PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من نمي تونم خوب بخندم !

ERRR
04-10-2010, 21:20
سلام
اول از همه نمي دونم كه جاي اين تاپيك اينجاست يا نه ولي جايي بهتر پيدا نكردم .
من يه مشكل عجيب دارم ! من نمي تونم خوب بخندم !
راستش من وقتي تو جمع هاي دوستانه مي بينم همه خيلي خنده هاشون منظمه و خيلي راحت قهقهه مي زنن حسوديم ميشه و دوست دارم مثل اونا بخندم ولي خنده هاي من بريد بريده ست يعني پشت سر هم نيست و اهنگ ناجوري داره طوري كه وقتي به خودم زور ميزنم كه قهقهه بزنم و پشت سر هم بخندم يه خنده خيلي مسخره اي مي كنم كه از رفتار همه مي فهمم كه از خنديدن من احساس خوشايند نمي كنن .
اينم ميگم بقيه دوستام راحت براي هر موضوعي قهقهه ميزنن حالا اون موضوع چندان هم خده دار نيست !
راستش خنده منظم و پشت سر هم و زيبا خيلي اعتماد به نفس به دوستان ميده و همه يه جوري به اون طرف احترام مي زارن اين رو كاملاً حس مي كنم ولي من كه در مقابل حرفاي دوستام نمي تونم خوب بخندم بدتر ضايع ميشم و هيشكي تحويلم نمي گيره . خيلي وقته چون مي دونم خنده هام قشنگ نيست فقط لبخند ساده ميزنم چون ميدونم خنده هام ديگرون رو ازار ميده .
گفتن هيشكي تا حالا همچين مشكلي نداشته يا حداقل جايي بازگو نكرده ! نمي دونم شايد اين مشكل من مشكل نيست ولي چرا همه مي تونن منظم بخندن ولي من نه . چندان هم خجالتي نيستم ، حتي تو فاميل يه دايي كوچكتر از خودم دارم كه خيلي خجالتيه ولي خيلي خوب ميخنده !
راز خنديدن چيه ؟؟؟ :41:

Macushla
04-10-2010, 23:06
خوب شايد موضوع خنده داري نيست ، و دوستات يه كمي زيادي سرخوشن !!!

من خودم اگه بخندم ، همه تعجب ميكنن ، چون خيلي كم پيش مياد از بحث هاي چرت و پرتي كه به نظر دوستام خيلي خنده داره ، يكيش به نظرم جالب بياد و يه لبخند بزنم !!!

حالا منظورم اينه اگه فكر ميكني چيز خنده داري نيست ، مجبور نيستي يه خاطر دوستات الكي بخندي ، تو دلت بخند ، مهم اينه از درون شاد باشي ، خيلي آدما خيلي خوب قهقهه ميزنن ، ولي چه فايده وقتي تو دلشون پر غمه .

ERRR
05-10-2010, 00:35
خب اگه موضوع خنده دار نيست اونا چطوري قهقهه مي زنن ؟؟ ولي به نظر من چندان خنده دار نمياد !
مي دوني وقتي با جمع نيستي و مثل اونا نمي خندي همه يه جور ديگه بهت نگا مي كنن و زياد جدي نمي گيرنت و فكر مي كنن خجالتي هستي و ...
حتي وقتي يه سوالي مي پرسي درست و حسابي جوابتو نمي دن و دستت مي ندازن !

Saeed System
05-10-2010, 10:10
درسته.

من هم مثلا در جمع دوستان هستم مثلا یه چیزی میگن که به نظر من اصلا خنده دار نیست بعد من نمیخندم و تا صورت منو

نگاه می کنند من الکی لبخند میزنم.

شما میتونید از لبخند ملیح استفاده کنید. بدون اینکه قه قهه بزنید .

مي دوني وقتي با جمع نيستي و مثل اونا نمي خندي همه يه جور ديگه بهت نگا مي كنن و زياد جدي نمي گيرنت و فكر مي كنن خجالتي هستي و ...
]

ببینید شما یه زره مساله رو داری بزرگ میکنی....مثل خودمی همه چیز رو بزرگ می کنم.

اولا دوستانی که از لحاظ روحی اذیتت میکنن قطع ارتباط کن.

شما ببین این دوستانت چه طور از لحاظ روحی اذیتت کردن که اومدی و اینجا تاپیک زدی که میگی من چرا نمیخندم!

دارن روحیت رو میخورن!

شما از جمع هایی که از هر لحاظی در شئن شما نیستن واردشون نشو.

mehrdad38
05-10-2010, 11:14
اونها هر فکری که می خوان بکنن اصلا مهم نیست. وقتی خندت اومد بخون وقتی خندت نیومند به زور نخند :20: هر کسی هم که باعث ناراحتی ت می شه ازش دوری کن.

اونطور که هستی باش و هیچ وقت هیچ وقت برای خوشایند کسی رفتار و کردارت رو تغییر نده دوستات از روز اول تو رو با همون رفتار و ویژگی هایی که داشتی بعنوان دوست پذیرفتن پس دیگه بحثی نیست.

اعتماد به نفس بالا هم فراموش نشه :31:

موفق باشی

ERRR
05-10-2010, 20:43
سلام
ممنون دوستان
اره خودمم به اين نتيجه رسيدم كه خنده زوري نميشه و نميشه واسه دلخوشي و اين كه بهم توجه كنن المي زور بزنم بخندم ! امروز كه رفتم دانشگاه تصميم گرفتم همين كار رو كنم و در صورتي كه موضوعي واسم خنده دار باشه بخندم (طبيعي) و براي خنديدن زور الكي نزنم و فكر كنم تا حدود زيادي موفق بودم .:20:
ميگم خنديدن ربطي به دستگاه تنفسي نداره ؟؟؟

mehrdad38
06-10-2010, 07:22
خیر :31:

mortezaon
06-10-2010, 08:23
سلام
اين مشكلي كه داري فقط تو يه سن خاص برات مهم به نظر مي رسه و اون هم
سن بلوغه
تو سن بلوغ به دليل بحران هاي هورموني اين جور مسائل برات پر رنگ تر ميشه
اما در مورد خنده
دندون پزشك هاي ارتو دنس يه مسئله را عنوان مي كنن به نام مثلث خنده
براي اينكه يه لبخند زيبا داشته باشي فرم دندونا
و ميميك صورت خيلي مهمه
در ضمن نيازي نيست كه حتما بخندي با چند تا لبخند مي توني او نا را در صحبت كردن ياري كني
در ضمن واقعا بايد خندت بياد تا طبيعي بخندي
و گرنه زوركي ميشه يه خنده مصنوعي
اصولا نبايد زياد بهش فكر كني
مثل كسي مي مونه كه زياد به راه رفتنش فكر كنه
اون موقع راه كردن معمولي يادش ميره

.

Spiffy
06-10-2010, 20:44
اي بابا مارو بگو تو جمع دوستان همين طوري الكي نگاهمون كه به هم ديگه ميوفته ها اا يهو انفجار خنده محوطه ي آرام دانشگاهو به هم ميزنه انقدر ميخنديم كه آب از چشامون سرازير ميشه مخصوصا قه قه هاي خيلي بلند و طولاني كه همه رو دوچندان ميخندونه
خودت بايد بخواي
وگرنه نميخندي