ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درموردEDIFIER-C6

Advanced Ali-001
07-10-2010, 19:06
سلام دوستان.
من این اسپیکر رو به قیمت270خریدم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش صداش فوق العاده قوی ولی وضوح دلخواه رونداره.......
میخواستم بپرسم آیا احتیاج به خرید این کارت صدا یاپیشرفته ترهست یاخیرباقیمت170:

ممنون.

alireza1411
08-10-2010, 00:18
سلام دوستان.
من این اسپیکر رو به قیمت270خریدم:

راستش صداش فوق العاده قوی ولی وضوح دلخواه رونداره.......
میخواستم بپرسم آیا احتیاج به خرید این کارت صدا یاپیشرفته ترهست یاخیرباقیمت170:

ممنون.

ببینم مارک اسپیکرهاتون دقیقا چیه ؟

Advanced Ali-001
08-10-2010, 10:59
ببینم مارک اسپیکرهاتون دقیقا چیه ؟
دوتا دارم یکی:
EDIFIER-C6
دیگری:
LOGITECH-Z10
لاجیتک صداش چونREALبود کوچیک بود وصفحه نمایش خیره کننده داشت واسه لپ تاپ خریدم حالا به پی سی هم میزنم.
ولی صدای ادیفیر دارای قدرت بینهایت وکیفیت ضعیفه.....
فکر میکنم این کارت رو باید بگیرم منتاها یه بحث دیگه هم هست اینه که مین من:
ASUS-RAMPAGE3EXTERMEهست که PCI EXPREES نداره.....:2:

alpha007
08-10-2010, 20:35
دوتا دارم یکی:
EDIFIER-C6
دیگری:
LOGITECH-Z10
لاجیتک صداش چونREALبود کوچیک بود وصفحه نمایش خیره کننده داشت واسه لپ تاپ خریدم حالا به پی سی هم میزنم.
ولی صدای ادیفیر دارای قدرت بینهایت وکیفیت ضعیفه.....
فکر میکنم این کارت رو باید بگیرم منتاها یه بحث دیگه هم هست اینه که مین من:
ASUS-RAMPAGE3EXTERMEهست که PCI EXPREES نداره.....:2:
کارت صدایی که گفتید PCIe x1 یا PCIe x4 میخوره که مین شما PCIe x1 ساپورت نمیکنه
درباره c6 هم :
این محصول منحصرا برای یه سری کشورهای آسیای شرقی تولید میشه و تولید انبوه برای اروپا و امریکا مثل c3 که نمونه یک اسپیکر فوق العاده ست نداره
ایران هم بخاطر روابط خیلی مستحکمی که با چین داره ! دست به واردات این نوع محصولات میزنه

ps3.1
09-10-2010, 01:16
کارت صدای مین بوردت هم چیز خوبیه شما همچین اسپیکر فوق خوفی نگرفتی که اون کارت صدا رو بگیری بهتره به جای اون هزینه توقعت رو مثل م پایین بیاری چون در کیفیت نهاییت تاثیر محسوسی نداره
البته من نمیدونم دیگه چقد کیفیت مد نضرته چون اون اسپیکر حتی با یه وردی از گوشی هم کیفیت قابل قبولی داره و باسشم که دیگه مرگباره

alireza1411
09-10-2010, 08:12
بنده هم نظر دوستان رو دارم. کیفیت لاجیتک رو یا ان اسپیکر مقایسه نکن. من دو سال پیش لاجیتک گرفتم 95 تومن الان شده 120 تومن. درست بر عکس بقیه ی قطعات بالارفته که پایین نیومده. واقعا کیفیتش عالیه. صدای بیس رو خیلی صاف پخش میکنه و صدای فرکانس بالا رو هم خراب نمیکنه. تو اسپیکر خریدن قدرت مهم نیست. کیفیت خیلی مهم تره.

Erfan.
09-10-2010, 09:00
بنده هم نظر دوستان رو دارم. کیفیت لاجیتک رو یا ان اسپیکر مقایسه نکن. من دو سال پیش لاجیتک گرفتم 95 تومن الان شده 120 تومن. درست بر عکس بقیه ی قطعات بالارفته که پایین نیومده. واقعا کیفیتش عالیه. صدای بیس رو خیلی صاف پخش میکنه و صدای فرکانس بالا رو هم خراب نمیکنه. تو اسپیکر خریدن قدرت مهم نیست. کیفیت خیلی مهم تره.

اسپیکر ایشون Edifier هست و کاملا قابل رقابت با Logitech ... درسته Logitech اسپیکر هاش محشرن ولی Edifier هم بسیار عالیه ...
Edifier ها نیز هر روز در حال گرون شدن هستند ...
موفق باشید.

Advanced Ali-001
09-10-2010, 09:51
ممنون ازراهنماییهاتون.....
این آواژنگ درمورد لاجیتک یه سیاست داره که تیلیاردربشه.
مثلاًاسپیکر5.1سه تاداره دوتاشون آشغال یکیشون غول بی شاخ ودم.
منظورم اینه که مثلedifier همرو نیاورده یه چیزی آورده که جیبش....:دئ
فکر میکنید چراکل بازارشده میکرولب چون دوروز دیگه خراب میشه مشتری میاد یه مدل دیگه بخره.
منظورم همون یه هفته مصرف بود....همتون هم میدونید لاجیتک ومیکرولب یه جوری کارکردن که این متوسط نداره اونیکی خوب!!!!!!!!!!!

هشما همچین اسپیکر فوق خوفی نگرفتی که اون کارت صدا رو بگیر
آهان شما جدیدامارودرس میدی یانظرخودتو گفتی؟
80وات قدرت داره لی نه80وات لاجیتک80وات بینهایت قدرتمند.
درضمن مشکلم حل شد من چون سیم صدای خودشو نزاشته بودم یه دونه آشغالی داشتم گزاشته بودم اینجوری شده بود الان ازقدرتمندترین اسپیکرهاست من 1هفته روش تحقیق کردم شبیه سازیش کردم که ابعادشو ببینم manualرو ازسایتش دانلود کردم چاپ کردم و...........
این اسپیکر80وات به نظرمن ازبقیه مدل ها خیلی به صرفه تره میتونین برید بازارکامپیوترایران طبقه دوم روبروی پله برقی اون نمایشگاهedifierمرکزی رو ببینی.
گزاشته تو ویترین واستون روشن میکنه کیفیتشو ببینید.
به حرحال ممنون مشکلم حل شد.

H.Operator
09-10-2010, 14:59
با سلام خدمت دوستان
منم یک 100 تومنی بودجه دارم و می خوام EDIFIER M3700 بگیرم و صدای M3500 رو قبلآ شنیدم و خوشم اومده می خواستم بدونم این هم در حد همونه و خرید این اسپیکر 5.1 با این قیمت کار درستیه یا نه:
البته توی مشخصاتشون اون مدل 3700 اون 4 تیکش حدود 4 وات هر کدوم از اون مدل 3500 قویتر هستن.

EDIFIER M3700
EDIFIER M3500

alpha007
09-10-2010, 19:00
شما کدوم مدل اسپیکر لاجیتک رو خریدی؟

alpha007
09-10-2010, 19:36
در مورد لاجیتک هم باید گفت درسته که کیفیت محصولاتش بالاست ولی این کیفیت به چه قیمتی؟
بهر قیمتی؟
نزدیک 500 هزار تومان قیمت یه مدل اسپیکر لاجیتک هست که ماشالا کاربرای ما چشم و گوش بسته تا اسمشو میشنون میرن و میخرنش.البته کسی که براش مورد مالی مهم نیست چیزی نیست اما برای کسی که میخواد عاقلانه خرید کنه این مسئله خیلی مهمه
خیلی مهمه که بدونی چی میخوای و با چه قیمتی.،وگرنه خرید گرونترین لوازم که راه حل نیست!

H.Operator
10-10-2010, 10:26
با سلام خدمت دوستان
منم یک 100 تومنی بودجه دارم و می خوام EDIFIER M3700 بگیرم و صدای M3500 رو قبلآ شنیدم و خوشم اومده می خواستم بدونم این هم در حد همونه و خرید این اسپیکر 5.1 با این قیمت کار درستیه یا نه:
البته توی مشخصاتشون اون مدل 3700 اون 4 تیکش حدود 4 وات هر کدوم از اون مدل 3500 قویتر هستن.

EDIFIER M3700
EDIFIER M3500

همچنان منتظر راهنمایی شما هستم:20:

ps3.1
11-10-2010, 00:17
نه honda جان من منظورمو درس نگفتم:
کیفیت ترکیب اون کارت صدا با این اسپیکر عالی در مقایسه با ترکیب فعلیت زیاد فرق نمیکرد و اونقدرمحسوس نبود که به خاطرش 150 چوق بدی تازه دوباره به مشکل سازگار بودن قطعات برسی
در ضمن من چون edifier m3700 دارم از کیفیت خوب این برند مطلعم
و اصلا هم تازه وارد نیستم این ps3.1 از زمان ورود ps3 ساختم
منظورم از فوق خوف اسپیکرهای مثلا سری z یا giga work کریتیو هست که شاید بشه گفت کیفیت بیس اونها با edifier در یه حده اما تو کیفیت صدای زیر برتر هستند با قیمت بسیار بالاتر

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------

در ضمن شرمنده که نظر دادم

H.Operator
11-10-2010, 15:08
دیروز m3700 رو با کلی چونه 98 خریدم و تا الان خیلی خوشم اومده ازش همون چیزیه که می خواستم(کیفیت قابل قبول و بیس فوق العاده نرم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشگر از دوستانی که راهنماییم کردن.

Erfan.
11-10-2010, 19:01
دیروز m3700 رو با کلی چونه 98 خریدم و تا الان خیلی خوشم اومده ازش همون چیزیه که می خواستم(کیفیت قابل قبول و بیس فوق العاده نرم).

مبارک باشه ...
فقط یه نکته : شما 5.1 گرفتی همه رو چیدی روی میزت ؟ خب فرقش با 2.1 چیه ؟ :13:

Advanced Ali-001
11-10-2010, 19:22
مبارک باشه ...
فقط یه نکته : شما 5.1 گرفتی همه رو چیدی روی میزت ؟ خب فرقش با 2.1 چیه ؟
دوروزه خریده که توزوقش نمیزنن که کارخوبی نیست خب شاید بعداًجاشونو عوض کردن اتاقشونو عوض کردن کاربری روعوض کردن.
موفق باشید.:10:

H.Operator
11-10-2010, 19:39
مبارک باشه ...
فقط یه نکته : شما 5.1 گرفتی همه رو چیدی روی میزت ؟ خب فرقش با 2.1 چیه ؟ :13:

دوروزه خریده که توزوقش نمیزنن که کارخوبی نیست خب شاید بعداًجاشونو عوض کردن اتاقشونو عوض کردن کاربری روعوض کردن.
موفق باشید.:10:
عرفان جان می فهمم چی میگی فعلآ موقتی چیدمش تا سر فرصت هر کدوم رو بزارم سر جای خودش:31:(نقشه ها دارم براش می خوام به دیوار بزنمشون).
علی جان ممنون:11:

Erfan.
12-10-2010, 08:44
موفق باشید.

توی ذوق نزدم که ... گفتم وقتی همه رو روی میز گذاشتن انگار 2.1 هست ... بهتره surround کنن ...

عرفان جان می فهمم چی میگی فعلآ موقتی چیدمش تا سر فرصت هر کدوم رو بزارم سر جای خودش(نقشه ها دارم براش می خوام به دیوار بزنمشون).
علی جان ممنون

خوبه ... حالا ازش راضی هستی؟ آهنگ کوبشی باهاش تست بگیر ببین چه جوریاس ... من خودم Edifier C2 دارم واقعا معرکس ... برای شما که دیگه 5.1 هم هست 100% حجم صداش هم بیشتره ...
موفق باشید.

Advanced Ali-001
12-10-2010, 09:13
Edifier C2
جون من این مدل روداری باباتودیگه کی هستی این مدل یکی ازبهترین اسپیکرهای2.1موجوددردنیاست.
البته منمز6دارم میفهمم حالتو.

Erfan.
12-10-2010, 09:44
جون من این مدل روداری باباتودیگه کی هستی این مدل یکی ازبهترین اسپیکرهای2.1موجوددردنیاست.
البته منمز6دارم میفهمم حالتو.

C3 مدل بالاییش خیلی قدره ... البته این هم خوبه ولی حجم صداش راضیم نمیکنه ...
C6 تا حالا صداش رو تا آخر بردی بالا ؟ کیفیتش چه جوریه ؟

Advanced Ali-001
12-10-2010, 09:53
C3 مدل بالاییش خیلی قدره ... البته این هم خوبه ولی حجم صداش راضیم نمیکنه ...
C6 تا حالا صداش رو تا آخر بردی بالا ؟ کیفیتش چه جوریه ؟
شوخی میکنی؟
کیفیتش عالیه حرف نداره تمام صداهای ریزودرشتو بمو ......روپخش میکنه موقع بازی کولاکیه باهاش مترو2033روبازی کردم خیلی فاز داد درحد تیم ملی آرژانتین.
صداش روتا آخر نه ولی تاوسطا بردم اصلا نمیشه تاآخر ببرم دیوارمیریزه سرم....:دئ
ولی مدل بسیار عالی هست حدود2هفته روش تحقیق میکردم کلاًسری هایی که آمپلی فایر روجداگانه میسازن وسابوافرروجدا عالی میشه.
ولی واقعاًقدرتش حرف نداره غول روهم درس میده حیف500تومن که پای اون اسپیکر لاجیتک بدیم اصلاًکارعاقلانه ای نیست البته موس وکیبورد هاش نمرش20.
عرفان جان سابش روروی میزبزاری بهتره یازیرمیز چون خیلی خیلی خیلی گندس....

Erfan.
12-10-2010, 10:05
شوخی میکنی؟
برای چی ؟ این که گفتم صداش زیاد نیست ؟؟؟ آخه من به طور زیادی ولوم میدم ... مخصوصا آهنگ های ترنس و کوبشی رو اکثرا با ولوم ماکزیمم گوش میدم ...(البته وقتی تنهام اگه کسی خونه باشه 30 ثانیه بیشتر نمیتونه تحمل کنه اونم با در اتاق بسته :8::31:)

کیفیتش عالیه حرف نداره تمام صداهای ریزودرشتو بمو ......روپخش میکنه موقع بازی کولاکیه باهاش مترو2033روبازی کردم خیلی فاز داد درحد تیم ملی آرژانتین.
صداش روتا آخر نه ولی تاوسطا بردم اصلا نمیشه تاآخر ببرم دیوارمیریزه سرم....:دئ

فکر نمیکردم این قدر باحال باشه ... با Z5500 مقایسش کردی ؟

ولی مدل بسیار عالی هست حدود2هفته روش تحقیق میکردم کلاًسری هایی که آمپلی فایر روجداگانه میسازن وسابوافرروجدا عالی میشه.
ولی واقعاًقدرتش حرف نداره غول روهم درس میده حیف500تومن که پای اون اسپیکر لاجیتک بدیم اصلاًکارعاقلانه ای نیست البته موس وکیبورد هاش نمرش20.

اگه آمپلی فایر با ساب یه جا باشن نمیشه ساب ررو هر جایی گذاشت ... در ضمن درسته این ها بهترن ...
Sound Card شما چیه ؟

عرفان جان سابش روروی میزبزاری بهتره یازیرمیز چون خیلی خیلی خیلی گندس....

من خودم زیر میز گذاشتم ... روی میز نمیشه گذاشت ... جدا از جا انگار روی زمین بهتر میکوبه ... ولی جای سابووفر واقعا تاثیر داره روی کیفیت بیس ...

H.Operator
12-10-2010, 19:06
توی ذوق نزدم که ... گفتم وقتی همه رو روی میز گذاشتن انگار 2.1 هست ... بهتره surround کنن ...
خوبه ... حالا ازش راضی هستی؟ آهنگ کوبشی باهاش تست بگیر ببین چه جوریاس ... من خودم Edifier C2 دارم واقعا معرکس ... برای شما که دیگه 5.1 هم هست 100% حجم صداش هم بیشتره ...
موفق باشید.
:31:
راضیم کرده اساسی کیفیتش خیلی خوبه تمام فرکانسهای مختلف روبا وضوح کامل و به خوبی پخش می کنه.
بیساش توی ترنس خوبه ولی توی آهنگهای رپ(لو بیس)خیلی تمیز و به نرمی بیس میزنه همونطور هم که گفتی حجم صداش خیلی زیاده(تا آخر زیادش کردم صدا اصلآ خراب نشد صاف صاف بود و شیشه پنجره یک صدای خفن لرزشی میداد که نگو تابلوی دم دیوار نزدیک بود بیفته:27:).

Advanced Ali-001
12-10-2010, 19:20
برای چی ؟ این که گفتم صداش زیاد نیست ؟؟؟ آخه من به طور زیادی ولوم میدم ... مخصوصا آهنگ های ترنس و کوبشی رو اکثرا با ولوم ماکزیمم گوش میدم ...(البته وقتی تنهام اگه کسی خونه باشه 30 ثانیه بیشتر نمیتونه تحمل کنه اونم با در اتاق بسته )
خب من گفتم این مدل واقعاًمعرکس ولی نهایت صداش روبزارم میان باحکم دادگاه:دئ
خب ازشوخی که بگزریم واقعاًراضی کنندس ومن نمره19.9بهش میدم.

فکر نمیکردم این قدر باحال باشه ... با Z5500 مقایسش کردی ؟
مقایسه نه مگه میتونم بگم جنس520تومنیو واکن میخوام بافلان چیز مقایسش کنم.....
یارو مگه دیوونس همش دوسه تا داره واسه چی ازاین کارابکنه درضمن لاجیتک نمایشگاه نداره که!
حالابه لاجیتک هابرنخوره....

اگه آمپلی فایر با ساب یه جا باشن نمیشه ساب ررو هر جایی گذاشت ... در ضمن درسته این ها بهترن ...
Sound Card شما چیه ؟
صداش بدون کارت صدا اینجوریه من خیلی راضیم بایه سیم چه کارها میکنه حالاکارت بزارم که دیگه هیچی!!!!!!!

من خودم زیر میز گذاشتم ... روی میز نمیشه گذاشت ... جدا از جا انگار روی زمین بهتر میکوبه ... ولی جای سابووفر واقعا تاثیر داره روی کیفیت بیس ...
اولاًممنون
دوماًتاییدمیشه.

H.Operator
12-10-2010, 19:36
بچه ها راستی با گذاشتن کارت صدا افزایش کیفیت محسوس هست؟
در حال حاظر از کارت صدای انبوردم استفاده می کنم که مدلش اینه:

ps3.1
13-10-2010, 00:57
دوستان من رو هم تو شک انداختن اگه میشه به منم توضیح بدین
منم یه m3700 دارم اگه کارت صدا بگیرم ارزش داره یعنی کیفیت ملموسه یا نمی ملموسه
چون من یه سال پیش کلی تحقیق کردم وآخر اینو فهمیدم که باس حداقل برای خرید کارت خوب و80 به بالا بدم که .....
والا ما هر سایت خارجی گشتیم گفته بودن ارزش این پولو نداره با این اسپیکر

alpha007
13-10-2010, 09:48
دوستان من رو هم تو شک انداختن اگه میشه به منم توضیح بدین
منم یه m3700 دارم اگه کارت صدا بگیرم ارزش داره یعنی کیفیت ملموسه یا نمی ملموسه
چون من یه سال پیش کلی تحقیق کردم وآخر اینو فهمیدم که باس حداقل برای خرید کارت خوب و80 به بالا بدم که .....
والا ما هر سایت خارجی گشتیم گفته بودن ارزش این پولو نداره با این اسپیکر
m3700 یه اسپیکر فوق العاده ست
کارت صدا هم بستگی به خودت داره اگه حجم و تن صداش راضیت نمیکنه برو سراغ کارت صدا
ولی تو شرایط عادی این اسپیکر کاملا جوابگو ه

H.Operator
13-10-2010, 11:42
خوب آلفا جان شما خودت یک کارت صدا رو تا طرفای 70 چی پیشنهاد میدی؟

alpha007
14-10-2010, 08:42
خوب آلفا جان شما خودت یک کارت صدا رو تا طرفای 70 چی پیشنهاد میدی؟

Sound Creative X-Fi Surround 5.1

H.Operator
14-10-2010, 18:01
Sound Creative X-Fi Surround 5.1
اینه یا نه یه صورت pci هست؟

نظرت راجب این چیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال:
واقعآ من اینقدر هزینه کنم برای m3700 تغییرش محسوس هست:46:

alpha007
14-10-2010, 20:05
اینه یا نه یه صورت pci هست؟

نظرت راجب این چیه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک سوال:
واقعآ من اینقدر هزینه کنم برای m3700 تغییرش محسوس هست:46:
آره همینه
pci بودن یا نبودنش رو خودت باید انتخاب کنی
از لحاظ کیفی فرقی بینشون نیست
حتی تو مدلهای گرونقیمتر هم از هر دو نوع pci و external ش وجود داره
ولی بنظر من هم نیازی به کارت نیست
ببینم مگه الان از 3700 ت راضی نیستی ؟ اینو بمن بگو....

Advanced Ali-001
14-10-2010, 20:12
آلفاجان مارو که تحویل نمیگیری....
آقا C6من خوبه راضیم حالا برای افزایش کیفیت احتیاجی به خرید کارت صدایی هست؟
درضمن جایPCIندارم.....

alpha007
14-10-2010, 21:27
آلفاجان مارو که تحویل نمیگیری....
آقا C6من خوبه راضیم حالا برای افزایش کیفیت احتیاجی به خرید کارت صدایی هست؟
درضمن جایPCIندارم.....
آقا اختیار دارید...
c6 خودش که نیاز به توصیف کاراییش نداره ولی اگه باز هم میخوای بیشتر ازش بازدهی بگیری از این کارت میتونی استفاده کنی :
Sound Blaster Creative X-Fi Surround 5.1

H.Operator
14-10-2010, 22:12
آره همینه
pci بودن یا نبودنش رو خودت باید انتخاب کنی
از لحاظ کیفی فرقی بینشون نیست
حتی تو مدلهای گرونقیمتر هم از هر دو نوع pci و external ش وجود داره
ولی بنظر من هم نیازی به کارت نیست
ببینم مگه الان از 3700 ت راضی نیستی ؟ اینو بمن بگو....
اگر pci باشه بهتر میزم شلوغ نمیشه و فکر کنم قیمتشم کمتر بشه(مینم هم همه نوع pci بهش میخوره از این لحاظ مشکلی نیست).
نه کیفیتش که حرف نداره ولی می خوام ببینم اگر مثلآ 20-30% تو کارایی کلی(چه حجم صدا و چه کیفیت)تاثیر داره بگیرمش آخه من پشت کامپیوتر که میشینم هر کاری که بکنم حتمآ موزیک هم در کنارش گوش میدم حتی توی ماشین خودمم که میشینم پدر سیستمشو در آوردم(به عبارتی معتاد موزیک گوش دادنم).
می خوام رسش رو بکشم:31:.

alpha007
14-10-2010, 23:47
اگر pci باشه بهتر میزم شلوغ نمیشه و فکر کنم قیمتشم کمتر بشه(مینم هم همه نوع pci بهش میخوره از این لحاظ مشکلی نیست).
نه کیفیتش که حرف نداره ولی می خوام ببینم اگر مثلآ 20-30% تو کارایی کلی(چه حجم صدا و چه کیفیت)تاثیر داره بگیرمش آخه من پشت کامپیوتر که میشینم هر کاری که بکنم حتمآ موزیک هم در کنارش گوش میدم حتی توی ماشین خودمم که میشینم پدر سیستمشو در آوردم(به عبارتی معتاد موزیک گوش دادنم).
می خوام رسش رو بکشم:31:.
به ترتیب قیمت 260 - 240 - 160 - 160 - 85 :
CREATIVE X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series

CREATIVE - E-MU 0404

CREATIVE Sound Blaster X-Fi Titanium

Audiophile 2496

CREATIVE - X-Fi Xtreme Audio

این لیست بهترین کارتهاست کاراییشون تست شده ست و جای شک و شبهه بجا نمیزاره
متناسب با بودجه تون میتونید اقدام کنید

mohsen_1363
08-05-2011, 12:10
سلام