مشاهده نسخه کامل
: Expert PHP and MySQL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Expert PHP and MySQL
By Andrew Curioso, Ronald Bradford, Patrick Galbraith
* Publisher: Wrox
* Number Of Pages: 624
* Publication Date: 2010-03-29
* ISBN-10 / ASIN: 0470563125
* ISBN-13 / EAN: 9780470563120
size:13.3 MB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farhadfery
07-10-2010, 20:45
سلام . لطف کردید لینک دانلود گذاشتید. اما من نفهمیدم چطوری تو این سایت پیداش کنم:41:.
عضو هم شدم و لینک فعال سازی را هم زدن. اما تو این سایت چیزی به نام جستجو نداره. چطوری این کتاب را پیداش کنم؟
سلام . لطف کردید لینک دانلود گذاشتید. اما من نفهمیدم چطوری تو این سایت پیداش کنم:41:.
عضو هم شدم و لینک فعال سازی را هم زدن. اما تو این سایت چیزی به نام جستجو نداره. چطوری این کتاب را پیداش کنم؟
سلام...
وقتی وارد ادرس فوق شدید در صفحه مذکور بر روی گزینه request download ticket کلیک می کنید وارد صفحه بعد میشید. در این صفحه بر روی گزینه Download در وسط صفحه کلیک و فایل رو دانلود کنید.
***Spring***
08-10-2010, 00:27
دیدم به خاطر پست expert php & mysql wrox تشکر کرده بودید. می خوام بدونم شما دانلودش کردید؟ من که تو این سایت که گفته بودم پیداش نکردم.
سلام ...
همونطوریکه france عزیز زحمت کشیدند :11: و گفتند : صبر بفرمایید تا صفحه کامل لود بشه و بعد در صفحه اول کلید و لینک :
request download ticket رو کلیک بفرمایید ، مطابق عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صفحه بعدی هم همین قسمت لینک Download ... موفق باشید ...
farhadfery
08-10-2010, 15:56
کمممممممممممک :41:
من این فایل را دانلود کردم. اما حالا که می خواهم بازش کنم نمی شه. اسم این فایل 9780470563120.7z هست.
قسمت .7z را هم از نام فیل پاک کردم گذاشتم .pdf نشد. .chm هم امتحان کردم نشد. چکار کنم؟ چطوری بازش کنم؟:18:
سلام...
کتاب مورد نظر دانلود شد.
مشکلی نداشت. باید روی سیستم شما برنامه Winrar نصب باشه.این برنامه رو از لینک ذیل دانلود کنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.