ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابل حمل کردن سایت طراحی شده بت asp

فاطـمه
06-10-2010, 10:24
سلام دوستان
من سایتی با asp طراحی کردم و بانک sql
حالا می خوام این سایت رو قابل حمل کنم(این یه پروژس و قرار نیست آپلود بشه)
منظورم اینه که موقع اجرا تو سیستم های دیگه نیاز به vs و sql نداشته باشه

ممنون میشم من و راهنمایی کنید

pezhmax
06-10-2010, 11:19
اگه Publish اش کنی به VS نیازی نیست ولی به SQL Server و IIS نیازه. البته میتونی یه Setup با Install Shield بسازی که مراحل نصب SQL Server و ایجاد بانک رو خودش با نصب برنامه خودت انجام بده.

فاطـمه
06-10-2010, 11:23
اگه Publish اش کنی به VS نیازی نیست ولی به SQL Server و IIS نیازه. البته میتونی یه Setup با Install Shield بسازی که مراحل نصب SQL Server و ایجاد بانک رو خودش با نصب برنامه خودت انجام بده.
publish کنم یعنی آپلود کنم
؟

من از گزینه publish توی منوی build استفاده کردم ولی باز هم برای اجرا نیاز به vs دار

میشه بیشتر توضیح بدین؟
(سایت تو vs2010 طراحی شده)

naser_feb8646
06-10-2010, 22:46
سلام

دوست عزیز ببینید صفحاتی که با asp نوشته می شه باید توی سرور پردازش بشه و یه کلاینت یا همون کامپیوتری که قرار سایتتون رو اجرا کنید بطور پیش فرض سرور نیست پس باید اول iis رو درونش نصب کنید که بتونید به عنوان یه سرور مجازی ازش استفاده کنید که نحوه پیکربندی اون یه بحث جداست و برای sql هم اگر از نوع SQL Express استفاده می کنید که نیاز به هیچ کار خاصی نیست ولی اگر از نسخه کامل SQL استفاده می کنید اول باید رو کامپیوتر مقصد SQL Server رو نصب کنید بعد از بانک خودتون یه بک آپ بگیرید و در دستگاه مقصد بازنشانی(Restore ) کنید

یاعلی

pezhmax
07-10-2010, 09:42
شما تو MSDN که همراه VS هست (تو VS 2010 از منوی Help باید نصبش کنی.) توی نوار بازار بالا گزینه How Do I رو پیدا کن. از بین گزینه هاش آیتم Visual Web Developer رو انتخاب کن. بعد از مباحثی که میبینی رو لینک Deployment کلیک کن. چند تا مقاله میاد که باید حتما همه رو بخونی.

_H2_
10-10-2010, 08:57
سلام
Publish به معنای منتشر کردن است.
این گزینه در VS باعث کامپایل کل پروژه شما و تبدیل سورس کدهای شکما به فایلهای dll در شاخه bin میشود و نتیجه نهایی را به همراه سایر فایلهای استفاده شده در وب سایتتان به محل مشخصی که خودتان تایین میکنید، کپی میکند.

در حالت عادی شما فضای وبی اجاره میکنید و پروژه را به آن فضای وب Publish و در عین حال Upload میکنید.

نیاز به IIS:
سایت طراحی شده شما برای اجرا نیاز به IIS یا شبیه ساز داخلی VS دارد.

سایت شما برای آن در رایانه خودتان اجرا میشود که VS دارید و آن هم مجهز به یک شبیه ساز داخلی است.

و همین سایت در سرور واقعی وب اجرا میشود، چون آنجا IIS نصب است و در واقع شما کاری جز آپلود نیاز نخواهید داشت.

نیاز به SQLServer:
اگر از دیتابیس sqlserver هم استفاده کرده باشید، بحرحال برای اجرا به sqlserver نیاز دارید ولی باید ConnectionString حتماً اصلاح شود و در سرور واقعی وب هم آپلود فایل mdf فایده ای ندارد و روش فرق دارد.
(برای توضیح به تاپیک های مرتبط مراجعه کنید)

=====

در کل پیشنهاد میکنم به جای ریختن یک سایت روی CD یک فضای وب عادی اجاره کنید و ان را به فضای واقعی وب آپلود کنید یا حداقل از امکانات و کارکرد سایتان فیلم و Flash تهیه کنید و روی CD منتقل کنید.

تاپیک های مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...

موفق باشید.

فاطـمه
12-10-2010, 15:49
سلام
Publish به معنای منتشر کردن است.
این گزینه در VS باعث کامپایل کل پروژه شما و تبدیل سورس کدهای شکما به فایلهای dll در شاخه bin میشود و نتیجه نهایی را به همراه سایر فایلهای استفاده شده در وب سایتتان به محل مشخصی که خودتان تایین میکنید، کپی میکند.

در حالت عادی شما فضای وبی اجاره میکنید و پروژه را به آن فضای وب Publish و در عین حال Upload میکنید.

نیاز به IIS:
سایت طراحی شده شما برای اجرا نیاز به IIS یا شبیه ساز داخلی VS دارد.

سایت شما برای آن در رایانه خودتان اجرا میشود که VS دارید و آن هم مجهز به یک شبیه ساز داخلی است.

و همین سایت در سرور واقعی وب اجرا میشود، چون آنجا IIS نصب است و در واقع شما کاری جز آپلود نیاز نخواهید داشت.

نیاز به SQLServer:
اگر از دیتابیس sqlserver هم استفاده کرده باشید، بحرحال برای اجرا به sqlserver نیاز دارید ولی باید ConnectionString حتماً اصلاح شود و در سرور واقعی وب هم آپلود فایل mdf فایده ای ندارد و روش فرق دارد.
(برای توضیح به تاپیک های مرتبط مراجعه کنید)

=====

در کل پیشنهاد میکنم به جای ریختن یک سایت روی CD یک فضای وب عادی اجاره کنید و ان را به فضای واقعی وب آپلود کنید یا حداقل از امکانات و کارکرد سایتان فیلم و Flash تهیه کنید و روی CD منتقل کنید.

تاپیک های مرتبط:
و...

موفق باشید.

خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان
من موفق شدم سایت رو روی iis بالا بیارم
ولی مشکلی در رابطه با اتصال به بانک دارم

صفحاتی که نیاز به اتصال به بانک دارن دچار خطا میشن
که عنوان خطا اینه:

server error in/ esme alias

این سایت ها رو بررسی کردم
ولی نتونستم مشکل رو حل کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

Ultimator
12-10-2010, 17:11
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان
من موفق شدم سایت رو روی iis بالا بیارم
ولی مشکلی در رابطه با اتصال به بانک دارم

صفحاتی که نیاز به اتصال به بانک دارن دچار خطا میشن
که عنوان خطا اینه:

server error in/ esme alias

این سایت ها رو بررسی کردم
ولی نتونستم مشکل رو حل کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

عنوان خطا کافیس نیست میشه یکم بیشتر از اون خطاهه بنویسی ؟

فاطـمه
12-10-2010, 22:55
Server Error in '/uni2' Application.

There is no row at position 0.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IndexOutOfRangeException: There is no row at position 0.

Source Error:

Line 88: dt = MySelect(sql);Line 89: bool can = false;Line 90: if (dt.Rows[0][0].ToString() != "0")Line 91: {Line 92: can = true;
Source File: f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\default.aspx.cs Line: 90

Stack Trace:

[IndexOutOfRangeException: There is no row at position 0.] System.Data.RBTree`1.GetNodeByIndex(Int32 userIndex) +1649146 System.Data.DataRowCollection.get_Item(Int32 index) +21 _Default.canlogin(String id, String pass) in f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\default.aspx.cs:90 _Default.Button1_Click(Object sender, EventArgs e) in f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\default.aspx.cs:52 System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +113 System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEven t(String eventArgument) +112 System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +10 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +13 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +36 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5348

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1

--------------
برنامه هیچ خطایی نداره
و با vs به راحتی اجرا میشه

فاطـمه
13-10-2010, 00:32
خطای بالا وقتی ظاهر میشه که تو محیط Iis سایت رو اجرا می کنم
اگر از ie استفاده کنم برای اجرا
به این خطا میرسم:

Server Error in '/uni2' Application.

Login failed for user 'FATIIMAPC\ASPNET'.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user 'FATIIMAPC\ASPNET'.

Source Error:

Line 33: DropDownList1.DataTextField = "lname";Line 34: DropDownList1.DataValueField = "lcode";Line 35: con.Open();Line 36: DropDownList1.DataSource = cmd.ExecuteReader();Line 37: DropDownList1.DataBind();

Source File: f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\newless.aspx.cs Line: 35

Stack Trace:

[SqlException (0x80131904): Login failed for user 'FATIIMAPC\ASPNET'.] System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnErro r(SqlException exception, Boolean breakConnection) +5009598 System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndW arning() +234 System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +2275 System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Com pleteLogin(Boolean enlistOK) +35 System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Att emptOneLogin(ServerInfo serverInfo, String newPassword, Boolean ignoreSniOpenTimeout, TimeoutTimer timeout, SqlConnection owningObject) +183 System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Log inNoFailover(ServerInfo serverInfo, String newPassword, Boolean redirectedUserInstance, SqlConnection owningObject, SqlConnectionString connectionOptions, TimeoutTimer timeout) +239 System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds.Ope nLoginEnlist(SqlConnection owningObject, TimeoutTimer timeout, SqlConnectionString connectionOptions, String newPassword, Boolean redirectedUserInstance) +195 System.Data.SqlClient.SqlInternalConnectionTds..ct or(DbConnectionPoolIdentity identity, SqlConnectionString connectionOptions, Object providerInfo, String newPassword, SqlConnection owningObject, Boolean redirectedUserInstance) +232 System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateC onnection(DbConnectionOptions options, Object poolGroupProviderInfo, DbConnectionPool pool, DbConnection owningConnection) +185 System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.Creat ePooledConnection(DbConnection owningConnection, DbConnectionPool pool, DbConnectionOptions options) +33 System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.CreateOb ject(DbConnection owningObject) +524 System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.UserCrea teRequest(DbConnection owningObject) +66 System.Data.ProviderBase.DbConnectionPool.GetConne ction(DbConnection owningObject) +479 System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetCo nnection(DbConnection owningConnection) +108 System.Data.ProviderBase.DbConnectionClosed.OpenCo nnection(DbConnection outerConnection, DbConnectionFactory connectionFactory) +126 System.Data.SqlClient.SqlConnection.Open() +125 newless.loadles() in f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\newless.aspx.cs:35 newless.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in f:\Project\asp-entekhabvahed-kianpur2\WebSite1\newless.aspx.cs:21 System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +46 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +83 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +120 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3955

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1

عــــلی
13-10-2010, 00:39
سلام دوست من.
معلوم میشه که داده ها از SQL دریافت نشدن و شما اطلاعات دریافت نشده رو فراخوانی کردید.
این خط کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داده شما null هست و شما با تابع ToString اونو فراخوانی کردید واسه همین به مشکل برخوردید.:11:

Ultimator
13-10-2010, 01:21
به جای دیتا تیبل از executescaler استفاده کنی حل میشه :20:

فاطـمه
13-10-2010, 12:22
به جای دیتا تیبل از executescaler استفاده کنی حل میشه :20:
ممنونم نیما دمت گرم
مشکل من حل شد

به علاوه user pass اتصال به sql رو هم توی connection string نمی ذاشتم
که با رفع این مشکلا خطا ها رفع شد:20:
ولی عجیب برای من اینه که چرا تو visual stodio بدون خطا اجرا میشد...