ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تورو خدا کمکم کنید.نمیتونم هاردمو پارتیشن بندی کنم!

solo8
06-10-2010, 21:24
سلام خدمت دوستان
من میخوام هاردمو(اکسترنال) پارتیشن بندی کنم.هر چی با بنامه پارتیشن مجیک این کارو انجام میدم نمیشه.
یعنی بعد از پارتیشن بندی وقتی apply رو میزنم.میگه باید ریبوت کنی.منم ok میکنم بعدش سیستم ریبوت میشه.وقتی بالا میاد یه صفحه ی آبی میاد عین اونی که موقع نصب ویندوز میاد.(اون که تو محیطه داس نه.این تو محیط ویندوز ولی تقریبا به حالت Safe Mode)رو صفحه مینویسه برای انجام علمیات باید صبر کنی در غیر این صورت یه دکمه رو فشار بده.منم صبر میکن و یه دو سه تا ارور میده و سیستم میاد بالا.ولی هاردم پارتیشن بندی نشده!!!:ohno:
کمکم کنید چکار کنم چون میترسم اطلاعاتم پاک بشه!سریع تر هم باید ویندوزم رو عوض کنم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...

solo8
07-10-2010, 13:05
سلام خدمت دوستان
من میخوام هاردمو(اکسترنال) پارتیشن بندی کنم.هر چی با بنامه پارتیشن مجیک این کارو انجام میدم نمیشه.
یعنی بعد از پارتیشن بندی وقتی apply رو میزنم.میگه باید ریبوت کنی.منم ok میکنم بعدش سیستم ریبوت میشه.وقتی بالا میاد یه صفحه ی آبی میاد عین اونی که موقع نصب ویندوز میاد.(اون که تو محیطه داس نه.این تو محیط ویندوز ولی تقریبا به حالت Safe Mode)رو صفحه مینویسه برای انجام علمیات باید صبر کنی در غیر این صورت یه دکمه رو فشار بده.منم صبر میکن و یه دو سه تا ارور میده و سیستم میاد بالا.ولی هاردم پارتیشن بندی نشده!!!:ohno:
کمکم کنید چکار کنم چون میترسم اطلاعاتم پاک بشه!سریع تر هم باید ویندوزم رو عوض کنم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم...
تورو خدا کمک کنید!!!

mb_bar
07-10-2010, 13:13
به نظر من باید از نرم افزارای دیگه که جدیدتر از پارتیشن مجیک هستن استفاده کنی چون پاریشن مجیک دیگه نسخه جدید تولید نمیکنه و هاردای جدید نیاز به نرم افزار جدید دارن بعنوان مثال میتونی از برنامه paragon partition manager استفاده کنی

solo8
07-10-2010, 17:25
به نظر من باید از نرم افزارای دیگه که جدیدتر از پارتیشن مجیک هستن استفاده کنی چون پاریشن مجیک دیگه نسخه جدید تولید نمیکنه و هاردای جدید نیاز به نرم افزار جدید دارن بعنوان مثال میتونی از برنامه paragon partition manager استفاده کنی
اونم امتحان کردم ولی یه ارور دیگه میده!!!
هاردمم سالمه.تازه گرفتم.

K1lou
07-10-2010, 17:32
با سلام
acronis رو هم امتحان كرديد ؟
acronis disk direct suit 11
از نسخه portable هم استفاه كنيد

solo8
07-10-2010, 17:54
خودم درستش کردم.ایول.نمیدونم چطوری ولی اینقد ور رفتم که درست شد!
خودم کف کردم!
هه هه هه...

K1lou
08-10-2010, 07:46
خودم درستش کردم.ایول.نمیدونم چطوری ولی اینقد ور رفتم که درست شد!
خودم کف کردم!
هه هه هه...
خوب عالی شد
راستی با کدوم نرم افزار بالاخره ؟

solo8
10-10-2010, 14:36
اها اول با paragon فرمت کردم بعدش با مجیک پارتیشن درستش کردم.البته بیشتر کارا رو با پاراگون انجام دادم.

amd>intel
10-10-2010, 14:38
به تنظيمات بايوس دست نزدي؟ اين حالت معمولا تو وضعيت AHCI ايجاد ميشه

solo8
11-10-2010, 17:34
نه بابا عین یه بچه خوب پارتیشن بندی کردم.
تو قسمت های دیگه نرفتم.فقط یه یک ساعتی علاف با برنامه کار کردم تا شد.هرچی save میکردم میگفت ریستارت کن تا تغییرات انجام بشه!بعدشم نمیشد که بار آخر بدون ریستارت درست شد.

Dezak
20-10-2010, 20:54
دوستان هاردمو توي ويندوز 7 نميتونم پارتيشن بندي كنم....:41: همش پريماري ميسازه اصلا اكستندت و لاجيكال نميسازه. خوب پريماري هم كه بيشتر از 4 تا نميشه ساخت.... هاردم وسترن بلك 1 ترا هستش! لطفا كامل راهنمايي كنيد؟؟!!؟؟!!؟!؟!؟!؟ از توي بوت و از توي ويندوز اصلا اصلا نميشه.

Dezak
20-10-2010, 23:27
دوستان خواهشا كمك كنيد خيلي واجبه!!!!!:11:

Dezak
21-10-2010, 00:58
:19::19::19: