PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست: آموزش نصب php-5.3.3.tar.bz2

farid1990
04-10-2010, 21:24
سلام به همه ی دوستان
من تازه php-5.3.3.tar.bz2 رو از سایتش دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری باید نصبش کنم:24:
کتاب آقای جعفر نژاد آموزش گام به گام PHP رو خریدم ولی آموزشی که داده برای ورژن 5.1.2 هست و با این متفاوته
من می خوام به صورت دستی نصب کنم
ممنون می شم راهنماییم کنید:10:

neopersia
04-10-2010, 21:57
این فایلی که دانلود کردید فکر میکنم برای لینوکس باشه
شما تو چه سیستمی میخواید نصب کنید؟

farid1990
04-10-2010, 22:05
این فایلی که دانلود کردید فکر میکنم برای لینوکس باشه
شما تو چه سیستمی میخواید نصب کنید؟
می خوام واسه ویندوز نصب کنم
XP
ممنون می شم اگه لینکشو بهم بدید:46:

neopersia
04-10-2010, 22:55
از اینجا دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای IIS از نسخه های VC9 استفاده کنید و برای آپاچی از VC6
thread safe بودن یا نبودنش هم بستگی به تنظیماتی داره که تحت اون قراره سرور کار کنه. اما معمولاً برای IIS بهتره از thread safe استفاده بشه و برای آپاچی از non thread safe

farid1990
04-10-2010, 23:24
از اینجا دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای IIS از نسخه های VC9 استفاده کنید و برای آپاچی از VC6
thread safe بودن یا نبودنش هم بستگی به تنظیماتی داره که تحت اون قراره سرور کار کنه. اما معمولاً برای IIS بهتره از thread safe استفاده بشه و برای آپاچی از non thread safe
ممنونم...خیلی لطف کردید:11:

farid1990
05-10-2010, 11:24
من از همین لینکی که دادید دانلود کردم و محتویاتش این ها بود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی تو کتاب آقای جعفر نژاد میگه:
فایل php5ts.dll را در پوشه ی system32 کپی کنید که اینجا نیست
فایل php.ini.recommended را در پوشه ی windows کپی کنید که اینجا نیست
و فایل های :
libmysql.dll
php.ini

ممنون می شم راهنماییم کنید:10:
اگه می دونستم php یاد گرفتنش اینقد سخته بیخیالش می شدم و کتابشو نمی خریدم:31:

neopersia
05-10-2010, 13:17
من نمیدونم چرا اینا انقدر پیچیده میکنن نصب php رو!

نصب php کاری نداره.
1- باید پوشه رو آنزیپ کنید به جایی که میخواید نصب بشه.

2- بعد با استفاده از یکی از قالبهای php.ini که توی پوشه هست فایل اصلی php.ini رو بسازید. این قالبها با توجه به ورژنی که دانلود کردید ممکنه نامهای مختلفی داشته باشه. برای php 5.3 نام فایلها احتمالاً php.ini-development و php.ini-production هست.

3- فایل php.ini رو که ساختید باز کنید و تنظیمات خودتون رو در اون اعمال کنید و اسکتنشنهایی رو که لازمه فعال و یا غیر فعال کنید.

4- بر فرض که php رو در آدرس c:/php آنزیپ کردید این کدها رو توی فایل تنظیمات آپاچی وارد کنید:

5- آپاچی رو ریستارت کنید. باید کار کنه!

اگر هم برای IIS نصب میکنید تا مرحله 3 مشترک هستند ولی مرحله 4 رو دیگه باید در تنظیمات IIS انجام بدید

لوزمی هم نداره که فایلی حتماً به پوشه ویندوز کپی بشه. اما اگر خواستید که فایلها توسط ویندوز قابل شناسایی باشند میتونید پوشه اصلی php و احتمالاً پوشه ext رو به PATH ویندوز اضافه کنید تا از پخش کردن فایلهای php توی پوشه ویندوز جلوگیری بشه

farid1990
06-10-2010, 20:13
من واسه IIS میخوام
راستش ای توضیحاتی که دادید واسه یه تازه کار یکم کلی بود:23:
مثلا این:

بعد با استفاده از یکی از قالبهای php.ini که توی پوشه هست فایل اصلی php.ini رو بسازید.این یکی دیکه خیلی خیلی .... کلی بود:31:

اگر هم برای IIS نصب میکنید تا مرحله 3 مشترک هستند ولی مرحله 4 رو دیگه باید در تنظیمات IIS انجام بدیدممنون می شم یکم جز به جز توضیح بدید تا من خوب بفهمم چیو بریزم تو چی و چی بسازم:14:

neopersia
07-10-2010, 17:27
من آخرین بار سه چهار سال پیش برای IIS نصب کردم درست یادم نیست!
ویندوز XP آزاد دم دستم بیاد چک میکنم ببینم تنظیمات IIS 6 چطوری بود

در مورد php.ini فقط باید یکی از اون فایلها رو تغییر نام بدید. بیشتر تنظیماتش نیاز به دستکاری نداره! فقط فعال و غیر فعال کردن اکستنشنها هست که باید انجام بدید که فکر میکنم توی کتابتون در موردش توضیح داده

اگر براتون نصبش مشکل هست بهتره از برنامه هایی مثل xampp استفاده کنید که سرور رو براتون آماده میکنه. بعداً که یک چشم انداز کلی از سرور پیدا کردید میتونید خودتون هم نصب کنید.