PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه خرید گوشی از خارج کشور؟!

ali_saeedi
05-10-2010, 15:42
سلام
بنده حدود 2 ماه است قصد خريد گوشي wave رو دارم دوستان و افراد مطلع ميدونن که چه بلاهايي سر اين گوشي در بازار ايران آمده و ما رو ديوونه کرده...
تا اين که امشب يکي از فاميلامون که 1 پاش اين بره 1 پاش اون بر گفت اگه گوشي بخواي ميتونم برات بيارم ولي ايشون فرد واردي در اين زمينه ها نيست
حالا به من گفته 2 آبان ميرم آلمان و بعدش فرانسه حالا چند تا سوال داشتم:
1-ميخوام بدونم چه توضيحاتي بهش بدم که نره 1 چيزي بخره که من از اين کارم پشيمون شم؟
2-قيمت روز اين گوشي رو در اين 2 کشور چه جوري ميتونم پيدا کنم؟
3-خودش که میگفت قیمت ها تو اتحادیه یکسان هست به نظر شما از کدوم یکی از این کشورا بگیره مطمئن تره؟
4-به نظر شما در کل ارزش داره سفارش بدم از اون بر بيارم؟
5- اخباري مبني بر ساپورت نکردن بعضي گوشي ها اون بر آب در اين بر بوده و هست ميخوام بدونم قضيه از چه قراره؟
6- بعضي گوشي ها هستن که سيم کارت نميخورن يعني بدون سيم به اپراتور وصل ميشن اون هايي که سيم ميخورن نام خاصي دارن؟
7-آیا ممکنه با گمرک به مشکل بر بخورم؟ یعنی گمرک هم 1 پولی بخواد بگیره؟ میشه کاری کرد که نگیره؟!
8- شنيدم جديدن wave 2 داره مياد و wave 1 ديگه توليد نميشه حالا درسته که wave 2 صفحش بزرگتره ولي ديگه super tft هست نه super amoled
به نظر شما صبر کنم براي اون يکي تا بياد يا نه؟

ممنون از همه دوستاني که جواب ميدن

ali_saeedi
05-10-2010, 19:15
کسی نمیخواد جواب بده باید اطلاعاتم رو د ر این زمینه زیاد کنم لطفا راهنمایی کنید

ali_saeedi
07-10-2010, 21:47
دوستان اطلاعاتتون در این زمینه ضعیفه یا نمیخواید راهنمایی کنید
بابا کوتاهی نکنید دیگه راهنماییم کنید!

S@nti@go_s&k
07-10-2010, 22:00
ویو رو میخای از خارج از ایران بگیری؟

عجب !!

ali_saeedi
07-10-2010, 22:03
ویو رو میخای از خارج از ایران بگیری؟

عجب !!
چیش عجب داشت؟؟!!!!!!!!!
مگه کاره بدیه؟؟
وقتی ارزان تره و واسطه هست چرا نگیرم؟
فقط سولاتی داشتم که هر کی میدونه ازش راهنمایی میخوام...

S@nti@go_s&k
07-10-2010, 22:05
چیش عجب داشت؟؟!!!!!!!!!
مگه کاره بدیه؟؟

کار بدی نیست

اشتباهه

اینجا بگردی قیمت خوب پیدا میکنی

اونو بر میداره میاره خراب باشه میخای چکار کنی ؟

سوالات چیه خوب بپرس

S E V E N
08-10-2010, 10:18
سلام

جواب سول 5 : تو اروپا بعضي از اپراتور ها ميان گوشي رو تقريباً مجاني ( شايد 1 دلار ) به طرف ميدن همراه با سيم كارت ! اينطوري بازار كار خودشون رو گسترش ميدن.اما اون گوشي فقط با سيم كارت اون اپراتور كار ميكنه!

موفق باشيد.

ali_saeedi
08-10-2010, 15:13
کار بدی نیست

اشتباهه

اینجا بگردی قیمت خوب پیدا میکنی

اونو بر میداره میاره خراب باشه میخای چکار کنی ؟

سوالات چیه خوب بپرس
سوالام که مشخصه 8 تا سوال تو پست اول پرسیدم!!!
در ضمن این جا هم اگه بدون گارانتی بخری و خراب باشه هیچ راه حلی نداری!

S@nti@go_s&k
08-10-2010, 16:36
در ضمن این جا هم اگه بدون گارانتی بخری و خراب باشه هیچ راه حلی نداری!اینجا میتونی تست کنی 24 ساعت هم خیلی از فروشنده ها بهت مهلت میدن خراب بود برگردونی

سوالات

1-ميخوام بدونم چه توضيحاتي بهش بدم که نره 1 چيزي بخره که من از اين کارم پشيمون شم؟به نظرم اگر از گوشی سر در نمیاره اصلا بهش نگو چون یکی از چیزای مهم گوشی حساسیت تاچش هست که

اون مقیاس حساسیت رو نمیدونه یهو دیدی حساسیت تاچش کم بود اونم نفهمید فکر کنه همینجوری برداره بیاره اصلا خوب نیست

کل گوشی به تاچشه

2-قيمت روز اين گوشي رو در اين 2 کشور چه جوري ميتونم پيدا کنم؟قیمتارو که از گوگل پیدا کن

3-خودش که میگفت قیمت ها تو اتحادیه یکسان هست به نظر شما از کدوم یکی از این کشورا بگیره مطمئن تره؟مطمئن؟ از چه نظر ؟ همشون یکی هستن ولی خوب ایتالیا و انگلیس تو محصولات سامسونگ بیشتر دیده شدن

4-به نظر شما در کل ارزش داره سفارش بدم از اون بر بيارم؟من که گفتم نهههههههههه اصلا

مثلا یه گوشی باشه که تو ایران نباشه یا بد گیر بیاد آره اما گوشی که وارد شده توسط نمایندگی به هیچ وجه نخر

5- اخباري مبني بر ساپورت نکردن بعضي گوشي ها اون بر آب در اين بر بوده و هست ميخوام بدونم قضيه از چه قراره؟یه سری گوشیها مخصوص اپراتورها هستن که تابلو هستن اسم اپراتور روش نوشته شده

اونارو نباید خرید باید آنلاک خرید و نسخه جی اس ام .

6- بعضي گوشي ها هستن که سيم کارت نميخورن يعني بدون سيم به اپراتور وصل ميشن اون هايي که سيم ميخورن نام خاصي دارن؟همون آنلاک

7-آیا ممکنه با گمرک به مشکل بر بخورم؟ یعنی گمرک هم 1 پولی بخواد بگیره؟ میشه کاری کرد که نگیره؟!پولو نمیدونم احتمالش هست یه چیزی بگیره ولی اونقدر زیاد نباید باشه

ولی اینو میدونم بسترو احتمال خیلی زیاد باز میکنن البته مگه رفیقتون نمیخاد بیاره ؟ خوب بزاره تو جیبش از کارتون در بیاره

8- شنيدم جديدن wave 2 داره مياد و wave 1 ديگه توليد نميشه حالا درسته که wave 2 صفحش بزرگتره ولي ديگه super tft هست نه super amoled بله WAVE 2 قراره بیاد صفحش هم 3.7 اینچ هستش و سوپر ال سی دی هست و تقریبا دو ماه دیگه احتمالا ایرانه

قیمتش هم رو 600 تومنه .

به نظر شما صبر کنم براي اون يکي تا بياد يا نه؟من فکر میکنم ویو 2 بخاطر داشتن صفحه بزرگتر بهتره

ali_saeedi
08-10-2010, 18:28
سلام
از این که به سوالهای من جواب دادین واقعا ممنونم
و اما...

اینجا میتونی تست کنی 24 ساعت هم خیلی از فروشنده ها بهت مهلت میدن خراب بود برگردونی

حرف شما درسته اما در مورد گوشی های دست دوم
بنده تا حالا نشده گوشی آک بخرم یارو بگه 24 ساعت وقت داری حتی بسیاری از مغازه ها مینویسن در خرید خود دقت کنید که تعویض یا پس گرفته نمیشه
اما در مورد گوشی های دست 2 حق با شماست خودم این قانون رو بار ها دیدم

قیمتارو که از گوگل پیدا کن
آره از گوگل به راحتی میشه پیدا کرد ولی اختلاف قیمت بین سایت های متفاوت وجود داره آخه میخوام 1 سایتی باشه که قیمت روز رو در اروپا به طور دقیق و حقیقی بده شما سراغ نداری؟

مطمئن؟ از چه نظر ؟ همشون یکی هستن ولی خوب ایتالیا و انگلیس تو محصولات سامسونگ بیشتر دیده شدن
منظورم از نظر صحت و کیفیت بود یعنی بعد خرید احتمال این که خراب باشه کمتر باشه که بستگی داره به صداقت فروشنده های اون کشور و ...
بگذریم...
منظورم بین 2 کشور فرانسه و آلمان بود...
در ضمن انگلیس تو اتحادیه نیست! :31:

بله WAVE 2 قراره بیاد صفحش هم 3.7 اینچ هستش و سوپر ال سی دی هست و تقریبا دو ماه دیگه احتمالا ایرانه

قیمتش هم رو 600 تومنه .
درسته 0.4 اینچ صفحش بزرگتره و در کل از نظر بزرگی خیلی بهتره ولی کیفیتش دیگه super amoled نیست که نقطه ضعف بزرگیه البته بگم منظورم این نیست کیفیت صفحش بده منظورم اینه که به پای ویو 1 نمیرسه که به نظر من اصلا و اصلا ارزش 200 تومان اختلاف قیمت نداره...

Honradez
08-10-2010, 19:16
درسته 0.4 اینچ صفحش بزرگتره و در کل از نظر بزرگی خیلی بهتره ولی کیفیتش دیگه super amoled نیست که نقطه ضعف بزرگیه البته بگم منظورم این نیست کیفیت صفحش بده منظورم اینه که به پای ویو 1 نمیرسه که به نظر من اصلا و اصلا ارزش 200 تومان اختلاف قیمت نداره...
آره موافقم اصلا نمي‌ارزه.

بعد يه چيز ديگه: يکي بود تو همين انجمن که ميگفت حواستون باشه فرکانس (يا يه عدد ديگه) مخابرات کشورها فرق ميکنه و ممکنه مشکل آنتن دهي براي گوشي پيش بياد. يعني ميخوام بگم فقط بحث اين نيست که مثلا خاص AT&T نباشه و روش ننوشته باشه AT&T.

:46:

S@nti@go_s&k
08-10-2010, 19:46
بنده تا حالا نشده گوشی آک بخرم یارو بگه 24 ساعت وقت داری حتی بسیاری از مغازه ها مینویسن در خرید خود دقت کنید که تعویض یا پس گرفته نمیشه
اما در مورد گوشی های دست 2 حق با شماست خودم این قانون رو بار ها دیدم
شما برو طبقه بالای علادین همینو بهت میگن من 10 تا گوشی گرفتم که اینو گفتن با هاشون طی کن

آره از گوگل به راحتی میشه پیدا کرد ولی اختلاف قیمت بین سایت های متفاوت وجود داره آخه میخوام 1 سایتی باشه که قیمت روز رو در اروپا به طور دقیق و حقیقی بده شما سراغ نداری؟برو تو مشخصات گوشی تو جی اس ام آرنا اونجا سایتایی که قیمت میدنو زده

منظورم از نظر صحت و کیفیت بود یعنی بعد خرید احتمال این که خراب باشه کمتر باشه که بستگی داره به صداقت فروشنده های اون کشور و ...
بگذریم...
منظورم بین 2 کشور فرانسه و آلمان بود...
در ضمن انگلیس تو اتحادیه نیست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب مثلا خراب باشه چجوری میخای پس بدی ؟؟؟؟؟؟ بری دوباره اونجا ؟ عملیات انتحاری انجام نده داداش :دی

من برو همون علادین بگیر خیال خودت هم راحت تره

مطمئن باش کیفیتش خوبه چون زمان تی اف تی های سامی هم یکی از بهترین نمایشگرهارو میزد چه برسه الان که

یه سوپرم اومده جلوش slcd

در ضمن 200 تومن برای ال سی دی بزرگتر نیست بخاطر جدیدتر بودنه اونم مطمئنا به قیمت ویو هم میرسه

ali_saeedi
10-10-2010, 00:26
آقا پس همه میگین همچین غلطی نکنم؟! :31:
به نظر شما اصلا چه گوشی از آلمان بیارم که از این بر خیلی ارزون تر باشه (افکار سود جویانه:21:)
اگه لطف کنین 1 گوشی از شرکتی غیر نوکیا بگین که خوب باشه و آلمان از اینجا خیلی ارزون تر باشه...!

S@nti@go_s&k
10-10-2010, 00:34
اگر میتونی آی 8520 بگیر البته نمبدونم آلمان داشته باشه یا نه :31: