مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب؟؟؟!! ویندوزم داره کم کم پاک میشه!!
سلام.
مشکل عجیبی خوردم! لطفا راهنمایی کنین...
چند وقت پیش اینترنت اکسپلوررم از کار افتاد، الان میبینم پینتم پام شده، بازی های خود ویندوز پاک شده... سیستم صوتیم داره با مشکل مواجه میشه، از جمله اینکه sound recorder ویندوزم پاک شده، با میکروفن نمیتونم صحبت کنم اخیرا و ...! چه کنم؟! چجوری جلوی این قضیه رو بگیرم؟؟! مشکل کجاست؟!
:41:
Dr Hannibal
07-10-2010, 21:17
سلام.
مشکل عجیبی خوردم! لطفا راهنمایی کنین...
چند وقت پیش اینترنت اکسپلوررم از کار افتاد، الان میبینم پینتم پام شده، بازی های خود ویندوز پاک شده... سیستم صوتیم داره با مشکل مواجه میشه، از جمله اینکه sound recorder ویندوزم پاک شده، با میکروفن نمیتونم صحبت کنم اخیرا و ...! چه کنم؟! چجوری جلوی این قضیه رو بگیرم؟؟! مشکل کجاست؟!
:41:
آپدیت اسکن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای پاک سازی از نظر ویروسی هیتمن:
به نت وصل شوید و اسکن بزنید: در هنگام اسکن نت قطع نشود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک کوئیک اسکن هم با این برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخر برنامه آخری رو حتما پاک کنید.
موفق باشید
با این برنامه هم حتما یه اسکن بکنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر آخر برنامه آخری رو حتما پاک کنید.
موفق باشید
ممنون. سیستم یه مقدار جون گرفت! ولی این برنامه اخر با وجود دانلود و بعد از وارد کردن پسورد، اکسترکت شدن، نصب نهایی نمیشه ظاهرا.
اکسترکت میشه و دیگه هیچی برای ادامه کار نشون نمیده، دوبار دانلود کردم و ااین روند رو تکرار کردم؛
Dr Hannibal
08-10-2010, 09:41
ممنون. سیستم یه مقدار جون گرفت! ولی این برنامه اخر با وجود دانلود و بعد از وارد کردن پسورد، اکسترکت شدن، نصب نهایی نمیشه ظاهرا.
اکسترکت میشه و دیگه هیچی برای ادامه کار نشون نمیده، دوبار دانلود کردم و ااین روند رو تکرار کردم؛
احتمالا پسورد رو اشتباهی میزنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکل خاصه دیگه ای ندارید اصلا احتیاج نیست نصب کنید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.