مشاهده نسخه کامل
: کمک : هاردم پرید !
MohsenStar
05-10-2010, 23:55
سلام
یه نرم افزار گرفتم برای بوت کردن ویندوز رو فلش و موقعی که نرم افزاره میخواست فلش مموری روی فرمت کنه یهو صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد و الان فقط یه صفحه سیاه میاد و یه خط بالا هی داره چشمک میزنه !
هاردم 500 مکستور هست وصلش کردم به یه سیستم دیگه هارد رو در قسمت دیسک منجمنت بصورت ناشناخته شاسایی میکنه !
دوستان ممنون میشم کمکم کنید یعنی اطلاعاتم پریده ؟
چطور میتونم پارتیشن های هارد رو دوباره اسکن کنم ؟
alireza1411
06-10-2010, 08:25
سلام
یه نرم افزار گرفتم برای بوت کردن ویندوز رو فلش و موقعی که نرم افزاره میخواست فلش مموری روی فرمت کنه یهو صفحه آبی اومد و سیستم ریست شد و الان فقط یه صفحه سیاه میاد و یه خط بالا هی داره چشمک میزنه !
هاردم 500 مکستور هست وصلش کردم به یه سیستم دیگه هارد رو در قسمت دیسک منجمنت بصورت ناشناخته شاسایی میکنه !
باید از برنامه های ریکاوری استفاده کنی شاید فایلها برگرده. برای پارتیشن بندی هم Paragon رو پیشنهاد میدم که خیلی تو این زمینه قویه. یه سی دی بوت داره که بدون ویندوز میتونی رو هاردت عملیت انجام بدی.
حالا او ارور رو بگو دوستان هم نظر بدن.
Perpetual
06-10-2010, 09:43
سلام
یه کمی بهتر و بیشتر تو ضیح بدید تا بهتر کمکتون کنیم.:20:
مگه میشه صفحه آبی بلافاصله بیاد بالا . اول باید ریست کنی بعد موقع وارد شدن به ویندوز بیاد.
شاید هاردتون رو توی حالت slave بالا اوردید و برای همین چون هر دوشون salave یا هر دوشون master باشن مشکل درست میکنه.
amd>intel
06-10-2010, 14:05
بايد پارتشين بندي كني بصورت يه تيكه و بعد شروع كني به ريكاوري .
منم همين مشکل دارم ولی..واسم خيلی جلب بود با برنامه هدد کل هارد رو فورمت آهسته کردم
و وقتی رستارت شد..اصلاً چيزی به نام هارد سی دی وييندوز نميشناسه..حتی با برنامه پرگن هم کار
کردم..اصلاً چيزی وجود نداره...بايد چييکا ر کنّنّنّنّنّنّنّم؟؟؟
اگه ميشه يا راهنمايی بکنين
با تشکر
alireza1411
06-10-2010, 22:04
منم همين مشکل دارم ولی..واسم خيلی جلب بود با برنامه هدد کل هارد رو فورمت آهسته کردم
و وقتی رستارت شد..اصلاً چيزی به نام هارد سی دی وييندوز نميشناسه..حتی با برنامه پرگن هم کار
کردم..اصلاً چيزی وجود نداره...بايد چييکا ر کنّنّنّنّنّنّنّم؟؟؟
اگه ميشه يا راهنمايی بکنين
با تشکر
مگه میشه ... ای بابا !!!! فرمت آهسته رو با چه برنامه ای انجام دادی دقیقا ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.