PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : EDGE در لینوکس

!Plus
07-10-2010, 15:31
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام کاربران و اساتید انجمن گنو لینوکس...! :11:

من می خوام تو لینوکس با گوشی به اینترنت وصل بشم... ولی... نمی دونم باید چی کار کنم...!؟!؟! :41:

تو ویندوز می تونم برنامه PC Studio رو نصب کنم و یه اتصال جدید بسازم و... به اینترنت وصل بشم...!؟! :13:

لطفاً یکی کمکم کنه...!؟!؟!؟!؟! :19:

thelastblack
07-10-2010, 18:17
شما بگو گوشیت چیه؟ سیم کارتت چیه؟ از کدوم توزیع استفاده میکنی؟
اول بگو شاید من تونستم بگم اگر هم نتوسنتم دوستان دیگه کمکت میکنن....

!Plus
07-10-2010, 19:15
شما بگو گوشیت چیه؟ سیم کارتت چیه؟ از کدوم توزیع استفاده میکنی؟
اول بگو شاید من تونستم بگم اگر هم نتوسنتم دوستان دیگه کمکت میکنن....

ببخشید یادم رفت...!؟!؟! :43:

گوشیم U700 سامسونگ ه...! (EDGE کلاس 11) سیم کارتم هم ایرانسل ه...!؟!؟! (شماره خط ام رو هم بذارم...؟!؟!؟! :13: :31:)

از توزیع Sidux استفاده می کنم...!؟!؟!؟؟!؟!؟! (مبتنی بر Debian ...!؟! با میزکار Xfce ...!؟!) :27:

خب... حالا کسی هست کمکم کنه...؟!؟!؟!؟!؟! :20:

IP007
07-10-2010, 20:19
یه تازه کار نباید همچین توزیعی رو انتخاب کنه،
اگه اوبونتو نصب کنی، خودش اتوماتیک گوشی رو میشناسه و برات اینترنتشو فعال میکنه، تنها کاری هم که باید بکنی، اینه که یه کشور مثل عربستان رو انتخاب کنی، تا تنظیماتت درس شه،
بعدش هم وصل میشی
---
3 روز دیگه اوبونتو 10.10 ریلیز میشه

!Plus
07-10-2010, 21:07
یه تازه کار نباید همچین توزیعی رو انتخاب کنه،
اگه اوبونتو نصب کنی، خودش اتوماتیک گوشی رو میشناسه و برات اینترنتشو فعال میکنه، تنها کاری هم که باید بکنی، اینه که یه کشور مثل عربستان رو انتخاب کنی، تا تنظیماتت درس شه،
بعدش هم وصل میشی
---
3 روز دیگه اوبونتو 10.10 ریلیز میشه

ممنون... ولی... من از اوبونتو اصلاً خوشم نمی آد...!؟!؟!؟!؟!؟!؟! :41: :31:

نمیشه حالا بگید چه طور می تونم اینترنت ام رو روی این لینوکس فعال کنم...؟!؟!؟! :20:

باز هم ممنون...!؟! :11:

IP007
07-10-2010, 22:36
مطمئن نیستم کار کنه، ولی امتحان کن:31:
---
این دستورات رو تو ترمینال به ترتیب انجام بده :
su
رمز یوزر root
touch /etc/ppp/peers/gprs.chat

یا به پوشه برو etc/ppp/peers/ و grps.chat رو بساز

حالا به این مسیر بالا برو و با یه تکست ادیتور، اینا رو توش بنویس و ذخیره کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش
با این دستور وصل شو

sudo pppd nomagic call gprs
یا
sudo pppd call gprs

!Plus
08-10-2010, 00:13
متأسفانه جواب نداد....!؟!؟!؟! :41:

کلی باهاش ور رفتم... ولی... باز هم نشد...!؟!؟! :13:

اصلاً Sidux نخواستم... Parsix چطوره...؟!؟!؟! البته من از GNOME خوشم نمی آد...!؟!؟! اگه از این مشکلات نداره... و گوشی رو خودش شناسایی می کنه و... بگید تا دانلودش کنم...!؟! :20:

ممنون...!؟! :11:

IP007
08-10-2010, 12:27
اشکال نداره، این خط آخر اون فایل رو اینطوری تغییر بده

اگه نشد، کوبونتو نصب کن
kubuntu همون اوبونتو ولی بر پایه kde

!Plus
08-10-2010, 13:15
اشکال نداره، این خط آخر اون فایل رو اینطوری تغییر بده

اگه نشد، کوبونتو نصب کن
kubuntu همون اوبونتو ولی بر پایه kde

نه... نمیشه... از خط به خط فایل ایراد می گیره...!؟!؟!؟! :13:

یه ارور تو مایه های ارور زیر میده...!؟!؟! :

بعد که اول خط # میذارم... یا خط رو پاک می کنم... از خط بعد ایراد میگیره...!؟! :41:

و همین طور تا آخر...!؟!؟! :13:

از kde خوشم نمی آد... از ubuntu خوشم نمی آد...!؟!؟! اصلاً دیگه از لینوکس خوشم نمی آد...!؟!؟!؟!؟!؟! :19: (این آخری رو الکی گفتم...!؟!؟!)

کدوم یکی از این ها واسه من بهتره...؟؟؟!؟!؟!؟! :

Parsix
Redhat
Fedora
Parsidora

IP007
08-10-2010, 13:23
چه چیزا :دی
من میرم تنظیمات خودمو بعدا نگاه میکنم، بهت میگم
---
parsidora

Alyssa
08-10-2010, 14:52
این رو مطالعه کنید :

IP007
08-10-2010, 16:26
اگه لینک میخوای ...؟! من که سعی کردم فارسی بگم و نشد، کاش این لینک به دردت بخوره...؟!

!Plus
09-10-2010, 17:41
از کمک همه دوستان ممنونم...!؟! دستتون درد نکنه...!؟! :11:

ولی... اینا که همش بلوتوث می خواد...؟!؟! من می خوام با کابل وصل بشم...!؟!

البته خودم مشکل رو تا حدی حل کردم...!؟!؟!؟!؟! :

مشکل من اینجاست که گوشی به درخواست های کامپیوتر جواب نمی ده...!؟! :41: (در صورتی که کاملاً شناسایی شده و...!؟!)

حالا باید چی کار کنم...؟!؟!؟!؟! :13:

راستی... parsidora رو نمی تونم دانلود کنم... سایتش خراب شده...؟!؟! وقتی میرم قسمت دانلود... ارور Forbidden میده...!؟!؟!؟!؟! میشه یه لینوکس دیگه بهم معرفی کنید...!؟! (Ubuntu و SUSE و gOS و Gentoo و eLive و... کلی توزیع دیگه رو دانلود کردم و...!؟! ولی... از بیشترش خوشم نیومد...!؟!؟!) :13:

پیشاپیش از کمک همه دوستان ممنونم...!؟! :20:

IP007
10-10-2010, 05:53
SABAYON رو امتحان نکردی :دی

!Plus
11-10-2010, 20:42
مشکل حل شد...!؟!؟! :8:

آخر سر SUSE ریختم... خیال خودم و همه رو راحت کردم...!؟!؟!؟! :31:

فقط یه مشکل...!؟!؟! SUSE فارسی رو پشتیبانی نمی کنه...!؟!؟! :41: لطفاً کمکم کنید..!؟!؟! :

از همه دوستان تشکر می کنم...!؟!؟! واقعا ممنون...!؟! :11:

موفق باشید...!؟! :46:

farhad_realmadrid
12-10-2010, 02:26
آقا منم u600 سامسونگ دارم چند ماهی میشه هرکاری کردم وصل نمیشه! گوشی و همه رو شناخته! شما چجوری وصل شدی؟

از دیسترو اوپن سوزی 11.2 استفاده میکنم اوبونتو 10.04 رو تست کردم فرقی نکرد!

فقط یه مشکل...!؟!؟! SUSE فارسی رو پشتیبانی نمی کنه...!؟!؟! لطفاً کمکم کنید..!؟!؟! :

ابتدا به مسیر زیر بروید
کد:

Kickoff -> Configure Desktop -> Regional and language -> keyboard layout

در برگه layout روی enable keyboard layout کلیک کنید و از لیست available layout گزینه iran را انتخاب و به لیست سمت راست اضافه کنید!

حالا روی گزینه apply کلیک کنید. کار اضافه کردن persian keyboard layout انجام شد! همانطور که می‌بینید گزینه KDE keyboard layout Switcher به system tray اضافه شده! و برای تغییر حالت کیبرد می‌تونید از اون استفاده کنید!

برای تغییر default shortKey به سربرگ swiching option بروید و alternative shortcut رو دستکاری کنید!

!Plus
12-10-2010, 16:22
آقا منم u600 سامسونگ دارم چند ماهی میشه هرکاری کردم وصل نمیشه! گوشی و همه رو شناخته! شما چجوری وصل شدی؟

از دیسترو اوپن سوزی 11.2 استفاده میکنم اوبونتو 10.04 رو تست کردم فرقی نکرد!

ابتدا به مسیر زیر بروید
کد:

Kickoff -> Configure Desktop -> Regional and language -> keyboard layout

در برگه layout روی enable keyboard layout کلیک کنید و از لیست available layout گزینه iran را انتخاب و به لیست سمت راست اضافه کنید!

حالا روی گزینه apply کلیک کنید. کار اضافه کردن persian keyboard layout انجام شد! همانطور که می‌بینید گزینه KDE keyboard layout Switcher به system tray اضافه شده! و برای تغییر حالت کیبرد می‌تونید از اون استفاده کنید!

برای تغییر default shortKey به سربرگ swiching option بروید و alternative shortcut رو دستکاری کنید!

ممنون دوست عزیز... ولی... من نه از KDE استفاده می کنم... و نه از گنوم...!؟! بعضی موقع ها از LXDE و بعضی وقت ها هم از XFCE استفاده می کنم...!؟! خودم هم یه روشی پیدا کردم...!؟! ولی... هنوز امتحان نکردم تا ببینم درست جواب میده یا نه...!؟!؟! (تا اونجایی که من میدونم باید تو همه محیط ها کار کنه...!؟!)

برای اتصال به اینترنت از SUSE اول باید یه Shell باز کنید... و توش اینا رو بنویسید...!؟! :

حالا به اینترنت وصل شدید...!؟! (البته اگه ارور نده...!؟!)

ولی... نمی دونم درست جواب میده با نه...!؟! قبل از این کلی باهاش ور رفتم...!؟!

موفق باشید...!؟!

farhad_realmadrid
12-10-2010, 17:43
ممنون دوست عزیز... ولی... من نه از KDE استفاده می کنم... و نه از گنوم...!؟! بعضی موقع ها از LXDE و بعضی وقت ها هم از XFCE استفاده می کنم...!؟! خودم هم یه روشی پیدا کردم...!؟! ولی... هنوز امتحان نکردم تا ببینم درست جواب میده یا نه...!؟!؟! (تا اونجایی که من میدونم باید تو همه محیط ها کار کنه...!؟!)

برای اتصال به اینترنت از SUSE اول باید یه Shell باز کنید... و توش اینا رو بنویسید...!؟! :

حالا به اینترنت وصل شدید...!؟! (البته اگه ارور نده...!؟!)

ولی... نمی دونم درست جواب میده با نه...!؟! قبل از این کلی باهاش ور رفتم...!؟!

موفق باشید...!؟!
اصلا فرقی نمیکنه با چه دسکتاپی کاری کنی! تمام دسکتاپها از یک کرنل استفاده میکنن.

شما با u700 وصل شدی؟

من هرکاری میکنم وصل نمیشه هرچی تنظیم بود انجام دادم! و با کابلش وصل میشم.

اینم تنظیماتش:

Milad4171
12-10-2010, 23:43
مشکل حل شد...!؟!؟!

آخر سر SUSE ریختم... خیال خودم و همه رو راحت کردم...!؟!؟!؟!

سلام. منم دنبال نصب سوزه هستم. میخوام ببنم واقعا مشکل استفاده از EDGE حل شده؟ با چه هسته ای ( فرق میکنه ؟ )

!Plus
13-10-2010, 16:47
مشکلم حل شده بود... ولی... الان دیگه وصل نمیشه...!؟! (فکر کنم مشکل از گوشی خودمه...!؟!)

نگران نباشید... شما می تونید به اینترنت وصل بشید...!؟! (چون من تونستم...!؟!)

اول از همه YaST رو باز کردم و از قسمت Network Devices گزینه Modems رو انتخاب کردم...!؟! و بعد یه پنجره بازشد... و یه سری عملیات رو به صورت اتوماتیک انجام داد... و به صفحه بعدی رفت...!؟! بعد New رو زدم و یه کانکشن جدید ساختم...!؟! تنظیمات رو ذخیره کردم و به اینترنت وصل شدم...!؟! همین...!؟!؟!؟!

ولی... الان دیگه وصل نمیشه... از سوزه هم خوشم نیومد...!؟! به نظر شما کدوم یکی از این ها بهتره...!؟! :

1. Parsix
2. ParsLinux

...؟!؟!؟!؟!؟!

ممنون...!؟! موفق باشید...!؟!

farhad_realmadrid
13-10-2010, 18:26
مشکلم حل شده بود... ولی... الان دیگه وصل نمیشه...!؟! (فکر کنم مشکل از گوشی خودمه...!؟!)

نگران نباشید... شما می تونید به اینترنت وصل بشید...!؟! (چون من تونستم...!؟!)

اول از همه YaST رو باز کردم و از قسمت Network Devices گزینه Modems رو انتخاب کردم...!؟! و بعد یه پنجره بازشد... و یه سری عملیات رو به صورت اتوماتیک انجام داد... و به صفحه بعدی رفت...!؟! بعد New رو زدم و یه کانکشن جدید ساختم...!؟! تنظیمات رو ذخیره کردم و به اینترنت وصل شدم...!؟! همین...!؟!؟!؟!

ولی... الان دیگه وصل نمیشه... از سوزه هم خوشم نیومد...!؟! به نظر شما کدوم یکی از این ها بهتره...!؟! :

1. Parsix
2. ParsLinux

...؟!؟!؟!؟!؟!

ممنون...!؟! موفق باشید...!؟!

شما از wvdial تونستی وصل شی؟میتونی تست کنی و نتیجش اینجا بزاری؟

من فکر کنم از لحاظ سخت افزاری گوشی u700 مثل u600 باشه!.پس اگر گوشی شما وصل میشه پس گوشی منم باید وصله شه که نمیشه! هر روشی شما بفرمایید من تست کردم به نت وصل نمیشه!.

چرا از سوزه خوشت نمیاد؟ از دسکتاپش خوشت نمیاد؟

بین اون 2تا پارسیکس بهتره.

!Plus
13-10-2010, 21:00
شما از wvdial تونستی وصل شی؟میتونی تست کنی و نتیجش اینجا بزاری؟

بله... راستی... اینترنتم دوباره درست شد...!؟! همین الان دارم از سوزه این پست رو برای شما می فرستم...!؟!

اگه اون مراحل بالا رو دنبال کرده باشید... می تونید با دستور wvdial به اینترنت متصل بشید و...!؟! اینم نتایجش...!؟! :

نمی دونم مشکل شما از کجاست...؟!؟! ولی...!؟! شاید من نتونستم درست بگم که چه کار باید کنید...!؟!

تو لینوکس چه جوری میشه از دسکتاپ فیلم گرفت...؟!؟!؟! :31:

ممنون... , موفق باشید...!؟!

Milad4171
13-10-2010, 22:51
آقا من یه آدم مبتدی
شما به صورت کاملا شفاف و درست توضیح بدین. لازم نیست تکراری ها رو هم بگین. نقله قول کنین که وقتتون تلف نشه
ممنون!!
نیاز دارم شدید!!!
مرسی!

farhad_realmadrid
13-10-2010, 23:32
آقا من یه آدم مبتدی
شما به صورت کاملا شفاف و درست توضیح بدین. لازم نیست تکراری ها رو هم بگین. نقله قول کنین که وقتتون تلف نشه
ممنون!!
نیاز دارم شدید!!!
مرسی!

بله... راستی... اینترنتم دوباره درست شد...!؟! همین الان دارم از سوزه این پست رو برای شما می فرستم...!؟!

اگه اون مراحل بالا رو دنبال کرده باشید... می تونید با دستور wvdial به اینترنت متصل بشید و...!؟! اینم نتایجش...!؟! :

نمی دونم مشکل شما از کجاست...؟!؟! ولی...!؟! شاید من نتونستم درست بگم که چه کار باید کنید...!؟!

تو لینوکس چه جوری میشه از دسکتاپ فیلم گرفت...؟!؟!؟! :31:

ممنون... , موفق باشید...!؟!

خوش به حالت. میشه تنظیمات Wvdial رو اینجا بزاری؟

راستی شما تو خود گوشیت چیزی تنظیم کردی؟ مثلا dns و ------ رو فعال کردی؟

آقا من یه آدم مبتدی
ممنون!!
نیاز دارم شدید!!!
مرسی!

اصلا اینترنت GPRS تو لینوکس مشکل نداره شما نگران نباش.
گوشی شما چیه؟
دیسترو (لینوکس) همشون از یک هسته(کرنل) استفاده میکنن و فرقی نمیکنن.

Milad4171
14-10-2010, 00:07
سامسونگ استار (S5233)

یعنی بعد از این عملیات دیگه دائمی هر وقت کابل رو با سیسیم وصل کنم شناسایی میشه؟؟؟
آخه میدونین که روی گوشی 3 نوع کانکت بیشتر نداره
یکی PC Sudio ، یکی مموری ، یکی دسترسی سریع( واسه مموری گوشی و مموری خارجی با سرعت کمتر )

farhad_realmadrid
14-10-2010, 06:04
احتمال شناسایی شدنش زیاده من گوشیهای چند سال پیشم رو وصل میکنم میشناسه چه برسه به گوشی شما که سال 2009 هست!.
شما یک دیسترو مثل اوبونتو یا سوزه به صورت لایو بیا بالا و گوشی رو وصل کن و دستور sudo lsusb رو بزن و نتایج رو ببین.

!Plus
15-10-2010, 10:25
خوش به حالت. میشه تنظیمات Wvdial رو اینجا بزاری؟

راستی شما تو خود گوشیت چیزی تنظیم کردی؟ مثلا dns و ------ رو فعال کردی؟

من تو گوشی م کار خاصی انجام ندادم....!؟! :13:

اینم تنظیمات Wvdial ...!؟! :

موفق باشید...!؟!

Milad4171
16-10-2010, 19:42
من که درست متوجه نشدم. خواهشا خط به خط توضیح بدین
مدم گوشی من شناخته شده ولی تنظیم نشده
توی ترمینال چی رو یزنم ؟
بعدش کانکشنش کجا میاد؟؟؟
یه خورده گیج شدم!!!

!Plus
17-10-2010, 17:24
من که درست متوجه نشدم. خواهشا خط به خط توضیح بدین
مدم گوشی من شناخته شده ولی تنظیم نشده
توی ترمینال چی رو یزنم ؟
بعدش کانکشنش کجا میاد؟؟؟
یه خورده گیج شدم!!!

اول یه Shell باز کنید...!؟! و دستورات زیر رو توش بنویسید...!؟! :

اگه نشد YaST رو باز کنید و از قسمت Network Devices گزینه Modem رو انتخاب کنید و منتظر باشید تا مراحل خود به خود طی بشه... و بعد یه کانکشن جدید بسازید... و... با دستور wvdial (باید سطح دسترسی root داشته باشید...!؟!) به اینترنت وصل بشید...!؟!

موفق باشید...!؟!

regularuser
17-10-2010, 19:47
حذف شود .................................

regularuser
18-10-2010, 16:32

farhad_realmadrid
19-10-2010, 00:36
حالا چرا گیر دادین به wvdial :31:
بهتره با کانکشن شبکه وصل بشین . گوشی را روی حالت pc suite بگذارید وبه کامپیوتر وصل کنید. گوشی خود به خود شناسایی میشه اما چیزی روی صفحه ظاهر نمیشه . بعد روی علامت شبکه کنار ساعت کلیک راست کنید و edit connections را انتخاب کنید . برید به قسمت mobile broadband . دکمه add را بزنید . گوشی را انتخاب کنید . کشور را هر چی خواستید انتخاب کنید . گزینه I cant find my provider را انتخاب کنید و یه اسم دلخواه بزنید و next بزنید. در قسمت apn حتما mtnirancell را تایپ کنید . بهد هم apply کنید. پنجره تنظیمات کانکشن مییاد . در قسمت شماره تلفن #99* یا #98* بزنید که تو گوشی های مختلف فرق داره. گزینه connect automatically را هم اون بالا تیک بزنید و apply کنید . اتصال جدید شروع به برقراری ارتباط می کنه که از روی علامت شبکه پیداست. اگر خودش شروع نشد روی علامت شبکه کلیک چپ کنید و کانکشنتون را انتخاب کنید.
یه توصیه جدی دارم که طی آزمایشهایم بهش رسیدم . اگر میخواهید موقع دانلود یا وبگردی اتصالتون قطع نشه حتما از پراک۳۰ استفاده کنید. تو گوگل بگردید پیدا میکنید. پراک۳۰ را هم در مرورگر و هم در برنامه مدیریت دانلود تنظیم کنید. من از لینوکس mint استفاده میکنم که طبق گفته سایتش چهارمین سیستم عامل پراستفاده دنیاست :46:

من این روش بارها و بارها امتحان کردم جواب نمیده! گوشی samsung u600 .

گوشی رو شناخته ولی کانکت نمیشه. مثلا شماره #99* رو به جاش شماره دیگه میزنم مثلا شماره خونم بعد وقتی میخوام با اون شماره خونم کانکت شم گوشی روشن میشه شروع میکنه به زنگ زدن خونم!!! اما وقتی میخوام با شماره #99* یا شماره مجاز مخصوص gprs میزنم کانکت نمیشه ارورها رو صفحه قبلی گذاشتم!.

شما در این زمینه حرفه ای هستین؟ این مشکل به لینوکس برمیگرده یا موبایل؟

regularuser
19-10-2010, 09:15

farhad_realmadrid
19-10-2010, 09:55
به خاطر نوع لینوکستون هست . من این توزیع ها را امتحان کردم نتیجه این شد:
opensuse - fedora - mint 8 - ubuntu 9.10 : وصل نمیشه
parsix - mint9 : وصل میشه
mint9 خیلی بهتر از parsix هست چون از روی ubuntu ساختن میتونید به فروم فارسی ubuntu برید و مشکلاتتون را حل کنید

شما یادتون میاد ارورهاش؟دقیقا مثل من بوده؟

من در 2 فروم سوزه و اوبونتو مطرح کردم جواب نگرفتم!

regularuser
19-10-2010, 13:02

!Plus
19-10-2010, 18:29
SUSE هیچ مشکلی نداره...!؟! من راحت می تونم باهاش به اینترنت وصل شم...!؟! :20:

تو فروم های خارجی تاپیک بزنید... حتماً به جواب می رسید...!؟! :27:

ولی... من کلاً از لینوکس خوشم نیومد...!؟! می خوام parsix رو امتحان کنم... امیدوارم نظرم رو عوض کنه...!؟! :13:

نسخه جدیدش کی می آد...؟!؟!؟!؟! (صبر کنم یا نه...؟!؟!)

regularuser
19-10-2010, 19:41

Amir Varasteh
22-10-2010, 13:11
نرم افزار Blueman رو تست کردید ؟!