مشاهده نسخه کامل
: King of HDTV 2010
*Alucard*
08-10-2010, 01:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Value Electronic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cs.com%2Findex.htm) نتایج 2010 flat-panel TV shootout ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cs.com%2Findex.htm) را منتشر کرد در این رقابت سالیانه و مقایسه Side by Side (در کنار هم) که از شش HDTV در رده مدلهای High-End کمپانیهای بزرگ صورت گرفته بود پلاسمای Panasonic 58VT25 به اتفاق آراء شرکت کنندگان به عنوان بهترین HDTV سال 2010 شناخته شد , نتایج به دست آمده در این مقایسه بر اساس پارامترهای کیفیت تصویر صورت گرفته و به ترتیب زیر میباشد:
1. Panasonic TC-P58VT25 (plasma)
2. Samsung PN58C8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fflat-panel-tvs%2Fsamsung-pn58c8000%2F4505-6482_7-34005775.html) (plasma)
3. LG 55LX9500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fflat-panel-tvs%2Flg-infinia-55lx9500%2F4505-6482_7-33943808.html) (full-array local dimming LED-based LCD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F2795-6482_7-399.html))
4. Sony KDL-55NX810 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fflat-panel-tvs%2Fsony-bravia-kdl-55nx810%2F4505-6482_7-34163472.html) (edge-lit local dimming LED-based LCD)
5. Samsung UN55C8000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fflat-panel-tvs%2Fsamsung-un55c8000%2F4505-6482_7-34001684.html) (edge-lit local dimming LED-based LCD)
6. Sharp LC-60LE925UN (edge-lit LED-based LCD)
Read more: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01-17938_105-20016466-1.html%23ixzz11i8yYivQ)
به نقل از وبسایت Value Electronic:
When the audiences voted on the best picture quality Panasonic was the unanimous winner. Voting on LCDs split the votes between Sony and LG. Sony has a better picture straight on, but quality goes down rapidly when you move off-angle; some judges rated it #2, but the audiences voted in this order." The site also stresses that numbers 2, 3, and 4 are "almost tied for 2nd," and 5 and 6 are "almost tied for 3rd, and in a few ways had superior attributes
"هنگامیکه شرکت کنندگان در بخش رای گیری به بهترین کیفیت تصویر رای میدادن پاناسونیک به اتفاق آراء برنده بود اما در بخش LCD تقسیم آرا بین سونی و ال جی بود. به صورت مستقیم (از روبرو) سونی تصویر بهتری داشت اما کیفیت تصویر با تغییر زاویه دید به سرعت بر روی این پنل افت پیدا میکرد...."
لازم به ذکر است که در میان مخاطبان این رای گیری افرادی از مدیران و مهندسین ارشد انجمن تصاویر متحرک ایالات متحده (the Motion Picture Association of America) , انجمن ملی پخش کنندگان تلویزیون (National Association of TV Broadcasters) و کمپانیهای تولید کننده مثل سامسونگ , ال جی , سونی و پاناسونیک نیز حضور داشتند.
وبسایت C|net هم تا به این لحظه پلاسمای VT20/25 پاناسونیک رو به عنوان بهترین پنل سال 2010 در دو رده "کیفیت تصویر" و "مجموعا" انتخاب کرده.
ویدئوی این مقایسه رو هم میتونید در منبع خبر ببینید.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01-17938_105-20016466-1.html)
FARSHAD_DIGITAL
08-10-2010, 07:49
سلام.جنابalucard مثل همیشه عالی بود.این VT25 چه تفاوتهایی با VT20 داره؟
Sacrament
08-10-2010, 10:39
با اجازه alucard عزیز فکر کنم فقط تو امکانات فرق دارن از نظر تصویر کاملا یکین.
s.hossein45
08-10-2010, 12:07
سلام : دو تفاوت عمده یکی سه بعدی بودن و فیلتر infinit black pro مدل vt20 در مقابل دو بعدی بودن و فیلتر infnit black مدل v20 هست.
FARSHAD_DIGITAL
08-10-2010, 15:19
سلام : دو تفاوت عمده یکی سه بعدی بودن و فیلتر infinit black pro مدل vt20 در مقابل دو بعدی بودن و فیلتر infnit black مدل v20 هست.
مرسی از پاسختون.ولی من تفاوت بینvt20 و vt25 رو پرسیدم.
*Alucard*
08-10-2010, 17:10
VT20 در همه امکانات با VT25 یکی هست ولی VT25 قابلیت تنظیمات ISFccc داره که برای کالیبراتورهای حرفه ای مورد استفاده قرار میگیره و رابط RS232 هم داره که کاربردش ظاهرا برای آپدیت پنل و تیونر دیجیتال پنل هست.
armin100
08-10-2010, 19:25
آقای Kevin Miller، یکی از اعضای کالیبراتورها که اونجا بوده، مهم ترین پارامترهای ارزیابی عملکرد و کیفیت تصویر از نظر گروه رو به ترتیب، کنتراست، اشباع رنگ، دقت رنگ و رزولوشن (پردازش تصاویر غیر از 1080p) عنوان کرده و با تست هایی که بعد از calibration انجام دادن، LX9500 به جز پارامتر کنتراست، در سایر پارامترها از VT25 برتر بوده و دلیل اصلی که حضار و مخاطبان، VT25 رو به عنوان پنل برتر انتخاب کردن، همین عامل کنتراست قلمداد کرده که در بین پارامترها مهم ترین پارامتر محسوب میشه. البته از اون جایی که peak light output پنل ها به یک میزان تنظیم شده بوده، در واقع کنتراست به عمق رنگ مشکی اشاره داره.
It is interesting to note that, if you look at the test results carefully, you will see that the LG Full Array LED Backlit LED panel measured the best in every parameter, yet visually the Panasonic definitely had a much better perceived contrast ratio, which is probably the main reason the audience picked it as the winner
مشخصه های هر دو پنل رو بعد از انجام calibration، میتونید از لینک های پایین دریافت و با هم مقایسه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی که در LX9500 مشاهده شده، این بوده که رنگ های سفید و سیاه مقداری به صورت سبز متمایل به زرد یا همون yellowish green دیده میشده و این مورد در نمونه ی grayscale هم کاملا مشهود بوده. حدس زده شده این هست که این مشکل، به خاطر نوعی فیلتر که برای زاویه دید وسیع تر قرار داده شده، رخ داده.
در نهایت، خود آقای Kevin Miller هم تکنولوژی برتر رو Plasma میدونه و اعتقاد داره که همچنان سری KRP پایونیر در سلطنت به سر میبره.
It was no surprise to me that a plasma panel would take first place in the shootout as even the best LED backlit LCD panels still fall short in some areas of performance
.The Pioneer KRP series plasmas are still the reigning Kings of flat panel Picture Quality
منبع:
die my darling
14-10-2010, 22:38
وی تی 25 تی ویه واقعا خفنی هست نمیدونم کسی سه بعدی رو این تی وی دیده یا نه من که دیدم واقعا شاخ درآوردم واقعا حقشه.
die my darling
21-10-2010, 00:00
با کسب اجازه از اساتید پلاسمای vt25 به عنوان بهترین تی وی سال 2010 و بهترین محصول سال 2010 از مجله home theater magazine جایزه گرفت.
به همه پلاسما دوستای سایت p30 تبریک عرض میکنم :31::40:
Aria Man
21-10-2010, 11:23
درود
دوستان این مدل سایز 40 قیمتش چقدر هست ؟
*Alucard*
21-10-2010, 19:37
درود
دوستان این مدل سایز 40 قیمتش چقدر هست ؟
سایز 40 اینچ نداره دوست عزیز فقط 50 اینچ به بالا داره اگر سایز 42 اینچ بخواین مدل V20 هست که قابلیت پخش 3D بر روی اون حذف شده ولی کیفیت تصویر دو بعدی نزدیک به این مدل داره و قیمتش حدودا 1.7 میلیون تومان هست.
die my darling
12-12-2010, 08:10
digital versus نوشته که پلاسما vt 20 پاناسونیک رکورد بالاترین کنتراستو تو دنیازده.
die my darling
12-12-2010, 08:27
اینم انتخاب سایت best covery برای خریدن بهترین hdtv بدون اینکه پولش برایتون مهم باشه.
1.
Panasonic VIERA TC-P50VT25 50" Plasma TV
2.
Panasonic Viera TC-P50G25 50" Plasma TV
3.
Samsung UN55C8000 55" 3D LED TV
4.
LG Infinia 47LE8500 47" LCD TV
5.
LG 50PK550 50" Plasma TV
Download Master
12-12-2010, 10:47
سایز 40 اینچ نداره دوست عزیز فقط 50 اینچ به بالا داره اگر سایز 42 اینچ بخواین مدل V20 هست که قابلیت پخش 3D بر روی اون حذف شده ولی کیفیت تصویر دو بعدی نزدیک به این مدل داره و قیمتش حدودا 1.7 میلیون تومان هست.
مدل اروپایی VT20 هم 42 داره هم 46 ولی نمیدونم چه فرقی بین VT25 با VT20 هست
mehrdad_ati
12-12-2010, 11:52
فرق خاصی ندارند ظاهرا .
*Alucard*
12-12-2010, 13:55
مدل اروپایی VT20 هم 42 داره هم 46 ولی نمیدونم چه فرقی بین VT25 با VT20 هست
توی یکی از پستهای صفحه قبل بود دوست عزیز
VT20 در همه امکانات با VT25 یکی هست ولی VT25 قابلیت تنظیمات ISFccc داره که برای کالیبراتورهای حرفه ای مورد استفاده قرار میگیره و رابط RS232 هم داره که کاربردش ظاهرا برای آپدیت پنل و تیونر دیجیتال پنل هست.
سلام
این تلویزیون FULL HD دارای ویژگیهایی چون، وضوح تصویر ۱۹۲۰×۱۰۸۰ نقطه در اینچ، نسبت کنتراست ۵۰۰۰۰۰۰:۱ ، قابلیت AR (Anti-Reflective) Filter ، Deep Color و۳D Color Management است.
تجهیز به سه اسپیکر، ووفر، Full-range و… از سایر ویژگیهای این دستگاه است.
تلویزیون پلاسمای سه بعدی جدید پاناسونیک همچنین به Integrated ATSC Tuner ، ورودیهای HDMI ، Composite Video ، Audio ، PC،Audio Input (for Component Video) و LAN Port و USB مجهز است.
تجهیز به تایمر خاموش و روشن، Game Mode و برچسب انرژی از سایر ویژگیهای این تلویزیون سه بعدی پلاسماست.
البته حتما تلویزیونی که در ایران عرضه خواهد شد تمام این مشخصات را ندارد و شرکت پاناسونیک ویژگیهای مثبت آنرا برای ایرانیان کم می کند
قیمت این تلویزیون در سایز 65 اینچ 4299 دلار می باشد
خوش باشید
تفاوت کنتراست در KING OF HDTV 2010
این عکس رو از فیلم HDش گرفتم. بالا سمت راست پلاسما Panasonic VT25 ، بالا سمت چپ پلاسما Samsung C8000
پایین سمت راست LED LG LX9500 ، پایین سمت چپ LED SAMSUNG C8000
نکته جالبه دیگه ای که تو دیدن فیلم King Of HDTV 2010 فهمیدم سرعت بالاتر VT25 پاناسونیک بود . تصویرش تو خیلی صحنه ها چند صدم ثانیه جلوتر بود.
persian_m
13-12-2010, 13:19
اساتید میخواستم بپرسم این v20 خاصیت آپدیت پنل یا به اصطلاح Firmwarev رو داره یا نه؟و آیا مقایسه پنل v20 و vt25 رو اگه دارید لطفا برامون بزارینش
با تشکر
اساتید میخواستم بپرسم این v20 خاصیت آپدیت پنل یا به اصطلاح Firmwarev رو داره یا نه؟و آیا مقایسه پنل v20 و vt25 رو اگه دارید لطفا برامون بزارینش
با تشکر
پنل هر و از نوع G13 است با این تفاوت که V20 دوبعدیه و VT25 سه بعدی. کنتراست هر دو infinit black pro 5.000.000:1 است. بنابراین تصویر دو بعدیشون نباید تفاوت خاصی داشته باشه.
persian_m
13-12-2010, 14:06
پنل هر و از نوع G13 است با این تفاوت که V20 دوبعدیه و VT25 سه بعدی. کنتراست هر دو infinit black pro 5.000.000:1 است. بنابراین تصویر دو بعدیشون نباید تفاوت خاصی داشته باشه.
فکر نمیکنم وی 20 خاصیت زیر رو داشته باشه
infinit black pro
mehrdad_ati
13-12-2010, 14:13
چرا داره .
فکر نمیکنم وی 20 خاصیت زیر رو داشته باشه
infinit black pro
با سلام
مدل های 2010 سری V و VT هر دو دارای Infinit Black Pro هستند و مدلهای 2010 سری G دارای Infinit Black می باشند.
در کل بین V20 و VT20/25 به غیر از قابلیت سه بعدی سری VT و سرعت پردازش بالاتر برای نمایش تصاویر سه بعدی و همچنین رنگ متفاوت قاب ها هیچ تفاوتی وجود ندارد.
ضمنا توقع آپدیت نرم افزاری تلویزیون را نداشته باشید چون مدل R متعلق به ایران اصلا جزء پشتیبانی رسمی پاناسونیک هم نیست . جالب اینکه همه مدلهای خاورمیانه و آسیا به جزء R ایران پشتیبانی نرم افزاری می شوند!!!
*Alucard*
13-12-2010, 14:57
اینطور که من تحقیق کردم در بعضی ریجنهای اروپایی V20 در تصاویر دو بعدی با VT20 یکسان هستن مثل مدلهای بریتانیایی ولی در بعضی ریجنها از فسفرهای معمولی در V20 استفاده شده مثل مدلهای دانمارکی راجع به مدلهای ایرانی هم خدا عالمه!
مورد دیگه اینکه V20 ـهای آسیایی فیلتر Infinite Black Pro ندارن
منبع:
وبسایت رسمی پاناسونیک ریجن آسیا
persian_m
13-12-2010, 16:52
اینطور که من تحقیق کردم در بعضی ریجنهای اروپایی V20 در تصاویر دو بعدی با VT20 یکسان هستن مثل مدلهای بریتانیایی ولی در بعضی ریجنها از فسفرهای معمولی در V20 استفاده شده مثل مدلهای دانمارکی راجع به مدلهای ایرانی هم خدا عالمه!
مورد دیگه اینکه V20 ـهای آسیایی فیلتر Infinite Black Pro ندارن
منبع:
وبسایت رسمی پاناسونیک ریجن آسیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c%2Fviera%2Fasia2010%2Fproduct%2Fv20_plasma.html)
کاملا درسته جناب Alucard مدلهای آسیایی همانطور که در پست قبلی اشاره کردم خاصیت Infinite Black Pro
ندارن
اما با توجه به فرمایشات شما و با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه من فکر میکنم که حتما در مدل V20R هم از فسفرهای معمولی استفاده کردن
نه تیونر دیجیتال گذاشتن روش نه Infinite Black Pro حالا هم که فسفرهای معمولی چند روز دیگه بچه ها چه کشفی کنن خدا میدونه
آها پشتیبانی مدلهای ایرانی هم که بماند نامردا انگار با ما سر ناسازگاری دارن
چه قدر خوب بود همه بچه ها با هم یه اعتراضی تو سایت پاناسونیک میکردیم
به هر حال با همه این کاستیها باز هم v20 ایرانی رو به همه تلویزیونهای فعلی بازار تو این رنج قیمت ترجیح میدم شما رو نمیدونم
با تشکر
کاملا درسته جناب Alucard مدلهای آسیایی همانطور که در پست قبلی اشاره کردم خاصیت Infinite Black Pro
ندارن
اما با توجه به فرمایشات شما و با توجه به تبعیضی که همیشه شرکت پاناسونیک برای مدلهای ایرانی خودش قایل میشه من فکر میکنم که حتما در مدل V20R هم از فسفرهای معمولی استفاده کردن
نه تیونر دیجیتال گذاشتن روش نه Infinite Black Pro حالا هم که فسفرهای معمولی چند روز دیگه بچه ها چه کشفی کنن خدا میدونه
آها پشتیبانی مدلهای ایرانی هم که بماند نامردا انگار با ما سر ناسازگاری دارن
چه قدر خوب بود همه بچه ها با هم یه اعتراضی تو سایت پاناسونیک میکردیم
ایول.
من با اعتراض کاملا موافقم.:19:
لعنت بر بانیان . پاناسونیک دزد و کلاهبردار.
afshin b
13-12-2010, 19:07
poonel عزیز، میشه لینک ویدئوی صفحه قبل رو بهم بدی.
poonel عزیز، میشه لینک ویدئوی صفحه قبل رو بهم بدی.
تمام ویدیوها (22 ویدیو) در این آدرسند :
من فقط تونستم ویدیو اول را دانلود کنم که در این آدرسه :
حجمش 301 مگابایته و 13 دفیقه است.
persian_m
14-12-2010, 09:38
تمام ویدیوها (22 ویدیو) در این آدرسند :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن فقط تونستم ویدیو اول را دانلود کنم که در این آدرسه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش 301 مگابایته و 13 دفیقه است.
آقا منم دانلود کردم عجب غولیه این VT20/25 واقعا که پاناسونیک داره خوب تو عرصه پلاسما جلو میره ای کاش یه فکری هم برای مدلهای ایرانی خودش میکرد که به همون کاملی باشن:5:
*Alucard*
14-12-2010, 09:42
به هر حال با همه این کاستیها باز هم v20 ایرانی رو به همه تلویزیونهای فعلی بازار تو این رنج قیمت ترجیح میدم شما رو نمیدونم
من خودم V20 دارم دوست عزیز و کیفیت تصویر این پنل برای من عالی هست و اون رو به پنلهایی با رنج قیمت دو تا سه برابر بالاتر هم ترجیح میدم (نظر شخصیم هست)
lebowski
04-02-2011, 09:33
اینم عکس کالیبراتورای این برنامه:
lebowski
04-02-2011, 10:02
تفاوت کنتراست در KING OF HDTV 2010
این عکس رو از فیلم HDش گرفتم. بالا سمت راست پلاسما Panasonic VT25 ، بالا سمت چپ پلاسما Samsung C8000
پایین سمت راست LED LG LX9500 ، پایین سمت چپ LED SAMSUNG C8000
شما که این فیلمو دیدی سونیو کجا گذاشته بودن؟تصویرش نسبت به led سامسونگ و ال جی چطوری بود؟
نکته جالبه دیگه ای که تو دیدن فیلم King Of HDTV 2010 فهمیدم سرعت بالاتر VT25 پاناسونیک بود . تصویرش تو خیلی صحنه ها چند صدم ثانیه جلوتر بود.
واسه اینه که پاناسونیک input lag کمتری داره.
*Alucard*
04-02-2011, 13:53
اینم عکس کالیبراتورای این برنامه:
این D Nice همون کسیه که پاناسونیکو به خاک سیاه نشوند واسه اینکه اولین کسیکه مشکل افت رنگ مشکی پلاسماهای پاناسونیکو گزارش کرد ایشون بود کسایی که به AVSForum زیاد سر میزنن حتما ایشونو میشناسن.
شما که این فیلمو دیدی سونیو کجا گذاشته بودن؟تصویرش نسبت به led سامسونگ و ال جی چطوری بود؟
واسه اینه که پاناسونیک input lag کمتری داره.
دوست عزیز تلویزیون LED Sony KDL-55NX810 در گوشه سمت راست عکس قرار دارد. بالا سمت راست پلاسما Panasonic VT25 ، بالا سمت چپ پلاسما Samsung C8000
پایین وسط LED LG LX9500 ، پایین سمت چپ LED SAMSUNG C8000
علاوه بر این مدلها در سمت چپ (تو عکسهای زیر نیست) تلویزیون Sharp LC-60LE925UN هم بود که در رده آخر King of hdtv 2010 است.
تو عکسهای زیر علاوه بر کنتراست و رنگ ، سرعت را هم میتونی مقایسه کنی.
دوست خوبم لطفا اون نقل قولی که از من تو پست قبل داشتی پاک کن تا صفحه راحت تر باز بشه. عکسها خیلی صفحه را سنگین کرده.
die my darling
04-02-2011, 23:26
جناب پونل شما که این فیلمو دیدی میشه بگی توی این عکسا موشن بلور روی بقیه تی ویا به جز vt زیادتره توی فیلمم واقعا همینجوریه یا اینکه توی این عکسا واسه اینکه vt20 سریعتره اینطوری شده؟
تو فیلم VT25 همیشه یکی دو فریم ( در حد چند صدم ثانیه) جلوتر از بقیه بود. فکر کنم تلویزیونهای دیگه ( بخاطر زمان تاخیر زیاد ) روی تصاویر جا می موندند و بلور می شدند. چون اختلاف فریم فقط در حد چند صدم ثانیه بود هر چی سعی کردم نمی شد یک فریم از VT25 را دقیقا با فریم مشابه از تلویزیون دیگه مقایسه کرد. ولی تا حدودی فهمیدم اگه فریمها یکسان باشه اختلاف موشن کمتره. ولی باز موشن VT25 بهتر از بقیه است و هر چی صحنه موشن بیشتری داشته باشته تفاوت بیشتر میشه.
بسیار عالی دست شما درد نکنه
lebowski
06-02-2011, 16:23
دوست عزیز تلویزیون LED Sony KDL-55NX810 در گوشه سمت راست عکس قرار دارد. بالا سمت راست پلاسما Panasonic VT25 ، بالا سمت چپ پلاسما Samsung C8000
پایین وسط LED LG LX9500 ، پایین سمت چپ LED SAMSUNG C8000
علاوه بر این مدلها در سمت چپ (تو عکسهای زیر نیست) تلویزیون Sharp LC-60LE925UN هم بود که در رده آخر King of hdtv 2010 است.
تو عکسهای زیر علاوه بر کنتراست و رنگ ، سرعت را هم میتونی مقایسه کنی.
دوست خوبم لطفا اون نقل قولی که از من تو پست قبل داشتی پاک کن تا صفحه راحت تر باز بشه. عکسها خیلی صفحه را سنگین کرده.
مرسی
چیزی که واسم جالبه تو این عکسا اینه که رنگا روی vt25 اصلا نئونی نیستمثل عکس دوم به نوشته های صورتی رنگ دقت کردم رنگا روی vt25 خیلی طبیعیه یا عکس اول رنگ روی چمن ولی روی بقیه نئونیه بعده vt25 رنگای ال جی طبیعیه به نظرم ولی vt25 رنگای طبیعی و تصویر زیباو با هم داره.
*Alucard*
01-03-2011, 05:57
D-Nice یکی از کالیبراتورهای حرفه ای این رقابت تو سایت AVSForum گفته که HDTV برنده به نظر اون LX9500 بوده ولی VT25 به دلیل داشتن برایتنس بالاتر از بقیه HDTV ـها به عنوان HDTV برتر انتخاب شده.
Sorry, per my score card, the VT25 was not the winner. Per my card it was right there with the LX9500. You can have Robert pull my card for verification.
I, as well as others, have clearly stated in the past that the VT25 won the shootout because it had a higher APB compared to all other displays there. That can be verified via my posts from that time period.
I know exactly who you are now, including how to are related to Panasonic;) Why don't you post some raw stats regarding sales that break out OEM vs Panasonic badged sales.
Correct. APB (Average Picture Brightness) was the factor.
سورس:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.