ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای ورود به کار مونتاژ

shahin666
04-10-2010, 17:51
سلام به همه دوستان عزیز پی سی ورلدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم کار مونتاژ رو به صورت حر فه ای شروع کنم
برای شروع هم میخوام با برنامه Edius استارت کارم رو بزنم

راستش من تا حالا خیلی با برنامه های میکس و مونتاژ کار نکردم برای همین خیلی اطلاعاتی در مورد این نرم افزار ها ندارم
البته برای مونتاژ برنامه های مثل افتر افکت یا ادوب پریمیر هم هست
حالا آیا کار همه این برنامه ها یکی هست و مثلا افتر افکت برتری نسبت به Edius داره یا نه؟
ممنون میشم یه توضیح مختصر در این مورد بهم بدید

و آیا برای کار با Edius باید نرم افزارهای دیگه ای رو هم بلد باشیم چون من شنیدم برای کار با Edius تا حدودی به فتوشاپ و افتر افکت هم نیاز هست؟!!!
و همچنین ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید برای شروع کار با Edius و کلا کار مونتاژ چه کارهای رو باید انجام بدم
اگر کتاب یا ایبوک از کار تدوین و مخصوصا Edius هم دارید ممنون میشم معرفی کنید چون من توی اینترنت سرچ کردم ولی آموزش Edius رو به صورت کامل ندیدم:41:

ممنون میشم بنده رو راهتمایی کنید
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin666
08-10-2010, 16:57
واقعا ممنون از همه دوستان
چقدر بنده رو تحویل گرفتید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی هیشکی نبود مارو یه راهنمایی کوچولو کنه:41:

Mr Andersson
10-10-2010, 03:00
درود;

دوست عزیز در انجمن جستجو کن.. افراد زیادی عین سوال شما رو داشتن و جوابهای کاملی داده شده.

متشکر...

shahin666
11-10-2010, 19:25
درود;

دوست عزیز در انجمن جستجو کن.. افراد زیادی عین سوال شما رو داشتن و جوابهای کاملی داده شده.

متشکر...

ممنون دوست عزیز ولی من تاپیکی پیدا نکردم که بتونه همه سوالام رو جواب بده
در ضمن برای کار با ادیوس من فقط این دوتا تاپیک رو دیدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و این یکی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

که هر دوتا آموزش کاملی رو ارائه نکرده بودن
ممنون میشم اگر PDF یا ویدیو کامل از آموزش ادیوس دارید معرفی کنید
مرسی:11:

Mr Andersson
17-10-2010, 03:28
درود;

متاسفانه در انجمن، آموزش کاملی از Edius وجود نداره. شما شروع بفرمائید هر جا مشکلی بود بنده یا دوستان بتونیم کمک کنیم خوشحال میشیم. اگه اصلا با نرم افزار های تدوین آشنایی ندارید پیشنهاد میکنم با Ulead شروع کنید.

.......

rasoolsm
24-10-2010, 15:42
سلام
ادیوس از لحاظ زمینه کاری با افتر خیلی فرق میکنه.افتر افکت بیشتر برای ساخت تیزر و جلوه های ویژه بکار میره.شما بهتره از ادیوس و پریمیر شروع کنی و بعدا وارد افتر بشی.بهترین معلم برای هر آدمی خودشه.شما خودت شروع کن تا کم کم حرفه ای بشی.
یا علی