ahj1371
06-10-2010, 11:39
سلام تقریبا یک سه ماهی است که من دارم دیوانه میشم کیبورد من وسط کار کردن یا بازی کردن یک کلیدش که داشتم باهاش کار میکردم گیر میکنه و کیبورد خاموش میشه وهیچ دکمه ی دیگرش کار نمی کنه اگر وقت تایپ باشه گیر میکنه مثلا اینجوری ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر وهمینطور میره من هی کلید بک اسپیس رو میزنم فایده نمیکنه چون کیبورد خاموشه بعد یکهو بک اسپیس گیر میکنه و وهر چی نوشته بودم رو پاک میکنه موقع بازی کردن هم مثلا فوتبال بازیکن خودی که توپ دست اونه روی یک کلید گیر میکنه مثلا رو یکی از کلید های جهت وپا به توپ میاد میره توی دروازه ی خودی و با هزار مکافات و کلید هارو زدن بالاخره به حالت اول برمیگرده ولی دیگه کار از کار گذشته من دوماه پیش یه کیبوردی داشتم که تازه تولد 10 سالگیش رو گرفتهبودم که آخر ها این مشکل رو داشت وبالاخره دیگه یه روز کار نکرد و یکی دیگه خریدم و ویندوز رو عوض کردم هارد رو کلا پاک کردم ولی بعد از مدتی باز هم اون حالت برگشت من دیگه دارم دیوانه میشم کیبرد رو به یک کام=یوتر دیگه هم وصل کردم مشکلی نداشت میدونم که تز کامپیوتر خودمه ولی درمانش چیه خواهش میکنم کمکم کنید نگذاری یک جوون این مملکت کارش به تیمارستان بکشه ! پیشاپیش سپاسگزاری مکنم اگر درد من رو حل کنید بسیار ممنون