مشاهده نسخه کامل
: سوال راجب گارانتی هارد
دوستان من 1 هارد 250 گیگ وسترن دیجیتال ide خریدم با گارانتی سازگار ارقان الان حدود 1 سال 2 ماه شده گارانتی شم تا وسط های سال 2011 الان بیخودی بد سکتور گرفته فکر کنم فیزکی چون با همه برنامه ها تست کردم مشکل حل نشد
حالا میخواستم بودنم سازگار هارد رو چی کار میکنه اگه فیزکی باشه
هارد رو اگه تعمیر نشه باید تعویض کنه
چون اگه بخواد قسمتی از هارد رو غیر فعال کنه که به درد نیمخوره
دوستان من 1 هارد 250 گیگ وسترن دیجیتال ide خریدم با گارانتی سازگار ارقان الان حدود 1 سال 2 ماه شده گارانتی شم تا وسط های سال 2011 الان بیخودی بد سکتور گرفته فکر کنم فیزکی چون با همه برنامه ها تست کردم مشکل حل نشد
سازگار ارقام گارانتی خوبیه
فقط یه دو سه ماهی وقت میگیره
فکر نمی کنم همچین کاری کنند
سازگار گارانتی مردی هست من هم یه لپتاپ ایسر دارم که 1 ماهی میشه خریده بودم هاردش بسکتور فیزیکی بد گرفته بود برام تعویضش کردن حالا شما ببرید گارانتی ببینید چی میگن شما بردید گارانتی نگید بدسکتور گرفته بگید بالا نمیاد همین :21:ایشالا مشکلتون رو حل میکنن:11:
golmohammadi
20-10-2010, 03:41
منم سازگار را تائید میکنم
خودم یه هار سیگیت داشتم گارانتی ویستا ایرادداشت دادم تعویض کردند
حالا به قول دوستمون چیکار داری سوتی بدی ؟
بگو ایراد داره و فلانجوریه
شاید تعویضش کنند
mehrdad_a
23-10-2010, 10:46
دوست من همونجور که دوستان گفتن سازگار ارقام گارانتی خوبیه حتما بده واسه گارانتی ولی چیزی نگو که فلان ایراد رو داره بزار خودشون تست کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.