ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست كمك در ارتباط با نصب مولتي هاستر!

saman_s755
04-10-2010, 17:50
سلام عزيزان...
بچه ها من دقيقا نحوه ي نصب مولتي هاستر( آپلودر عكس) رو بعد از بارگذاري اسكريپش بلد نيستم!
كسي هست كه بگه توي فيلدهاي كه توي عكس زير هست دقيقا چي بايد نوشته؟! لطفا زير ديپلم بگين.
خيلي گلين.

سلام عزيزان...
بچه ها من دقيقا نحوه ي نصب مولتي هاستر( آپلودر عكس) رو بعد از بارگذاري اسكريپش بلد نيستم!
كسي هست كه بگه توي فيلدهاي كه توي عكس زير هست دقيقا چي بايد نوشته؟! لطفا زير ديپلم بگين.
خيلي گلين.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m p c
04-10-2010, 23:36
سلام دوست عزیز ادرس سایتتون رو هم بگین بد نیست . اگه از هاست های رایگان استفاده نمی کنید مثل gigfa و vgig و... هاست MYSQL رو localhost بزارین بمونه نام پایگاه داده همون نام دیتا بیسی هست که ساختین نام کاربری هم که همون نام کابری وصل شده به دیتابیس هست رمز MYSQL هم پسورد یوزر وصل شده به دیتابیس

حالا تو قسمت نام کاربری مدیر کل , نام کاربری که می خواین نام کاربری ورود مدیر به بخش مدیریت باشه رو وارد کنید + رمز عبور که تو قسمت رمز عبور مدیر کل باید واردش کنید بعد رمز عبور رو مجدد تو قسمت تایید رمز عبور مدیر کل وارد کرده و سپس آدرس ایمیل خود رو تو آخرین فیلد وارد نمایید

بعد پایان نصب تموم شد به همین راحتی اگه نتونستی نصب کنی بگو من یا یکی از بچه ها برات نصب کنند :46:

saman_s755
05-10-2010, 12:06
سلام دوست عزیز ادرس سایتتون رو هم بگین بد نیست . اگه از هاست های رایگان استفاده نمی کنید مثل gigfa و vgig و... هاست MYSQL رو localhost بزارین بمونه نام پایگاه داده همون نام دیتا بیسی هست که ساختین نام کاربری هم که همون نام کابری وصل شده به دیتابیس هست رمز MYSQL هم پسورد یوزر وصل شده به دیتابیس

حالا تو قسمت نام کاربری مدیر کل , نام کاربری که می خواین نام کاربری ورود مدیر به بخش مدیریت باشه رو وارد کنید + رمز عبور که تو قسمت رمز عبور مدیر کل باید واردش کنید بعد رمز عبور رو مجدد تو قسمت تایید رمز عبور مدیر کل وارد کرده و سپس آدرس ایمیل خود رو تو آخرین فیلد وارد نمایید

بعد پایان نصب تموم شد به همین راحتی اگه نتونستی نصب کنی بگو من یا یکی از بچه ها برات نصب کنند :46:

سلام دوست عزيز...

اتفاقا من از هاست هاي رايگان استفاده ميکنم...

يعني نميشه؟! ولي چندين جان رو ديدم که با همين هاست هاي رايگان درست کردن...

اطلاعام توي گيگفا رو برات خصوصي ميفرستم... اگه رديفش کني يه دنيا ممنون ميشم ازت.

سلام دوست عزيز...

اتفاقا از هاست هاي رايگانه!...

گيگفا

يعني نميشه روي اين هاست ها نصب کرد؟!

اخه چند جا ديدم که درست کرده بودن...

اطلاعام توي گيگفا اينه

m p c
05-10-2010, 15:15
دوست عزیز user va passeto chera dadi تاپیکت رو ویرایش کن اینا رو وردار بابا این طور کارارو با پیغام خصوصی ارسال می کنند آدرس سایتت رو هم بده

saman_s755
05-10-2010, 18:09
سلام عزیز

فکر کردم ارزش -- رو نداره!!!!:31:

مرسی...

آدرسش اینه:

kanon2havadaran.gigfa.com

دست گلت درد نکنه....

m p c
05-10-2010, 19:36
آدرس آپلود فایل این شد kanon2havadaran.gigfa.com/upload
نام کاربری : admin
رمز عبور : 732300

دوست عزیز این آپلود سنتر من تو گیگفاست اگه مایل بودی می دم به تو لازمش ندارم pix3l.gigfa.com

saman_s755
05-10-2010, 23:46
دوست عزیزم واقعا دمت گرم...

تو دیگه کی هستی...( دست شیطونه بستی!)

راستی چجوری باید فارسیش کرد؟!

من باید حتما باهات حرف بزنم... ایدی من همونی که دادم

میشه ایدیت رو بدی؟! اگه تونستی فردا ساعت2 بعد ازظهر آن بشی دیگه تمومش کردی...

منتظرتم( یه قراری بذار)

موفق باشی
یا حق

m p c
06-10-2010, 13:59
m.-.p.-.c@att.net in id mane 24 saate online hastam age didi javab nadadam bedon hatman kar daram shab saat 10 11 bia hatman javab midam

HCE_BOY_IRAN
14-09-2011, 06:44
منم یه هاست رایگان دارم که روش یه اسکریپت چت آپلود کردم ولی نمیتونم نصبش کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید