مشاهده نسخه کامل
: درخواست دوبرنامه(آیا چنین برنامه ایی وجد دارد؟!)
rambo_1386
07-10-2010, 23:03
سلام دوستان من دوتا برنامه واسه یاهو مسنجر میخوام اگه باشه که خیلی حال میده نمیدونم چنین برنامه هایی هست یا نه ولی نیاز حیاتی به این دو برنامه دارم
1- یه برنامه ایی که اگه یه آی دی بهش بدیم بگه طرف تو کدوم رومه(البته اگه آن باشه!)؟؟؟ فرقی نمیکنه طرف تو اد لیست باشه یا غیره ولی اگه کلی باشه بهتره!
2- بیشتر اد لیستام خودشونو invisible میکنن برنامه ای هست که نشون بده طرف آن هست یا نه؟؟؟ (اینو که نمیشه فهمید اگه هست با کی میچته؟؟!!:13: اگه این باشه خیلی حال میده اگه چنین چیزی معرفی کنید حسابی شرمندم کردید :46:)
ممنون:11:
Hamid Reza
07-10-2010, 23:13
سلام
در مورد سوال دوموتون بايد بگم كه سايتهاي زيادي هستن كه ه وضعيت طرف تو همون لحظه رو نشون ميدن و نيازي به برنامه نيست
شما با استفاده از اين سايتها به راحتي ميتونين بفهميد كي آن هست كي invis و...
فقط كافيه آيدي طرف رو بهش بديد
يكي از اين سايتها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر:11:
سایت vizgin درست نشون نمیده کسی میتونه سایتیو معرفی کنه که واقعا جواب بده و تست شده باشه؟؟؟؟
rambo_1386
08-10-2010, 13:09
سایت vizgin درست نشون نمیده کسی میتونه سایتیو معرفی کنه که واقعا جواب بده و تست شده باشه؟؟؟؟
دوست عزیز سایت درسته من دوبار مچ پسر عممو گرفتم:31:
با تشر از حمید رضا بابت معرفی سایت:46:
کسی از سوال 1 خبری نداره نمیشه هیچ جوره فهمید طرف تو کدوم روم چت میکنه؟؟؟
joe_satriani
08-10-2010, 13:58
با سلام
یه زمانی یه کارایی روی آی دی طرف انجام میدادی و بعد خودت اتومات به اون روم دعوت میشدی
این امکانی که میگم مال حداقل 6-7 سال پیش هست
اما الان این امکان دیگه غیرفعال هست
راهی نیست فعلا
موفق باشید.
Hamid Reza
08-10-2010, 14:03
سلام
البته يه روش قديما بود واسه نسخه هاي قديم ياهو فكر كنم جواب ميداد
الان نميشه
اينطوري بود كه:
اگر دنبال اين هستيد که دوست شما الان تو کدوم روم هست وارد Tools یاهو مسنجرتون بشید سپس روی گزینه Yahoo! Chat برید و از منویی که جلوتون باز میشه Join User In Chat رو کلیک کنید سپس اسم آیدی مورد نظرتون رو بنویسید و وارد اتاقی که دوست شما در اون جا حضور داره بشید.
البته اگر شما طرف مقابل رو Add کرده باشید مسیرتون کوتاه تر میشه یعنی تنها با کلیک کردن دکمه سمت راست موس و انتخاب آخرین گزینه یعنی همون Join User In Chat شما میتونید وارد چت روم دوستتون بشید.
حالا باز تحقيق ميكنم شايد روشي بدست آوردم
در ضمن تمام سايتهايي كه نشون ميده طرف INVISBLE هست يا نه تقريبا از يك سيستم استفاده ميكنن و ممكنه اشتباهاتي داشته باشن ولي به نظرم من VIZGIN سايت خوبيه
با تشكر:11:
سلام..
سايت vizgin يكي ار بهتري سايت هاست تو اين زمينه..
البته من به شما سايت invisible.ir رو هم آفر مي كنم..
و اين كه شما بخواين بدونين آيدي مورد نظر شما با كي داره چت مي كنه ؛ نه سايتي هست و نه نرم افزازي..
حريم خصوصي ديگه تو اين حالت.......!
huti_421
10-10-2010, 23:11
شاید پستم حشو گویی باشه ولی بهترین سایت، اولین نمونهی خارجی Invisible Checker هاست که از آدرس زیر قابل دسترس هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.