ، خیلی مهم و سایر عناوین عمومی جدا خودداری کنید ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----
تو همون Device Managerv روشون راست کلیک کن و Properties بگیر. بعد تو شکل زیر روی Update Driver کلیک کن و از تو صفحه بعدی اولی رو انتخاب کن تا از اینترنت واست حلش کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ghafari88
10-10-2010, 09:49
من يه بار كه ويندوز سون ريختم براي يكي از درايو هام اين مشكل پيش اومد كه فهميدم ليبل درايو رو نشناخته. رفتم ليبل براش تعريف كردم درست شد. شما هم برو ببين تو اون قسمت منيجر كه لتر درايو ها رو نشون ميده اين ها هست يا نه. اگر اونجا بود فقط براشون لتر تعريف كن درست ميشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.