مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار یا فناوری اطلاعات
BMW.M3_E46
05-10-2010, 20:03
سلام
من بین 2 رشته موندم کدومو برم
فقط شنیدیم نرم بهتر از IT هست چون تخصصی هست ولی IT دو سه رشته باهم قاطیه !!؟
باز یه چیز IT میگن بهتره : هنوز اشباع نشده!
این درسته به نظر شما؟!
سلام دوست عزیز
شما سوالتوم در مورد بازار کاره یا کیفیت رشته تحصیلی؟
شما باید اول انتخاب کنی که تا چه مقطعی میخوای ادامه بدی بعد میشه گفت کدوم براتون بهتره!
اگه تا لیسانس باشه اهلش میگن نرم افزار
ولی باز نسبت به سلیقه خودت بیشتر پرسوجو کن تا مطمئن شی کدوم برات بهتره!!
سلام
شک نکن ITبهتره ...از هر لحاظ..
البته اگه قراره توی دانشگاه پیام نور بخونی ..نه نرم افزارو توصیه میکنم نه IT...
BMW.M3_E46
07-10-2010, 14:29
نه بازار کار هم برام مهمه!و همچینین ربط داشتن بیشتر به کام برای دانشگاه آزاد مشهد می خوام
به امید خدا تا ارشد
سلام
من بین 2 رشته موندم کدومو برم
فقط شنیدیم نرم بهتر از IT هست چون تخصصی هست ولی IT دو سه رشته باهم قاطیه !!؟
باز یه چیز IT میگن بهتره : هنوز اشباع نشده!
این درسته به نظر شما؟!
اول که سخت افزار :31: بعدشم شک نکن آی تی خیلی بهتر از نرم هست . در هر زمینه ای
BMW.M3_E46
07-10-2010, 16:15
خوب دلیل و مدرکی دارین؟!
دوست عزیز اگه قصد ارشد رو داری میتونی با نرم افزار شروع کنی.بعد تو ارشد وارد گرایش های تجارت الکترونیک یا شبکه
که تو شاخه IT هست بشی.البته نظر من هست.فکر کنم این مسیر بهتره یا شاید جالب تر باشه.
وگرنه اگه قصد ارشد رو نداری من میگم هیچ کدوم.
اینم بگم اگه چارت درس هارو ببینی با منابع ارشد هر دو تا رشته رو.
منم ميكم اول سخت افزار بعد اي تي و اخر هم نرم؛ ؛البته تا ليسانس خيلي فرق ندارن؛ولي تا ليسانس سخت افزار از همه تخصصي تر كار ميشه؛كلا دروس تخصصي بيشتري داره؛در ضمن تا حد زيادي هم برنامه نويسي رو ياد ميدن؛در كل نزديك ترين رشته اي هست به كامبيوتري كه تو كشورهاي ديكه تدريس ميشه؛يعني رشته اي كه كامبيوتر و برق الكترونيك با هم تركيب ميشن؛ ؛
شما یه سری به سایتی مثل بازار کار بزن (bazarekar.ir) و بعد اگهی های استخدامی شو نگاه کن. یه چرخی هم تو روزنامه هایی که این آگهیا رو میزنن بزن. دستت میاد که بازار کدوم بهتره.
حداقل تا 6-7 سال دیگه هم همینه
راس میگه سخت افزار عالیه:20:
BMW.M3_E46
14-10-2010, 11:57
اگه لیسانس IT رو بگیرم می تونم ارشد برم یکی از گرایشای خود IT ؟
یا باید حتما نرم رو بری که ارشدو بتونی ادامه بدی!؟
Amir Varasteh
14-10-2010, 13:11
اگه لیسانس IT رو بگیرم می تونم ارشد برم یکی از گرایشای خود IT ؟
معلومه که میتونی.
IT خیلی رشته ی خوبیه. رشته ایه که کل دنیا قبولش دارن و مطمئن باش توی ایران بازار کارش بیشتر خواهد شد.
نه تنها ایران بلکه در کل دنیا همه چیز داره به سمت IT میره!
BMW.M3_E46
14-10-2010, 13:44
معلومه که میتونی.
IT خیلی رشته ی خوبیه. رشته ایه که کل دنیا قبولش دارن و مطمئن باش توی ایران بازار کارش بیشتر خواهد شد.
نه تنها ایران بلکه در کل دنیا همه چیز داره به سمت IT میره!
اخه میگن IT که تو ایران تدریس میشه فرق داره با دنیا!
Amir Varasteh
14-10-2010, 14:13
اخه میگن IT که تو ایران تدریس میشه فرق داره با دنیا!
همه چیز ایران با دنیا فرق داره!
تو اگه خودت علاقه داری و پیگیر هستی IT خیلی عالیه.
BMW.M3_E46
14-10-2010, 16:03
همه چیز ایران با دنیا فرق داره!
تو اگه خودت علاقه داری و پیگیر هستی IT خیلی عالیه.
خودتون IT میرید!؟
میگن درساش نسبت به نرم ساده تره؟
Amir Varasteh
14-10-2010, 16:06
خودتون IT میرید!؟
میگن درساش نسبت به نرم ساده تره؟
آره من IT میخونم ترم 5 ام.
درساش حدود 60% با نرم افزار مشترکه.
اما 12 واجد درس مدیریت داره و چنید واجد از رشته های سخت افزار ، صنایع و برق هم داره.
من که خیلی دوسش دارم...
BMW.M3_E46
14-10-2010, 16:38
آره من IT میخونم ترم 5 ام.
درساش حدود 60% با نرم افزار مشترکه.
اما 12 واجد درس مدیریت داره و چنید واجد از رشته های سخت افزار ، صنایع و برق هم داره.
من که خیلی دوسش دارم...
میشه بگید علتی که نرم افزار نرفتید چی بود؟
Amir Varasteh
14-10-2010, 19:17
میشه بگید علتی که نرم افزار نرفتید چی بود؟
اولا اینکه IT جامع تر هست.
دوما اینکه مهندس نرم افزار بیشتر کارش برنامه نویسیه که من زیاد خوشم نمیاد.
سوما اینکه مهندس IT مثل دکتر متخصص هست و مهندس نرم افزار مثل دکتر داروساز.
این دکتر متخصص هست که تجزیه و تحلیل و مدیریت میکنه و به دکتر داروساز میگه که چی بسازه.
( مورد اول و دوم نظر شخصیم بود. اما سومی رو توی یک وبسایت خوندم. )
BMW.M3_E46
15-10-2010, 02:21
اولا اینکه IT جامع تر هست.
دوما اینکه مهندس نرم افزار بیشتر کارش برنامه نویسیه که من زیاد خوشم نمیاد.
سوما اینکه مهندس IT مثل دکتر متخصص هست و مهندس نرم افزار مثل دکتر داروساز.
این دکتر متخصص هست که تجزیه و تحلیل و مدیریت میکنه و به دکتر داروساز میگه که چی بسازه.
( مورد اول و دوم نظر شخصیم بود. اما سومی رو توی یک وبسایت خوندم. )
این مدیریت یعنی چی نمیفهمم!؟
بر عکس نگفتی دوست عزیز مهندس سخت و نرم مثله 2 تا متخصصن بعد IT متل داروساز تجزیو تحلیل میکنه که این 2 تا چه جوری باید باهم مچ بشن!
*PiNk PaNTHeR*
15-10-2010, 02:38
بله برو به نرم افزار و بشو یک "برنامه نویس بیعرضه" که فقط VB و زبون چرت C که هرچقدر تویکش کنن هنوز همون خریه که هست رو یاد بگیر.
یا برو به IT و یاد بگیر که چجوری با فلش کار کنی که داره از بین میره.
یا هم برو به یک رشته ی بهتر مثل الکترونیک که هنوز بازار کار و پتانسیل پیشرفت داره.
انتخاب خودته.
pedramch
15-10-2010, 02:44
دوست عزیز اگه اطلاعاتی درباره رشته IT نداری اصلا سراغ این رشته نیا:دی
IT اون چیزی نیست که اکثر مردم فکر میکنن!
در کل سعغی کن راجع بهش تحقیق کنی:دی
ممنون/:5:
اینو خوب اومدی، تایید میشه 100 درصد
Amir Varasteh
15-10-2010, 15:11
این مدیریت یعنی چی نمیفهمم!؟
بر عکس نگفتی دوست عزیز مهندس سخت و نرم مثله 2 تا متخصصن بعد IT متل داروساز تجزیو تحلیل میکنه که این 2 تا چه جوری باید باهم مچ بشن!
نه بر عکس نگفتم.
ببین شما میری مدیر یک پروژه ی IT میشی. مدیر یک پروژه ی مکانیزاسیون که یه جا رو مکانیزه کنی.
بعد میشینی سیستمی که مورد نیاز هست رو تجزیه و تحلیل و طراحی میکنی و بعد میگی که خب برای انجام این کار 5 تا مهندس نرم افزار میخوام و مثلا 2 تا سخت افزار و 2 تا متخصص شبکه ... و اونها میان و کارها رو جوری که تو در نظر گرفتی برات انجام میدن.
البته این یک مثال بود.
رشته ی IT خیلللی گسترده اس و همش توی کامپیوتر خلاصه نمیشه.
موفق باشی.
BMW.M3_E46
16-10-2010, 16:55
دوست عزیز اگه اطلاعاتی درباره رشته IT نداری اصلا سراغ این رشته نیا:دی
در کل سعغی کن راجع بهش تحقیق کنی:دی
من می خواستم رشتمو عوض کنم متالوژی هستم چون کامو دوست دارم می خوام برم 2 دل شدیم
چون متالم میگن بازار کارش بد نیست!
بعد IT مردم در موردش چی فکر میکنن!؟
pedramch
17-10-2010, 02:18
خیلی از مردم فناوری اطلاعات رو کامپیوتر میدونن!
درصورتی که اصلا اینطور نیست و کار یه مهندس آی تی به هیچ وجه مثل یک مهندس نرم افزار نیست (من خودم دانشجوی آی تی هستم)
آی تی باید عاشقش باشی تا بری سمتش...توی آی تی واحد هایی مثل مدیریت ، هوش مصنوعی ، تجارت الکترونیک و ... میخونیم!
آی تی از کامپیوتر به عنوان ابزار استفاده میکنه واسه رسیدن به هدفش!
اما نرم افزار درباره کامپیوتر هستش!
BMW.M3_E46
21-10-2010, 02:14
دوستانی که میگن سخت افزار درساش الکترونیکها سخت نیست!؟؟؟من که ریاضیم توپ نیست!
یعد اینکه آینده رشتش چی؟یعنی کجاها استخدام می شیم!؟
نرم افزارو که بخیال شدم هر کیو میبینم میگه نرم افزارم این همه مهندس از کجا کار؟
IT میگن در اصلش در مورد فناوریهای دنیاست یعنی چیزای جدیدی که ساخته میشه درست میگم یا نه؟
بعد کام هم ابزار کار مهندساشه!
mortezaon
21-10-2010, 02:20
به نظر من آی تی آینده بهتری داره
نرم افزار الان اشباع شده تم دانشگاه ازاد تو مقطع کاردانی بدون کنکور ثبت نام می کنن
مخصوصا اگه قصد سفر به کشور ثالث داری برای مهاجرت آی تی آینده بهتری داره
it همون فناوری اطلاعات و ارتباطات هستش؟! من این رشته رو دادم برا علمی کاربردی!!!
پس نرم افازر به ور کلی به درد بخور نیست؟
میشه لطفا یکی بگه سخت افزار چیه؟! کارش چیه اصلا...؟
اصلا از کجا میتونیم بخونیم که هر رشته،چی درس میده و اخر سر چیکاره میشی؟!
BMW.M3_E46
25-10-2010, 20:26
---------------------------
BMW.M3_E46
27-10-2010, 12:23
برای رشته IT در مقطع لیسانس کار هست یا باید تا ارشد بخونی که کار پیدا کنی
برای رشته IT در مقطع لیسانس کار هست یا باید تا ارشد بخونی که کار پیدا کنی
اگه بتونی ارشد IT رو بگیری که خیلی عالیه چون تو ایران واقعا کمه......
اگه یه نگاهی هم به اگهی های استخدام مخصوصا بانک بندازی میبینی که با لیسانسشم کار هست
BMW.M3_E46
27-10-2010, 13:39
اگه بتونی ارشد IT رو بگیری که خیلی عالیه چون تو ایران واقعا کمه......
اگه یه نگاهی هم به اگهی های استخدام مخصوصا بانک بندازی میبینی که با لیسانسشم کار هست
توی مخابرات میشه اسخدام شد در مقطع لیسانس
بعد برای ارشد کجا ها میشه کار کرد؟
sajadrahimi72
01-11-2010, 11:07
سلام دوستان این تابیک از اول تا به اینجا رو که خوندم بدتر گنگ و دودل شدم .من من رایانه کار 2و تعمیر عمومی خوندم اشتباه نکنم میشه دیپلم سخت افزار حالا بدجور گیرکردم چی بخونم :23: واقعاً گیلی ویلی میرم:24: با توجه مدرک دیپلم و اینکه ریاضی یه جورایی تعطیله چی برم من تا حالا می خواستم برم نرم ولی میگن نه کارش خوبه نه درسش حال بین it ،نرم وسخت واقعاً کدوم بهتره؟ بگم علاقه برای من یه جورایی قدرت جذابییت و کار رشته هم هست. درضمن من ورودی بهمن میرم دانشگاه آزاد میخوام یه ضرب برم کارشناسی ممنون میشم کمک کنید .به این لینکم بیایید ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :44::37::45::24:
:11::11::11::11::11::11:
Margrita
01-11-2010, 11:26
من نظرم روی نرم افزار هست ...
توی خارج از کشور اگه دپارتمان های دانشگاه رو نگاهی بندازین هنوز اسم دقیقی با عنوان It وجود نداره .
دوست من درسته نرم افزار اشباع شده بواسطه پیام نور و آزاد و ... !
ولی فقط نرم افزار نیست ... برق مکانیک و ... ولی همه سوادشون در یک حد هست ؟ 70 80 درصد فقط دانشگاه رفتن ! همین !
هیچ فرقی نمی کنه ...
اگه به مباحث مدیریتی و همچنین به درس گسسته علاقه دارین پیشنهاد می کنم برین سراغ it
ولی اگه وب و برنامه نویسی و ... براتون جذابتره نرم افزار .
و فکر هم نکنین هر رشته ای برین براتون حاضر و اماده کار مهیا هست !
من آشنائی دارم که سخت افزار خونده ... ولی به تمام مباحث برنامه نویسی کاملا مسلطه حتی فراتر از رشته خودش .
حقوق خیلی خوبی هم داره در حدود ماهی 3 تومن تو شرکت خصوصی تهران . ( خانوم هم هست )
sajadrahimi72
01-11-2010, 12:01
من نظرم روی نرم افزار هست ...
توی خارج از کشور اگه دپارتمان های دانشگاه رو نگاهی بندازین هنوز اسم دقیقی با عنوان It وجود نداره .
دوست من درسته نرم افزار اشباع شده بواسطه پیام نور و آزاد و ... !
ولی فقط نرم افزار نیست ... برق مکانیک و ... ولی همه سوادشون در یک حد هست ؟ 70 80 درصد فقط دانشگاه رفتن ! همین !
هیچ فرقی نمی کنه ...
اگه به مباحث مدیریتی و همچنین به درس گسسته علاقه دارین پیشنهاد می کنم برین سراغ it
ولی اگه وب و برنامه نویسی و ... براتون جذابتره نرم افزار .
و فکر هم نکنین هر رشته ای برین براتون حاضر و اماده کار مهیا هست !
من آشنائی دارم که سخت افزار خونده ... ولی به تمام مباحث برنامه نویسی کاملا مسلطه حتی فراتر از رشته خودش .
حقوق خیلی خوبی هم داره در حدود ماهی 3 تومن تو شرکت خصوصی تهران . ( خانوم هم هست )
من به هر رشته ای وارد بشم می چسبم بهش و به قولی میترکونم ولی با مطلبی که در پست قبلی گفتم چی پیشنهاد میکنید؟
در ضمن میشه بگید کار این دوستتون دقیقاً چیه؟:20:
يكي از تفاوت هاي نرم افزار با it اينه كه نرم افزار فني تره. و درس هاي آزمايشگاهيش خيلي بيشتره. ولي it بيشتر به سمت رشته هاي مدريت و ... ميره.
در مقاطع بالاتر نرم افزار سخت تر ميشه.
sajadrahimi72
01-11-2010, 12:49
بابا یه باره بگید it اصلاً ربطی به کامپیوتر نداره تمومش کنید بره:39: :31:حالا جواب منوبدید چی برم ؟چی پیشنهاد میکنید؟
BMW.M3_E46
01-11-2010, 22:46
پس برم نرم؟! چون من به تمام مباحث کام علاقهمندم حالا نمی دونم برنامه نویسی سخته؟ چون میگن ریاضی نرم ازIT سختره!؟
ارشد اگه خدا بخواد میخوام برم شبکه از نرم هم میشه رفت؟
آقا من یه سوال دارم تو رو خدا جواب بدید.!!!!!
من ترم آخر کاردانیم (دانشگاه آزاد) میخاستم ببینم میتوتنم کارشناسیمو تو رشته IT (غیر انتفاعی) بگیرم ؟ مرسی
sajadrahimi72
02-11-2010, 11:01
من ترم آخر کاردانیم (دانشگاه آزاد) میخاستم ببینم میتوتنم کارشناسیمو تو رشته IT (غیر انتفاعی) بگیرم ؟ مرسی
سلام دوست عزیز من فقط میخواستم بدونم کاردانیتون چیه؟:13:
پس برم نرم؟! چون من به تمام مباحث کام علاقهمندم حالا نمی دونم برنامه نویسی سخته؟ چون میگن ریاضی نرم ازIT سختره!؟
ارشد اگه خدا بخواد میخوام برم شبکه از نرم هم میشه رفت؟
تا ترم چهار هر دو حدوداً يك شكل هستند ولي ترم هاي بالاتر خيلي با هم فرق دارند. رشته هاي it هم برنامه نويسي دارند. ++c رو كه حتماً دارند فقط زبان ماشين ( اسمبلي) رو ندارند
هر دو رشته رياضي 1 و 2 و آمار و احتمالات و معادلات ديفرانسيل و رياضي مهندسي دارند. فقط نرم افزار رياضي مهندسي 2 رو هم داره كه it نداره.
بله. كلاً براي آزمون ارشد اگه كارشناسي داشته باشيد ميتونيد شركت كنيد. هر رشته اي كه مايل باشيد فقط بايد قبول بشويد.
بله مشكلي نداره. اگه تو اون دانشگاه قبول بشيد ميتونيد ادامه تحصيل بديد.
كلاً به دوستان بگم الان تو ايران با كارشناسي نميشه كار درست و حسابي با درآمد زياد پيدا كرد. بايد ادامه تحصيل داد.
به نظر من براي انتخاب يكي از اين دو رشته معيار اصليتون علاقه باشه.
بازم ميگم نرم افزار خيلي فني تر و البته مشكل تره. و درس هاي تخصصيش به مهندسي هاي ديگه هم مرتبط ميشه. مثلاً ما هم مدار الكترونيكي 1 و 2 مي خونيم هم ريزپردازنده و ... و كلي هم كلاس آزمايشگاهي مثل: آزماشيگاه مدار منطقي- معماري كامپيوتر- مدار الكترونيكي 1 و 2 و ... رو بايد پاس كنيم.
ولي it درس هايي مثل اقتصاد و ... دارند.
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم.
sajadrahimi72
02-11-2010, 18:42
تا ترم چهار هر دو حدوداً يك شكل هستند ولي ترم هاي بالاتر خيلي با هم فرق دارند. رشته هاي it هم برنامه نويسي دارند. ++c رو كه حتماً دارند فقط زبان ماشين ( اسمبلي) رو ندارند
هر دو رشته رياضي 1 و 2 و آمار و احتمالات و معادلات ديفرانسيل و رياضي مهندسي دارند. فقط نرم افزار رياضي مهندسي 2 رو هم داره كه it نداره.
بله. كلاً براي آزمون ارشد اگه كارشناسي داشته باشيد ميتونيد شركت كنيد. هر رشته اي كه مايل باشيد فقط بايد قبول بشويد.
كلاً به دوستان بگم الان تو ايران با كارشناسي نميشه كار درست و حسابي با درآمد زياد پيدا كرد. بايد ادامه تحصيل داد.
بازم ميگم نرم افزار خيلي فني تر و البته مشكل تره. و درس هاي تخصصيش به مهندسي هاي ديگه هم مرتبط ميشه. مثلاً ما هم مدار الكترونيكي 1 و 2 مي خونيم هم ريزپردازنده و ... و كلي هم كلاس آزمايشگاهي مثل: آزماشيگاه مدار منطقي- معماري كامپيوتر- مدار الكترونيكي 1 و 2 و ... رو بايد پاس كنيم.
خیلی خوب بود.حالا به نظر شما شبکه بهتره یا نرم افزار؟:13:
خیلی خوب بود.حالا به نظر شما شبکه بهتره یا نرم افزار؟:13:
من خودم نرم افزار رو خيلي بيشتر دوست دارم و اگه قرار باشه دوباره انتخاب كنم نرم افزار رو انتخاب ميكنم.
ولي هيچكس نميتوني بگه يه رشته اي از ديگري بهتره.
انتقدر نترسيد و يكي رو انتخاب كنيد. چون يكي دو سال اول درس هاي مشابه زيادي دارند ميتونيد تغيير رشته بديد.( نه به بعضي ها كه همين طوري عشقي! انتخاب رشته ميكنند نه به شما كه انقدر وسواس داري.)
اگه اهل خوندن و حفظ كردن مطالب هستي it به خاطر درس هاي اقتصاد گونش بهتره. ولي اگه دنبال يه رشته ي فني و پر رياضي ميگردي. نرم افزار انتخاب خيلي بهتريه.
بازم اگه سوالي بود در خدمتم.
sajadrahimi72
02-11-2010, 19:06
من خودم نرم افزار رو خيلي بيشتر دوست دارم و اگه قرار باشه دوباره انتخاب كنم نرم افزار رو انتخاب ميكنم.
ولي هيچكس نميتوني بگه يه رشته اي از ديگري بهتره.
انتقدر نترسيد و يكي رو انتخاب كنيد. چون يكي دو سال اول درس هاي مشابه زيادي دارند ميتونيد تغيير رشته بديد.( نه به بعضي ها كه همين طوري عشقي! انتخاب رشته ميكنند نه به شما كه انقدر وسواس داري.)
اگه اهل خوندن و حفظ كردن مطالب هستي it به خاطر درس هاي اقتصاد گونش بهتره. ولي اگه دنبال يه رشته ي فني و پر رياضي ميگردي. نرم افزار انتخاب خيلي بهتريه.
بازم اگه سوالي بود در خدمتم.
1.خب اگه یکی مثل من ریاضیش ضعیف باشه:19::37:میتونه نرم افزار بخونه یا مثه خر توگل میمونه؟
2.تاکید دارم بدونم نرم بهتره یا شبکه؟(نسبی هم بگید بسه)
it1" هم رياضيات زياد و البته سختي داره همون معادلات ديفرانسيل پوست آدم رو مي كَنه! چه برسه به رياضي مهندسي. كلاً تموم رشته هاي مهندسي نياز به پايه ي خوب رياضي دارند. ولي ميتونيد تو دانشگاه هم رياضي تون رو خوب كنيد.
2: حالا كه انقدر پافشاري ميكني به نظر من نرم افزار بهتره.
BMW.M3_E46
02-11-2010, 22:56
یه سوال داشتم مدار الکتریکی و مدار منطقی در این رشته به چه دردی میخورن؟
بعد ارشد شبکه درساش چه جوریه از نرم اسون تره؟
بعد اینکه برنامه نویسی شنیدم سخته شما هم قبول دارین؟
یه سوال داشتم مدار الکتریکی و مدار منطقی در این رشته به چه دردی میخورن؟
بعد ارشد شبکه درساش چه جوریه از نرم اسون تره؟
بعد اینکه برنامه نویسی شنیدم سخته شما هم قبول دارین؟
مدار الكترونيكي رو دقيق نمي دنم چون هنوز بر نداشتمش ولي مدار منطقي اولين آشنايي با مدار هاست بيشتر مربوط به سخت افزاره ولي نرم ها هم بايد باهش آشنايي داشته باشند.
ارشد it چند تا گرايش داره.بعضي هاشون از كامپيوتر جدا مي شوند و مي روند دنبال مديريت ها. ولي گرايش اصليش كه محافظت شبكست هم خيلي سخته هم بايد كاملاً با نرم افزار ها وسخت افزار هاي سيستم آشنا باشي تا بتوني درش فعاليت كني. بيشتر بچه هاي هف كه رياضي شون خوبه و به كامپيوتر علاقه دارند اينو انتخاب ميكنند.
برنامه نويسي به دو قسمت تقسيم ميشه:
1: يادگيري يك برنامه (مثلا پاسكال) تا بفهمي چطوري ميشه با اين زبان برنامه نويسي كار كرد چند تا دستور اصلي داره چطوري بايد باهاش كار كرد و ... كه اين كار به نظرم خيلي سخت نيست. و با يك ماه مطالعه كاملاً اشنا ميشي
2: روش حل مسئله. اين يكي نياز به رياضي داره البته براي پاس كردن درسا همون برنامه هايي كه استاد ميگه رو خوب بلد باشي كافيه اما اگه مي خواهي برنامه بنويسي نياز داري الگوريتم هايي رو كه باهاشون طرف هستي به طرز درستي حل كني. شايد براي حل يه مسئله چندين راه حل وجود داشته باشه ولي بايد به سريع ترين و بهترينش برسي.
كلاً به نظر من خيلي هم سخت نيست.
مرسی دوست عزیز ولی فک کنم جواب سوال منو اشتباه دادید.
با پرس و جوی زیاد فهمیدم اونهایی که کاردانی نرم افزار دارند تو مقطع کارشناسی نمیتونند تغییر رشته بدن (یعنی مثلا نمیتوانند برند ای تی). اما ارشد میشه.:46:
.............................
sajadrahimi72
03-11-2010, 14:57
it1" هم رياضيات زياد و البته سختي داره همون معادلات ديفرانسيل پوست آدم رو مي كَنه! چه برسه به رياضي مهندسي. كلاً تموم رشته هاي مهندسي نياز به پايه ي خوب رياضي دارند. ولي ميتونيد تو دانشگاه هم رياضي تون رو خوب كنيد.
2: حالا كه انقدر پافشاري ميكني به نظر من نرم افزار بهتره.
میشه بگید چه طور میتونم ریاضیم رو تو دانشگاه بهتر کنم؟:13:(روش مطالعه پیشنهادی:43: و اینکه حداقل چه مقدار باید ریاضی کار کنم:31::27:)
BMW.M3_E46
03-11-2010, 15:24
میشه بگید چه طور میتونم ریاضیم رو تو دانشگاه بهتر کنم؟:13:(روش مطالعه پیشنهادی:43: و اینکه حداقل چه مقدار باید ریاضی کار کنم:31::27:)
باید کتابای ریاضی 2 حسابان و دیفرانسیل دبیرستانو بخونی که پایت قوی بشه!
BMW.M3_E46
03-11-2010, 16:57
یه نظر شما دوستان بهتر نیست از IT بریم مهندسی شبکه چون نرم افزار بیشترش در مورد برنامه نویسه!
و همچنین شیک تر میشه IT با شبکه!!!:46:
BMW.M3_E46
06-02-2011, 01:18
سلام به بروبکس
در مورد کارشناسی ارشد IT شنیدم قبول شدنش سخته درسته؟!!
کدومش فکر میکنید تو ایران بهتر عمل کرده؟؟
1-مهندسی IT
2-تجارت الکترونیک
3-شبکه PC
4-امنیت اطلاعات
Amir Varasteh
06-02-2011, 10:26
سلام به بروبکس
در مورد کارشناسی ارشد IT شنیدم قبول شدنش سخته درسته؟!!
کدومش فکر میکنید تو ایران بهتر عمل کرده؟؟
1-مهندسی IT
2-تجارت الکترونیک
3-شبکه PC
4-امنیت اطلاعات
آره خیلی !
آزاد که فقط قزوین داره اونم گرایش شبکه با ظرفیت 40 نفر.
به نظر من امنیت چیزیه که همیشه هست و هیچ وخت قدیمی نمیشه.
BMW.M3_E46
06-02-2011, 21:02
آره خیلی !
آزاد که فقط قزوین داره اونم گرایش شبکه با ظرفیت 40 نفر.
به نظر من امنیت چیزیه که همیشه هست و هیچ وخت قدیمی نمیشه.
پس بیخود نباید رفت این رشته چون لیسانسش خیلی اشباع شده؟!!:13:
فوقشم که برای ما ساخته نشده!!
Amir Varasteh
06-02-2011, 21:56
پس بیخود نباید رفت این رشته چون لیسانسش خیلی اشباع شده؟!!:13:
فوقشم که برای ما ساخته نشده!!
نه کی گفته اشباع شده ؟؟:13:
تازه 7 8 ساله که رشته IT وارد دانشگاهها شده.
فوق یکم سخته قبول شدنش که تا زمانی که شما به فوق برسی حتما زیاد میشه ظرفیت فوق.
Persianhb
10-02-2011, 23:58
هیچ کدوم هر دو رشته سخته باور نداری یه نگاه به چارت دروسش بنداز :31:
تایید می کنم
اگر از ریاضی فراری باشی بهتره هیچ کدومو نری چون هر سه رشته واحدایی داره که بسیار منطقی اند وذهنت باید درک ریاضیاتی داشته باشه..
Dokhtar_Bache
11-02-2011, 01:30
اگه واقعا به کاربرد کامیوتر توزندگی وکار علاقه داری IT ..اگه به خود کامپیوتر و ساختار فیزیکیش فقط علاقه داری سخت افزار و اگرم به برنامه نویسی و طراحی وب و ساختن نرم افزار علاقه داری نرم افزار.
دانشجوهای نرم افزار معمولا باید برنامه نویسهای خوبی باشن یعنی این انتظار ازشون میره.
amir راهنمایی های خوبی کرده که منم موافقم.
اگر از ریاضی فراری باشی بهتره هیچ کدومو نری چون هر سه رشته واحدایی داره که بسیار منطقی اند وذهنت باید درک ریاضیاتی داشته باشه..
منم IT میخونم.. مثلا من به اختراعات دنیای تکنولوژی خیلی علاقه دارم وتو این رشته باهاشون آشنا میشی.. مثلا اینکه سایت amazon چه سیستم تجارتی داره تا سیاستهای مبتنی بر وب که مثلا رستورانهای مک دونالد اتخاذ میکنه برای فروش موفق و..
رشته کار آفرینی هم الهام گرفته از همین مباحث هست..الان همه دنبال کسب و کار موفق هستن .چیزی که آی تی بهش میپردازه
حالا انتخاب خودت
BMW.M3_E46
11-02-2011, 17:04
اگه واقعا به کاربرد کامیوتر توزندگی وکار علاقه داری IT ..اگه به خود کامپیوتر و ساختار فیزیکیش فقط علاقه داری سخت افزار و اگرم به برنامه نویسی و طراحی وب و ساختن نرم افزار علاقه داری نرم افزار.
دانشجوهای نرم افزار معمولا باید برنامه نویسهای خوبی باشن یعنی این انتظار ازشون میره.
amir راهنمایی های خوبی کرده که منم موافقم.
منم IT میخونم.. مثلا من به اختراعات دنیای تکنولوژی خیلی علاقه دارم وتو این رشته باهاشون آشنا میشی.. مثلا اینکه سایت amazon چه سیستم تجارتی داره تا سیاستهای مبتنی بر وب که مثلا رستورانهای مک دونالد اتخاذ میکنه برای فروش موفق و..
رشته کار آفرینی هم الهام گرفته از همین مباحث هست..الان همه دنبال کسب و کار موفق هستن .چیزی که آی تی بهش میپردازه
حالا انتخاب خودت
اگه واقعا به تکنولوژی های روز درساش مربوطه که من عاشق فناوریهای روزم!!!واقعا اینطوریه؟
dracula_killer
11-02-2011, 19:15
بله دوست عزیز
به طور مثال ترم پیش یکی از بچه ها کنفرانس داشت درباره ی نسل 4 موبایل
لازم به ذکره که منم IT میخونم
Oracle_Eldorado
12-02-2011, 01:05
با سلام خدمت دوستان .
یکی از آشناها میخواد علمی کاربردی ثبت نام کنه ،
رشته اصلیش کامپیوتر ــه ، اما تو انتخاب بین این 2 رشته یکم شک داره .
اول اینکه کدوم رشته بهتره ؟
دوم و مهمتر از همه اینکه درس های تخصصی که تو دانشگاه میخونن چیه ؟
چون من شنیدم رشته IT درساش خیلی سخته .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
با تشکر .
dracula_killer
12-02-2011, 01:20
این آشناتون میخواد چی کاره بشه؟یعنی برنامه نویسی رو بیشتر دوست داره یا مدیریت و شبکه و ...؟
Amir Varasteh
12-02-2011, 01:42
اگه برنامه نویسی دوست نداره نباید نرم افزار بره.
اما به غیر از این ، IT از همه لحاظ سر تره.
BMW.M3_E46
12-02-2011, 21:20
در مقطع کارشناسی IT فکر می کنید کار پیدا بشه؟؟با درآمد خوب؟؟
ارشد شو که باید بیخیال بشویم!!!:13:
Amir Varasteh
12-02-2011, 21:34
در مقطع کارشناسی IT فکر می کنید کار پیدا بشه؟؟با درآمد خوب؟؟
ارشد شو که باید بیخیال بشویم!!!:13:
تو اگه با سواد باشی کار میاد دنبالت ;)
BMW.M3_E46
12-02-2011, 22:11
تو اگه با سواد باشی کار میاد دنبالت ;)
یعنی چجوری تو این مملکت میشه باسواد شد؟؟:13:
فقط همین سرعت اینترنتو یه نگا بنداز کار تمومه:41:
Amir Varasteh
12-02-2011, 23:00
یعنی چجوری تو این مملکت میشه باسواد شد؟؟:13:
فقط همین سرعت اینترنتو یه نگا بنداز کار تمومه:41:
درسای دانشگات رو خوب بخون.
توی رشته ی IT باید فعالیت غیر درسی خیلی زیاد داشته باشی.چون به درسای دانشگاه نمیشه اکتفا کرد.
brave_ie
12-02-2011, 23:18
شک نکنید که از لحاظ بازار و پرستیژ کاری و همچنین شرایط ادمه تحصیل It بهتره
BMW.M3_E46
12-02-2011, 23:26
شک نکنید که از لحاظ بازار و پرستیژ کاری و همچنین شرایط ادمه تحصیل It بهتره
ادامه تحصیل که خیلی دوست دارم برم ارشد ولی ظرفیت ماشاا... خیلی زیاده!!!!:31:
ارشد شبکه فکر کنم خیلی جالب باشه
dracula_killer
12-02-2011, 23:35
تمام گرایش های فوق خوب و پرطرفدار هستن،اما تو ایران فعلا فقط شبکه هست که داره جا می افته
دوست من رشته های مربوط به کامپیوتر آینده ی کاریش بیشتر به شما وابسته هست..یعنی هر چی بیشتر کار بلد باشی و اطلاعاتت بیشتر باشه بیشترم میتونی توش پول در بیاری!جالبترین سخن دوستان در مورد اشبا شدن اینجور رشته هاست که بازم ارزش بحثو نداره!یه سری دوستان که احتمالا دانشگاهی که میرن در سطح علمی کاربردی پودمانی هم نیست میان میگن که یه مهندس نرم افزار برنامه نویسه و....!واقعا اگه یه نفر 1 سال هم بره دانشگاه تفاوت یه مهندس و یه نفر که مهندس نیست و فقط یه سری چیزا رو یاد گرفته رو میفهمه.اگه نیاز به توضیحه بیشتر هست برای اینجور دوستان در این رابطه توضیح میدم
در مجموع واحدهایی که شما میگذرونی توی it , نرم افزار توی تقریبا 20 30 تا واحد فرق دارن.مهندس نرم افزار بیشتر وارد مباحث طراحی نرم افزار و بهینه سازی نرم افزار و امنیت نرم افزار میشه(البته به دروس اختیاری هم خیلی وابستس) ولی مهندس it کمتر وارد این شاخه ها میشه.
در ضمن شما وقتی لیسانس نرم افزار بگیری برای انتخاب شاخه کارشناسی ارشد دست بازتری خواهی داشت.
رتبه بندی نمیکنم!ولی از نظر من it و نرم افزار خیلی از سخت افزار بهتره
موفق باشی
dracula_killer
17-02-2011, 21:02
خدمت آقای رضا که حتما دانشگاه شریف دارن درس می خونن باید بگم که من در دانشگاه مازندران واحد بابلسر و دوره ی روزانه دارم تحصیل می کنم،که این دانشگاه سراسری،اگرچه خیلی بالا نیست اما جز 20 دانشگاه اول کشور هست.
و درباره ی بقیه ی مطالب هم باید بگم که با ایشون موافقم
خدمت آقای رضا که حتما دانشگاه شریف دارن درس می خونن باید بگم که من در دانشگاه مازندران واحد بابلسر و دوره ی روزانه دارم تحصیل می کنم،که این دانشگاه سراسری،اگرچه خیلی بالا نیست اما جز 20 دانشگاه اول کشور هست.
و درباره ی بقیه ی مطالب هم باید بگم که با ایشون موافقم
خطابم به شما نبود دوست من, منم شریف درس نمیخونم دانشگاه صنعتی ارومیه درس میخوندم الانم تهران شمال هستم,
موفق باشید:10:
avator20002000
21-02-2011, 18:14
سطح اموزشی شهری مثل اراک ازاد در ای تی با تهران ازاداش چه قدر فرق داره؟
BMW.M3_E46
25-02-2011, 01:18
یه مشکلی برام پیش اومد:
دفترچه دانشگاه آزاد رو که دیدم شهری که می خوام بزنم نرم افزار قبلا ستاره دار بود حالا نیست(شانسو ببین:13:)
حالا IT ستاره داره اگه اول بذارمش شانس قبولیم کم میشه بنظرتون چه کنم؟؟؟
آقا رضا اینو خوب اومدی چون من می بینم که ارشد IT محاله...( 30 نفر اونم گرایش شبکه قزوین آزاد)
صنعتی شریف و ... دانشگاهای دولتی لیسانسشو قبول نمیشم چه برسه به ارشدش:13:
بازم مشکل دارم بین 2 رشته!!!!:41:
سطح اموزشی شهری مثل اراک ازاد در ای تی با تهران ازاداش چه قدر فرق داره؟
دانشگاه های آزاد تهران معمولا اساتیدشون همون اساتید دانشگاه های سراسری تهران هستند, پس میشه گفت سطحشون زمین تا آسمون فرق داره.
دفترچه دانشگاه آزاد رو که دیدم شهری که می خوام بزنم نرم افزار قبلا ستاره دار بود حالا نیست(شانسو ببین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر نمیکنم مشکلی باشه, تا جایی که من یادمه رشته های بدون ستاره رو میتونی به عنوان انتخاب اول بزنی ولی رشته ها ستاره دار فقط مختص به انتخاب اوله
BMW.M3_E46
26-02-2011, 00:36
آقا رضا شما راضی هستی از این رشته؟؟؟
شنیدم درسای نرم افزار سختر از IT ؟؟؟
یه توضیحی از رشتتون بدین ممنون میشم:11:
Amir Varasteh
26-02-2011, 00:58
عزیزم اشتباه نکن.
رشته ی اولت رو ستاره دار بزن و IT !
آقا رضا شما راضی هستی از این رشته؟؟؟
شنیدم درسای نرم افزار سختر از IT ؟؟؟
من خیلی راضیم از رشتم چون علاقه دارم,راستش من دانشگاه سراسری که بودم واقعا توی دروس مشترکی که با it داشتیم ما خیلی جلوتر بودیم به it خیلی غیر تخصصی تر درس میدادن!یه مثال بزنم براتون.ترم اول درسی دارین به عنوان مبانی برنامه نویسی که معمولا c++ تدریس میشه.آخر ترم پروژه ای که از ما خواستند 2 تا بازی تقریبا پیچیده تحت فرم بود ولی پروژه it ها یک تمرین تایپ کردن تحت کنسول که تو همینم مشکل داشتن!توی دانشگاه آزادم که الان هستم بازم تقریبا همین فضا هست!
در مورد این که درس های نرم افزار سختتر هستن تا حد زیادی درسته , نرم افزار جزو رشته های سخت مهندسی هستش و بعضی درساش واقعا سخته ولی اگه علاقه داشته باشید براتون لذت بخشه
در کل اگر به کامپیوتر علاقه داری و اگر با دیدن یک بازی یا یک نرم افزار یا حتی یک صفحه وب ایده های جدید به ذهنت میاد مطمئن باش نرم افزار آیندت رو 100 درصد تضمین میکنه و در آینده شغلی خواهی داشت که هم درامدش خوبه هم بهش علاقه داری.ولی هیچوقت فراموش نکن دروس دانشگاه کافی نیست خودتم باید کنارش کار کنی تا به جایی که میخوای برسی.
در ضمن من نمیگم به it فکر نکن حتما در مورد هر 2 تا رشته کامل تحقیق کن بعد با خیال راحت انتخاب کن.من تو طول این چند ترم چندین مورد دیدم که حتی بخاطر اینکه it برن به جای روزانه شبانه قبول شدن و بعدا پشیمون شدن که چرا نرم افزار نیومدن چون قبل انتخاب در مورد رشته خوب تفهیم نشدن یا حتی اومدن نرم افزار و از پس درس مبانی برنامه نویسی هم برنیومدن و به مشکلات دیگه ای برخوردن.
موفق باشی دوست من:11:
BMW.M3_E46
26-02-2011, 23:55
من خیلی راضیم از رشتم چون علاقه دارم,راستش من دانشگاه سراسری که بودم واقعا توی دروس مشترکی که با it داشتیم ما خیلی جلوتر بودیم به it خیلی غیر تخصصی تر درس میدادن!یه مثال بزنم براتون.ترم اول درسی دارین به عنوان مبانی برنامه نویسی که معمولا c++ تدریس میشه.آخر ترم پروژه ای که از ما خواستند 2 تا بازی تقریبا پیچیده تحت فرم بود ولی پروژه it ها یک تمرین تایپ کردن تحت کنسول که تو همینم مشکل داشتن!توی دانشگاه آزادم که الان هستم بازم تقریبا همین فضا هست!
در مورد این که درس های نرم افزار سختتر هستن تا حد زیادی درسته , نرم افزار جزو رشته های سخت مهندسی هستش و بعضی درساش واقعا سخته ولی اگه علاقه داشته باشید براتون لذت بخشه
در کل اگر به کامپیوتر علاقه داری و اگر با دیدن یک بازی یا یک نرم افزار یا حتی یک صفحه وب ایده های جدید به ذهنت میاد مطمئن باش نرم افزار آیندت رو 100 درصد تضمین میکنه و در آینده شغلی خواهی داشت که هم درامدش خوبه هم بهش علاقه داری.ولی هیچوقت فراموش نکن دروس دانشگاه کافی نیست خودتم باید کنارش کار کنی تا به جایی که میخوای برسی.
در ضمن من نمیگم به it فکر نکن حتما در مورد هر 2 تا رشته کامل تحقیق کن بعد با خیال راحت انتخاب کن.من تو طول این چند ترم چندین مورد دیدم که حتی بخاطر اینکه it برن به جای روزانه شبانه قبول شدن و بعدا پشیمون شدن که چرا نرم افزار نیومدن چون قبل انتخاب در مورد رشته خوب تفهیم نشدن یا حتی اومدن نرم افزار و از پس درس مبانی برنامه نویسی هم برنیومدن و به مشکلات دیگه ای برخوردن.
موفق باشی دوست من:11:
خیلی ممنون دوست عزیز :11:
آره اتفاقا اینو قبول دارم که تخصصی تر درس داده میشه کلا عشق کام چه اینترنت چه نرم افزار چه سخت افزارو...
نگاه کردم کلا 30 واحد متفاوته تو ارشدشم می تونم هر 2 رو رشته رو انتخاب کنم
من بیشتر تو کار گرافیک هستم برنامه نویسی بلد نیستم!!!شنیدم خیلی باید مخ باشی چون سخته :13:
درسایی ریاضی که داره بیشترش به گسسته ربط داره درسته؟؟؟؟
از نظر ریاضی متوسطم فکر می کنید به مشکل بر بخورم؟؟
من بیشتر تو کار گرافیک هستم برنامه نویسی بلد نیستم!!!شنیدم خیلی باید مخ باشی چون سخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه نویسی پایه ی این رشتست مثلا مثل ریاضی که تا شما ضرب و جمع کردن رو بلد نباشی نمیتونی مثلا بری انتگرال یاد بگیری و سختیش هم اگه خوب بخونی 1 ترمه و از اون به بعد به راحتی حتی با زبانهای دیگه ی برنامه نویسی ارتباط برقرار میکنی.برنامه نویسی یه جزء کوچیک از کارهایی هست که یاد میگیری و تو 2 ترم اولم تقریبا مسلط میشی بهش.
درسایی ریاضی که داره بیشترش به گسسته ربط داره درسته؟؟؟؟
از نظر ریاضی متوسطم فکر می کنید به مشکل بر بخورم؟؟
آره بیشتر وارد روابط و مجموعه ها میشه بخصوص تو درس ساختمان گسسته که واقعا به نظر من درس سختی بود ولی 4 روز خودمو کشتم خوندمش تا 17 شدم :31: ولی در کل اونجوری که از بیرون به رشته نگاه میکنن میگن سخته نیست.کلا ریاضی درسیه که باید تو طول ترم بخونیش و البته چاره ای هم نیست کلا رشته های مربوط به کامپیوتر با ریاضی رابطه دارن.
BMW.M3_E46
27-02-2011, 01:07
برنامه نویسی پایه ی این رشتست مثلا مثل ریاضی که تا شما ضرب و جمع کردن رو بلد نباشی نمیتونی مثلا بری انتگرال یاد بگیری و سختیش هم اگه خوب بخونی 1 ترمه و از اون به بعد به راحتی حتی با زبانهای دیگه ی برنامه نویسی ارتباط برقرار میکنی.برنامه نویسی یه جزء کوچیک از کارهایی هست که یاد میگیری و تو 2 ترم اولم تقریبا مسلط میشی بهش.
آره بیشتر وارد روابط و مجموعه ها میشه بخصوص تو درس ساختمان گسسته که واقعا به نظر من درس سختی بود ولی 4 روز خودمو کشتم خوندمش تا 17 شدم :31: ولی در کل اونجوری که از بیرون به رشته نگاه میکنن میگن سخته نیست.کلا ریاضی درسیه که باید تو طول ترم بخونیش و البته چاره ای هم نیست کلا رشته های مربوط به کامپیوتر با ریاضی رابطه دارن.
ریاضی که شما میگین ریاضی حسابان و دیفرانسیل نیست درسته؟؟ همش گسسته و این جور چیزاس...
4 روزه اگه بشه 17 گرفت که خیلی باحاله:46:
مهندسی چه کام چه مکانیک و... همه ریاضی می خواد چون مهندسی هستش :20:
بازم ممونم از راهنماییاتون:11:
ریاضی که شما میگین ریاضی حسابان و دیفرانسیل نیست درسته؟؟ همش گسسته و این جور چیزاس...نه زیادم به اون گسسته که شما فکر میکنی مربوط نیست باید بخونی تا متوجه بشی :31:
4 روزه اگه بشه 17 گرفت که خیلی باحاله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من گسستم خوبه اینطوری شدم نصف کلاس افتادن!ولی من که کلا تو عمرم رو درسی 4 روز وقت نذاشته بودم :31:
BMW.M3_E46
27-02-2011, 20:56
نه زیادم به اون گسسته که شما فکر میکنی مربوط نیست باید بخونی تا متوجه بشی :31:
اوه...اوه... مثل اینکه خیلی سخته که همچون لبخندی میزنین:31:
در مورد شبکه و اینترنت هم موضوعی داره؟؟؟
وه...اوه... مثل اینکه خیلی سخته که همچون لبخندی میزنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشم اومد خوب درک کردی :31:
در مورد شبکه و اینترنت هم موضوعی داره؟؟؟
آره حدودا 15 16 تا واحد در مورد این 2 تاس
BMW.M3_E46
28-02-2011, 21:18
کارشناسی ارشد قبول شدنش راحته ؟؟؟
کدوم درسش همه کلا توش مشکل دارن؟؟؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم:20:
کارشناسی ارشد قبول شدنش راحته ؟؟؟
مشخصه. نه! خیلی هم سخته!
کدوم درسش همه کلا توش مشکل دارن؟؟؟
معمولاً سیستم عامل و معماری کامپیوتر اشک همه رو در میاره!
Amir Varasteh
28-02-2011, 21:32
کارشناسی ارشد خیلی سخته !!
80 نفر سراسری و 40 نفر آزاد ظرفیت داره.
من خودم هم گیر کردم الان... واسه همین میخوام برای خارج از کشور اقدام کنم. ایران خیلی سخته قبول شدنش!
اما اوضاع ارشد کامپیوتر بهتره.
BMW.M3_E46
28-02-2011, 21:50
مشخصه. نه! خیلی هم سخته!
معمولاً سیستم عامل و معماری کامپیوتر اشک همه رو در میاره!
معماری کامپیوتر بخاطر اینکه مربوط به سخت افزاره لامصب نمی دونم تو IT و نرم افزار چرا گذاشتن!!!!
نرم افزار هم سخته؟؟؟؟....:41:خدایا!!!!
Amir Varasteh
28-02-2011, 23:17
معماری کامپیوتر بخاطر اینکه مربوط به سخت افزاره لامصب نمی دونم تو IT و نرم افزار چرا گذاشتن!!!!
نرم افزار هم سخته؟؟؟؟....:41:خدایا!!!!
به نظرم تو همون IT رو برو. تا 5 6 سال دیگه که تو برسی به ارشد ظرفیتها رو بالا میبرن حتما.
نرم افزار هم سخته؟؟؟؟...
درسش یا رشته اش؟(چون مهندسی نرم افزار 1و2 هم دارییم)
کلاً تموم رشته های فنی سختند.اما اگه بهشون علاقه داشته باشید.میتونی ادامه بدید.
البته it یکم آسونتره.
BMW.M3_E46
01-03-2011, 17:23
درسش یا رشته اش؟(چون مهندسی نرم افزار 1و2 هم دارییم)
کلاً تموم رشته های فنی سختند.اما اگه بهشون علاقه داشته باشید.میتونی ادامه بدید.
البته it یکم آسونتره.
نه قبول شدن ارشدش
نه قبول شدن ارشدش
در تموم رشته ها کنکور ارشد خیلی سخته.چون ظرفیت کمه و دیگه مثل کنکور ورودی دانشگاه سیاهی لشکر نداریم.همه تحصیل کرده و با انگیزند. پس رقابت هم خیلی دشواره.
قبول شدن ارشد کامپیوتر 10000 مرتبه آسونتر از it هست و البته it رو هم در بر میگیره!
آدم اگه بخواد با چشم باز انتخاب رشته کنه واقعا بین it و نرم افزار مشخصه که نرم افزار انتخاب بهتریه مگه اینکه بخوای با اسم it یه مقدار کلاس بذاری :31:
BMW.M3_E46
01-03-2011, 22:25
قبول شدن ارشد کامپیوتر 10000 مرتبه آسونتر از it هست و البته it رو هم در بر میگیره!
آدم اگه بخواد با چشم باز انتخاب رشته کنه واقعا بین it و نرم افزار مشخصه که نرم افزار انتخاب بهتریه مگه اینکه بخوای با اسم it یه مقدار کلاس بذاری :31:
تو یه مقاله ای خوندم این رشتها می تونن برن ارشد IT
نرم افزار - سخت افزار - IT - برق(کلیه شاخهاش) - مکانیک
چی به خود IT یا میرسه!!!:13:(یعنی رقیب دارن در حد تیم ملی)
Amir Varasteh
01-03-2011, 23:04
در حد نلسون ماندلا !
تیم ملی رو ولش کن.
BMW.M3_E46
02-03-2011, 20:21
کلا رشته نرم افزار چند واحدش مربوط به برنامه نویسیه؟؟ اون واحدای دیگش مربوط به چیه؟؟؟
Amir Varasteh
02-03-2011, 21:39
نرم افزار از اسمش معلومه.
تریپش کلا طراحی و نوشتن برنامه اس ...
کلا رشته نرم افزار چند واحدش مربوط به برنامه نویسیه؟؟
اگه به صورت مستقیم حساب کنیم 9 واحد برنامه نویسی داره.اما در اکثر درس ها از برنامه نویسی استفاده میشه.
اون واحدای دیگش مربوط به چیه؟؟؟
15 واحد ریاضی داره. چند درس هم داره که از همه ی این ها هست مثل ساختمان داده(مجموعه ای از ریاضیات با برنامه نویسی)
درس های آزمایشگاهی و الکتریکی هم زیاد داره.(در حدی که با مدرک لیسانس نرم افزار میشه در کنکور ارشد الکترونیک و برق(تا اون جا که یادمه) هم شرکت کرد. واحد های سخت افزاری هم زیاد داره و ...
BMW.M3_E46
07-03-2011, 02:07
من از اسم IT خیلی خوشم میاد ولی شانس قبولیم تو نرم افزار بیشتره حالا به نظرتون ارزششو داره؟؟؟؟
که IT رو بزنم!؟
برنامه نویسی php و sql و ... که مربوط به طراحی وب هستند تو نرم افزار بیشتر هستند یا تو IT ؟
( 2 روز دیگه برای انتخاب رشته بیشتر وقت ندارم. لطفا پاسخ سوالم را بدهید ) ممنون
Amir Varasteh
09-03-2011, 13:19
برنامه نویسی php و sql و ... که مربوط به طراحی وب هستند تو نرم افزار بیشتر هستند یا تو IT ؟
تو هر دو هستن اما مسلما توی نرم افزار بیشتر هست.
نرم افزار sql داره ولی دیگر زبان های برنامه نویسی طراحی وب رو نداره و sql رو هم برای طراحی پایگاه داده میخونیم نه وب نویسی.
این گونه زبان ها رو بیشتر در شبکه میبینید تا نرم افزار.
BMW.M3_E46
09-03-2011, 19:12
نرم افزار sql داره ولی دیگر زبان های برنامه نویسی طراحی وب رو نداره و sql رو هم برای طراحی پایگاه داده میخونیم نه وب نویسی.
یعنی بیشتر در رشته IT دیدیه میشه؟؟برنامه نویسی که در IT هستش فقط برای ساخت وب هست درسته؟؟
بعد شبکه بیشتر در کجا استفاده میشه؟؟
این حرف شما من را که تا حدودی نسبت به نرم افزار مطمئن شده بودم انداخت وسط شک !
یعنی IT تا قبل از کارشناسی ارشد این زبانها را می خواند ؟ من دوست دارم این زبان ها را بخوانم . شما بگید نرم افزار یا IT
این حرف شما من را که تا حدودی نسبت به نرم افزار مطمئن شده بودم انداخت وسط شک !
یعنی IT تا قبل از کارشناسی ارشد این زبانها را می خواند ؟ من دوست دارم این زبان ها را بخوانم . شما بگید نرم افزار یا IT
ببینید این که it این زبان ها رو میخونه یه نه رو دقیق نمیدونم ولی مطمئناً در نرم افزار وجود ندارند.ولی اگه نظر منو بخواهید شما باید ملاکت برای انتخاب بین این دو رشته خیلی وسیع تر باشه. برای یاد گرفتن این زبان ها فوقش یه ترم میری فنی حرفه ای یکیش رو یاد میگیری. ولی نرم افزار با it تفاوت های زیادی داره.که من اون اندازه ای که بلدم میگم:
تا 4 ترم اول این دو رشته تقریباً مثل همند و بیشتر واحداشون به هم شباهت هایی دارند ولی در ترم های بالاتر کلاً از همدیگه جدا میشوند.نرم افزار فنی تره و و حدود 10 واحد الکترونیک میخونیم. یعالمه هم آزمایشگاه داریم که it نداره.(آزمایشگاه مدار منطقی / معماری و ...) در عوض it در ترم های بالاتر درس هایی داره که به مدیریت شبیهند. (مقل مدیریت منابع/ مدیریت استراتزیک/مدیریت و کنترل پروزه و ...)
اگه یه نگاهی به انواع گرایش ها در (سطح ارشد)it کنید متوجه میشید که اکثر گرایش هاش به مدیریت و ... وابستست و فقط گرایش شبکه برای علاقه مندان کامپیوتر و شبکست.که چون اکثر دانشجویان برای این رشته تلاش میکنند قبول شدن درش(در مقطح ارشد) واقعاً سخته.
خلاصه اگه شما بیشتر ریاضیات و فنی رو دوست دارید(البتهit هم ریاضیات داه) نرم افزار رو انتخاب کنید ولی اگه درس های تشریحی و مدریت دوست دارید(اونم نه زیاد من فقط برای تفاوت هاش این جوری مثال زدم)it رو انتخاب کنید.
نکته: اطلاعاتی که من دادم در حد دانش خودمه.ولی اگه من جاش شما بودم حتماً به یه مشاوره خبره(حتی تو دانشگاه ها) یه سری میزدم.
یعنی بیشتر در رشته IT دیدیه میشه؟؟برنامه نویسی که در IT هستش فقط برای ساخت وب هست درسته؟؟
بعد شبکه بیشتر در کجا استفاده میشه؟؟
بله تا حدودی. نه اونها حداقل باید ++c رو بگذرونند.البته به استادش هم مربوطه.
شبکه خیلی وسیعه و در جاهای مختلفی استفاده میشه که مشهور ترینش همین شبکه های سنتی(اینترنت)هست.
اول این را بگم که من انتخاب اولم را نرم افزار زدم و از انتخابم نسبتا راضی هستم.
من بعد از حرف شما بازم تحقیق کردم. چند تا چیز نظرم را جلب کرد که امیدوارم درست بوده باشه.
اول اینکه توی آگهی های استخدامی که دیدم اکثرا یک برنامه نویس نیاز دارند که مورد علاقه من هم هست.
دوم اینکه ظاهرا نرم افزار یک واحد داره به اسم "مهندسی اینترنت" که بسیار به شبکه و اینترنت نزدیک هست و این واحد را من در it ندیدم.
می توانم بعد نرم افزار شبکه بخوانم ؟
می توانم بعد نرم افزار شبکه بخوانم ؟
بله کسانی که مدرک کارشناسی نرم افزار داشته باشند می تونند در کنکور ارشد IT شرکت کنند
BioHazard
10-03-2011, 14:05
یخورده تاپیکو خوندم ، دیدم گفتید یکسری زبونارو رشته ی نرم افزار نداره ، به رگ غیرتم برخورد :13:
تمامی زبونا مثل PHP,Mysql,Aspx.net ,C++,C ,Asm رو حتما رشته ی نرم افزار میخونه ولی رشته ی IT برنامه نویسی قوی نداره. (کارگاه دانشگاه ما Mysql , Aspx.net یا PHP رو حتما میگن :46:). پروژه هایی مثل پروژه ی سایت خرید و فروش ، داروخانه و... استادا به بچه های نرم میدن تا IT.
IT بیشتر کارش مدیریتیه...............
اگه بخوای بیشتر متوجه بشی قضیه اینه : یک تیم مهندس نرم افزار چند ماه وقت میزاره و یک پروژه ای رو به نحو احسنت انجام میده ، وقتی تحویل پیمانکار میده که پولو بگیرن ، پیمانکار هم کارو رد میکنه (مدیر بوده) ، بعدا صداش در میاد پیمانکاره IT مخونده :دی
دوستان عزیز :
بین IT و نرم افزار تفاوت خاصی نیست فقط IT یکسری درس های مدیریتی اش مثل اصول و مبانی مدیریت - مهندسی فناوری اطلاعات 1 و 2 - مدیریت رفتار سازمانی (که از اختیاری ها است) و غیره .... بیشتری داره و مهندسی نرم بیشتر درس های تخصصی اش مثل برنامه ریزی میکرو پروسسور و ... ولی مطمین باش تو شغل آینده ات که در رابطه با کامپیوتر خواهد بود هیچ تفاوتی نداره !
چون تو ایران اینجوریه و کارها اصلا اصلا تخصصی نیست . مثلا یکی از دوستان که طراح وب هست مهندسی عمران داره که به شدت کارش از من بهتره یا یکی از فامیل های نزدیکمون که کار شبکه یکی از شعبه های ایرانسل رو انجام میده مهندسی کشاورزی داره .
ولی من به شدت یه چیزی رو بهت پیشنهاد می کنم اونهم اینه که IT تهران جنوب رو نری . چون خیلی مزخرفه و ....
ولی مهتدسی نرمش هم اساتیدش و هم سیستمش بد نیست . IT پرند هم خوبه . البته اینها که واسه دانشگاه مزخرف آزاد هست رو می دونم از سراسری اطلاعات کاملی در اختیار ندارم .
تمامی زبونا مثل PHP,Mysql,Aspx.net ,C++,C ,Asm رو حتما رشته ی نرم افزار میخونه ولی رشته ی IT برنامه نویسی قوی نداره. (کارگاه دانشگاه ما Mysql , Aspx.net یا PHP رو حتما میگن
میشه بگید اسم دانشگاه شما چیه؟ کدوم دانشگاه این زبانا رو برای نرم افزار میدن؟ ضمناً برای چه درسی؟ برنامه نویسی پیشرفته؟
خیلی عجیبه!
avator20002000
11-03-2011, 18:57
با کارشناسی ای تی چی کارا میشه کرد توایران دقیق????
سال اول چیه دروسه تخصصیش????
BioHazard
12-03-2011, 21:04
میشه بگید اسم دانشگاه شما چیه؟ کدوم دانشگاه این زبانا رو برای نرم افزار میدن؟ ضمناً برای چه درسی؟ برنامه نویسی پیشرفته؟
خیلی عجیبه!
C رو که تو پیشرفته میگن ، Asm هم که در اختصاصی ما هست.
Aspx.net و Mysql هم گفتم توی کارگاه
++C رو هم به ما که توی گارگاه روباتیک بودیم گفتند..
درس مبانی کامپیوتر ما 6 ساعت بود که 3ساعت عملی داشت.....
اسم دانشگاه هم علوم تحقیقات فارس هست(OTF)
BMW.M3_E46
13-03-2011, 12:09
دوستان
به نظر شما استخدامی نرم افزار بیشتره یا IT؟
BioHazard
13-03-2011, 16:37
دوستان
به نظر شما استخدامی نرم افزار بیشتره یا IT؟
ببین بستگی به خودت و نحوه ی کارت داره....
یکسری ها رو میشناسم از همین دانشگاه خودمون ، الان دارند توی شرکتهایی مثل شرکت دوران کار میکنند....
یکسری دیگه رو هم میشناسم توی 8 ترم ، 80 واحد هم پاس نکرده ، کجا میخواد کار کنه خدا میدونه.
توی این 2 رشته ، یا باید پارتی کلفتی داشته باشی یا کار بلد باشی (نظر خود من)
با کارشناسی ای تی چی کارا میشه کرد توایران دقیق????
سال اول چیه دروسه تخصصیش????
حوزه کاری آی تی تقریبا وسیع هست . سال اولم زیاد درس تخصصی خاصی نداره فقط برنامه نویسی ، ساختمان گسسته و زبان تخصصی
sajadrahimi72
01-06-2011, 16:19
سلام.از همه بهتر شبکه .تخصصی تر،نرم و سختت افزار رو باهم داره، شبیه it ولی بهتر از اون، در بینشون تخصصی تره:46:
e.khafan!
17-06-2011, 17:14
برای فناوری اطلاعات این دانشگاه ها حدودا چه رتبه ای میخوان ؟
( منطقه 1 )
امیرکبیر، تهران، شاهد، صنعتی اصفهان و شیراز ؟؟
avator20002000
20-06-2011, 22:01
کسی میدونه میشه اگه کسی دانشگاه ازاد شهرستان نزدیک تهران مثل اراک قبول شده باشه بیاره تهران از همون اول؟پولی چیزی باید داد؟شرایطش رو که دانشگاه مرکز میگه میدونم می خوام بدونم راهه دیگه نیست؟جامو با کسی عوض کنم و از اینجور چیزا؟
دوستان عزیز :
بین IT و نرم افزار تفاوت خاصی نیست فقط IT یکسری درس های مدیریتی اش مثل اصول و مبانی مدیریت - مهندسی فناوری اطلاعات 1 و 2 - مدیریت رفتار سازمانی (که از اختیاری ها است) و غیره .... بیشتری داره و مهندسی نرم بیشتر درس های تخصصی اش مثل برنامه ریزی میکرو پروسسور و ... ولی مطمین باش تو شغل آینده ات که در رابطه با کامپیوتر خواهد بود هیچ تفاوتی نداره !
چون تو ایران اینجوریه و کارها اصلا اصلا تخصصی نیست . مثلا یکی از دوستان که طراح وب هست مهندسی عمران داره که به شدت کارش از من بهتره یا یکی از فامیل های نزدیکمون که کار شبکه یکی از شعبه های ایرانسل رو انجام میده مهندسی کشاورزی داره .
ولی من به شدت یه چیزی رو بهت پیشنهاد می کنم اونهم اینه که IT تهران جنوب رو نری . چون خیلی مزخرفه و ....
ولی مهتدسی نرمش هم اساتیدش و هم سیستمش بد نیست . IT پرند هم خوبه . البته اینها که واسه دانشگاه مزخرف آزاد هست رو می دونم از سراسری اطلاعات کاملی در اختیار ندارم .
یکم دیر اینجا رو دیدم ولی دوست عزیز چرا تهران جنوب هرگز :دی؟؟
شاه پریان ، کی نژاد ، هاشمیان ، سلاجقه ، .... استادای بدی نیستن که :دی
mojtaba-design
04-07-2011, 17:14
بدون هیچ شکی می گم نرم افزار
حالا چرا ؟ چون :
اولا اگه شما مهندس فناوری اطلاعات شید لازمه که لااقل برید و چند تا زبان رو یاد بگیرید . میتونم بگم مهندسی فناوری اطلاعات صرفا خودش بازار شغل خوبی نداره.
در عوض مهندس نرم افزار می تونه حتی از سال دومم به خاطر توانمدی هاش کار رو شروع کنه.
مهندسی نرم افزار با مهندسی فناوری اطلاعات مثله : مهندسی مکانیک با مهندسی صنایع هست !
مهندسی فناوری اطلاعات به طور تخصصی وارد نرم افزار نخواهد شد بیشتر نمای کلی رو داره و توش مدیریت و خیلی چیزای دیگه (مثل صنایع) قاطی شده.
اکثر کسانی که میرن آی تی به خاطر اینه که یا این موضوع رو نمی دونن یا فکر کردن که اسمش کلاس داره . در صورتی که مهندسی نرم افزار هم موقعیت شغلی فوق العاده ای داره هم کلاس داره هم هزارتا چیز دیگه (بگم هزار تاشو ؟ lol )
میشه یکی چارت درسی هر دو رشته رو بذاره؟
میشه یکی چارت درسی هر دو رشته رو بذاره؟
چارت درسی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجندو اگه میخای برات بفرستم
تو هر دانشگاه معمولا چارت توچند تا درس نه زیاد مهم فرق میکنه
اما مهماش تقریبا یکسانه.
akharwarbaz
28-07-2011, 17:50
من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه دادم ولی فک کنم اینجا بهتر جواب بگیرم
دوستان من الان رشته سخت افزار ام..بین رشته سخت افزار و IT کدومشون راحت تره ؟ضمن اینکه از شبکه و و خود کامپیوتر بیشتر خوشم میاد تا سخت افزارش ..به نظرتون تغییر رشته بدم ؟
ترم 1 ام داره تموم میشه
من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه دادم ولی فک کنم اینجا بهتر جواب بگیرم
دوستان من الان رشته سخت افزار ام..بین رشته سخت افزار و IT کدومشون راحت تره ؟ضمن اینکه از شبکه و و خود کامپیوتر بیشتر خوشم میاد تا سخت افزارش ..به نظرتون تغییر رشته بدم ؟
ترم 1 ام داره تموم میشه
الان ترم یک هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به دانشگاهومعدلت داره...کدوم دانشگاهی؟
akharwarbaz
28-07-2011, 18:53
الان ترم یک هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به دانشگاهومعدلت داره...کدوم دانشگاهی؟
سلام ..ترم 1 این هفته تموم میشه
علمی کاربردی ام
چارت درسی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه بیرجندو اگه میخای برات بفرستم
تو هر دانشگاه معمولا چارت توچند تا درس نه زیاد مهم فرق میکنه
اما مهماش تقریبا یکسانه.
آره چرا که نه.البته دانشگاه دولتیش باشه، چون شاید بین دولتی و آزاد تفاوتی تو چارت دروس باشه.
ممنون
آره چرا که نه.البته دانشگاه دولتیش باشه، چون شاید بین دولتی و آزاد تفاوتی تو چارت دروس باشه.
ممنون
اره من دانشگاه بیرجند درس میخونم.
ایمیلتوبگو برات بفرستم
امسال کنکور دادی؟
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
سلام ..ترم 1 این هفته تموم میشه
علمی کاربردی ام
علمی کاربردیو نمیدونم..همون سخت افزارو برو چون توITاستاد خیلی مهمه فکرکنم استادای سخت افزار بهترتو علمی کاربردی
با کساییکه علمی کاربردی هستن مشورت کن
crrazzy_g
01-08-2011, 13:39
فناوری اطلاعات:40:
من از نرم افزار می ترسم. چون تو درس کامپیوتر دبیرستان با برنامه نویسی مشکل داشتم.
ترسم بجاست؟ فکر کنم برنامه نویسی استعداد می خواد.
Amir Varasteh
06-08-2011, 07:23
من از نرم افزار می ترسم. چون تو درس کامپیوتر دبیرستان با برنامه نویسی مشکل داشتم.
ترسم بجاست؟ فکر کنم برنامه نویسی استعداد می خواد.
آره دیگه. ببین رشته ی نرم افزار همونطور که از اسمش پیداست کلا مربوط به پروسه ی ایجاد یک برنامه هست.
بنابراین اگه از برنامه نویسی خوشت نمیاد، مهندسی نرم افزار توصیه نمیشه.
یکم دیر اینجا رو دیدم ولی دوست عزیز چرا تهران جنوب هرگز :دی؟؟
شاه پریان ، کی نژاد ، هاشمیان ، سلاجقه ، .... استادای بدی نیستن که :دی
همون کی نژاد استاد مالتی مدیا است که فقط فلش درس میده !!! ببین دوست عزیز آقای کی نژاد به خاطر اینکه سوادش محدوده دانشجویان رو هم محدود میکنه به همون فلش . چرا اسم درس رو مالتی مدیا گذاشتند ؟ چرا نگذاشتند فلش ؟ دقیقا تفاوت دانشگاه های داخل و خارج از همین جا شروع میشه .
فلش جزیی از مالتی مدیا است نه بیشتر . تازه دوست عزیز اگه اطلاعات کافی از فلش بدونی می فهمی که استاد کی نژاد هیچی هیچی از فلش نمی دونه و حتی قادر نیست سوالات تو رو پاسخ بده .
بقیه اساتید رو هم باهاشون کلاس نداشتم .
دوستان عزیز اگه به دنبال اطلاعات دقیق و درست هستید باید برید با فارغ اتحصیل رشته های مذکور از اون دانشگاهی که می خواهید به اونجا برید بپرسید .
ببینید اینجا هر دانشگاهی با دانشگاه دیگه فرق داره حتی توی جزیی ترین قوانینش .
اجازه بدید کاملا همگی رو روشن کنم . آسونی و سختی درس - پاس کردن درس - شیوه درس دادن - مطالب و محتوای هر درس یا واحد در هر کجا متفاوت است .
برای مثال
در رشته IT درسی به داریم به اسم سیستم های چند رسانه ای یا مالتی مدیا تو دانشگاه تهران جنوب به جای اینکه استاد بیاد اصول مالتی مدیا رو بگه میاد و نرم افزار فلش رو به جاش درس میده ؟!؟!؟
تازه خودش هم هیچی از فلش بلد نیست !؟ این استاد که اسمش کی نژاد هم هست به عنوان کار کلاسی میاد و کار خودش رو به بچه های میده یعنی میاد یه e-book رو به بچه ها میده تا هر نفر یه فصلشو ترجمه کنند بعدش آقا میره کتابو به فارسی چاپ میکنه واسه خودش ؟! از اون کتابهایی که تابلو بوسیله دانشجو ها ترجمه شده و آدم هیچی ازش نمی فهمه ؟
حالا این درس چگونه باید درس داده بشود ؟ استاد باید بیاد و اصول سیستم های چندرسانه ای رو درس بده بعد هر کی که اصول رو یاد گرفت با توجه به نیازهاش یه نرم افزار مالتی مدیا مثل corel , maya , photoshop , premier , 3dmax و یا فلش رو بره یاد بگیره = عین روشی که تو دانشگاه های همه جا الا ایران وجود داره .
باز هم میگم دوستان توی ایران اصلا مهم نیست کجا و چی رو درس میخونید حرف من رو وقتی متوجه میشید که مدرک لیسانستون رو گرفتید .
قبل کنکور جوری با ما رفتار کردند و صحبت کردند که ما فکر کردیم اگه رشته خوب توی دانشگاه خوب قبول بشیم دیگه تمومه به ما گفتند کنکور مثل قیف برعکس و ... هست .
ولی واقعیت چیز دیگه ای هست .
اگه شما به کامپیوتر علاقه دارید مثلا فیلد شبکه - برنامه نویسی و ... اصلا مهم نیست برید نرم افزار - سخت افزار و یا حتی آی تی .
اساتید رشته فناوری اطلاعات در دانشگاه آزاد تهران جنوب بالاترین مدرکشون فوق لیسانس و لیسانس بود . 90 درصدشون هیچی حالیشون نبود مثلا یکی دیگه از اساتید واقعا احمق و مفت خور اونجا آقایی بود به اسم امیر مهدی هدایت فرد ما با ایشون درس آزمایشگاه پایگاه داده داشتیم .
باور کنید دوستان حرفهای من عین واقعیته اگه از همکلاسی ها بپرسید متوجه میشید که من اصلا اغراق نمی کنم .
ایشون توی کل ترم متوجهید توی تمام مدت ترم میومد توی سایت کامپیوتر رو صندلیش مینشست و روزنامه می خوند !!!!!!! هیچی هیچی از درس اصلا صحبت نکرد ؟
آخرشم رو هوا به بچه ها نمره 10 تا 16 داد ؟
نگاه کنید یه معضل بسیار بزرگی که توی دانشگاه آزاد اللخصوص تهران جنوب هست اینه که وقتی ما همگی بچه ها به رییس دانشکده - رییس گروه - معاونت آموزش و غیره اعتراض و شکایت می کردیم آقایون محل سگ به ما نمی کردند ؟
من تا حالا تو هیچ کجای دنیا ندیده بودم توی دانشگاه پول بدی و اصلا رضایت هم نداشته باشی و چاره ای هم نداشته باشی نه راه پیش و نه را پس ؟
اگه بر میگشتم عقب هر دانشگاهی غیر دانشگاه آزاد می رفتم یا اصلا دانشگاه نمی رفتم و خودم شروع به خوندن مطالب کامپیوتری می کردم .
باور کنید از لحاظ هم پولی و هم زمانی خیلی خیلی جلوتر بودم .
یقین داشته باشید اگه شما کار بلید باشید شما رو همه جا نیاز دارن واگرنه کسی به مدرک شما نیاز نداره .
ولی می دونم خیلی سخته چون جوی که واسه ما ها درست کردن چیزی غیر از اینه .
دوستان و برادران و خواهران عزیز باور کنید من به علت کمبود وقت زمان فعالیت و نوشتن مطالب بیشتر رو نداشتم همین قدر هم نوشتم که اگه کسی قصد داره آگاه بشه , آگاه بشه .
دوستدار همه شما زینور
avator20002000
02-09-2011, 17:47
آره دیگه. ببین رشته ی نرم افزار همونطور که از اسمش پیداست کلا مربوط به پروسه ی ایجاد یک برنامه هست.
بنابراین اگه از برنامه نویسی خوشت نمیاد، مهندسی نرم افزار توصیه نمیشه.
پس غیر از سخت افزار و علوم کامپیوتر و ای تی دیگه چه رشته ای مربوط به کامپیوتر میشه که همش برنامه نویسی نباشه؟
Amir Varasteh
02-09-2011, 18:15
پس غیر از سخت افزار و علوم کامپیوتر و ای تی دیگه چه رشته ای مربوط به کامپیوتر میشه که همش برنامه نویسی نباشه؟
آی تی :5:
برنامه نویسیش کمتره.
Antonio Andolini
02-09-2011, 22:55
سلام دوست عزیز!
مسئله فقط برنامه نویسی نیست .... اصل کار تفکر منطقی و محاسباتی هست که توی رشته ی کامبیوتر حکم می کنه ... مخصوصا نرم افزار ... حتی توی سخت افزار هم باید کد زدن رو بلد باشید(واسه زبان verilog) .. البته اطلاعات جامع و کاملی ندارم که بگم، ولی مهندسی کامبیوتر یا فناوری اطلاعات رو اصلا با درس مبانی دوره ی دبیرستان یا آموزشگاه های بیرون مقایسه نکنید ... چون قراره مهندس باشید! یعنی محدود به کارای خاصی نباشید
ولی در کل،آی تی گرایش هایی داره که از برنامه نویسی و اینا دورتره .. مثل شبکه،مدیریت سیستم های اطلاعاتی ... البته این گرایش ها توی ایران چندان ظرفیت بالایی نداره .. دفترچه ارشد امسال رو که دیدم،مدیریت سیستم های اطلاعاتی فقط 8 تا خواجه نصیر می گرفت و مابقی همه مجازی و غیر انتفاعی بودن ... امنیت اطلاعات هم 6تا امیرکبیر می گیره و 19تا مالک اشتر!(خودتون برید ببینید بهتره!) .. البته مابقی گرایش هایش اینجوری نیست ولی در مورد این که برنامه نویسی نقش واسشون داره یا نه اطلاعی ندارم!
همه ی اینا واسه ارشد هست وگرنه توی کارشناسی آی تی و نرم افزار تفاوت چندانی ندارند .. هر دوشون ساخنمان داده ها،طراحی الگوریتم، هوش مصنوعی ،ساختمان گسسته و... رو دارند!
مسـ ـعود
08-05-2013, 16:05
دوستان عزیز
من دیپلم کاردانش حسابداری دارم.
الان میخوام برای علمی کاربردی ثبت نام کنم. بین نرم افزار و آی تی موندم. ریاضی من متوسطه اما دوره دبیرستان خوب درس نمیخوندم و پایم ضعیفه. در کل استعداد ریاضی دارم. چون دوره ابتدایی و راهنمایی نمره های خوبی می گرفتم..
کل مطالب این تاپیک رو خوندم. من در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می کنم و دوست دارم یک مدیر توی همین زمینه بشم و هدف من تجارت الکترونیکه. حالا به نظر شما من کدوم رشته رو انتخاب کنم؟ کاری هم به کلاس و اسم هیچ رشته ای ندارم. با توجه به کارم و علاقه دیوانه وار و تا سرحد مرگ به کامپیوتر و تکنولوژی و اینترنت و تجارت الکترونیک خودم دوست دارم برم آی تی. به نظر شما انتخاب من درسته؟
لطفا بهم کمک کنید
مسـ ـعود
08-05-2013, 16:20
استاد دانشگاه تهران: بد نیست توصیهای نیز به افرادی داشته باشیم که مایلند در این رشته به تحصیل بپردازند. کارشناسان معتقدند با توجه به وضعیت کنونی رشته IT در کشور، بهتر است افرادی به تحصیل در این علم بپردازند که میخواهند بلافاصله پس از اتمام تحصیلات وارد بازار کار شوند، یعنی به عبارت دیگر تصمیم به ادامه تحصیل در سطوح بالاتر را ندارند.
لذا چنانچه فردی میخواهد به تحصیل در سطوح ارشد و دکترا در زمینه ITبپردازد، بهتر است ابتدا با مهندسی کامپیوتر (نرمافزار) به تقویت پایه علمی خود اقدام کند و سپس در مقاطع بعدی به رشته فناوری اطلاعات بپردازد، زیرا فراگیری رشته IT با پایه نرمافزار میتواند زمینههای یادگیری بهتر این رشته را ایجاد کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.