ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای شروع

mostafa_maca
06-10-2010, 10:44
سلام دوستان راستش چند تا سوالیداشتم
میخواستم ببینم برنامه نویسی رو از چه زبانی شروع کنیم بهتره
و اینکه اگر دوستان اطلاع دارن بفرمایند که زبانهای برنامه نویسی در برنامه های 3بعدی مثل تری دی مکی از چه نوعی هستش
ودر اخر اگر من پاسکال رو یاد بگیرم میتونم در c++ سریعتر پیشرفت کنم؟
در ضمن اینو بگم که من الان دانشجو هستم و باید پاسکال رو کار کنم و در اینده هم بیشتر برنامه نویسی رو واسه پلاگین نویسی و رفع محدودیتها در نرم افزار های 3بعدی نیاز دارم
ممنون از همه:10:
:11:

!Plus
06-10-2010, 19:29
اي كاش اول يه سرچ مي كرديد... و بعد تاپيك مي زديد...! تاپيك مشابه خيلي زياد هست...!

يه سري به اين تاپيك بزنيد...! :

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي شروع برنامه نويسي Visual Basic 6 و يا Delphi بهترين انتخاب ها هستند...!

البته من خودم از Visual Basic شروع كردم... و به شما هم پيشنهاد مي كنم كه از همين شروع كنيد...!

لذتي كه تو برنامه نويسي تحت ويندوز هست... به هیچ وجه تو برنامه نويسي تحت داس نيست...!؟!

VB و Delphi از پايه تحت ويندوز هستن... و شما به سادگي هر چه تمام تر مي تونيد برنامه هاي تحت ويندوز (با رابط گرافيكي) بنويسيد...!

توجه كنيد كه VB6 و VB.NET يكي نيستن... به نظر من بهتره كه از VB6 شروع كنيد... چون خيلي ساده تره...!

اين هم يه كتاب آموزش Visual Basic ...! :

به نقل از تبيان...! :

می دانید که زبان برنامه نویسی Visual Basic یکی از بهترین و ساده ترین و در عین حال پر کاربردترین زبان برنامه نویسی است که هر کس می تواند به راحتی آن را آموزش دیده و با آن برنامه های مختلفی را بسازد. نسخه های محیط برنامه نویسی این زبان در بخش دانلود قرار داده شد و این آموزش را هم برای تکمیل کردن کارمان به بخش اضافه می کنیم. البته آموزش سری Visual Basic.NET نیز قرار داده می شود ولی محیهای برنامه نویسی آنها را به دلیل حجم بالا نمی توان در بخش قرار داد. این فایل یک آموزش کامل به زبان فارسی و به صورت یک فایل PDF در 73 صفحه تهیه شده است. این آموزش از بین چندین آموزش مختلف انتخاب شده است.

کد:

به اون تاپيكي كه گذاشتم حتماً يه سري بزنيد...!

موفق باشيد...!

mostafa_maca
07-10-2010, 10:16
بله درست میفرمایید اصلا یادم نبود راستش تنبلی کردم!! ولی من بیشتر به بخش دوم سوالم تاکید داشتم به هر حال ممنون از پاسخ مفیدتون:11:
یه چیز دیگه الان که مجبورم پاسکال بخونم بعد میتونم چیزایی که یاد گرفتم رو به ویژوال بیسیک انتقال بدم؟

!Plus
07-10-2010, 15:45
بله درست میفرمایید اصلا یادم نبود راستش تنبلی کردم!! ولی من بیشتر به بخش دوم سوالم تاکید داشتم به هر حال ممنون از پاسخ مفیدتون:11:
یه چیز دیگه الان که مجبورم پاسکال بخونم بعد میتونم چیزایی که یاد گرفتم رو به ویژوال بیسیک انتقال بدم؟

یادگیری هر زبانی... به خصوص پاسکال می تونه شما رو تو یادگرفتن زبان های دیگه کمک کنه...!؟!

به نظر من بهتره همین پاسکال رو ادامه بدید... نیازی نیست که VB یاد بگیرید... بعد از اینکه پاسکال رو تا سطوح پیشرفته ای یاد گرفتید... می تونید برید سراغ دلفی...! اون موقع دیگه لازم نیست وقتتون رو تلف کنید و دلفی رو از اول یاد بگیرید...!؟! چون دلفی همون پاسکال ه... فقط شی گراء شده و یکم وسعتش دادن...!؟! می تونید به سرعت یاد بگیریدش...!؟!

اگه کتاب آموزش دلفی خواستید... بگید تا براتون آپ کنم...!؟!

موفق باشید...!؟!

mostafa_maca
07-10-2010, 21:58
والا من شنیدم یکی از دوستان میگفت زبان دلفی خوب نیستش همچنین من خودم تو این مجلات کامپیوتری که نگاه میکردم زیاد از روند کاریش خوشم نیومد من دوست دارم یه زبانی رو یاد بگیرم که انگار داری با کامپیوتر صحبت میکنی مثلا پاسکال تا حدی اینطوریه نکته ی بعدی اینه که من نمیخوام یه برنامه نویس ماهر در تمام زمینه ها بشم بیشتر در زمینه ی پلاگین نویسی برای نرم افزارهای 3بعدی و اینا کار کنم و محدودیتهای این نرم افزارهارو کمتر کنم یا حداقل از شر کارهای تکراری خلاص کنم خودم رو

!Plus
08-10-2010, 13:03
والا من شنیدم یکی از دوستان میگفت زبان دلفی خوب نیستش همچنین من خودم تو این مجلات کامپیوتری که نگاه میکردم زیاد از روند کاریش خوشم نیومد من دوست دارم یه زبانی رو یاد بگیرم که انگار داری با کامپیوتر صحبت میکنی مثلا پاسکال تا حدی اینطوریه نکته ی بعدی اینه که من نمیخوام یه برنامه نویس ماهر در تمام زمینه ها بشم بیشتر در زمینه ی پلاگین نویسی برای نرم افزارهای 3بعدی و اینا کار کنم و محدودیتهای این نرم افزارهارو کمتر کنم یا حداقل از شر کارهای تکراری خلاص کنم خودم رو

دلفی زبان خیلی خوبی هست... دوستتون حتماً با زبان VB برنامه نویسی می کنه... درسته...؟!؟!؟! :31:

اگه خوشتون نمی آد می تونید برید سراغ یه زبان دیگه... ولی... پاسکال و دلفی یکی هستند... اگه برنامه نویسی با پاسکال براتون لذت بخش ه... پس حتماً از برنامه نویسی با دلفی هم خوشتون میاد...!؟!؟! :20:

اگه دوست ندارید دیگه ادامه نمی دم...!؟! :20:

واسه نوشتن پلاگین های 3dmax و... باید ++C بلد باشید...!؟!؟! خود 3dmax هم واسه خودش یه زبان اسکریپت نویسی داره... که می تونید از اون هم استفاده کنید...!؟!؟! (البته من زیاد سر در نمی آرم...!؟!) :13:

اگه با اصول برنامه نویسی آشنا باشید... به راحتی و خیلی سریع می تونید یه زبان جدید رو فرا بگیرید...!؟!؟! همین پاسکال روادامه بدید... بعد از این که تجربه کافی تو برنامه نویسی کسب کردید... برید سراغ ++C و...!؟!؟! :20:

موفق باشید...!؟! :46:

mostafa_maca
12-10-2010, 12:19
ممنون دوست عزیز واقعا شرمنده که دیر سر زدم متاسفانه این روزا سرم شلوغه خیلی
خیلی کمک کرد به من نوشته هاتون راستش یه سوال دیگه هم داشتم این که دو زبان c و c++ چه فرقی با هم دارن و اینکه کدوم یکی سطح بالاتری داره؟
تا اینجا متوجه شدم هر زبانی رو یاد بگیرم شانس یادگیری یه زبان دیگه خیلی بالا میره.اگه اشتبا هستش تصحیح کنین

!Plus
12-10-2010, 16:12
ممنون دوست عزیز واقعا شرمنده که دیر سر زدم متاسفانه این روزا سرم شلوغه خیلی
خیلی کمک کرد به من نوشته هاتون راستش یه سوال دیگه هم داشتم این که دو زبان c و c++ چه فرقی با هم دارن و اینکه کدوم یکی سطح بالاتری داره؟
تا اینجا متوجه شدم هر زبانی رو یاد بگیرم شانس یادگیری یه زبان دیگه خیلی بالا میره.اگه اشتبا هستش تصحیح کنین

زبان برنامه نویسی ++C در واقع همون C هستش... ولی... یکم پیشرفته تر شده...!؟! (شئ گراء شده...!؟!)

البته خیلی با هم فرق ندارن...!؟!

برای برنامه نویسی ویندوز بهتره که ++C یاد بگیرید...!؟!

ولی... از اونجایی که ++C یه زبان شی گراء کامله... پیچیدگی های زیادی داره... بهتره که اول از C یا #C شروع کنید... و بعد به سراغ ++C برید...!؟!؟!

C در سطح پایین تری از ++C قرار داره... و #C هم در سطح بالاتر...!؟!؟!

خط آخر هم کاملاً صحیح هستش...!؟!

اگه کتاب در رابطه با برنامه نویسی C یا ++C یا #C خواستید... بگید تا براتون آپ کنم...!؟!؟!

یه سری به اینجا هم بزنید...!؟! :

موفق باشید...!؟!

mostafa_maca
15-10-2010, 07:20
ممنون دوست عزیز والا این تاپیکی که معرفی فرمودین در مورد c و c++ هستش اگه در زمینه ی پاسکال کتابی جزوه ای رو زحمت بکشین معرفی کنین ممنونتون میشم چون میخوام این درس رو با یه نمره نزدیک به 20 پاس کنم تا چشم همه در بیاد! (شوخی بود)
:11:

!Plus
15-10-2010, 10:43
کتاب های چاپی خیلی خیلی بهتر هستن... و کیفیت و محتوای بهتر و بیشتری دارند...!؟!

ولی... چند تا کتاب براتون پیدا کردم...!؟! :

اگه باز هم کتاب خواستید... بگید تا براتون بذارم..!؟!

موفق باشید...!؟!