ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ویندوز 7 با مودم adsl

rassool
06-10-2010, 22:45
سلام دوستان ویندوز 7 من انگار مودممو نمیشناسه نمیدونم چرا خودم حدس میزنم از Local Area Connection باشه . با ویندوز xp هیچ مشکلی با مودم ندارم راحت وصل میشه به اینترنت اما تو 7 ارور میده داخل تنظیمات مودمم نمیتونم بشم اگه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم کمک کنید .

ebicross
07-10-2010, 00:17
مگه میشه مودم LAN رو ویندوز نشناسه؟ اصلا شناسایی درکار نیست.

شما IP ویندوز رو تنظیم میکنی یا نه؟ به ویندوز 192.168.1.2 بده و بعد از IE یا گوگل کروم وارد 192.168.1.1 یا هر IP که مودم داره بشو.

اگر وارد نمیشه مودم رو پینگ کن.
توی خط فرمان (در RUN بنویس CMD و اینتر بزن) بنویس Ping 192.168.1.1 و ببین Replay داره یا نه.
اگر نداره مودم رو از کلید پشتش ریست کن و طبق دفترچه ی مودم یا اطلاعات پشت مودم ببین IP مودم چیه. باید همون 1.1 باشه. بعدش دوباره کارهای بالا رو بکن.

rassool
07-10-2010, 00:37
ویندوز بلد نیستم ای پی بدم اگه میشه بگو از کجا خودم فکر کنم 2 تا Local Area Connection ویندوز با هم قاطی کرده یکیش مال مودمه یکیش مال کارت ---

ebicross
07-10-2010, 13:29
شما کافیه در ویندوز ۷ بر روی آیکون کامپیوتر کنار ساعت کلیک کنید و Open Network and sharing center را انتخاب کنید.
در صفحه ی باز شده از سمت چپ Change adapter settings را بزنید.
حالا در Properties کارت شبکه TCP\IP 4 را انتخاب و IP دهید.
192.168.1.1 برای سیستم و همچنین Subnet Mask هم 255.255.255.0 و Default Gateway رو 192.168.1.1 بدین.
البته در صورتی هستش که IP مودم 192.168.1.1 باشه که معمولا همینطور هست.

حالا شما چک کنید IP کارت --- غیر از این دو تا باشه. کلا اگر مشابه باشه اصلا کار نیمکنه. مشکل همون هستش که احتمالا شما اصلا IP ندادین.

rassool
07-10-2010, 17:47
اقا نشد که نشد چیکار کنم؟ اصلا با xp راحت نیستم واسه اینترنت باید بیام تو xp واسه کار با برنامه ها باید برم تو 7 حالم گرفته میشه کمک کنید اینم نشد؟!
توی xp ای پی ادرسم 169.254.67.1** و subnet mask 255.255.0.0 هست ای پی مودمم که همونی هست که شما گفتی من تغیرش ندادم . اینم عکس ویندوز 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اونی که دورش خط کشیدمو ای پی رو که میدم خود به خود اوکی که میکنم باز میام داخلش باز میبینم نیستش اینو فکر کنم از مودم باشه نمیدونم چرا اینجوری میشه هی ای پی رو نمیشناسه البته تو xp اینجوری نیست .

ebicross
07-10-2010, 21:25
فایروال روی سیستمت نصبه. ببین فایروال مشکلی نداشته باشه و کانکشن شما رو با مودم تراست کنه.

نکته ی دیگه در مورد این پیام خطا هستش.
شما مودم رو ریست کن. بعد برو توی تنظیماتش یک بار از اول تنظیمش کن.

rassool
08-10-2010, 16:56
فکر کنم آخرش مجبور شم یه ویندوز نصب کنم رو ویندوز قبلیم اینجوری نبود :37:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودمو ریسیتم که میکنم بازم ای پی نمیگیره !!!!

ebicross
08-10-2010, 22:39
مودمت درست پینگ نمیشه که.
الان مودم با LAN وصل شده؟
با USB اگر داره وصل کن و بهش IP بده ببین قبول میکنه؟
حتما تنظیمات Firewall رو چک کن. شاید اون مانع شده.

rassool
09-10-2010, 16:41
اقا واقعا از کمکت ممنون . مودمم پورت usb نداره روتره چشم تنظیمات فیروالم چک میکنم یعنی فایر والو خاموش کنم دیگه منظورتون اینه؟ چیز دیگه ای که نداره؟

ebicross
09-10-2010, 18:18
اقا واقعا از کمکت ممنون . مودمم پورت usb نداره روتره چشم تنظیمات فیروالم چک میکنم یعنی فایر والو خاموش کنم دیگه منظورتون اینه؟ چیز دیگه ای که نداره؟

ببین مهم اینه اون صفحه ی تنظیمات مودم از طریق مرورگر قابل دسترسی بشه. حالا به هر نحوی که باشه.
از مرورگهای دیگه مثل کروم استفاده کن برای این کار.

joe_satriani
09-10-2010, 18:46
با سلام
با اين پستي كه دوستمون ارائه كردن و شما انجام داده باشيد هر مشكلي داشته باشيد بايد حل ميشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فايروال رو هم چك كنيد همينطور كه گفته بودن
----
اما اگه بازم مشكل برطرف نشد مشكلتون يا بر ميگرده با پورت لن روي سيستم
سي دي ماردبرد رو دوباره بذاريد ( اگه لن آنبرد داريد‌) بعد دوباره درايورش رو رينستال كنيد

موفق باشيد.