مشاهده نسخه کامل
: خرید خودرو دوگانه از شرکت ایرانخودرو
borazjani
07-10-2010, 15:17
سلام .ممنونم از اینکه من را راهنمایی بفرمایید-راسیتش می خوام یه ماشین دو گانه سوز تولید ایرانخودرو بخرم که :اولا کم دردسر باشه-بیرزه تقریبا-امکانات و قیافه خوبی هم داشته باشه
بین این 4 اتومبیلی که می گم کدوم بهتر و خوب جواب داده؟
پژو 206 sd v10
پژو پارس سال دوگانه
سمند ال ایکس دوگانه سوز
سمند lx ef7
اگه گزینه بهتری هم دارید بفرمایید با ذکر دلیل برتری
اگه سریع کمک کنید ممنون می شم
لطفا از همه نظر بررسی و راهنمایی فرمایید
متشکرم
farshad bugatti
07-10-2010, 16:13
اگه بخواهیم اینا رو از لحاز دوگانه سوز بودن مقایسه کنیم که در خوب بودن
1- سمندEF7
2- 206 SD V10
3- پارس سال دوگانه
4- سمند LX دوگانه
اگه از لحاز ظاهری حساب کنیم: (که از انتظارات شماست)
1- 206
2- پارس
3- انواع سمند
از لحاز امکانات رفاهی و ایمنی
1- 206 SD
2- پارس سال
3-سمند EF7
4- SAMAND LX
ارزش در برابر پول هم که:
1- 206 SD V10
2- EF7
3- LX
4- پارس سال
meto_895
07-10-2010, 20:06
در مورد 206 SD V10 اگر اشتباه نکنم همون موتور 1600 206 این موتور پایه گاز سوز نیست و کشش زیلدی با گاز نداره و در طولانی مدت با مشکل رو به رو میشی
پژو پارس خوبه فقط بعد از چند سال یکم افت پیدا میکنه ولی از لحاظ ظاهری خیلی زیباست 206 همین طور
من کلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم چون ماشین استانداردی نیست
چرا به 405 فکر نمیکنی؟
ظاهرش خوبه دوگانه هم است قیمتشم مناسبه ارزش هم داره به اینکه بابتش پول بدی
farshad bugatti
08-10-2010, 01:06
در مورد 206 SD V10 اگر اشتباه نکنم همون موتور 1600 206 این موتور پایه گاز سوز نیست و کشش زیلدی با گاز نداره و در طولانی مدت با مشکل رو به رو میشی
اینو تا حدودی قبول دارم.
پژو پارس خوبه فقط بعد از چند سال یکم افت پیدا میکنه ولی از لحاظ ظاهری خیلی زیباست
پرشیا الان از لحاز کیفیت ساخت یکی از ضعیف ترین ماشین ها تو ایرانه! پس یکم افت نکرده 90% فرق کرده!
من کلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم چون ماشین استانداردی نیست
سمند از 405 و پرشیا ایمن تره! شما استانداردی از چه نظر میگید که غیر استاندارده؟!
چرا به 405 فکر نمیکنی؟
ظاهرش خوبه دوگانه هم است قیمتشم مناسبه ارزش هم داره به اینکه بابتش پول بدی
ظاهر 405 که حتی به دیوار سفید هم نگاه کنی میبینی! دیگه اونقدر زیاده که از خزی گذشته!
امکانات هم که در حد پیکان!
دیگه دور زمونه 405 تموم شده!
البته بعضی مواقع میشه به بعضی ماشینا ترجیح داد.
8211534635
08-10-2010, 01:48
اگر گاز سوز می خوای فقط ef7 چون از لحاظ عملکردی از همه گزینه ها بهتر است البته این موتور به صورت بنزینی هم خیلی خوب جواب می دهد
meto_895
08-10-2010, 11:24
سمند از 405 و پرشیا ایمن تره! شما استانداردی از چه نظر میگید که غیر استاندارده؟!
نه از لحاظ ایمنی فکر کنم بدنه سمند از بقیه ماشینهای در حد خودش محکم تره
اما من از لحاظ کیفی میگم چون سمند بعد از 2 یا 3 سال موتورش به صدا می افته
ظاهری بیشتر سلیقه ای که کی از کدوم خوشش میاد من به شخصه اصلا از ظاهره سمند خوشم نمیاد
ظاهر 405 که حتی به دیوار سفید هم نگاه کنی میبینی! دیگه اونقدر زیاده که از خزی گذشته!
امکانات هم که در حد پیکان!
البته بعضی مواقع میشه به بعضی ماشینا ترجیح داد.
بابا اگه ادم خیلی میخواست به خز بودن کار داشته باشه به نظر من برو کادیلاک بخر خیلی کمه ولی 8 سیلنده تو این وضع بنزین:31:
بعد اگه ماشینی خزه معلومه اون ماشین از خیلی لحاظی باکیفیت یا سرتره دیگه
دیگه دور زمونه 405 تموم شده!
من اینو نفهمیدم؟
یعنی تولید نمیشه؟
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 12:34
نه از لحاظ ایمنی فکر کنم بدنه سمند از بقیه ماشینهای در حد خودش محکم تره
ظاهری بیشتر سلیقه ای که کی از کدوم خوشش میاد من به شخصه اصلا از ظاهره سمند خوشم نمیاد
دوست عزیز یه هیچ وجه اینطور نیست ! ما الان سمند ال ایکس XU7 داریم ! ( همونطور موتور عهد تیرکمون ) الان دوساله داریمش و اصلا به صدا نیفتاده ! تا این آخری گازسوزش هم کردیم ...
در بین 405 و سمند و پارس حتی سمند بهترین کیفیت رو داره !
-----------------------------------------
اگه بخواهیم اینا رو از لحاز دوگانه سوز بودن مقایسه کنیم که در خوب بودن
1- سمندEF7
2- 206 SD V10
3- پارس سال دوگانه
4- سمند LX دوگانه
اگه از لحاز ظاهری حساب کنیم: (که از انتظارات شماست)
1- 206
2- پارس
3- انواع سمند
از لحاز امکانات رفاهی و ایمنی
1- 206 SD
2- پارس سال
3-سمند EF7
4- SAMAND LX
ارزش در برابر پول هم که:
1- 206 SD V10
2- EF7
3- LX
4- پارس سال
کاملا با حرف فرشاد جان موافقم ! البته منهای یک موردش ! که اون رو هم قرمز کردم ! سمند ال ایکس و سمند ال ایکس EF7 در امکانات رفاهی هیچ فرقی با پارس سال ندارن ! ( در صورتی که پارس سال 3 و 4 میلیون تومن از اون دوتا گرونتره )
در آخر هم پیشنهاد میکنم به هیچ وجه سمت پارس نرین چون گرفتن پارس = ریختن پول در سطل آشغال
meto_895
08-10-2010, 13:52
دوست عزیز یه هیچ وجه اینطور نیست ! ما الان سمند ال ایکس XU7 داریم ! ( همونطور موتور عهد تیرکمون ) الان دوساله داریمش و اصلا به صدا نیفتاده ! تا این آخری گازسوزش هم کردیم ...
در بین 405 و سمند و پارس حتی سمند بهترین کیفیت رو داره !
ببین ممکنه مال شما یا بعضی ها با گفته های من مطابقت نکنه اما من در حالت کلی اینو بیان میکنم که بر اساس تجربیاتم به دست اوردم و من بسیار خوشحالم که مال شما سالمه
میشه بگید این رتبه بندی کیفیت رو از کجا اوردید؟
pooria_googooli
08-10-2010, 15:04
دوست عزیز الان پراید صبا هم خز شده . پس بیایم بگیم پراید از خیلی لحاظ با کیفیته؟ با حرفتون موافق نیستم . به نظر من EF7 بهترین انتخاب میتونه باشه.
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 15:05
ببین ممکنه مال شما یا بعضی ها با گفته های من مطابقت نکنه اما من در حالت کلی اینو بیان میکنم که بر اساس تجربیاتم به دست اوردم و من بسیار خوشحالم که مال شما سالمه
میشه بگید این رتبه بندی کیفیت رو از کجا اوردید؟
والله تاجایی که ما یادمونه XU7 موتور خر کاریه و به این راحتی مشکلی واسش پیش نمیاد ! عموی من سال 82 سمند گرفت و تا چند وقت پیش هم که فروختش موتورش هیچ مشکلی نداشت ! تنها ضعف XU7 به نظر من مصرف بالاشه !
رتبه بندی خودرو ها رو از نظر کیفیت میتونید توی اینترنت سرچ کنید و ببینید ! این مال 31 شهریور 89 هستش !
ردههای ایران خودرویی
سیزدهمین عضو جدول رده بندی کیفیت خودروها در شرایطی به سمند رسیده که این محصول با نمره منفی در تمام معیارها روبرو است.
بیشترین نمره منفی سمند به معیار تزئینات مربوط ميشود.
البته نمره منفی سمند در رنگ نیز بالا به نظر ميرسد.
پس از این خودرو، به پژو پارس خراسان در رده چهاردهم ميرسیم.
این محصول نیز در همه معیارها نمره منفی دارد که بیشترین آن به بدنه مربوط ميشود.
مدل تولید مرکز این خودرو، با حدود شش نمره منفی اختلاف، در جایگاه هجدهم جدول است.
پارس تولید مرکز، در معیارهای سیستم تعلیق و نفوذ آب، نمره منفی ندارد.
این محصول بدترین تجهیزات الکتریکی را بین خودروهای تحت ارزیابی مرداد به خود اختصاص داده است.
پس از پارس بد نیست نگاهی نیز به اوضاع کیفی پژو 405 بیندازیم.
مدل تهرانی (تولید مرکز) این خودرو با کسب حدود دو نمره منفی کمتر، یک رده بالاتر از همتای خراسانی خود قرار گرفته است.
این محصول در تمام معیارها نمره منفی به خود ميبیند و بالاترین آن به تزئینات مربوط است.
پژو 405 خراسان نیز که بالاترین نمره منفی آن به بدنه مربوط ميشود، در تمام معیارها حائز نمره منفی شده است.
meto_895
08-10-2010, 17:27
دوست عزیز الان پراید صبا هم خز شده . پس بیایم بگیم پراید از خیلی لحاظ با کیفیته؟ با حرفتون موافق نیستم . به نظر من EF7 بهترین انتخاب میتونه باشه.
بله پراید خزه شما تو اون رنج قیمت بگید ببینیم چه ماشینی بهتره معلومه که پراید تو قیمت خودش خیلی بهتره و خز شده
والله تاجایی که ما یادمونه XU7 موتور خر کاریه و به این راحتی مشکلی واسش پیش نمیاد ! عموی من سال 82 سمند گرفت و تا چند وقت پیش هم که فروختش موتورش هیچ مشکلی نداشت ! تنها ضعف XU7 به نظر من مصرف بالاشه !
رتبه بندی خودرو ها رو از نظر کیفیت میتونید توی اینترنت سرچ کنید و ببینید ! این مال 31 شهریور 89 هستش !
نقل قول:
من هنوز میگم سمند بعد از چند مدت خیلی بد میشه از بعضی لحاظ کیفیتی
من این حرفهارو براساس مشاهده های خودم و تجربیاتم میگم من در حالت کلی اصلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 19:23
من هنوز میگم سمند بعد از چند مدت خیلی بد میشه از بعضی لحاظ کیفیتی
من این حرفهارو براساس مشاهده های خودم و تجربیاتم میگم من در حالت کلی اصلا سمند رو پیشنهاد نمیکنم بله نظر شما کاملا محترمه اما درست نیست ! ببخشید شما چه تعداد سمند رو ، طی چند سال تست کردین که به این نتیجه رسیدین ؟! اونایی رو که دیدین مشکل واسشون پیش اومده نحوه رانندگی باهاشون رو هم دیدین !؟ میخواین هزار تا 405 و پارس رو نشونتون بدم که یکسال هم نیست از کارخونه دراومدن اما به خاطر رانندگی بد پکیده شدن !؟؟؟ سمند کیفیتش از پارس و 405 بالاتره اما چه طور ( به قول شما ) بعد از چند مدت این کیفیت رو از دست میده خدا میدونه ...
ببینید توی فامیلای بنده بیشتر از 30 تا سمند معمولی و ال ایکس هست و همه هم به پیشنهاد من این ماشین رو خریدن و خدا رو شکر راضی هستن و تا امروز ندیدم اعتراضی بکنن ! منکر این نیستم که مشکلاتی داره اما مشکلاتش از پارس و 405 خیلی خیلی کمتره !
لطفا برای صحبت هاتون دلیل و مدرک بیارین ! این که میگین طی تجربیاتتون اینهارو گفتین باید مشخص بشه چندتا سمند ( مدل چه سالی ) رو تست کردین که به این نتیجه رسیدین !
موفق باشین !
meto_895
08-10-2010, 19:40
بله نظر شما کاملا محترمه اما درست نیست ! ببخشید شما چه تعداد سمند رو ، طی چند سال تست کردین که به این نتیجه رسیدین ؟! اونایی رو که دیدین مشکل واسشون پیش اومده نحوه رانندگی باهاشون رو هم دیدین !؟ میخواین هزار تا 405 و پارس رو نشونتون بدم که یکسال هم نیست از کارخونه دراومدن اما به خاطر رانندگی بد پکیده شدن !؟؟؟ سمند کیفیتش از پارس و 405 بالاتره اما چه طور ( به قول شما ) بعد از چند مدت این کیفیت رو از دست میده خدا میدونه ...
ببینید توی فامیلای بنده بیشتر از 30 تا سمند معمولی و ال ایکس هست و همه هم به پیشنهاد من این ماشین رو خریدن و خدا رو شکر راضی هستن و تا امروز ندیدم اعتراضی بکنن ! منکر این نیستم که مشکلاتی داره اما مشکلاتش از پارس و 405 خیلی خیلی کمتره !
لطفا برای صحبت هاتون دلیل و مدرک بیارین ! این که میگین طی تجربیاتتون اینهارو گفتین باید مشخص بشه چندتا سمند ( مدل چه سالی ) رو تست کردین که به این نتیجه رسیدین !
موفق باشین !
ببخشید میشه بگید چه مشکلاتی داره 405 یا پرشیا؟
سمند ماشین بسیار بزرگیه و استاندارد دید نداره یعنی صندلی راننده بسیار پایینه و راننده اون تسلطی که با 405 داره با پرشیا نداره
سمند اتاقش سنگینه این ماشین بعد از چند سال افت میکنه یعنی زود لاستیکاش صاف میشه یا جلوبندیش ضعیف میشه و ...
شما جز کمتر کسایی هستی که من ازش میشنوم میگه سمند خوبه ولی من اصلا پیشنهاد نمیکنم
ولی 405 بدنش ضعیفه نسبت به سمند ولی وزن بدنش خوبه و ماشین کمتر به اینجور خرجا که گفتم میوفته
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 19:49
ببخشید میشه بگید چه مشکلاتی داره 405 یا پرشیا؟
سمند ماشین بسیار بزرگیه و استاندارد دید نداره یعنی صندلی راننده بسیار پایینه و راننده اون تسلطی که با 405 داره با پرشیا نداره
سمند اتاقش سنگینه این ماشین بعد از چند سال افت میکنه یعنی زود لاستیکاش صاف میشه یا جلوبندیش ضعیف میشه و ...
شما جز کمتر کسایی هستی که من ازش میشنوم میگه سمند خوبه ولی من اصلا پیشنهاد نمیکنم
ولی 405 بدنش ضعیفه نسبت به سمند ولی وزن بدنش خوبه و ماشین کمتر به اینجور خرجا که گفتم میوفته
405 همون کیفیتش افتضاحش واسه مشکلاتش کافیه ! پارس هم همون قیمت بالاش ...
پارس سال هم تولید کردن که ABS مشکل دارش باعث شد فروشش کم بشه !
ببخشید میشه بپرسم تفاوت وزن پارس و سمند چقدره که میگین اتاقش سنگینه ؟! نکنه فکر کردین تفاوت وزنشون 200 یا 300 کیلوئه ؟
باز هم من توی اون 30 تا سمند که با مال خودمون میشه 31 ی زود صاف شدن لاستیکا و ضعیف شدن جلوبندی رو ندیدم !
شما میتونی یه نظر سنجی بزنی و بگی بین سمند EF7 و پارس و 405 کدوم رو انتخاب میکنین ! اونوقت میفهمین من جز کمتر کسایی نیستم که میگم سمند خوبه !
borazjani
08-10-2010, 19:54
از همتون ممنونم که جواب دادین-واقعا ممنونم از همتون- راسیتش من 2 سال پیش یه 206 اس دی دوگانه سوز 1600 -16 سوپاپ خریدم تا 1 سال خوب بود بعدش کم کم حس کردم موتورش خشک شده و دیگه اون اولی نیست با توجه به اینکه از لحاظ مصرف هم خیلی زیاد بود مصرفش -جا هم که خدا رو شکر هیچ نداره-حالا بازم ممنونم ازتون اما دوست دارم تو این چند تا ماشینی که هست یکی رو که واقعا از همه بهتره بگید-با قیافه ها می تونم کنار بیام
-بیشتر عمر و کارکرد و جا خیلی برام مهم هستند-نمی خوام بعد از خریدش پشیمون شم
با توجه به اینکه v10 فعلا تولید نمیشه و اصلا توی شرایط فروش ایرانخودرو حرفی ازش نیست
ممنون می شم به برادر کوچیکترتون کمک کنید.اصلا از تولیدات ایرانخودرو کدوم رو بهتر می پسندید:
اصلا توصیه می کنید من دوگانه بگیرم یا نه؟
چون مصرفم از ماشین زیاده
borazjani
08-10-2010, 20:25
سلام عرض می کنم خدمت شما-راسیتش من خودم هم راجب ماشینها و کلا اتومبیل کم اطلاع نیستم ولی از اونجایی که ef7 تازه اومده (نه خیلی تازه)و شخصا امتحانش نکردم می خواستم دوستان عزیز کمکم کنن تا فردا از خریدم پشیمون نشم-206 v10 هم که فعلا تولید نمی شه و مصرف بنزین موتورش زیاده -(خودم 206 دوگانه 1600 -16 سوپاپ داشتم)---راسیتش سر بد دوراهی گیر کردم دوس دارم خوب کمکم کنید تا بیش از پیش ممنونتون شم
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 20:26
دوست گلم شما میگین استفادتون از ماشین زیاده ! اگه پول بنزین آزاد رو دارین که ماشین دوگانه نگیرین ! چون کلی از وقتتون توی صف های گاز از دست میره ! اما اگه پولش رو ندارین بدون شک دوگانه سوز بگیرین !
خوب همنطور که خودتون گفتین و همه هم میدونن ایرانفرقون فعلا V10 تولید نمیکنه ! پس میمونه :
1 - سمند ال ایکس EF7
2 - سمند ال ایکس XU7 دوگانه
3 - پارس سال دوگانه
گزینه 1 و 2 کاملا شبیه هم هستند با این تفاوت که اولی دارای موتور پر قدرت EF7 هستش ! این موتور 16 سوپاپ هست و در اون تکنولوژی CVVT یا همون متغیر زمانبندی باز و بسته شدن سوپاپ ها وجود داره . این موتور در حالت گاز 103 اسب و در حالت بنزین 113 اسب نیرو تولید میکنه ! اما گزینه دو دارای همون موتور پیر XU7 هستش که 8 سوپاپ داره و میتونه در حالت بنزین100 اسب بخار نیرو تولید کنه ! این موتور در حالت گاز قدرت و شتاب کمی داره .
از بین این سه گزینه مسلما سمند ال ایکس EF7 بهترین گزینه هستش !
پارس هم همونطور که گفتم = ریختن پول در سطل آشغال هستش چون نسبت به LX EF7 :
1 - قیمتش بیشتره
2 - موتورش قدیمیه
3 - کیفیتش کمتره
و ...
borazjani
08-10-2010, 20:30
شما خودتون تست کردین؟
من خودم یکی خیلی نظرم روی ef7 هست اما دلم می خواد از تجربیات اوناییی که ازش داشتن بدونم-آیا مدل 89 اون هم بدرد می خوره؟بخرم خوب کار می ده با احتصاب اینکه ما ساکن استان بوشهر هستیم و کارمم تو عسلویه است.(از لحاظ شرجی و گرما)
MoHaMaD ZaNd
08-10-2010, 21:12
شما خودتون تست کردین؟
من خودم یکی خیلی نظرم روی ef7 هست اما دلم می خواد از تجربیات اوناییی که ازش داشتن بدونم-آیا مدل 89 اون هم بدرد می خوره؟بخرم خوب کار می ده با احتصاب اینکه ما ساکن استان بوشهر هستیم و کارمم تو عسلویه است.(از لحاظ شرجی و گرما)
بله دوست من ! خودم شخصا تستش کردم ! اگه تست نکرده بودم اینقدر با اطمینان نمیگفتم بگیرین !
شوهر خاله بنده در اهواز زندگی میکنه ! ایشون هم سال گذشته یه EF7 گرفته و تا الان هیچگونه مشکلی باهاش نداشته !
farshad bugatti
08-10-2010, 21:30
شاید بگیم که بدنه سمند به صدا میوفته اما موتورش که همون موتور 405 و پرشیاست و هیچ فرقی نمیکنه!
حالا جدا از این که پرشیا خودش 2 -3 ساله که اونقدر کیفیش افت کرده بدتر از سمند شده و اتاقش به سرو صدا میوفته!
وقتی این حرف رو زدید فهمیدم که از ماشین تا حالا هیچ چی نمیدونید!
ببین ممکنه مال شما یا بعضی ها با گفته های من مطابقت نکنه اما من در حالت کلی اینو بیان میکنم که بر اساس تجربیاتم به دست اوردم
چون منطقی نیست به همین خاطر!
REGISTERED-USER
09-10-2010, 00:25
من خودم سمند EF7 دوگانه سوز دارم ، پشت همه دوگانه سوز ها هم نشستم !
فقط همین رو بگم که هیچ ماشین دوگانه سوزی به گردپای موتور این هم نمیرسه ... 405 و پرشیای دوگانه آشغال هستند ... ماشینی که روی بنزین روشن بشه مفت نمی ارزه ... وقتی میگید پایه گاز سوز کلا قضیه فرق میکنه
فقط حیف که نیست ... باید از بازار بخرید اونم گرونه :دی
در آخر EF7 رو با این موتور خز و داغون های سایر محصولات ایران گاری مقایسه نکنید که غیر قابل قیاسه !
اون دسته از دوستان هم که میگن سمند زوارش در میره بهتره برید روش مراقبت از ماشین رو یاد بگیرید ... دوستان بنده بیشتر از 3 ساله سمند دارند هنوز هم بهترین ماشین قبولش دارند از نظر استحکام ... زوارش در میره چیه کمی فنی و منطقی صحبت کنید نه بازاری !!!!!
REGISTERED-USER
09-10-2010, 00:30
زینه 1 و 2 کاملا شبیه هم هستند با این تفاوت که اولی دارای موتور پر قدرت EF7 هستش ! این موتور 16 سوپاپ هست و در اون تکنولوژی CVVT یا همون متغیر زمانبندی باز و بسته شدن سوپاپ ها وجود داره . این موتور در حالت گاز 103 اسب و در حالت بنزین 113 اسب نیرو تولید میکنه ! اما گزینه دو دارای همون موتور پیر XU7 هستش که 8 سوپاپ داره و میتونه در حالت بنزین100 اسب بخار نیرو تولید کنه ! این موتور در حالت گاز قدرت و شتاب کمی داره .
از بین این سه گزینه مسلما سمند ال ایکس EF7 بهترین گزینه هستش !
اضافه کنید که EF7 کلا پایه گاز سوز هست و بجز این تفاوت ها:
1- عمر موتور شامل سوپاپ ها ، سیلندر ، بدنه موتور ، پیستون ، رینگ ها و .... همه از آلیاژ متفاوت و مقاوم تری ساخته شدند پس عمر کلی موتور بسیار بالاتره !
2- این موتور کلا پایه گاز سوزه ... دوستان میفهمید این یعنی چی ؟ مهم ترین کلمه همینه ... یعنی روی گاز استارت میخوره و روشن میشه و کلا با گاز کار میکنه و بنزین رو ابدا استفاده نمیکنه غیر از اینکه دستی ببری روی بنزین ! پس یه دوگانه سوز واقعی به حساب میاد !
MoHaMaD ZaNd
09-10-2010, 00:39
اضافه کنید که EF7 کلا پایه گاز سوز هست و بجز این تفاوت ها:
1- عمر موتور شامل سوپاپ ها ، سیلندر ، بدنه موتور ، پیستون ، رینگ ها و .... همه از آلیاژ متفاوت و مقاوم تری ساخته شدند پس عمر کلی موتور بسیار بالاتره !
2- این موتور کلا پایه گاز سوزه ... دوستان میفهمید این یعنی چی ؟ مهم ترین کلمه همینه ... یعنی روی گاز استارت میخوره و روشن میشه و کلا با گاز کار میکنه و بنزین رو ابدا استفاده نمیکنه غیر از اینکه دستی ببری روی بنزین ! پس یه دوگانه سوز واقعی به حساب میاد ! دوست من EF7 موتورش دو جداره هستش به دلیل اینکه گرمایی که گاز ایجاد میکنه بسیار بالاست ! درضمن به نظر من روشن شدن موتور در حالت گاز اصلا چیز مهمی نیستش که شما 50 بار تکرارش کردی ! این چیزی که شما میگی برای یه موتور مزیت به حساب نمیاد ! مزیت های EF7 نسبت به XU7 تکنولوژی بالاتر اونه که خودش شامل یه سری موارد میشه !
در آخر EF7 رو با این موتور خز و داغون های سایر محصولات ایران گاری مقایسه نکنید که غیر قابل قیاسه !
میشه بپرسم منظورتون کدوم موتوره !؟
farshad bugatti
09-10-2010, 15:41
EF7 موتور خوبیه امابی عیب نیست که بگیم عالیه! اونقدر ها هم از XU7 خوب نیست!
اون دسته از دوستان هم که میگن سمند زوارش در میره بهتره برید روش مراقبت از ماشین رو یاد بگیرید ... دوستان بنده بیشتر از 3 ساله سمند دارند هنوز هم بهترین ماشین قبولش دارند از نظر استحکام ... زوارش در میره چیه کمی فنی و منطقی صحبت کنید نه بازاری !!!!!
borazjani
09-10-2010, 20:28
بازم از همتون ممنونم-متشکر از این همه محبتتون -پس اینجور که من دستگیرم شد گزینه مناسب برا خرید فعلا سمند ef7 هستش-ما هم توکل به خدا می خریم ببینیم چی میشه-میگم دوستان عزیز این ef7 کارکردش با بنزین چطوره؟
farshad bugatti
09-10-2010, 21:35
بازم از همتون ممنونم-متشکر از این همه محبتتون -پس اینجور که من دستگیرم شد گزینه مناسب برا خرید فعلا سمند ef7 هستش-ما هم توکل به خدا می خریم ببینیم چی میشه-میگم دوستان عزیز این ef7 کارکردش با بنزین چطوره؟
هیچ ماشینی نمیتونی پیدا کنی که با بنزین مشکل داشته باشه!
اینم هر چقدر با گاز خوب کار کنه به بنزین نمیرسه.
MoHaMaD ZaNd
10-10-2010, 05:27
در تکمیل فرمایشات فرشاد جان باید بگم اگه با بنزین مشکل داشت که قدرتش 113 نبود ! همونطور که گفتم این ماشین با بنزین 113 اسب و با گاز 103 اسب نیرو تولید میکنه ! پس این نشون میده با بنزین هیچ مشکلی نداره !
hamed_ps3x
03-11-2010, 07:50
سلام بچه ها پایینترین مدل ef7 چنده یعنی از چه سالی تولید شده واینکه پایینترین قیمتی که میشه یه ef7 گیر اورد رنگ داشته باشه مهم نیست موتوری سالم باشه
kiaelectro
03-11-2010, 20:10
بدون هیج شک و تردیدی بهترین گزینه سمندEF7 است
mehdi-2009
03-11-2010, 20:30
سلام ایران خودرو از اوایل ابان داره ef7 ثبت نام می کنه اینم شرایط:
سمند ال ايكس EF7 پايه گاز سوز سمند ال ایکس EF7 پايه گازسوز داراي ترمز ABS و ايموبلايزر *** بیمه شخص ثالث حداکثر *** کارت طلائی سه ستاره *** 350.000 تومان تخفیف كه در قيمت لحاظ شده است*** موعد تحویل 45 روزه
قیمت:۱۶۴,۹۵۰,۰۰۰
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REGISTERED-USER
03-11-2010, 21:40
سلام بچه ها پایینترین مدل ef7 چنده یعنی از چه سالی تولید شده واینکه پایینترین قیمتی که میشه یه ef7 گیر اورد رنگ داشته باشه مهم نیست موتوری سالم باشه
پاییز 88 عرضه اش شروع شده ... :5:
mamaa_sas
06-11-2010, 23:24
دوستان منم میخام ef7 بگیرم . واقعا میخام با این اوضاع بنزین یه ماشین دوگانه حسابی بگیرم. پس ef7 ؟
mehrdad1921
10-11-2010, 23:08
زیر 20 میلیون بهترین ماشین از هر لحاظ سمنده EF7 هستش هیچ ماشینی به اندازه این ماشین تو حالت گاز نمیره تو گاز یکم فرق میکنه تو بنزین هم بالای 100 تا هیچ یک از ماشین های زیر 20 میلیون حریفش نیستند در ضمن قیمتشم مناسب هست هم جاداره هم تا حدودی ایمن در عین حال اگه این موتور رو به روی سورن بزارن دیگه عالی میشه که فکر کنم یواش یواش روی سورن هم میزارن وقتی این ماشین روشن میشه به قدری صدا و لرزش کمه اصلا احساس نمیشه.این خودرو در سوخت بنزین 113 اسب بخار و 155 گشتاور ودر سوخت گاز 103 اسب بخار قدرت و 136 گشتاور داره که قدرتش تو گاز هم از 405 بیشتره. ترمز دیسکی با کانال های تهویه و خنک شونده در جلو و کاسه با پره های خنک شونده در عقب مجهز به : ABS با چهار کانال و چهار سنسور + EBD:
از آنجا که تفاوت اصلی سمند EF7 در موتور آن نسبت به سایر مدل های سمند می باشد ، حس شتاب گیری بیشتر و لرزش کمتر ِ اتاق ، به واسطه ی مدرن بودن موتور ، قطعا ً لذت سواری در آن را افزایش داده و با توجه به استفاده از ABS پیش رفته و EBD ، میزان کنترل با استفاده از توانائی ترمز نیز به همین نسبت بالا می رود . مکانیسم های فرمان و سیستم تعلیق نسبت به سمند های دیگر نباید تفاوتی کرده باشد ، و وزن ۱۰۰ کیلو گرمی مخزن گاز در عقب این خودرو هم در پاره ای شرائط باعث پایداری بیشتر و نیز در شرائطی باعث ایجاد لنگر در عقب خودرو می شود . این خودرو با سوخت بنزین به سرعت نهائی ۱۸۹ کیلومتر و با گاز به ۱۸۱ کیلومتر می رسد .
MOHAMMAD2010
10-11-2010, 23:27
کسی نمیدونه این پایه گاز سوز رو دوباره کی ثبت نام میکنه ؟
اصلاً فكر نداره
سمند اي اف 7
rozy_1500
11-11-2010, 00:34
موتور ef7 تفاوتی هم تو مصرف سوخت داره؟
راستی موتورش 1700 سی سی ه ؟
MoHaMaD ZaNd
11-11-2010, 06:59
دوست من نسبت به کدوم موتور ؟!؟!!؟!؟
اگه منظورتون نسبت به XU7 باشه که باید بگم بله ! مصرف سوختش از XU7 کمتره !!!
سلام .ممنونم از اینکه من را راهنمایی بفرمایید-راسیتش می خوام یه ماشین دو گانه سوز تولید ایرانخودرو بخرم که :اولا کم دردسر باشه-بیرزه تقریبا-امکانات و قیافه خوبی هم داشته باشه
بین این 4 اتومبیلی که می گم کدوم بهتر و خوب جواب داده؟
پژو 206 sd v10
پژو پارس سال دوگانه
سمند ال ایکس دوگانه سوز
سمند lx ef7
اگه گزینه بهتری هم دارید بفرمایید با ذکر دلیل برتری
اگه سریع کمک کنید ممنون می شم
لطفا از همه نظر بررسی و راهنمایی فرمایید
متشکرم
سمند ef7 تولید نمیشه
پژو 206 گاز سوز تولید نمیشه
پژو پارس دو گانه سوز پیشنهاد نمیشه و نمیارزه
میمونه ال ایکس دو گانه که در واقع تنها انتخابه و گزینه دیگه ای نداری :27:
farshad bugatti
11-11-2010, 16:40
زیر 20 میلیون بهترین ماشین از هر لحاظ سمنده EF7 هستش هیچ ماشینی به اندازه این ماشین تو حالت گاز نمیره تو گاز یکم فرق میکنه تو بنزین هم بالای 100 تا هیچ یک از ماشین های زیر 20 میلیون حریفش نیستند در ضمن قیمتشم مناسب هست هم جاداره هم تا حدودی ایمن در عین حال اگه این موتور رو به روی سورن بزارن دیگه عالی میشه که فکر کنم یواش یواش روی سورن هم میزارن وقتی این ماشین روشن میشه به قدری صدا و لرزش کمه اصلا احساس نمیشه.این خودرو در سوخت بنزین 113 اسب بخار و 155 گشتاور ودر سوخت گاز 103 اسب بخار قدرت و 136 گشتاور داره که قدرتش تو گاز هم از 405 بیشتره. ترمز دیسکی با کانال های تهویه و خنک شونده در جلو و کاسه با پره های خنک شونده در عقب مجهز به : ABS با چهار کانال و چهار سنسور + EBD:
از آنجا که تفاوت اصلی سمند EF7 در موتور آن نسبت به سایر مدل های سمند می باشد ، حس شتاب گیری بیشتر و لرزش کمتر ِ اتاق ، به واسطه ی مدرن بودن موتور ، قطعا ً لذت سواری در آن را افزایش داده و با توجه به استفاده از ABS پیش رفته و EBD ، میزان کنترل با استفاده از توانائی ترمز نیز به همین نسبت بالا می رود . مکانیسم های فرمان و سیستم تعلیق نسبت به سمند های دیگر نباید تفاوتی کرده باشد ، و وزن ۱۰۰ کیلو گرمی مخزن گاز در عقب این خودرو هم در پاره ای شرائط باعث پایداری بیشتر و نیز در شرائطی باعث ایجاد لنگر در عقب خودرو می شود . این خودرو با سوخت بنزین به سرعت نهائی ۱۸۹ کیلومتر و با گاز به ۱۸۱ کیلومتر می رسد .
تو دنیا هیچ ماشینی رو نمیشه گفت از هر لحاز سره!
شما هم که هرجا میرید قدرت و گشتاور هر ماشین رو میگید که دیگه انگار تو دنیا فقط همین دوتا مورد هست!
قدرت و گشتاور بستگی به این داره که تو چه دور موتوری به دست بیاد! EF7 با با اینگه گشتاورش زیاده اما تو دور بالاتری نسبت به TU5 به دست میاد! در ضمن ECU سمند های TU5 هم 7.4.4 هست که این خیلی تاثیر داره!
تو سرعت بالای 100 تا قبول دارم که EF7 به خاطر زمان بندی متغیر سوپاپ ها خیلی بهتره! و خب توانش هم بیشتره.
mehrdad1921
11-11-2010, 23:08
تو دنیا هیچ ماشینی رو نمیشه گفت از هر لحاز سره!
شما هم که هرجا میرید قدرت و گشتاور هر ماشین رو میگید که دیگه انگار تو دنیا فقط همین دوتا مورد هست!
قدرت و گشتاور بستگی به این داره که تو چه دور موتوری به دست بیاد! EF7 با با اینگه گشتاورش زیاده اما تو دور بالاتری نسبت به TU5 به دست میاد! در ضمن ECU سمند های TU5 هم 7.4.4 هست که این خیلی تاثیر داره!
تو سرعت بالای 100 تا قبول دارم که EF7 به خاطر زمان بندی متغیر سوپاپ ها خیلی بهتره! و خب توانش هم بیشتره.
فرشاد جان اولش اینکه شما سرور مایی بعدش من گفته ی شما رو قبول میکنم که همه چیز قدرت و گشتاور نیست اما تنها چیزی که سمند ای اف 7 رو نسبت به سایر ماشین ها تا حدودی برتر میکنه همین موتورشه کار موتور هم ایجاد قدرت و گشتاوره پس تا حدودی این امر مهم هست اما اینکه هیچ ماشینی نسبت به سایر ماشین ها سر نیست درسته ولی در حال حاظر تنها ماشینی که تو گاز بهتر عمل میکنه نسبت به سایر ماشین ها همین EF7 هست . تو بنزین هم واقعا به نظر من نسبت به قیمتش و خدمات پس از فروشش تا حدودی انتخاب خوبیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.