مشاهده نسخه کامل
: آیا نیازی هست که نشه با افترافکت برآوردش کرد؟؟
سلام دوستان
به علت اینکه به سیستم عامل مکینتاش در حال نقل و مکان هستم و از اونجایی که ادیوس برای این سیستم عامل توزیع نمیشه آیا این افترافکت به تنهایی کافیه و نیاز های میکس و مونتاژ رو به طور تمام و کامل بر طرف میکنه؟؟؟
مثلا کروماکی و......
hosein0251
08-10-2010, 11:06
تو مکینتاش نرم افزار های فوق العاده خوبی مثل final cut pro . avid , premier ,.. هست که مخصوصا final cut pro یه نرم افزار فوق العاده کامل و قوی ای هست . امیدوارم استافده کنید و لذت ببریید . :20:
سلام دوست عزیز:10:
حسین جان درست میگه.
اونجا شما هم میتونی با پریمیر کار کنی که علاقه شخصی خودمه. و همچنین میتونی با Final Cut Pro کار کنی که یه پکیج نرم افزاری هست و شامل چند تا نرم افزار هست ، مثلا Motion ئش یه چیزی تو مایه های افتر هست. خود افتر هم برای Compositing و Motion Graphics ساخته شده ، نه تدوین فیلم. حتما میشه همه کارایی رو که تو پریمیر کرد رو تو افتر هم انجام داد ولی راحتی و سرعت کار و مهم تر از همه سرعت رندر خیلی خیلی فرق میکنه...
موفق باشید:11:
مرسی عزیزان
ولی اینطور که من برداشت من این بوده که همه جا افتر رو یه جور دیگه تحویل میگیرن و آموزش هاش هست!!کار با اون برنامه سخته یا نه؟؟؟
اگه منظورت به پریمیر هست که اصلا.... به هیچ عنوان سخت نیست.
راجع به موشن هم یه ده تایی بیشتر آموزشش رو ندیدم ولی برای کسی که به افتر وارد باشه سخت نیست ، البته یکم پیچیده تر هست.
آموزش هاش هم زیاد هست. تو ایران کسی نمیدونه اپل چیه که تحویلش نمیگیرن:46:
خب این Final Cut Pro رو بیشتر ترجیح میدید یا افتر رو؟؟
دوست عزیز Final Cut Pro یه نرم افزار نیست. یه مجموعه نرم افزاری هست. مثل اینکه شما افتر و پریمیر و ساوند بوث و لایت روم و ... رو جمع کنی.تو این پک نقش افتر رو نرم افزار موشن ایفا میکنه که چون از سال 2004 تازه شروع به توسعه کرده و الان نسخه 4ئش بیرونه هنوز یه چیزایی از افتر کم داره.ولی برای مثال میتونه فایل های برنامه Cinema4D رو باز کنه. من که خودم همه جوره پای افترم:31:
اونم CS5 :21: روی یه مک گاد با 16 گیگ رم :18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.