ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه به فیزیک علاقه مند شوم؟در این درس بسیار ضعیف هستم

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 18:23
سلام
من سال 90 کنکور تجربی دارم
علاقه زیادی به شیمی و زیست شناسی دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته داروسازی دارم.30 سال سن دارم و تا الان به فکر ادامه تحصیل نبودم اما الان مشتاق علم و عاششششششق شیمی هستم و دوست دارم داروسازی قبول شوم

اما برای قبولی در این رشته بایستی فیزیک خود را نیز درصد خوبی کسب کنم
اما به شدت در این درس ضعیف هستم

این شد که دست به دامان شما شدم که بلکه راه حلی و روشی به من ارائه دهید تا بتوانم فیزیک خود را تقویت کنم واز آن مهم تر به آن علاقه مند شوم

به شدت نیازمند کمک هستم
لطفا مرا راهنمایی کنید

amin666
06-10-2010, 18:38
منم تا سوم دبیرستان عاشق شیمی بودم و همیشه دوست داشتم رشته شیمی رو ادامه بدم!ولی سال سوم و مخصوصا پیش دانشگاهی دیدم فیزیک یه دنیای دیگه است!اگه زیاد به شیمی علاقه دارید مواظب باشید فیزیک عشقتون رو ازتون نگیره!
تو دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی که فیزیک به اون صورت سخت نیست.شما کافیه فقط بفهمید موضوعات رو.مثلا وقتی تو مکانیک قوانین نیوتن رو می خونید همینجوری سرسری نمی شه یاد گرفت.باید بدونید که چی می خونید.واسه این کار حتما متن کتابهای درسی و کمک درسیهایی که خوب موضوعات رو توضیح دادند رو بخونید.حتی اگه شد کتابهای پایه دانشگاهی مثل فیزیک کلاسیک هالیدی رو بخونید.اگه از پایه یاد بگیرید فیزیک رو خیلی شیرینه و اصلا سخت به نظر نمی اد!ولی اگه بخواید همینجوری فرمول حفظ کنید و برید جلو هیچی نمی شه.100 تا سوالم حفظ کنید سوال 101 ام رو نمی تونید جواب بدید!به هر حال دوستان دیگه هم میتونن بهتر راهنمایی کنن

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 18:45
از پایه یعنی از کجا؟
من بعضی مفاهیم پایه رو نیز درست متوجه نمیشوم
چه کنم؟
از پیری نیست؟من حدود 12 سال از درس به دور بودم

Alireza SM
06-10-2010, 18:48
اين رو بايد در بخش آموزش عالي مطرح كنين نه بخش فيزيك
فيزيكي كه شما بايد درسش رو بخونين تا تو كنكور بتونين تست بزنين با علم فيزيك و شاخه هاي اون ارتباطي نداره

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 18:50
اين رو بايد در بخش آموزش عالي مطرح كنين نه بخش فيزيك
فيزيكي كه شما بايد درسش رو بخونين تا تو كنكور بتونين تست بزنين با علم فيزيك و شاخه هاي اون ارتباطي نداره

ببخشید
سپاس

Alireza SM
06-10-2010, 18:54
خب راه هاي مختلفي براي ياد گيري فيزيك وجود داره و بايد قبلش رياضي كافي براي ياد گرفته باشين

Special User
06-10-2010, 18:59
دوست عزیز
به نظر من بهتره برید کلاس یا معلم بگیرید علاقه مند میشید .. منم همین مشکل رو تو عربی داشتم

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 19:03
دوست عزیز
به نظر من بهتره برید کلاس یا معلم بگیرید علاقه مند میشید .. منم همین مشکل رو تو عربی داشتم

با سپاس :40:
به دلیل مشغله کاری امکان کلاس ندارم
راه دیگری نمیدانید؟

Special User
06-10-2010, 19:10
قصد تحصیل در دولتی دارید یا ازاد؟
اگر دولتی سهمیه دارید یا خیر؟

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 19:12
قصد تحصیل در دولتی دارید یا ازاد؟
اگر دولتی سهمیه دارید یا خیر؟

دولتی . هزینه آزاد را ندارم

هیچ سهمیه ای ندارم!

سپاس :40:

pedramch
06-10-2010, 19:16
سلام دوست عزیز!
من به عنوان یک فرد که عاشق فیزیک هستم میخواستم کمکت کنم:دی
خوب این عادیه که بچه های تجربی علاقه ای به ریاضی و فیزیک (که مادر همه علوم هستن!) نداشته باشن!
اما بین این دوتا فیزیک ملموس تره واسه شما!
ببین فیزیکی که ما در دوران دبیرستان میخونیم اصلا فیزیک نیست!
یه مشت فرمول چرت و بی معنیه !
مثلا هیچ وقت کسی نیومده توضیح بده که مثلا اثر دوپلر چیه؟! یا چمیدونم آزمایش یانگ به چه معنیه و کاربردش چیه؟!
فیزیک رو باید مفهومی یاد گرفت...
کل سینماتیک رو میشه با یک رابطه ، تاکید میکن رابطه نه فرمول ، جواب داد!
شما در درجه اول باید با مفهوم و ماهیت فیزیک آشنا بشی...
اونوقت میبینی هر چیزی که اطرافته داره از قوانین فیزیک پیروی میکنه!
این میتونه خیلی مفید باشه!
موفق باشید...

ممنون/:5:

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

سلام دوست عزیز!
من به عنوان یک فرد که عاشق فیزیک هستم میخواستم کمکت کنم:دی
خوب این عادیه که بچه های تجربی علاقه ای به ریاضی و فیزیک (که مادر همه علوم هستن!) نداشته باشن!
اما بین این دوتا فیزیک ملموس تره واسه شما!
ببین فیزیکی که ما در دوران دبیرستان میخونیم اصلا فیزیک نیست!
یه مشت فرمول چرت و بی معنیه !
مثلا هیچ وقت کسی نیومده توضیح بده که مثلا اثر دوپلر چیه؟! یا چمیدونم آزمایش یانگ به چه معنیه و کاربردش چیه؟!
فیزیک رو باید مفهومی یاد گرفت...
کل سینماتیک رو میشه با یک رابطه ، تاکید میکن رابطه نه فرمول ، جواب داد!
شما در درجه اول باید با مفهوم و ماهیت فیزیک آشنا بشی...
اونوقت میبینی هر چیزی که اطرافته داره از قوانین فیزیک پیروی میکنه!
این میتونه خیلی مفید باشه!
موفق باشید...

ممنون/:5:

Special User
06-10-2010, 19:25
خوب با توجه به شرایط شما
باید خودتون تلاش کنید و درس بخونید و اینکه سر کار هم میروید باید ساعت هاتون رو تنظیم کنید و خوب بخونید
برای فیزیک هم بهتره از همان کتاب فیزیک 1 شروع کنید و کم کم با صبر و حوصله برید جلو...
موفق باشید..

farzaneh*f
06-10-2010, 19:27
منم اولش از فیزیک خیلی خوشم نمی اومد (می شه گفت اصلا خوشم نمی اومد) ولی وقتی شروع کردم به خوندن به یه سری از مباحثش علاقه مند شدم (مث سینماتیک موج و سایر مباحث فیزیک پیش 2) اولشو سعی کن با مباحثی که احساس می کنی بیشتر خوشت میاد شروع کنی تا بتونی به طور کلی از یه جایی با این درس ارتباط برقرار کنی بعدش کم کم می تونی فصلای دیگه شم بخونی (یعنی من این طوری بودم)
در ضمن من برای شروع ، کلاس (مخصوصا با دبیرای معروف که در سطح پیشرفته کار می کنن) و کتابای غیر کتاب درسی رو توصیه نمی کنم یعنی من خودم اون مباحثی رو که اولشو از کتاب درسی شروع کردم بیشتر باهاشون مانوس شدم تا اونایی که از همون اول رفتم سراغ کتابایی مث اندیشه و مبتکران
موفق باشین

bnmnb
06-10-2010, 19:28
دوست من سلام
ببینید فیزیکی که شما می خونید خوبیش به این هست که یک فرمول اصلی رو حفظ بشید بقیه فرمولها رو لازم نیست بلد باشید همگی نتیجه همون اصلیه هستن
اگر مسائل فیزیک رو برای خودتون تجسم کنید میبینید سوالا باهاتون حرف می زنه چون همه ی سوالات به گونه ای است که ما می تونیم در اطرافمون ببینیمش
چند تا کتاب کمک آموزشی بخر کمکت می کنه
در کل علمی شیرین تر از فیزیک پیدا نمیکنی:31:

Ali-ch
06-10-2010, 19:34
سلام
به نظر من یکی از فاکتور های مهم برای علاقه مند شدن به یه درس کسب چند موفقیت پی در پی (هر چند کوچک) توی اون درسه
مثلا فرض کن یه مبحث رو می خونی بعد شروع می کنی به تست زدن اگه بتونی تو اون مبحث یه دفعه 5 تا تست رو کاملا درست حل کنی اعتماد به نفست بالا میره و میری دنبال تست های بیشتر که خودتو بیشتر بسنجی حالا بعد از این اگر هم 3 تا سوال پشت سر هم سخت بود یا بلد نبودی مطمئنا نا امید نمی شی و با علاقه ی بیشتر می خونی تا نکته های این 3 سوال رو هم یاد بگیری . ولی اگه مثلا اون پنج تا تک و توک درست در بیاد همزمان با سوال هفتم کتاب رو پرت می کنی یه گوشه و میگی : من تو فیزیک هیچی نمی شم ....اصلا میخوام صفر بزنم
خب حالا باید ببینیم برای این که به تسلط نسبی برسی باید چی کار کنیم...همونطور که حتما خودت میدونی اول از هممه به یه درسنامه ی خوب و مفهومی احتیاج داری (حتی اگر هم فرمولای حفظی خیلی توپی هم داشت از فرمولا هیچ استفاده ای نکن تا دو سه هفته با راه های اصلی کلنجار بری بعد بری سراغ راه های کوتاه تر )
من نظرم اینه حتما شرایطتو با یه معلم فیزیک خوب مطرح کن تا بگه با این سطح از چه کتابی باید استفاده کنی.
و شخصا میگم که کتابای سفید گاج رو حتما تهیه کن چون دقیقا الگوی کنکورو بهت میده طوریکه نزدیکای کنکور کاملا میدونی با چی قراره روبرو بشی.
یه پیشنهاد دیگه ای که دارم اینه که:تست زیاد زدن هنر نیست و فقط کمی میتونه کمک کنه(منظورم تستای جدید از ده ها کتابه) روشی که یکی از مشاورای تهران پیشنهاد میکرد این بود که یه تست رو که حل کردی نذار کنار یکی یکی پارامتر ها و مجهول ها رو برای خودت تو صورت سوال عوض کن و سعی کن سوالی که درست کردی رو حل کنی مثلا اگه x و y رو داده z رو میخواد بعد از حل فرض کن x و z رو داده y رو میخواد و سوال رو حل کن و .....(اینجوری همراه با یک تست پنج . شش تست مجانی هم زدی)
ممکنه اولاش فکر کنی وقت تلف کردنه ولی بعد از این که چند تست آبکی طرح کردی خودت میفهمی تستات زیادی آسونه و سعی می کنی تست های سخت تر طرح کنی
اینجوری به تفکر طراح سوال دست پیدا می کنی
فعلا همین ولی حتما با یه معلم فیزیک مشورت کن.
ممنون
خداحافظ

new life
06-10-2010, 19:35
به نظرم شما اول کتاب درسی فیزیک رو مطالع کنید تمام مسائل خود کتاب هم حل کنید وقتی کاملا مطالب کتاب درسی رو یاد گرفتید
از کتاب کمک اموزشی به همراه تست استفاده کنید ..به نظر من کتاب انرژی اتمی همه ی مباحث فیزیک رو توضیح کامل داده مثال هاشم خیلی خوبه .....بعد برید سراغ تست های هر مبحث
اگر امکانش رو دارید کلاس های بیرون یا چند جلسه معلم خصوصی برای رفع اشکال بگیرید
کتاب فیزیک ابی قلم چی رو هم برای اشنایی با تستهای کنکور پیشنهاد می کنم :20:

ati_1991
06-10-2010, 20:07
با انتخاب یه مبحث نسبتا کوتاه که از قسمت های دیگه بیشتر دوسش دارین(کمتر بدتون میاد :دی) و تسلط پیدا کردن به او مبحث.
بعد از تسلط پیدا کردن تستشو میزنی و وقتی میبینی همشو بلدی خوشحال میشی و به بقیه اش هم علاقه مند میشی که اون قسمت ها رو هم یاد بگیری. :20:

البته ممکن همون قسمت اول و که میخوای یاد بگیری سخت باشه واست. طبیعیه. ولی برای موفقیت باید تلاش کرد:46:

موفقیت بزرگ آدم بزرگ میخواهد : )

dracula_killer
06-10-2010, 20:23
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه شما رشته ی تجربی هستین و 12 سال از کنکور به دور بودین و مهمتر از همه اینکه از فیزیک متنفرین،بهتره بجای اینکه به سراغ درس خوندن و تست زدن باشین در ابتدا خود فیزیک رو کند و کاو کنید،ببینید فیزیک چی هست؟به نظر من یه سری به سایت هوپا بزنید تا بفهمین دنیااز دید فیزیک چجوری هست؟اینجوری کم کم توی بعضی شاخه ها ممکنه نزدیکی و علاقه(هرچند کم) رو پیدا بکنین
من خودم با اینکه ریاضی بودم از فیزیک متنفر بودم،تنها علاقه مندی من به فیزیک،فیزیک هسته ای بود.و همین یه ذره علاقه باعث شد تا میل و رغبت پیدا کنم فیزیک بخونم.به نظر من یه چند روزی به پدیده های طبیعی دور و برتون خوب دقت کنین.هستن اتفاق های طبیعی که پیرامونتون می افتن و بهشون دقت نمی کنین.اما یه بار از خودتون بپرسین چطوری میشه که این اتفاق می افته؟
و برین دنبالش،این خودش میشه جرقه ی علاقه مندی به فیزیک
ایشالا وقتی احساس راحت تری نسبت به فیزیک کردین یه خبری بدین تا روش خوندن فیزیک دبیرستان رو خدمتتون عرض کنم
موفق باشین

amin666
06-10-2010, 20:41
راستی اینم بگم برای تست زدن زیاد توجه نکنید که فلان کتاب روش میانبر توضیح داده که زودتر به جواب برسید.چون این فرمولهای میانبر تحت شرایط خاصی از فرمول اصلی اخذ می شن و اگه تو یه مسئله دیگه یه مقدار تغییر صورت بگیره که اون شرایط رو براورده نکنه اون فرمول میانبر دیگه جواب نمی ده.بهترین کار اینه که شما تمام روابط اصلی رو یاد بگیرید و چند تا فرمول که از اون رابطه اصلی مشتق شده رو هم نحوه تبدیلشون رو یاد بگیرید اونوقت یه مقدار چم و خم فیزیک هم دستتون می اد و می فهمید این همه فرمول رو دانشمندای فیزیک هم واقعا حفظ نیستند!چون به دردشون نمی خوره.مثلا کل الکترو مغناطیس چها تا معادله اصلی داره که اساس الکترومغناطیس رو تشکیل می ده.چند تا رابطه دیگه هم داره که با اینا می شه تمام مسایل رو حل کرد.ولی تو دبیرستان از یه فرمول qv*b هزار تا فرمول فرعی مشتق می کنن که مسلما شما نمی تونید همه رو حفظ کنید.پس بهتره همون یه دونه رو یاد بگیرید تا اینکه همه رو با هم قاطی کنید.بعد برید سراغ تنظیم وقت و نحوه زمانبندی تست زنی که این خودش از معلومات ادم بیشتر وقت می بره.منم با این قضیه خیلی مشکل داشتم تو کنکور!

shabeashegha
06-10-2010, 21:44
سلام
علاقه زیادی به شیمی و زیست شناسی دارم و قصد ادامه تحصیل در رشته داروسازی دارم.30 سال سن دارم و تا الان به فکر ادامه تحصیل نبودم اما الان مشتاق علم و عاششششششق شیمی هستم و دوست دارم داروسازی قبول شوم

این شد که دست به دامان شما شدم که بلکه راه حلی و روشی به من ارائه دهید تا بتوانم فیزیک خود را تقویت کنم واز آن مهم تر به آن علاقه مند شوم

به شدت نیازمند کمک هستم
لطفا مرا راهنمایی کنید
ببین من ادعایی توی فیزیک ندارم ولی توی آزمونای کانون فیزیکم رو خوب میزدم . راه حل فیزیک یک کلمه است: تمرین
فقط همین دنبال معجزه نباش .تا میتونی تست بزن تا ببینی چطوری فیزیک واست آب خوردن میشه

seyyedi
06-10-2010, 21:51
دوستان سلام

خب راه هاي مختلفي براي ياد گيري فيزيك وجود داره و بايد قبلش رياضي كافي براي ياد گرفته باشين

تاییدیه رسمی
یکی از مهمترین نکات همین هست که ایشون گفتن

قطعا توضیح دادن به شما ، با توجه به سن و 12 سال دوری از درس با دیگرانی که بلافاصله یا با 1-2 سال فاصله وارد دانشگاه میشن تفاوت می کنه
افرادی مثل شما توی دور و بر بنده بودن و بی خبر از حال افرادی مثل شما نیستم

خوب بپردازیم به اصل بحث
اولین چیز اینه که باید بدونیم ریاضی شما در چه سطحی قرار داره
آیا ریاضیات دبیرستان برای شما راحته یا اینکه توی این مسئله هم مشکل دارید؟
مثلا آیا در حل مسائل نه چندان پیچیده حد و مشتق و ترسیم توابع و حل ساده انتگرال راحت هستید یا نه؟
اگر آره که فبهالمراد و باید سعی کنید قوی تر هم بشید
اگر نه که باید اول ریاضیتون رو به سطحی برسونید که ریاضیات برای شما راحت بشه
برای اینکه ریاضیتون خوب بشه باید به این مفاهیم آشنایی پیدا کنید و پس از اون از ساده به سخت تعداد زیادی مسئله حل کنید
مثلا برای آشنایی با اونها فعلا از هر مبحث 50 تا
بعد از این اگر مشکلی نیست بهتر اینه که یه جزوه خوب از ریاضی عمومی1 (رشته های مهندسی ارجح تر است) رو تهیه کرده و مطالعه کنید
یا اینکه یک کتاب فیزیک هالیدی یا استاتیک مریام رو گیر بیارید و به بخش پیوست ها مراجعه کنید و پیوست های ریاضیاتی رو بخونید که سخت مورد نیاز است
این که میگم این حد پیشرفته بخونید واسه اینه که هر وقت انسان مسئله پیشرفته تری بدونه خود به خود مسائل قبلی براش راحت میشه

در مرحله دوم
حالا باید ببینیم رشته داروسازی که مورد علاقه شماست در سیلابس و چارت درسی دوره کارشناسی اون آیا فیزیک هم در حد نسبتا خوب تا به بالا وجود داره یا نه؟
البته این دونستن یا ندونستنش تاثیر آنچنانی در راهنمایی برای خوندن کنکور نداره
فقط می خوایم بدونیم که اگه فیزیک داره همین الان یه جوری پایه رو بچینیم که بعدا به مشکل بر نخوریم
اگر فیزیک در سیلابس باشد
از همین الان باید سعی کنید به فیزیک مفهومی نگاه کنید
یعنی همون طور که دوستان میگن خیلی اتکا به فرمول ها نکنید
توضیحات کامل رو دوستان دادند
اگر فیزیک در سیلابس نباشد
در این صورت لازم نیست که به خودتون زحمت بدین که به شیرینی و جذابیت فیزیک برسین
از فیزیک اول دبیرستان شروع کنید به خوندن
بیشتر از کتاب روی کتاب های کمک درسی سرمایه بزارید که روش استفاده از فرمول های موجود رو یاد می دن و بعضی نکات برای هر چه ساده تر شدن مبحث
در زمان بنده با کمی زحمت کتاب های اندیشه سازان گیر می ااومد که به نحو احسن از عهده این مسئولیت بر می اومد
الان نمی دونم هنوز این کتابها گیر میان یا نه
ولی گویا کتابهایی مثل انرژی اتمی هستن که چنین شویه های خودآموزی رو داشته باشند

در آخر هم باید تست های خوب بزنید

علی علی

amin666
06-10-2010, 22:23
در تایید حرفهای seyyedi در مورد اینکه حتما سیلابس رشته دارو سازی و قبلش ضریب درس فیزیک واسه این رشته رو حتما پرس و جو کنید و ببینید اصلا درس فیزیک تو کنکور شما ضریبش چنده1اگه زیر 3 هست که بهتره بیخیالش شید کلا!ولی من شخصا با مطالعه کتابهای سنگینی مثل ماریام و ریاضی عمومی 1 دانشگاه(توماس ومارون ویا هرچیز دیگه)مخالفم!ین کتابها واسه شما خیلی سنگینه و بدتر نا امیدتون می کنه.ماریام رو خود بچه های مکانیک موندن توش تو دانشگاه!اصلا نیازی هم به مطالعه نیست.مثلا اعداد مختلط ریاضی 1 به درد شما نیم خوره و اصلا انتگرال تو دبیرستان به صورت مفهومی گفته می شه.شمایه انتگرال ساده هم نمی تونید بگیرید با معلومات دبیرستان.درسته که فیزیک چیزی جز ریاضی نیست.ولی تو دوره دبیرستان به معلومات ریاضی خیلی قویی نیاز نداره و کلا ریاضی و فیزیک دبیرستان جدا از همن.شما زیاد نترس.اگه مشکل فقط اینه که دوست ندارید این درس رو سعی کنید دنبال مسائلی باشید اول که در زندگی تون به درد می خوره و باهاش سر و کار دارید.اصلا کل فیزیک همینه که شما هر چی دور و برتونه فیزیک توضیحش می ده.علم از این بهتر!تازه نصف شیمی رو فیزیککشفیاش رو انجام داده!همین نظریه های اتمی و خیلی چیزهای دیگه قبل از شیمی توسط فیزیکدانها کشف شد!

ایرج قاسم پناه
06-10-2010, 22:26
از تمام کاربران که بدون منت دعوت من را پذیرفتن و وارد تاپیک شدند صمیمانه تشکر میکنم
واقعا وقتی میبینم این چنین افرادی وقت میذارند وتایپ میکنند عرق شرم روی پیشانیم میشینه!!

چیزی که دستگیرم شد از مطالب عزیزان
1-یک حس علاقه در خورد به وجود آورم
2- از پایه شروع کنم
3-زیاد تمرین کنم وتست بزنم
4- فرمول حفظ نکنم وروش به دست آمدن آن را یاد بگیرم
5- ریاضیات خود را تقویت کنم
6-از مباحث ساده شروع کنم

سپاس فراون

خوشحال میشوم دوستان دیگر هم اگر نظری دارند باز هم من را راهنمایی کنند
سپاس :40:

Alireza SM
06-10-2010, 22:30
از فیزیک اول دبیرستان شروع کنید به خوندن
اگر اجازه ميديد من موافق نباشم با اين قضيه .
مباحث فيزيك 1 همگي تو فيزيك 2 و 3 و پيش تكرار ميشن بجز بخش هاي نور و بازتاب نور

برنامه من براي ايشون اينه :
پس از يادگيري مباحث لازمه از هندسه و رياضي ( كه زياد هم نيست )
فصل اول از فيزيك 2 ( بحش نيرو و برآيند نيرو ها ) در حد يادگيري دقيق بدون تست
فصل دوم و سوم فيزيك 2 ( سينماتيك و ديناميك حركت و قانون هاي نيوتون ) در حد حفظ فرمول و حل مثال ها براي ياد گيري دقيق . تست هاش رو نبايد در اين مرحله حل كني چون وقت كافي نداري و اين مباحث به طور پيشرفته تر در فيزيك پيش هستند و اونجا تستش رو ميزني .

بعد به طور موازي بقيه مباحث فيزيك 3 ( از بخش الكتريسيته تا آخر )

بعدش كه رياضي 3 تجربي رو تموم كني و با انتگرال هم آشنايي پيدا كني ميتوني براي سراغ فيزيك پيش

بخش هاي نور و بازتاب نور رو هروقت فيزيك پايه و پيش رو تموم كردي برگرد و مطاعه كن فكر كنم در حد 2 هفته تمومش كني

Amirdb
06-10-2010, 22:37
ممنون که دعوت کردید :11:
شرمنده دیگه دیر رسیدم
همه چیزا رو عزیزان گفتند کامل

راستش خودم هم دل خوشی از فیزیک ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alireza SM
06-10-2010, 22:37
2- از پایه شروع کنم
3-زیاد تمرین کنم وتست بزنمدرسته بايد از پايه شروع كني ولي نه اينكه مباحث كار و انرژي رو هم تو فيزيك 1 براش وقت بزاري و هم تو فيزيك 2 ! از فيزيك 1 فقط بخش هاي نور و بازتاب نور در كنكور مطرح ميشن و بقيه جاهاش تو كتاب هاي ديگه هستند . تو كلا بيخيال فيزيك 1 در ابتداي كار شو و بزارش براي بعد .
فعلا يه چندتا فرمول از هندسه لازم داري كه حفط كني و بعدش ميتوني براي سراغ فصل اول فيزيك 2 و وقتي تمومش كردي يعني با اصلي ترين مبحث در فيزيك دبيرتسان آشنا شدي ( نيرو و برايند نيروها ) كه تقريبا در همه ماحث ديگه لازمش داري

راستي معادله درجه 1 و درجه 2 و راديكال ها و مباحث اصلي مثلثات و اين چيزا رو بلدي ار رياضي ؟

ممنون که دعوت کردید :11:
شرمنده دیگه دیر رسیدم
همه چیزا رو عزیزان گفتند کامل

راستش خودم هم دل خوشی از فیزیک ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو دل خوشي از فيزيك نداري امير ؟؟؟؟؟؟؟ :18:

Benyamin100
06-10-2010, 23:39
سلام

به شدت نیازمند کمک هستم
لطفا مرا راهنمایی کنید

برای این که بتونی فیزیکت رو قوی کنی اولا باید صبور باشی و ثانیا تمرین زیاد بکنی
باید تست زیاد بزنی و روش سرمایه گذاری کنی تا به نتیجه برسی
فقط با اراده و تلاش و تلاش و تلاش می تونی به مهرارت برسی نه تنها تو این درس، بلکه تو هر درس و هر کاری:20:

poyanian
07-10-2010, 01:06
بچه ها کارنامه ی ارشد کامپیوتر اگر دارید بزارید

doost4
07-10-2010, 15:07
سلام . من هم بدم نمیات تجربه ای رو که خودم داشتم اینجا مطرح کنم . من خودم به شخصه تا پایان سال سوم از فیزیک متنفر بودم . اما خب بر حسب شانسی که داشتم تو کلاس کنکور به یه استاد فوق العاده برخوردم که بدون اینکه یه فرمول به ما بگه فیزیک رو به ما یاد داد. این جور بود که عاشق فیزیک شدم و با وجود اینکه ریاضی رو حدود 6 درصد زدم اما به رقم درصد بالای فیزیکی که زدم الان دارم تو دانشگاه دولتی روزانه مهندسی سخت افزار می خونم . توصیه من اینه که فیزیک رو بدون استفاده از فرمول یاد بگیرید . در این صورته که عاشق این درس خواهید شد .

M . Sayid
07-10-2010, 17:10
من الآن اومدم کافی نت پیغامتونو دیدم
راستش من سال اول فیزیک رو منفی زدم ولی سال دوم 32 زدم نمی گم خوب زدم ولی خوب نسبت به سال اول بهتر بود
چون فهمیدم این درسیه که می تونم یادش بگیرم البته اولین آزمون قلمچی هم که دادم فیزیک 3 رو 90 زدم که باعث شد جذب این درس بشم
کتاب خوب موثره نتیجه گرفتن از درس خوندن هم همینطور
در کل منی که ازفیزیک خوشم نمیومد الآن این درسو دوست دارم

seyyedi
07-10-2010, 20:58
دوستان سلام

ولی من شخصا با مطالعه کتابهای سنگینی مثل ماریام و ریاضی عمومی 1 دانشگاه(توماس ومارون ویا هرچیز دیگه)مخالفم!ین کتابها واسه شما خیلی سنگینه و بدتر نا امیدتون می کنه
فکر کنم بنده اشتباهی کردم
باید این مسائل رو جوری میگفتم که اگه فیزیک توی سیلابس هست بخونن
من فقط جزوه ریاضی برای آشنایی کلی با تکنیک ها و پیوست استاتیک برای جمع و جور شدن فرمولهای ریاضی عرض کردم

دوستان خیلی خوب همه چیز رو بیان کردن
لازم نیست همه مسائل از همه کتابها خونده بشه
علی علی

mohsen_rkh
07-10-2010, 22:09
پیشنهاد می کنم فصل 1 فیزیک (1) پیش دانشگاهی (سینماتیک) رو کامل بخونید و تست هاشم بزنید. عاشق فیزیک خواهید شد و همین عشق خودش باعث میشه درس واستون آسون بشه. من اینو به خیلی ها پیشنهاد کردم و نتیجه گرفتن. به امتحانش می ارزه! :46:

poyanian
08-10-2010, 13:59
بچه ها کارنامه ی ارشد کامپیوتر اگر دارید بزارید?????

hermione
08-10-2010, 14:25
سلام
هرچند که در کنکور درصد بالایی ازفیزیک نرسیدم ولی خب شیرین ترین دبیرستانم بود
تا زمانی که از فیزیک یه خروار فرمول خشک و نا مفهوم در ذهنتون تداعی بشه به هیچ جایی نمی رسید ولی همین که فرمول هارو با پدیده هایی که به صورت طبیعی اطرافتون رخ میده تطبیقش بدید اون وقته که فیزیک میشه علم زندگی فیزیک به ویژه فیزیک مدرن مساله ها و معما های زیادی داره که اگه ذهنتون درگیرش بشه مطمئناَ علاقه مند میشه و به درسش علاقه پیدا می کنید
یادم میاد یکی از دوستام کلاس دوم دبیرستان به من گفت : فرض کن توی اتومبیلی هستی که با سرعت در حال حرکته( مثلا سرعت 72 کیلومتر برساعت که میشه 20 متر بر ثانیه ) در حال حرکت جسمی به طرف بالا پرتاب کنی دوباره روی دستت فرود میاد مدت زمانی که جسم در هواست اگه 1 ثانیه باشه اتومبیل 20 متر به جلو رفته چجوری توجیه می کنی که دوباره جسم همون جا فرود بیاد
خب اون موقع من چیزی از حرکت پرتابه ای نمی دونستم ولی این مساله هرچند ساده خیلی ذهنمودرگیر کرد به دنبال جوابش رفتم و به دنبال مساله های دیگه . . .

elendil
08-10-2010, 15:35
خب همه دوستان توضیح دادن به نظر من کار نشد نداره :دی شما اراده کنی با سختی بیشتر به هدفت میرسی :دی :دی بالاخره 12 سال کم دوره ای نیست :دی :دی ولی فیزیک تغییر نکرده همون فیزیک هستش با مباحث کمتر/بیشتر تو کنکور :دی

شما هم که میخواین کنکور تجربی بدین اگه اشتباه نکنم فیزیکتون 17 فصل داره :دی از اپتیک تا فیزیک حالت جامد و اتمی :دی

amin666
10-10-2010, 21:26
البته فیزیک که خیلی تغییر کرده!دانشگاههای ما تغییر نمی کنن و فیزیک هالیدی 30 سال پیش رو درس می دن!

AEZ_Best
11-10-2010, 14:56
سلام

شمامیتونین کهکتابای درسیرو وردارینبخونین.
خیلیکارسادهای است.میخونی تمریناشم حل میکنی میره پی کارش

به موازاتش به نظر من برای اینکه علاقهمند بشی بهتره از کتابای اندیشه سازان استفاده کنین.
کار سختی نیست با توجه به اینکه شما سنتونزیاده و راحت تر میتونین فیزیکو درک کنین.