مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار تست قطعات کامپیوتر 3dmark
محمد حسن بیگی
05-10-2010, 13:00
من نرم افزار 3dmark رو برای تست قطعات کامپیوترم میخوام
ممنون میشم اگه لینک با قابلیت resume باشه
اگه پارت بندی باشه که بهتر میشه
سلام
Futuremark 3DMark Pro
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
alireza1411
05-10-2010, 20:53
من نرم افزار 3dmark رو برای تست قطعات کامپیوترم میخوام
ممنون میشم اگه لینک با قابلیت resume باشه
اگه پارت بندی باشه که بهتر میشه
من پیشنهاد میکنم از 3dmark Vantage استفاده کنی که حرفه ای تر و نتایج واقعی تری میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kourosh_sos
05-10-2010, 21:12
این برنامه دقیقا کارش چیه ؟ منظور از تست قطعات آیا اینقدر قدرت داره که مادربرد رو مثلا چک کنه بفهمه مین مشکل داره یا نه؟
alireza1411
05-10-2010, 22:07
این برنامه دقیقا کارش چیه ؟ منظور از تست قطعات آیا اینقدر قدرت داره که مادربرد رو مثلا چک کنه بفهمه مین مشکل داره یا نه؟
ببین مشخصات دقیق سیستم رو مثل خیلی برنامه های فسقلی میده. ولی خوبیش اینه که تست میکنه و شما میتونی نتیجه ی تست رو با افراد دیگه که گرافیک و سی پی یو و رم ماشبه شما دارن مقایسه کنی. اگه چیزی مشکل داشته باشه تو تست ها بالاخره معلوم میشه. ولی دقیق بگه مادربوردت گیر داره خیرررررر. :31::11::11::11:
popowoody
06-10-2010, 05:43
Futuremark 3DMark Pro
Download :
Password :
kourosh_sos
06-10-2010, 18:35
راستش من دنبال یک برنامه هستم که سخت افزار سیستم رو بتونه کامل چک کنه و مشکلی که در قطعات هستش رو دقیق بگه آیا همچین برنامه ای وجود داره
alireza1411
06-10-2010, 20:30
راستش من دنبال یک برنامه هستم که سخت افزار سیستم رو بتونه کامل چک کنه و مشکلی که در قطعات هستش رو دقیق بگه آیا همچین برنامه ای وجود داره
من که تا حالا کلی برنامه بنچ مارک گرفتن و چک کردن سریال و نوع و برند و مشخصات سیست مر وردیدم ولی همچین چیزی رو ندیدم.
فکر نمیکنم اینقدر هم ساده باشه که همچین برنامه ای بشه نوشت.
دوستان اگه برنامه ای دیدن به ما هم بگن استفاده کنیم. کسی نیست ؟ :11::11:
kourosh_sos
06-10-2010, 23:28
علیرضا در مورد بنچ مارک ازت یه سوال دارم بنچ مارک یعنی چه و کارش چیه؟
alireza1411
06-10-2010, 23:36
علیرضا در مورد بنچ مارک ازت یه سوال دارم بنچ مارک یعنی چه و کارش چیه؟
یعنی امتیاز رسمی. bench mark یعنی امتیاز روی میز ...:31:
کارش اینه که یه معیار برای مقایسه ی سیستم ها معین کنه. تو بگی مال من توپه و نقی بگه مال من خوبه که نمیشه. باید امتیاز در شرایط تست برابر باشه و با یه تست برابر.
kourosh_sos
07-10-2010, 09:23
خیلی کلی توضیح دادی نگرفتم چی به چیه این نرم افزار یا یک معیار؟
Dr Hannibal
07-10-2010, 10:56
بله که وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسورد فایلها:
موفق باشید
***Spring***
07-10-2010, 18:19
سلام ...
برای تست و عیب یابی بصورت حرفه ای و دقیق ، سخت افزار داریم ... البته از معمولی و ساده هست تا چند میلیونی ( تومان ) ... با مارکها و نمونه های گوناگون ...
Passmark BurnInTest | نرم افزاری خوب و مفيد برای تست پويايی اجزای مختلف سيستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Everest Corporate & Ultimate Edition | بررسی و تست قطعات سخت افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
System Information Viewer | نمایش اطلاعات سخت افزاری سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SiSoftware Sandra | بدست اوردن اطلاعات سخت افزاری سیستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Cpu-Z | برنامه ای برای مشخصات کامل کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HARDiNFO | نمايش مشخصات سيستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دما ، ولتاژ و سرعت CPU ،هارديسك و وضعيت فن ها با SensorsView Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RightMark CPU Clock Utility | کنترل دمای CPU ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
alireza1411
07-10-2010, 22:40
خیلی کلی توضیح دادی نگرفتم چی به چیه این نرم افزار یا یک معیار؟
ببین برنامه هایی که دوستان دارن معرفی میکنند همشون رو میشه دو دسته کرد.
دسته اول : نشان دادن مشخصات دقیق سخت افزار مثل سی پی یو و رم و گرافیک کارت و ... و مشخصاتی مثل دما و سرعت فن و ...
دسته دوم: بنچ مارک گرفتن قطعات.
دسته دومی ها میان یه برنامه ی از پیش نوشته شده رو اجرا میکنن. بعد سرعت سیستم تو اجرا رو نشون میدن. شما میتونی بری سایتای مختلف و نتیجه رو مقایسه کنی.
مثلا ساندا یه تست گرافیک داره. میاد یه رندر گرافیکی میگیرده و سرعت اجرای برنامه رو ثبت میکنه. شما میخوای ببینی گرافیکتون مشکل داره یا نه. میری سایتای مختلف و میگردی ببینی کسی که گرافیکش مثل شماست چه امتیازی ثبت کرده. اگه مال شما یه خورده فرق کنه مشکلی نیست ولی اگه دیدی مال شما سرعتش یا مثلا امتیازش نصف بود میفهمی یه گیری تو کار هست.
ولی یادت نره اینها که دوستا معرفی میکنند نمیگن مثلا سی پی یوس شما خرابه یا نه.
:11::11::11::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.