مشاهده نسخه کامل
: بازی Wrong Dream
Prince_ of _Persia
07-10-2010, 10:39
سلام خدمت همگی .
خیلی وقته می خوام این تاپیک رو برای بازیم بزنم به علت مشغله زیاد حوصله نمی کردم.
اسم بازی اول قهرمان بود که حالا به خیال باطل تغییر پیدا کرد. بازی قراره تجاری بشه . اگه تو ایران هم نشد براش برنامه خارج دارم. بر خلاف اونچه تصور می کنید خارجی ها بازی ها رو راحت تر قبول می کنند چون ازتون انتظار ندارند با یک بودجه کم یک بازی شاخ بسازید.
داستان بازی : در سال 1400 شمسي حمله گسترده اي از طرف هکر ها به تجهيزات نظامي کشورهاي چين روسيه و آمريکا گرديد و سبب شد موشک هاي اتمي اين کشورها شليک شوند. بعد از تحقيقاتي سازمان ملل اعلام کرد که محل حمله هکر از ايران بوده است. در حالي که جنگ جهاني سوم در پيش است سازمان صلح ايران موفق مي شود تا هکرهاي اصلي را شناسايي کند و به يکي از ماموران خود به نام کوروش حقاني دستور مي دهد تا اين مدارک را هر چه سريعتر به محل سازمان ملل برساند. تا از وقوع جنگي حتمي جلوگيري کند.
کورش حقاني در مسير خود به سمت فرودگاه با ترافيک شديدي مواجه مي شود و از آن جا که وقت کمي به پرواز او مانده و قبلا قهرماني دو را در استان کسب نموده است تصميم مي گيرد تا باقي مسير را بدود تا هر چه سريعتر خود را به فردوگاه برساند.
سبک بازی : من بهش می گم run and jump
رده بنی سنی = 7 سال به بالا
تا حالا 3 تا مرحله از بازی رو ساختم.
شات های بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
07-10-2010, 11:05
داستان جالبی به نظر میاد.یه چیز تو مایه های پپسی منه دیگه.
با چی ساختی؟
سلام
جالب شده ولی با چی ساخت ایش
Prince_ of _Persia
07-10-2010, 13:03
با یونیتی 2.6 ساخته شده . سبک هم تقریبا مثل پپسی من هست با تغییرات مثل سیستم dash و qte برای فرار از موانع
AMIR REZAs
07-10-2010, 14:24
سلام
خیلی عالیه ، به نظر میاد گیم پلی اش دو سه برابر گرافیکش باشه :31:
:11:
amin 2010
07-10-2010, 16:11
باز جالبی به نظر میرسه فقط الان یکم بیشتر روی مدل کاراکتر کارکنید بهتره یه کمی چاق هست + قیافش برای یه ادم مهم کمی !!!!
شبیه قصابا میمونه !دی: یکمی لباس و قیافشو درست کنید قوزشم بردارید بازی عالیی میشه (من عشق پپسی من بودم !!دی)
موفق باشید
parvizamd
07-10-2010, 16:36
پرنس جان کارت مثل همیشه خوبه . حالا با چه قیمتی فروخته میشه؟:31:
موفق باشید:11:
راستی این شهر شما پرنس جان خوراک openworld هست!:10:
Prince_ of _Persia
07-10-2010, 17:22
سلام
خیلی عالیه ، به نظر میاد گیم پلی اش دو سه برابر گرافیکش باشه
نه اتفاقا فکر کنم پایین تر باشه چون گیم پلی ساده ای رو انتخاب کردم.
باز جالبی به نظر میرسه فقط الان یکم بیشتر روی مدل کاراکتر کارکنید بهتره یه کمی چاق هست + قیافش برای یه ادم مهم کمی !!!!
شبیه قصابا میمونه !دی: یکمی لباس و قیافشو درست کنید قوزشم بردارید بازی عالیی میشه (من عشق پپسی من بودم !!دی)
موفق باشید
دقیقا . کاراکتر قراره عوض بشه و این کاراکتر فقط برای تست هست.
پرنس جان کارت مثل همیشه خوبه . حالا با چه قیمتی فروخته میشه؟
بزار حالا ساخته بشه . هنوز چیزی معلوم نیست.
راستی این شهر شما پرنس جان خوراک openworld هست!
آی گفتی .
اینم لینک دانلود پپسی من برای اونایی که خاطره دارن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Arrowtic
07-10-2010, 18:41
الآن از کافی نت اومدم تا ببینم چه خبره که این تاپیکو دیدم.امیدوارم خاطره ی پپسی من رو زنده کنی!یه سوال:ایران نمی تونست از طریق رسانه ها بگه مدارکو پیدا کردیم حمله رو متوقف کنید تا مدارکو نیشون بدیم؟بعدش این پپسی کوروش(:دی)جان میخوان تا آمریکا بدون؟؟!!
در کل باحاله موفق باشی.
RatAtouille
07-10-2010, 19:28
خیابونت خطکشی نداره :31:
ایول بابا عجب بازی توپی درست کردی کارت درسته.:18:
ولی هنوز کار زیاد داره مخصوصا کاراکترت.:46:
parvizamd
08-10-2010, 06:10
با این شهر شما میشه GTA IV ساخت:31::دی در کل کار من یکی از شهر خیلی خوشم آومد
Prince_ of _Persia
08-10-2010, 09:42
الآن از کافی نت اومدم تا ببینم چه خبره که این تاپیکو دیدم.امیدوارم خاطره ی پپسی من رو زنده کنی!یه سوال:ایران نمی تونست از طریق رسانه ها بگه مدارکو پیدا کردیم حمله رو متوقف کنید تا مدارکو نیشون بدیم؟بعدش این پپسی کوروش()جان میخوان تا آمریکا بدون؟؟!!
در کل باحاله موفق باشی.
البته من این بازی رو از پپسی من الهام نگرفتم گرچه بیشتر اینطور به نظر می یاد ولی من از بازی fidoton ایده گرفتم. ولی تازگی دارم پپسی من رو بازی می کنم و ازش ایده می گیرم.
هکر ها کل ماهواره ها و رسانه های رو در اختیار دارند + مدارک جهت اطمینان بیشتر حضوری برده می شوند. + یک سورپرایز در پایان داستان. تازه قرار نیست تا آمریکا بدوه تا فرودگاه رو فقط قراره بدوه.
خیابونت خطکشی نداره
چون خیابون نیست کوچه است. :27:
ایول بابا عجب بازی توپی درست کردی کارت درسته.
ولی هنوز کار زیاد داره مخصوصا کاراکترت.
ممنون دوست عزیز . آره هنوز خیلی کار داره.
با این شهر شما میشه GTA IV ساخت در کل کار من یکی از شهر خیلی خوشم آومد
لطف داری پرویز جان البته به این باحالی هم نیست ساختمان ها تکراری هستند البته هر مرحله ساختمان هاش فرق داره. ولی اگه پایه بودی می تونیم باهم یک Gta بسازیم.
از نظر همه دوستان ممنون . به من روحیه دادید برای ادامه کار . چون در این جور پروژه ها چون طولانی می شوند حوصله آدم سر می ره و کم می یاره.
عجب گرافیک خوبی. موفق باشی.:11:
Prince_ of _Persia
08-10-2010, 11:32
اینم عکسهایی از مرحله دوم بازی :
Arrowtic
08-10-2010, 12:49
آها!میگم اگه میخواست تا آمریکا بره هندی میشد!
یه مرحله مثل مرحله سه پپسی که قوطی نوشابه میفته دنبالت و یه مرحله هم مثل مرحله 11 پپسی که سطل آشغال رو سرته و جهت ها برعکس شده بساز.
parvizamd
10-10-2010, 06:18
یا یه جاش سوار اسکیت بشه
Prince_ of _Persia
10-10-2010, 10:06
یه مرحله مثل مرحله سه پپسی که قوطی نوشابه میفته دنبالت و یه مرحله هم مثل مرحله 11 پپسی که سطل آشغال رو سرته و جهت ها برعکس شده بساز.
یا یه جاش سوار اسکیت بشه
دیگه نمی خوام کپی پپسی من بشه. البته من کل بازی برای سخت تر شدن جهت ها برعکسه :21:
parvizamd
10-10-2010, 13:30
کپی کن پرنس جان از بعد گفت میشه
مرد زمزمی
یا
مرد اشی مشی
:31::31::31:
Arrowtic
10-10-2010, 19:33
پرنس جان به نظر من جهت ها رو برعکس نکن یا اگه برعکس میکنی چندتا درجه سختی بذار برا درجه ی خیلی سخت جهتارو برعکس کن.
life_gombin
10-10-2010, 23:08
خیلی خوبه ... منتظرتم
Prince_ of _Persia
26-10-2010, 11:00
بازی به فنا رفت. 3 تا مرحله ساخته بودم که یونیتی 3 مدتش تموم شد. بازی رو آوردم تو یونیتی 2.6 و با یک افتضاح روبرو شدم !!
کل مپ پریده بود.:19:
البته آبجکت ها و کدها سرجاشون هست ولی level نابود شده . دوباره دارم آبجکت ها رو سرجاشون می چینم و کداهاشون رو بهشون متصل می کنم.
مراقب باشید این بلایی که سر من اومد سر شما نیاد . بازی رو که تو یونیتی 3 باز کردید تو 2.6 نبرید. !!
NINJA0098
26-10-2010, 15:23
ای بابا اشکمون در اومد....
امیدوارم زودتردباره سرهمش کنی.
یه نظر بدم فقط :اگه میتونی از رنگای شادتر استفاده کن.
Prince_ of _Persia
12-11-2010, 13:55
خوب اینهم یک ویدوی جدید از بازی :
soha is the beSt
12-11-2010, 16:58
خوب اینهم یک ویدوی جدید از بازی :
هه هه هه چه باحاله ایول:27:
anti-military
12-11-2010, 18:06
خیلی قشنگ بود . جدا خوشم اومد آفرین ... اون کامیون که سنگ میریزه از پشتش توش هیچ سنگی نبود اگه چندتا سنگ به صورت ثابت پشتش باشه خیلی طبیعی تر میشه ...
( بعد از اتمام بازی رو برای دانلود میزاری ؟ )
موفق باشی :10:
دموی بازیتو دیدم خیلی جالب بود :40:
مدلینگ کار با خودته ؟
کاراکتر رو خودت ساختی ؟ :20:
it was perfect
فقط گیم پلی خیلی سادست اگه چندتا قابلیت دیگه مثل پپسی من بهش اضافه کنی باحال میشه.
Prince_ of _Persia
12-11-2010, 20:16
خیلی قشنگ بود . جدا خوشم اومد آفرین ... اون کامیون که سنگ میریزه از پشتش توش هیچ سنگی نبود اگه چندتا سنگ به صورت ثابت پشتش باشه خیلی طبیعی تر میشه ...
( بعد از اتمام بازی رو برای دانلود میزاری ؟ )
احتمالا بازی وقتی تموم شد دمویی برای دانلود می ذارم. خود بازی تجاریه.
اونها هم سنگ نیست کیسه زباله است . یادم رفته بود حتما چند تا تو خود ماشین می ذارم.
ممنون از نظرت
موفق باشی
دموی بازیتو دیدم خیلی جالب بود
مدلینگ کار با خودته ؟
کاراکتر رو خودت ساختی ؟
ممنون لطف داری مجید جان
آره مدلینگ هم با خودمه برای همینه طول کشیده فکر کنم یک 5 ماهی باشه الان دارم روش کار می کنم. از زمان مسابقه بازیسازی فنایی
it was perfect
فقط گیم پلی خیلی سادست اگه چندتا قابلیت دیگه مثل پپسی من بهش اضافه کنی باحال میشه.
ممنون آرش جان. البته این مرحله دومه . گیم پلی به مرور در مراحل بعدی قابلیتهای خودشو نشون مید ه و قابلیت های دیگه ای هم داره.
-----------------------------
بازی سه مرحله تو ایران داره و می خوام دو مرحله تو انگلستان - دو مرحله تو ایتالیا - دو مرحله فرانسه و دو مرحله در آمریکا بسازم. دوستان اگه منبعی در مورد طراحی و ساختمانهای این کشورها دارند ممنون می شم.
parvizamd
13-11-2010, 06:53
سلام پرنس جان ابتدا ثبت نام تو سایت کردم بعد برم دنلود کنم هر بار wmplayer باز می شد. بعد با idm دنلود کردم حالا باز نمی شه! نمی دونم چرا؟!
Prince_ of _Persia
13-11-2010, 17:14
سلام پرنس جان ابتدا ثبت نام تو سایت کردم بعد برم دنلود کنم هر بار wmplayer باز می شد. بعد با idm دنلود کردم حالا باز نمی شه! نمی دونم چرا؟!
ثبت نام لازم نداره همین جوری می تونی ببینی دانلود هم نمی خواد . با explorer باز کن بهتر می یاد .
Reza Azimy_RW
14-11-2010, 07:56
پرنس جان منم ویدیو رو دیدم
عالی شده . فقط باید یکم حیجانشو ببری بالاتر ! یکم شلوغش کنی راه پیچ وا پیش و گرافیک بالاتر. البته بگم من در حدی نیستم بخوام رو کارای شما نظر بدما . ولی خوب اینا به نظرم رسید باید بهتر شه .
خیلی خوب شده
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.