مشاهده نسخه کامل
: دماي بالاي سي پي يو 106 درجه !!!!
سلام دوستان
لطفا منو راهنمايي كنيد چه خاكي تو سر اين سيستمم بريزم
من وقتي بازيهاي سنگين اجرا ميكنم دماي سي پي يو م شديدا بالا ميره و دور فن سي پي يو به حداكثر خودش
ميرسه و تو بعضي بازي ها يكدفعه صحفه قفل ميكنه و فقط بايد با ري استارت از روي كيس دوباره سيستم رو
راه اندازي كنم كه اكثرا سيستم نمياد بالا و مانيتور در حالت stand by ميمونه و از پشت كيس off ميكنم و
يكمي كه خنك شد دوباهر روشن ميكنم و گاهي اوقاتم كه بعد از ري استارت شدن مانيتورم روشن ميشه اما CPU temporation ERROR ! ميده و خاموش ميشه
حالا به نظر شما قضيه چيه؟
مسيرهاي فن رو هم كاملا تميز كردم و پايه هاي فن هم همه سر جاشون هستند
يكي گفت بايد سيليكنش رو عوض كنم...اين چي هست؟
اين عكس شايد بهتر دردم رو بگه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كسي نبود راهنمايي كنه ؟ !!!!!
excessive
08-10-2010, 23:43
شما بهتره فن رو تعویض کنی و خمیر حرارتی(سیلیکون) بزنی رو پردازنده.
سیستمت کند هم هست یا نه؟
نه سيستم در حالت عادي كند نيست ولي وقتي يه بازي نسبتا سنگين رو اجرا ميكنم كه حسابي قدرت ميخواد حدود 30 % نسبت به قبلش كند تر ميشه
و اون قضيه CPU temporation ERROR گاهي اوقات وقتي كه سيستم رو ري استارت ميكنم حالا چه بازي سنگين اجرا كرده باشم چه نكرده باشم مياد و سيستم هنگ ميكنه..!
excessive
09-10-2010, 00:07
حالا فعلا همون کاری که گفتم رو شما انجام بده ایشالله حل میشه.
night lord
09-10-2010, 01:04
عزیزم دمای 106 درجه خیلی بالاست واین یعنی fan شما اصلا کار نمیکنه(بازدهی نداره).دما باید تو بازی حدود -60-55 باشه .
باید مطمئن شی فن کاملا به cpu چسبیده باشه برای این کار باید fan رو باز کنی زیرش رو کاملا تمیز کنی زیر فن رو هم تمیز کنی بعد خمیر سیلیکون رو به صورت یه لایه نازک روی سطح cpu بزنی بعد فن رو با دقت بزاری سر جاش و تو جاش محکم کنی . باید مواظب باشی که اگه جک فن شما پیچی هستش بالانس باشه همه پیچاش و خیلی هم سفتش نکنی .
البته قبل از همه اینا از سالم بودن فنتون هم مطمئن شید .
amd>intel
09-10-2010, 08:57
بايوس رو اپ ديت كنيد .شما به تنظيمات بايوس دست زديد براي اوركلاك ؟
مرسي از تماميه دوستان...
اين كار هارو انجام ميدم...
فن سي پي يو به ظاهر سالمه كه داره با دور 3400! ميچرخه ديگه...
بارها فاصلش رو هم با سي پي يو چك كردم و جك ها رو هم تنظيم كردم درست بودن...
احتمالا بايد همون خمير سايليكون رو بزارم روش ببينم چي ميشه چون انگار اصلا چيزي روي محفظه سي پي يو نيست !!!
دوست عزيز با نام كاربري amd>intel والا من نميدونم چجوري بايد اين كارو كرد... :41:
اگر منو راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم :11:
night lord
09-10-2010, 11:00
بايوس رو اپ ديت كنيد .شما به تنظيمات بايوس دست زديد براي اوركلاك ؟
عزیز ایشون مسلما به تنظیمات بایوس دست نزدن . چون کاربر حرفه ای نیستن اونجوور که معلومه .
مرسي از تماميه دوستان...
اين كار هارو انجام ميدم...
فن سي پي يو به ظاهر سالمه كه داره با دور 3400! ميچرخه ديگه...
بارها فاصلش رو هم با سي پي يو چك كردم و جك ها رو هم تنظيم كردم درست بودن...
احتمالا بايد همون خمير سايليكون رو بزارم روش ببينم چي ميشه چون انگار اصلا چيزي روي محفظه سي پي يو نيست !!!
دوست عزيز با نام كاربري amd>intel والا من نميدونم چجوري بايد اين كارو كرد...
اگر منو راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم
عزیز برای تنظیم آپدیت باید وارد سایت مربوط به مادربردتون بشید و مدل مادربردتون رو مشخص کنید و تو قسمت
دانلودش فایلی به نام Bios رو دانلود کنید که یک ایمیج هستش . بعد ایمیج رو با iso burnner رایت کنید روی cd
و اونو داخل درایو بگذارید و بعد ریست کنید . اگه بوت روی cd drive تنظیم شده باشه خودش میاد بالا و آپدیت میکنه.
این ساده ترین روش آپدیت بایوس هستش . ولی اگه از سخت افزار سر در نمیارید بهتره این کارو نکنید چون ممکنه به مادربردتون آسیب بزنید .
اگه زیر cpu شما خمیری نیست پس باید خمیر بزنید احتمال زیاد درست میشه . فقط خمیر رو زیاد نزنید یه لایه نازک که وقتی fan رو میزارید سر جاش از دورو برش بیرون نزنه .
اگه بازم درست نشد حتما fan رو عوض کنید . یا اول با fan یه سیستم دیگه که با چیپ مادربرد شما میخونه تست بگیرید تا از سلامت فن مطمئن بشید .
amd>intel
09-10-2010, 11:48
شما وارد تنظيمات بايوس شويد و يكبار load optimal default رو بزنيد . مادربرد شما چيه كه راه درست اپديت بايوس رو براتون لينك كنم .
دقيقا من زياد تو تنظيمات بايوس اينا نرفتم
در حد همون تعريف كردن first boot و ...
البته نه اينكه كلا چيزي بلد نباشم به هر حال بارها مواردي پيش اومده كه يه مواردش كلنجار رفتم و يه چيزايي ياد گرفتم
ممنون ميشم اگه لينكي چيزي هست بهم بديد شما كه وارد هستيد
مدل مادر برد هم asus P5LD2 SE هست
بازم ممنون
ess_1362
09-10-2010, 19:21
احتمالا دماي پردازنده شما بالاست ولي نه در حد 106 درجه
به نظرم اين نرم افزار داره دما را اشتباهي نشون ميده
شما با CORE TEMP هم امتحان كن و يك شات هم از اون براي من بذار
بعدشم دو تا شات از تبهاي پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار
احتمالا دماي پردازنده شما بالاست ولي نه در حد 106 درجه
به نظرم اين نرم افزار داره دما را اشتباهي نشون ميده
شما با CORE TEMP هم امتحان كن و يك شات هم از اون براي من بذار
بعدشم دو تا شات از تبهاي پردازنده و SPD برنامه CPU-Z بذار
برنامه core temp رو از هر جا با هر حجم و ورژني دانلود كردم گفت كه اينتل من رو ساپورت نميكته !
اما برنامه CPU-Z:
پردازنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SPD هم كه واسه رم هست 2 تا رم يك گيگ دارم رو اسلات هاي 2 و 3 :
البته الان در اين شرايط هيچ بازي و برنامه سنگيني در حال اجرا نيست و همون برنامه قبلي ايي كه عكسش رو صفحه پيش گذاشتم دماي سي پي يو رو 88 نوشته...
راستي يه سوال ديگه:
اينكه ميشه روي اين مادربردم سي پي يو با technology 45nm نصب كنم؟؟؟
چون الان تو مشخصاي بالا واسه سي پي يو نوشته 65 nm !!!
و اينكه بهترين پيشنهاد شما واسه سي پي يو با اين مادر برد چي هست...
alireza1411
10-10-2010, 01:16
برنامه core temp رو از هر جا با هر حجم و ورژني دانلود كردم گفت كه اينتل من رو ساپورت نميكته !
اما برنامه CPU-Z:
پردازنده:
SPD هم كه واسه رم هست 2 تا رم يك گيگ دارم رو اسلات هاي 2 و 3 :
البته الان در اين شرايط هيچ بازي و برنامه سنگيني در حال اجرا نيست و همون برنامه قبلي ايي كه عكسش رو صفحه پيش گذاشتم دماي سي پي يو رو 88 نوشته...
راستي يه سوال ديگه:
اينكه ميشه روي اين مادربردم سي پي يو با technology 45nm نصب كنم؟؟؟
چون الان تو مشخصاي بالا واسه سي پي يو نوشته 65 nm !!!
و اينكه بهترين پيشنهاد شما واسه سي پي يو با اين مادر برد چي هست...
درسته انگار سی پی یوی شما تو لیستش نیست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل فکر میکنم همون خمیر حرارتی باشه. شما تو بازار برو بگو خمیر سیلیکون میخوام.
(البته جنسش سیلیکون که نیست چون سیلیکون خودش عایق گرماییه !!! تو بازر اصطلحا میگن خمیر و سیلیکون و .... اسم اصلیش Thermal Grease یا گریس حرارتیه)
تو سرنگ هم از این ارزوناش میدن 500 تومن یا نهایت 100 تومن. اون رو بگیر. فن رو جدا کن. سی پی یو و فن را به یه چیز نرم تمیز کن. با چاقو نزنی خط بندازی حفره هوایی که عایقه تولید کنی دادا !!!!
بعد گریس یا همون خمیر یا همون ... رو بمال رو سی پی یو ولی بقلاش که پایه ها قرار داره نزنی !!!! اگه خورد با دستمال خوب پاک کن.بعد فن رو بزار و یه کم تکون بده که گریس خوب بین سی پی یو و فن پخش بشه. بعد هم سفتش کن.
این خمیر اگه نباشه یا خوب نباشه تا 20 30 درجه میتونه دما رو بالا ببره !!!!:18:
amd>intel
10-10-2010, 14:06
ThermalFusion 400
خميرهاي سيليكون THERMALFUSION قدرت بالائي دارند . البته احتمال پردازنده شما آسيب ديده باشه كه اينطوري داغ ميشه . حتما بايد چك بشه
High Thermal Conductivity.
Low Thermal Resistance.
Non-Curing.
Non-Corrosive.
Easy Application with Included Razor Blade
بهترین راه اینه که هم فن رو عوض کنی و هم خمیر حرارتی بزنی.
یه فن معمولی بیشتر از 10 تومن قیمت نداره+خمیر حرارتی کلا شاید 12 تومن هم ندی
سلام
من امروز رفتم يه خدمات كامپيوتري و يه خمير سيليكن گرفتم ازش...
مشكل رو با فروشنده در ميون گذاشتم گفت محفظه cpu آلمينيوم هست يا مسي كه نكته قابل توجهي بود واسم و واسه من آلمينيومي كه گفت جنس مسي خيلي بهتره...
و تا اونجايي كه من ديدم روي محفظه هيچ ماده سيليكوني نبوده !!!
و اون طرفم گفت اگه آلمينيومي باشه كه حتما حتما بايد خمير سيليكون بزني و اشاره كرد مثل دوستمون كه گفتن تا خدود 30 % اين قضيه تاثير داره ...!!!
حالا سيستم و خاموش كنم خمير و بزنم نتيجه رو ميام ميگم...
بازم متشكر از تمامي دوستان
alireza1411
10-10-2010, 23:45
سلام
من امروز رفتم يه خدمات كامپيوتري و يه خمير سيليكن گرفتم ازش...
مشكل رو با فروشنده در ميون گذاشتم گفت محفظه cpu آلمينيوم هست يا مسي كه نكته قابل توجهي بود واسم و واسه من آلمينيومي كه گفت جنس مسي خيلي بهتره...
و تا اونجايي كه من ديدم روي محفظه هيچ ماده سيليكوني نبوده !!!
و اون طرفم گفت اگه آلمينيومي باشه كه حتما حتما بايد خمير سيليكون بزني و اشاره كرد مثل دوستمون كه گفتن تا خدود 30 % اين قضيه تاثير داره ...!!!
حالا سيستم و خاموش كنم خمير و بزنم نتيجه رو ميام ميگم...
بازم متشكر از تمامي دوستان
دادا درست شد بالاخره ؟ من گفتم 30 درجه نه 30 درصد. البته شما هم داری درست میگی چون 30 درصد 100 همون 30 درجه میشه دیگه. :31: :11::11::11::11::11::11::11:
saeid 22
11-10-2010, 00:46
سلام
مدل cpu من هم مثل مال شما4 pentium هستش و چند بار تو انجمن های مختلف راجب دمای سی پی یو پست دادم و گفتم داغ میکنه دمای cpu بعد از چند دقیقه در بازی میره بالای 90 درجه فکر کنم بعد از چند ساعت 100 درجه را هم رد میکنه و بازی یا کارهای سنگین که آنجام میدم قطع میکنم بعد از چند دقیق سریع دماش زیر 55 درجه میاد و گفتند فن سی پی یو را عوض کن و خمیر سیلیکون بزن من هم تمام این کارها را آنجام دادم ولی فایده ای نداشت من هم دیگه بی خیالش شدم و همینطور هم دارم باهاش کار میکنم و دارم روزی چند ساعت پشت سر هم بازی میکنم تا حالا هم هیچیش نشده من فکر کنم این مدلها همینطوری هستند
اگه دمای cpu در حالت عادی از 46 تا 53 باشه مشکلی نداره برای من اینطوری هستش
به نظر من سرعت فن شما خوب هستش اگر واقعا میخواهید از بابت فن خیال شما راحت باشه از فنهای که پولش بالای 25-20 هستند بگیرید این فن ها مطمئن تر هستن و بهتر خنک میکنند
ولی شما حتما خمیر سیلیکون بگیر و به cpu بزن
سلام مجدد...
خوب من يه نيم ساعتي هست كه سيستم رو با اون حركت سيليكون انجام دادم...
وقتي فن رو باز كردم ديدم به به هيچي سيليكون رو محفظه نيست !!!!
طوري كه قشنگ نوشته هاي روش رو ميخوندم !!!
خلاصه كل سرنگ رو خالي كردم و با انگشتم كل روي محفظه رو با سيليكون پوشوندم...
سيستم رو كه روشن كردم و با همون برنامه كه صفحه قبل عكسش رو گذاشتم در حالت معمول دما روي 50 و در حالت بازي سنگين و استفاده زياد به نهايت 86 درجه رسيد و خدارو شكر افت دماي 20 درجه ايي را تونستم نتيجه بگيرم كه كلا سيستمم روونتر هم شد...
از تمامي دوستاني كه منو به هر نحو راهنمايي كردند متشكرم و حالا اوركلاك رو هم انجام ميدم به اميد اينكه راندمان بهتر هم بشه...
يا علي
alireza1411
11-10-2010, 09:08
سلام مجدد...
خوب من يه نيم ساعتي هست كه سيستم رو با اون حركت سيليكون انجام دادم...
وقتي فن رو باز كردم ديدم به به هيچي سيليكون رو محفظه نيست !!!!
طوري كه قشنگ نوشته هاي روش رو ميخوندم !!!
خلاصه كل سرنگ رو خالي كردم و با انگشتم كل روي محفظه رو با سيليكون پوشوندم...
سيستم رو كه روشن كردم و با همون برنامه كه صفحه قبل عكسش رو گذاشتم در حالت معمول دما روي 50 و در حالت بازي سنگين و استفاده زياد به نهايت 86 درجه رسيد و خدارو شكر افت دماي 20 درجه ايي را تونستم نتيجه بگيرم كه كلا سيستمم روونتر هم شد...
از تمامي دوستاني كه منو به هر نحو راهنمايي كردند متشكرم و حالا اوركلاك رو هم انجام ميدم به اميد اينكه راندمان بهتر هم بشه...
يا علي
دادا رو 86 هست ها !!!!! مراقب باش کار دست خودت ندی.
HOOSEIN 105
02-12-2010, 20:20
دما تو این سی پی یو اگه همه چیز عادی باشه بیشتر از 70 نمیره
شما چون کل خمیر سییکون رو خالی کردید رو دماتون تاثیر منفی گذاشته.
شما باید یه لایه نازک خمیر بزنید تا بهترین دما حاصل شه
خمیر زیاد دما رو بالاتر میبره و سریع گردو خاک جذب میکنه.
amd>intel
03-12-2010, 02:50
يك فن خوب مثل coolermaster hyper 212 plus بگير .از صداي زياد فن استوك راحت ميشي .دماي پردازنده هم كاهش پيدا ميكنه
Corei7_980X
05-12-2010, 19:18
bufallo=20
CPU Cooler:Thermalright Ultra 120 Extreme=70
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.