ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سواله ساده من در مورد لینک کردن اتومایتک به یک سایت دیگه ...

hossputer7
07-10-2010, 20:07
سلام

دوستان من یه دامین خریدم اما میخوام به سایت اصلیم لینک شه

یعنی من یک سایت دارم مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد یک دامین خریدم به اسمه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حالا میخوام کاری کنم که هر کسی که وارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شد درجا و به صورت اتوماتیک به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بره

باید چکار کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید:10:

Bill Gates
07-10-2010, 22:16
سلام

در مورد رفرش کردن صفحه یا Redirect در انجمن جستجو کنید ! کلی مطلب پیدا میکنید :)

تشکر//

hossputer7
07-10-2010, 23:22
سلام مرسی از راهنمایت

فکر کنم کدش همینه نه؟

مرسی

<html>
<head>
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"refresh" content="2;url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" />
<title>Page has moved</title>
</head>
<body>
This page has moved. If your browser does not automatically redirect you in a few seconds, click <a href="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">here</a> to go to the new page.
</body>
</html>

Bill Gates
08-10-2010, 09:34
سلام

بله درست هستش . همین کد برای انتقال یا رفرش صفحه به آدرس مورد نظر ما میباشد . :)

تشکر//

hossputer7
08-10-2010, 09:58
سلام

بله درست هستش . همین کد برای انتقال یا رفرش صفحه به آدرس مورد نظر ما میباشد . :)

تشکر//

با اینکه دکمه تشکر هم زدم. اما واقعا مرسی خیلی کمکم کرد :11:

ممنون

hossputer7
12-10-2010, 19:57
بازم سلام

اول از همه بگم که قصد تبلیغات ندارم اما میخوام سریع کارم راخ بیافته برای همین اسمه بعضی سایتا رو میارم

دامین رو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سفارش دادم که باید یک عضویت در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسازیم

حالا دامینم ثبت شده

اما نمیدونم اصلا منوی کنترل پنلی چیزی اصلا نمیبینم ...

کلا هم روی سایت و اینا کار نکگردم فقط میخوم یه کاری کنم ککه این دامنی که ثبت کردم لینکه بشه اتوماتیک به یک سایت دیگه همین

چه کنم؟ کو منوی کنترل پنل باسه تغییر توی دامین

فقط همین دامین کافیه باسه این کار چیزه دیگه ای لازم نیست؟

ممنون میشم کمک کنید

hossputer7
13-10-2010, 17:56
همچنان ما منتظریم دوستان