ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : WRC FIA World Rally Championship

mehdi30nema
07-10-2010, 20:13
این بازی چند روزی هست که منتشر شده و تاپیکی هم نداشت .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری بازی های ویدئویی سبک اتومبیلرانی رالی زیبایی که تمامی آن بر مبنای “مسابقات رسمی قهرمانی رالی جهانی” با استفاده از راننده ها، اتومبیل ها و مسیرهای رسمی آن می باشد، است و نسخه جدید آن پس از گذشت حدود ۵ سال توسط استودیوی بازی سازی Deep Silver ساخته شده است و توسط کمپانی Black Bean در ۸ اکتبر ۲۰۱۰ برروی پلتفرم های PC، Xbox 360 و PS3 منتشر گردید. در این بازی قدم به رقابت های قهرمانی ۲۰۱۰ رالی جهانی سراسر هیجان گذاشته و برای رقابت با سرسرخت ترین و حرفه ای ترین راننده های رالی دنیا آماده شوید! تنها کافی است یکی از اتومیبل های رسمی شرکت کننده در این سری مسابقات را انتخاب نموده و در تمامی رویداد های WRC در جدالی مهیج و نفس گیر در برابر زمان شرکت نمایید، می توانید هیجان حرکت های نمایشی و اضطراب ناشی از آنها را تجربه نمایید و استاد Drift کشیدن و کنترل اتومبیل خود در حین دور زدن با استفاده از ترمز دستی شوید. چنانچه از طرفداران مسابقات اتومبیلرانی خارج از جاده (Off-Road) می باشید تجربه این بازی زیبا به شما توصیه می شود.ویژگی های منحصر بفرد بازی WRC FIA World Rally Championship :

تجربه شرکت در رقابتهای رالی جهانی WRC با قدم گذاشتن جای پای بزرگان و قهرمانان این سبک
گرافیک عالی بازی در کنار سیستم Damage عالی بازی
مسابقه با زمان ونیز ثبت رکورد خود با امکان آپلود آن بصورت آنلاین
رقابتهای آنلاین با دیگر بازی کنندگان در سرتاسر جهان
غلبه بر شرایط سخت مسابقات همچون مسیرهای برفی سوئد تا قلب بیابان های سوزان اردن و جاده های آسفالت کاتالونیا
قابلیتهای اضافی همچون دلخواه سازی اتومبیل، یاداشتهای کمک راننده، سیستم رای گیری

و…
اطلاعاتی در مورد بازی WRC FIA World Rally Championship:
شرکت سازنده بازی : کمپانی Deep Silver
شرکت منتشرکننده بازی : کمپانی Black Bean Games
تاریخ رسمی انتشار بازی : ۸ اکتبر ۲۰۱۰
ژانر بازی : اتومبیلرانی رالی
میزان دشواری بازی : متوسط
مدت زمان متوسط برای آشنایی با محیط بازی : حدود نیم ساعت
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : T - مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی ۱۳ سال و بالاتر
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی WRC FIA World Rally Championship:

OS: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™ or Windows ® ۷
CPU: Intel ™ ۲٫۴ GHz or equivalent
VIDEO: NVIDIA ® Geforce 6600 or ATI ® X1600 or higher (requires support for Pixel Shader 3.0) with a minimum of 512MB of memory
RAM: 1 GB
SOUND: Sound card compatible with DirectX 9.0;
HDD: 3 GB

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

من خودم دو روز پیش این بازی را گرفتم( نسخه 360 ) . البته بازی با عنوان های بزرگ سبک ریسینگ خیلی فاصله داره اما فعلا که بازی چندان جالبی تو سبک ریسینگ عرضه نشده ( F1 2010 برای خیلی ها جذاب نیست ) این عنوان میتونه کمی جای خالی بازی های ریسینگ را پر کنه تا NFS جدید عرضه بشه .

{sahand}
07-10-2010, 21:26
منم بازی رو گرفتم، انتظار گرافیک ازش نداشته باشید. گرافیکشو با اغماض می شه با DiRT 1 مقایسه کرد، البته رزولوشنش رو پایین تر از 720p احساس می کنید (من رو 360 بازی می کنم). اما یه مدت که بازی کردم به گرافیکش عادت کردم.
گیم پلی و رانندگی تو حدود یه ساعت خوب بوده، یعنی من راضی بودم. رانندگیش یه خورده سخته و کوچکترین اشتباهی پیروزی رو ازتون می گیره. یه مسیر رو باید چند بار برید تا بتونید بدون مشکل ردش کنید.
بازی شبیه سازه و محیطش کاملا جدی و خشکه.(در مقایسه با DiRT)
یه مشکل کوچیکی که به نظرم اومد این بود که نقشه خوان بعضی چیزا رو دیر بیان می کنه.
و در کل من بدم نیومد، اگه رالی دوست هستید بگیرید و گرنه خوشتون نمیاد. (پیش غذائیه برای DiRT 3، و اگه PS3 دارید GT5)

A R E S
07-10-2010, 23:44
بازی کلا بهتر از F1 هست ... F1 که:2:...کلا خوب بودن این نسخه هم نون بد بودن F1 رو خورد البته گیم پلی روان بازی عامل موفقیتشه

mehdi30nema
08-10-2010, 09:30
امروز یه کم دیگه بازی کردم . بازی از نظر فیزیک خیلی از عناوین بزرگ مثل forza 3 عقب تره .
مثلا تو بعضی جاده ها انگار یه فاصله ایی بین ماشین و جاده هست و به نوعی سنگینی ماشین اصلا حس نمیشه .
اما خوب همین طور که دوستان گفتن فعلا از هیچی بهتره .

worldclass
12-10-2010, 15:58
سلام
تو قسمت career و تو مرحله 3 که میخوام برم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده

worldclass
12-10-2010, 20:51
کسی نبود؟!
مشکل از چیه برای این بازی پچ اومده؟

mehdi30nema
13-10-2010, 08:07
شاید مشکل از دی وی دی بازیت باشه . یا اون سورسی که بازی ازش دانلود شده .

pedram_sad
13-10-2010, 14:30
gamespot بازی رو نقد کرد داد 6.5

از بدی های اونم به گرافیک پایین محیط و لودینگ های طولانی اشاره کرد

worldclass
20-10-2010, 16:06
سلام
تو قسمت career و تو مرحله 3 که میخوام برم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده

کسی به این مشکل تو مرحله ژاپن نخورده ؟!

Saeed System
21-10-2010, 00:38
همونطور که بقیه دوستان فرمودند گرافیک بازی اصلا قابل مقایسه با بازی dirt2 نیست..

حتی میتونم بگم از 3 نسخه آخر need for speed هم گرافیکش پایینتره...

منو بازی خیلی ساده و نا امید کننده. هنگام انتخاب ماشین یه عکس بی کیفیت از ماشین فقط دیده میشه.

در حیطه گرافیک چمدانی از نا امیدی به دست انسان میده این بازی...

یه اسکرین شات از محیط بازی گرفتم برای دوستانی که ندیدند گرافیک این بازی رو :