مشاهده نسخه کامل
: Printer
CPUSatan
05-10-2010, 16:44
کسی می دونه چه جوری میشه تنظیمات چرینتر رو با کد و بدون نشون دادن دیالوگ عوض کرد؟ مهمترین چیزی که می خوام عوض کنم سایزش (طول و ارتفاع هستش)
مرد مباح
06-10-2010, 08:07
cpu عزیز. بسته به سیستم پرینتی که استفاده میکنی، داره.
کامپوننتهایی که کار پرینت رو انجام میدن این مقدار رو دارن و میتونی عوض کنیش.
CPUSatan
06-10-2010, 14:04
میشه بیشتر توضیح بدی و بگی منظورت چه کامپوننت هاییه؟ هیچ آشنایی با عملیات پرینت ندارم.
می خوام سایز کاغذ پرینتم رو خودم بدون نشون دادن هیچ دیالوگی از طریق کد تنظیم کنم که مثلا A4 باشه یا سایز شخصی، مثلا A4 سایزش 21*27 هستش، میخوام هر سایزی بتونم بهش بدم.
مرسی
مرد مباح
06-10-2010, 14:10
برایمثال وقتی QuikReport رو استفاده میکنی، یک کامپوننت اصلی باید توی صفحت قرار بدی و همه چیزای دیگه رو توی اون بچینی.
توی Properties اون یک گزینه PaperSize داره.
CPUSatan
06-10-2010, 15:04
می خوام یه RichEdit و در بعضی مواقع چیزهای دیگه از جمله فرم، عکس و ... رو که در کل خروجی پرینتر ثابت نیست و از هر جایی می تونه بیاد حتی از کامپوننت های دیگه رو پرینت کنم. با این عمل چاپ و فرستادن اطلاعات به پرینتر مشکل ندارم فقط با تعیین سایزش مسکل دارم.
مرد مباح
06-10-2010, 21:18
معمولا نوع اطلاعات مشخصه.
یا Text و یا Image و یا ...
بسته به اون میتونی یک سری کامپوننت روی فرم پرینتت بزاری و هر کدوم رو که خواستی مقدار بدی.
باقی هم چون مقداری ندارن برای چاپ دیده نمیشوند و در چاپ نمیان.
موفق باشی.
CPUSatan
06-10-2010, 21:22
مرد مباح جان منظورت از فرم پرینت چیه؟ من قصد تهیه گزارش ندارم! گفتم که با فرستادن اطلاعات به پرینتر هم مشکلی ندارم. همه چیزایی که میخوام نشون داده می شن. ولی سایز صفحه پرینتم بزرگه، می خوام اون رو کوچیک کنم و سایز دلخواه بهش بدم.
aaaammmm87
09-10-2010, 09:05
سلام
دوست عزیز میتونی از کامپونت PrintDialog استفاده کنی و تنها خاصیتی رو هم که میتونی به صورت پیش فرض واسش انتخاب کنی نام پرینتر و تعداد صفحات چاپ هستش !!!! البته به نظر من از این کامپونت فقط بهتره جهت چاپ کارت استفاده بشه برای مثال کارت دانشجویی یا کارت عضویت کتابخانه
مرد مباح
09-10-2010, 12:15
مرد مباح جان منظورت از فرم پرینت چیه؟ من قصد تهیه گزارش ندارم! گفتم که با فرستادن اطلاعات به پرینتر هم مشکلی ندارم. همه چیزایی که میخوام نشون داده می شن. ولی سایز صفحه پرینتم بزرگه، می خوام اون رو کوچیک کنم و سایز دلخواه بهش بدم.
اگه شما میخواین یک کاری شبیه به PrintScreen بکنید، من راحی براش سراغ ندارم.
ولی اگه حالتی هست که میتونی کنترلش کنی و چیزایی دربارش میدونی، میتونی از ابزارهای گزارش گیری برای کارت استفاده کنی در صورتی که موضوع شما اصلا هم به گزارش ربطی نداره.
ولی ابزارتون همونه.
CPUSatan
11-10-2010, 19:27
مرد مباح، ممنون از توضیحاتت. منظورم PrintScrren نبودش. ببخشید اگه درست منظورمو توضیح ندادم. به هر حال ممنون از تلاشت.
مرسی دوستان، مشکل تقریبا حل شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.