ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمای خرید دوربین تا 400 تومان

pesaregoloo
08-10-2010, 01:12
سلام
من میخواهم 1 دوربین نیمه حرفه ای بخرم حدود 400 تومان بین این مدل ها گیر کردم.

1- کانون sx20
2- سونی hx1
3-فوجی hs10

لطفا راهنمای کنید.

من خیلی عجله ندارم (میتونم 2 هفته صبر کنم) به نظر شما sx30 تا اون موقع میاد؟ اگر بیاد حدودا چند تومان در میاد؟

اگر بشه میخواهم از سایت زیر بخرم. کسی تا حالا از این سایت چیزی خریده؟ معتبره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی خیلی ممنون :11:

vvc
08-10-2010, 10:24
سلام

1- کانون sx20
2- سونی hx1
3-فوجی hs10

لطفا راهنمای کنید.

من خیلی عجله ندارم (میتونم 2 هفته صبر کنم) به نظر شما sx30 تا اون موقع میاد؟ اگر بیاد حدودا چند تومان در میاد؟

سلام
بین 3 دوربین بالا به نظر من HS10 بهتره بدلیل زوم بیشتر واید بهتر و سرعت عکس و شاتر بالاتر و ...
در مورد SX30 هم معلوم نیست کی بیاد اگر هم بیاد بعید میدونم زیر 500 قیمت داشته باشه که بازهم بهتر فوجی HS10 رو انتخاب کنی

pesaregoloo
08-10-2010, 11:55
سلام
بین 3 دوربین بالا به نظر من HS10 بهتره بدلیل زوم بیشتر واید بهتر و سرعت عکس و شاتر بالاتر و ...
در مورد SX30 هم معلوم نیست کی بیاد اگر هم بیاد بعید میدونم زیر 500 قیمت داشته باشه که بازهم بهتر فوجی HS10 رو انتخاب کنی

خیلی ممنون. راستش من از عکاسی خیلی سر در نمیارم (شاتر و واید:18::18:) ولی تواین سایت به نظر نمیاد خیلی نظرشون با نظر شما یکی باشه. اگر میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید. مدلای دیگه تو این رنج قیمت چی هست؟

البته تو قسمت نظرات صاحبان این دوربین کلی ازش تعریف کردن.

aliomidvar
08-10-2010, 16:14
سلام به نظر من به جای sx20میتونی از این دوربین -sx210 استفاده کنی شاید از بعضی جهات به sx20 نرسه ولی در اکثر موارد بهتره اولاً کم حجم تره وهم باطری لیتیوم میخوره هم 14.1 مگا پیکسله ولی اگه فرصت دتری صبر کن چون نسل جدید دوربین های کانن دارن از cmos استفاده میکنند که کیفیت بهتری دارن

vvc
08-10-2010, 17:21
خیلی ممنون. راستش من از عکاسی خیلی سر در نمیارم (شاتر و واید:18::18:) ولی تواین سایت به نظر نمیاد خیلی نظرشون با نظر شما یکی باشه. اگر میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنید. مدلای دیگه تو این رنج قیمت چی هست؟

البته تو قسمت نظرات صاحبان این دوربین کلی ازش تعریف کردن.

در سایتهای مختلف این مدل امتیازهای خوبی گرفته منتهی باید ببینی دوربینو واسه چه کاری میخوای
اگر زومه 30X و فیلم برداری فول اچ دی و بسیاری دیگه از کارایی های این دوربین برات اهمیت نداره میتونی SX20 کانن رو بگیری که مثلآ در بعضی از تستها امتیاز بهتری گرفته ولی این اختلاف امتیازها به حدی نزدیک به هم است که شاید اصلآ در نتیجه به چشم نیاد
بهتر بگم با مثلآ یه امتیاز بالاتر بودن کیفیت عکس یه دوربین از یه دوربین دیگه نه به چش میاد نه معیار خوبی برای انتخاب یه دوربینه که با در نظر گرفتن قیمت کارایی و کیفیته که باید برای انتخاب تصمیم گرفت

pesaregoloo
08-10-2010, 22:21
این sx210 که از این دوربین کوچولواست. من واسه کادو تولد خانومم میخواهم. اون از این نیمه حرفهای به کارش میاد.

اینجوری که تومیگی sx20 اصلا به درد نمیخوره.

احتمالن تا ابان صبر کنم. کسی از این سایته چیزی نخریده؟

vvc
08-10-2010, 22:40
این sx210 که از این دوربین کوچولواست. من واسه کادو تولد خانومم میخواهم. اون از این نیمه حرفهای به کارش میاد.

اینجوری که تومیگی sx20 اصلا به درد نمیخوره.

احتمالن تا ابان صبر کنم. کسی از این سایته چیزی نخریده؟

SX20 دوربین بسیار خوبیه فکر کنم تنها ایرادش نداشتن باطری لیتیوم باشه و بعضی ها هم میگن نداشتن فرمت RAW که به نظر من مشکلی نیست
اگر این موارد واست زیاد مهم نیست در خد و اندازه خودش دوربین عالییه
اون سایت هم فکر کنم جزء سایت های معتبر باشه بازم اگر در این مورد دوستان اطلاعی دارند میتونن بگن

sastwhc
09-10-2010, 15:42
فوجی تنها در صورتبکه توصیه میشه که شخص با نرم افزارهای ادیت آشنایی خوبی داشته باشد در غیر این صورت کنون و پانا توصیه میشه
SX20
ّFZ35
اولی قابلیت اضافه کردنه فلش داره و باتریش قلمیه که از نظر من یه مزیت خیلی مهم محسوب میشه یعنی شما بابت باتری به نمایندگی وابستگی ندارید

دومی فرمت RAW را پشتیبانی میکنه

ELSIN
10-10-2010, 12:30
سلام

1- کانون sx20
2- سونی hx1
3-فوجی hs10

لطفا راهنمای کنید.

سلام
اول sx20 برای قیمت کم تر از 400 که برای شما مناسبه
دوم FZ35 و HS10
اگر FZ35 با قیمت واقعی یعنی حدود 80 یا 90 هزار تومان کم تر بود عالی بود اما نیست و باید 450 خرید کنید
HS10 هم عالیه توی TIPA و eisa بهترین 2010 شده که شانسی والکی نیست
اما FZ35 کوچیک تر وسبک تره که یه حسن به حساب میاد هم چنین باطریه یونی داره

sx30 هم به این زودی ها نمیاد مکر از WEB خرید کنید

از این سایت هم میشه خرید کرد

pesaregoloo
11-10-2010, 01:20
خیلی ممنون از همه
من هفته دیگه میرم دبی کههمزمان شده با gitex . چند سال پیش از همین نمایشگاه یک دوربین کوچیک خریدم خیلی ارزان و یکی از این پرینتر جیبیها رو هم اشانتیون دادان !!!!!!!!!:31:

احتمالا sx30 بگیریم چون هم جدیده هم باطری قلمی نمیخوره.

از باطری قلمی متنفرم.